biraz önce bir cesaret ilk adımımı attım irem hn a mail attım . .mayıs ın ikinci haftası için donasyon düşündüğümü, eşimin ona göre izin alacağını ,2. denemem olacağı için indirim istediğimi , geçen seferlerde 3. gün embriyosu konulduğunu mümkünse 5.gün istediğimi yazdım. 2 dakika sonra telefonum çaldı .irem hnm karşımdaydı. konuştuk işte. endo kistlerimden dolayı iki kere ameliyat geçirdiğimi tüplerimin ikisinin de ikişer sene arayla alındığını,12 senedir uğraştığımı, 42 yaşımda olduğumu, 40 yaşında menepoza girdiğimi hep söyledim.
güleryüzlü birşekilde dinledi erken menepoz olduğumu ilaç la adet görmeye devam edip etmediğimi sordu.dr lar öyle bir öneride bulunmadılar dedim. devam etmelisiniz dedi.hemen başlayalım dedi .gününü mail atacak.
5.gün blast asının tutunmasının iyi olacağının sadece bir şehir efsanesi olduğunu söyledi .dr ona rahim kalınlığına göre karar veriyor dedi. çoğu zaman 5 gün blastası tutunmuyor çok riskli dedi 3 gün blastası daha iyi falan dedi. ama ben gene de dr la görüşünce ısrar edeceğim. hiç denemedik çünkü.
benim elimdeki testleri göndereceğim. ekstradan isterseniz yazarsınız dedim. anlaştık. şimdi mail bekliyorum. bakalım yeni bir süreç.alıştık artık bu 3.deneme demek istemiyorum .inşallah bu sefer bebişime kavuşurum.Lütfen ALLAHIM bize ve arkadaşlarıma yardım et,dualarımızı kabul et,emeklerimizi ziyan etme.amin.