canım o zaman tabii söylemeyin. önemli olan sizsiniz ve ne hissettiğiniz.
bunu önemli görmeyenin yanınızda işi yok.
ama biz buradayız. ne zaman istersen. hep yanınızdayız.

canm çok teşekkürler çok sağolun ben burada stres atıyorum.her zaman yazamıyorum ama mutlaka okuyorum. En yakın zamanda bizde kıbrısa gitcez inşallah sanırım nisan mayıs furyasına katılcaz bilemiyorum daha erkende olabilir :))
Bu arada bebeğine isim belirlediniz mi??

Arkadaşlar bu gün saat9:00 için randevumuz vardı.erkenden gittik. Fakat gittiğimizde 10dk.geciktik diye doktor çıkmış.Ben çorumdan Ankaraya geçtim.eşimle kliniğe gittik.Neyse doktor geldi.bu seferde anastesi uzmanı gelmedi.vee ben anasstezi olmadan histereskopi oldum.çok şükür bir sorun yokmuş.amaa çok korktum.şunu söyleyebilirim tanısal amaçlı histeresopi rahim filminden zor deyil.şuan biraz kanamam var bu da normal sanırım...şimdilik böyle hepinize iyi pazarlar

canım geçmiş olsun.çok şükür sorunda çıkmamış.darısı bana.bende bugün olcaktım doktor heyetdeydi,bekledim ama yarına kaldı:((
heyetden raporlarını bekleyen tüp bebek hastalarıyla uzun uzun sohbet etdim...zaten ordaki hastalar hemşireler hastabakıcılar dost olmuşlar:)) bende onlarla yarına sözleştim artık....:))

canm çok teşekkürler çok sağolun ben burada stres atıyorum.her zaman yazamıyorum ama mutlaka okuyorum. En yakın zamanda bizde kıbrısa gitcez inşallah sanırım nisan mayıs furyasına katılcaz bilemiyorum daha erkende olabilir :))
Bu arada bebeğine isim belirlediniz mi??

güzel haberlerinizi bekliyoruz :))
kızımızın adı armin olacak inşallah. (Almanya da erkekler için kullanılıyormuş ama bizim hoşumuza gitti) muhteşem yüzyılda da vardı. aslında dizi izlemem ama duymuşum işte :))
arapçada özgürlük ve barış yanlısı demek.
adıyla yaşasın :)
ben aslında ilk denememde selin düşünüyordum. ama sonra vazgeçtim.
armin'i babası çok beğendi. ben de beğendim. öyle karar verdik.
sizin hazır mı bebek isimleriniz?
kızlar hadi yazın bebeklerinizin isimlerini. kız olursa, erkek olursa diye. adıyla çağıralım. vizyonlamaya, hayal etmeye yardımcı olur.
hayallerimizin gerçek olması dileğiyle...

canım bebişin adiyla yaşasın...
saglıklı sıhhatli mutlu huzurlu uzun bi ömrü olur inşallah...
bizimkide elif ve efe olcak Allah nasip ederse..
bu isimler 10 yıldır aklımızda hiç değişmedi..
tabi ben 3 yıllık evliyim ama:)) seneler önce eşimle ilk tanıştıgımızda bu isimlere karar vermiştik...

canım bebişin adiyla yaşasın...
saglıklı sıhhatli mutlu huzurlu uzun bi ömrü olur inşallah...
bizimkide elif ve efe olcak Allah nasip ederse..
bu isimler 10 yıldır aklımızda hiç değişmedi..
tabi ben 3 yıllık evliyim ama:)) seneler önce eşimle ilk tanıştıgımızda bu isimlere karar vermiştik...

Elif ve efe de çok güzelmiş :) en kısa zamanda annelerine tutunup dünyamıza merhaba desinler...

kızlar yusufzilan uzun zamandır formda yok...
tekrar deneyeceğini söylemişti en son.arkadaşımızdan haberi olan varmı...

canım geçmiş olsun.çok şükür sorunda çıkmamış.darısı bana.bende bugün olcaktım doktor heyetdeydi,bekledim ama yarına kaldı:((
heyetden raporlarını bekleyen tüp bebek hastalarıyla uzun uzun sohbet etdim...zaten ordaki hastalar hemşireler hastabakıcılar dost olmuşlar:)) bende onlarla yarına sözleştim artık....:))

Canım saol.inşallah yarın sense sorunsuz atlatırsın tanısal histereskopi mi olucak.anastezi olucak mısın

Rüzgar selincim bende oğlum olursa eymen,kızım olursa zeynep istiyorum..Ayy ne güzel isim düşünmesi bile keyifli....

sanırım hepimiz nisan-mayısda kıbrısdayız...kızlar Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın...dileklerimiz kabul olsun...
efsune; bizimde listemizi yapsana...ben yapmayı bilmiyorum yoksa sana yardım ederdim...bizimde bir listemiz olsun...fena olmaz değil mi??
biz eşimle kimseye söylememeye karar verdik...ne gereği var..biz tüp bebek yaparkende hep yalnızdık...zaten zor bir süreç..kimsenin bizi anlamayan fikirlerine gerek yok...
bu arada isim olarakda kaan ve gülce isimlerini hep istedik.....kısmet olurda koyabilirsek...

Canım saol.inşallah yarın sense sorunsuz atlatırsın tanısal histereskopi mi olucak.anastezi olucak mısın

nasıl olcanı bilmiyorum..devletde yaptırcam oda tüp bebek bölümündeki bana yardımcı olcak doktor değişmiş..şuanki doktorda baya bi sorun çıkardı bu işlem için.yarın inşallah sorunsuzca çıkarım:))

kızlar benim trambofili testim bu sanırım
koagülasyon sonuç birim ref.aralığı
Aktive Tronboplastin Zamanı 30,4 sn 25 - 38
Protronbin zamanı 12,0 sn 10,0 - 13,0
PTZ-INR 1,00 INR 0,82 - 1,11
PTZ% 87,9 % 79- 111

tüp bebek bölümündeki doktor çok detaylı bakmamış değilmi..benim detaylı baktırmak için ne yapmam gerek

Son düzenleme:
biraz önce bir cesaret ilk adımımı attım irem hn a mail attım . .mayıs ın ikinci haftası için donasyon düşündüğümü, eşimin ona göre izin alacağını ,2. denemem olacağı için indirim istediğimi , geçen seferlerde 3. gün embriyosu konulduğunu mümkünse 5.gün istediğimi yazdım. 2 dakika sonra telefonum çaldı .irem hnm karşımdaydı. konuştuk işte. endo kistlerimden dolayı iki kere ameliyat geçirdiğimi tüplerimin ikisinin de ikişer sene arayla alındığını,12 senedir uğraştığımı, 42 yaşımda olduğumu, 40 yaşında menepoza girdiğimi hep söyledim.
güleryüzlü birşekilde dinledi erken menepoz olduğumu ilaç la adet görmeye devam edip etmediğimi sordu.dr lar öyle bir öneride bulunmadılar dedim. devam etmelisiniz dedi.hemen başlayalım dedi .gününü mail atacak.
5.gün blast asının tutunmasının iyi olacağının sadece bir şehir efsanesi olduğunu söyledi .dr ona rahim kalınlığına göre karar veriyor dedi. çoğu zaman 5 gün blastası tutunmuyor çok riskli dedi 3 gün blastası daha iyi falan dedi. ama ben gene de dr la görüşünce ısrar edeceğim. hiç denemedik çünkü.
benim elimdeki testleri göndereceğim. ekstradan isterseniz yazarsınız dedim. anlaştık. şimdi mail bekliyorum. bakalım yeni bir süreç.alıştık artık bu 3.deneme demek istemiyorum .inşallah bu sefer bebişime kavuşurum.Lütfen ALLAHIM bize ve arkadaşlarıma yardım et,dualarımızı kabul et,emeklerimizi ziyan etme.amin.

Arkadaşım yolun ucunda inşallah bebecikler seni bekliyor olacak.annemiz gelsin bizi alsın diyorlar.hadi canım güzel haberlere ihtiyacımız var.senin sıran geldi diye hissediyorum

savaş beyin ismini donasyona ilk başladığımdan beri (5 sene önce)çok duymuştum herke onu tavsiye ediyordu.ben ilk denememi şevket bey de 2.ciyi savaş bey de yaptım.
savaş bey çok deneyimli en eskisi,yaşı 60 ın üzerinde belki daha fazla. çok ilgilendi .detaylı muayene yaptı eski tahlillerime baktı inceledi hatta ilk muayene de deneme yaptı transfer sırasında takacağı aleti filan denedi çok da nazik motive edici ama bende gene işe yaramadı sonuçta dr biraz şans işi hastanın yapısı daha önemli bence. ben kliniği sevmedim, eski ,biraz hemşireler ve sekreterler robot gibiler ve kargaşa var belki yaptıkları işten bıkmışlar ve ilgisizler .tek çalışan dr ve yakın ekibi gibi geldi bana.
bir de halil ibrahim tekin i duydum ama bilgim yok gidenler onu da anlatırsa çok sevinirim. sanırım ankara da savaş bey,ist da h.i.t öneriliyor .ben de hit mi firdevs hnm mı diye terettüt ettim ama 2. denemede indirim yapıyırlar diye firdevs hnm ı tercih ettim .indirimi maille sordum .daha cevap gelmedi.bakalım neler olacak.

canım verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim.

benim bebeğime ya da bebeklerime koyacağım isimler rumuzumun içinde saklı:)
bir kaç harf değişikliği olacak. Allahım nasip kısmet ederse

Selam kaderdaslarim. Benim hikayem uzun ve zorluklarla dolu.. Ve ümitsiz yumurta rezervim neredeyse yok ve donasyondan başka çaremde yok 3. Bir ameliyat gerekli miyom ıin laproskopiden sonra ancak 2-3 ay sonra donasyondan gidebilecek yani Temmuz Ağustos'ta Kıbrıs dunya tüp bebek berk angun'e gitmeyi planlıyorum buradaki Dr o merkezi ve o Dr tavsiye etti.. Kısmet umarım isteyen herkes cocuk sahibi olur. Bu yolla anne olanlar neler hissediyor bebek kime benzedi bebeği kucağınıza aldiginizda neler hissettiniz bilgi verebilirseniz sevinirim

öncelikle aramıza hoş geldin.endişelenme lütfen inan hepimiz zor zamanlardan geçiyoruz.Allah maddi manevi güç versin gerisi kolay.aşamalarla tedavini olup bebişlerine kavuşursun.sonuçta umutsuz deyilsin azalan yumurta rezervine karşı Donasyon gibi başarı oranı yüksek bir tedavi seseçeneğin var.Ayrıca 9 ay kanınla canınla beslenen minicik mis kokulu bir yavru tabiki sevilir.vee söyleyenlerin yalancısıyım donasyonla dünyaya gelen bebekler Anne babaya benziyormuş.arada baba faktörü var unutma belki tamamen babaya benziycek.hoş benzemesede bence hiç önemi yok

benim bebeğime ya da bebeklerime koyacağım isimler rumuzumun içinde saklı:)
bir kaç harf değişikliği olacak. Allahım nasip kısmet ederse

Canım çok merak ettim deminden beri
tahmin yürütüyorum.bilgin,,nisa,yoksa isa mı bizi merakta bırakma yaaa söyle yiğenlerimizin ismini

Arkadaşlar çouğunuza koyacağınız isim çok çok önemli . bu konuya hakim ve uzman kişilerin görüşlerini epeydir inceliyorum.
aktarayım;
Öncelikle hayatını elim bir şekilde kaybetmiş olan yakınınızın ismini asla koymayın. ondaki negatif enerjiyi çocuğunuza taşırsınız.
Bazı isimleri taşıması ağırdır. misalen peygamberimizin ismi . Allahın isimlerinden koymak.
örneğin isminde Nur geçen kişilerin ismin tersine hüzün taşıdıklarına şahit olmuşumdur.
Uzmanlar ismin sonundaki harfin sesl, olmasını tavsiye ediyor. su gibi akıp gitmeli son harf; Ali, Ayşe, Emre, Emine gibisinden.
Ayrıca Alfabenin başlarından olursa bir listede adı en başlarda geçer.
Bazı harflerin olumlu özelliği vardır E gibi. başarıyı simgeler.
Bazı harflerinde olumsuz özelliği vardır üzüntüyü çağrıştırırmış . içinde Ö,Ü. noktalı harflerden kaçınılmasını belirtiyorlar İ hariç.
ve son aldığı ekler , sonunda Han olanlar gücü simgeleyebiliyor .
Fakat sonu KAN ile bitenler sakıncalı. adından kan geçen erkek çocukları çoğunlukla kavgacı ve kan revana bulaştıkları söyleniliyor.
isim anlamlarını iyi bilmek gerekiyor . örnek NALAN anlamının ağlayan, hıçkıran olduğunu biliyormusunuz.

Benim rumuzu inceleyelim; BİLGİNİSA... Bilgi malumunuz bilgili olmaktan geliyor, bilgiye açıklık, NİSA kadın demek arapçadan bize geçtiği biçimde. ve her ikisinin de sonu akan harfle bitiyor... Ben bilgiyi sürekli araştıran bir kadın olarak. ve çocuklarıma koymak istediğim isimlerin harflerini barındırdığı için bunu seçmiştim üye olurken..

bugünlük incelememizin sonuna geldik :)))) sevgiyle hoş kalın

Back
X