Ön tedavimde
Lucrin 3.75 depot igne
Estrofem 2mg
Folbiol 5 mg
Coraspin 100 mg ilaçları kullanacakmisim. Daha sonra kullanacagim ilaclar turkiyede daha ucuz oldugu icin onlarida buradan almami tavsiye ettiler. progestan 200 mg, prednol 16 mg ve monodoks 100 mg.

Ben kan tahlılerı ve regl lerımın gelmesını beklıyorum !
Kan tahlıler sunlar ıstendı
=Hsg
=HBS+HCV+HIV
=Açlık kan şekerı
=AST+ALT
=TSH
=BUN+Kreatın

Ilacrarım ıse
Progynova 2 mg (2kutu)
Folıc asıt 5 mg (1kutu)
Aspırın 100mg (1kutu)
Progesteron kapsül 200mg(1kutu)
Prednısolon tablet 16 mg (kutu)
Doxysıklın antıbıyotık100mg (1kutu)

Bırde bır ıgne varmış onun adını yazmadılar 4-5 gün önceden orda olup o ığneyı yapcaklarmıs
Bana igneden birsey yazmamislar neden aceba ?

Son düzenleme:
Ön tedavimde
Lucrin 3.75 depot igne
Estrofem 2mg
Folbiol 5 mg
Coraspin 100 mg ilaçları kullanacakmisim. Daha sonra kullanacagim ilaclar turkiyede daha ucuz oldugu icin onlarida buradan almami tavsiye ettiler. progestan 200 mg, prednol 16 mg ve monodoks 100 mg.

Ben kan tahlılerı ve regl lerımın gelmesını beklıyorum !
Kan tahlıler sunlar ıstendı
=Hsg
=HBS+HCV+HIV
=Açlık kan şekerı
=AST+ALT
=TSH
=BUN+Kreatın

Ilacrarım ıse
Progynova 2 mg (2kutu)
Folıc asıt 5 mg (1kutu)
Aspırın 100mg (1kutu)
Progesteron kapsül 200mg(1kutu)
Prednısolon tablet 16 mg (kutu)
Doxysıklın antıbıyotık100mg (1kutu)

Bırde bır ıgne varmış onun adını yazmadılar 4-5 gün önceden orda olup o ığneyı yapcaklarmıs
Bana igneden birsey yazmamislar neden aceba ?

Bana Irem Hanim sadece bu ilaclari yazdi Ben yinede sorayim ona . su kan tahlileri bır elıme gecmedıkı sözüm ona benı kadın doktorundakı sekreter arıyacakdı sınır oldum ya. Neyse hersey sabırla olur ınş

Canim tesekkur ederim.
Ayrica Turkcen gayet yeterli:)))
Selam canim,

embriyo donasyonu su demek: yani hem yumurta hemde sperm baskasindan aliniyor, ikisi dölleniliyor, ve sana transfer ediliyor.
yumurta donasyonu: sadece yumurta baska kadindan aliniyor ve esinin spermiyle döllenip transfer ediliyor sana
sperm donasyonu: kendi yumurtan ama sperm baska erkekden alinip dölleniyor ve transfer ediliyor

5. gün embyro = blasto veya bazen blastokist deniliyor

yumurta ve sperm döllendikten sonra ertesi gün bölünmeye basliyor, 2hücreli, 4 hücreli, 8 hücreli, 16 hücreli derken devam büyüyor. 5. gün e kadar belirli asamaya gelmesi gerekiyor. bu 5. gün döllenmis yumurtalara blastokist deniliyor, yani en cok disarda gelismis bir embyro - ve genelde en gec 5. gün embyro rahime transfer edilmesi gerekiyor.

simdi yumurtalar genelde ilk 3 gün hep ayni bölünür, yani sagliksiz sperm veya yumurta dahi olsa, bölünür. genelde 4. günden sonra sperm in genleri devreye giriyor. ve 5. güne kadar gelisebilen yumurtanin tutma sansi tabii daha yüksek. ama bu demek degildirki 3. gün embyro tutunamaz diye.

yani mesela elinde 8 döllenmis yumurta var ise, genelde embyrolarin hepsi blasto asamasina gelemiyor, genelde mesela yüzde 50 veya yüzde 60 diyorlar genc donörlerde. o yüzden bazen 5. güne kadar bekletip hangisi gercekten iyi gelistiyse onu transfer ediyorlar. istersen blasto konuyu googel de bak, benim türkcem tam yetmedi anlatmak icin sanirim :)

Bayanlar merhaba, ben 40 yaşındayım ve 17 yıllık evliyim. 7 yıl önce tüp bebek denemem oldu ancak döllenme gerçekleşmedi. İkinci tüp bebek denememde ise gebelik oldu ancak devamı gelmedi düşük yaptım.sonra ise 36 yaşında menopoza girdim.doktorum süreci uzatmak için haplar verdi adetimi uzatmak için ama sadece bikaç ay daha adet görebildim sonra artık kesin menopoz dedi doktor.yani tüp bebekle bile şansım kalmadı artık.Donasyon istiyorz eşimle ama çocuk kime benzer nasıl olur bilemiyorz görüşme yapmak istediğmz bi iki yer var havalar ısınınca gitcez inş.

lütfen umutlu ol. zira son bir ayda ileri yaşta iki hamile okudum kendi yumurtaları ile. biri puff68 biri hope73... 38 yaş üstü bayanlarda okudum. ikiside kendi yumurtası ile hamile kaldı puff68 45 yaşında ve kalp atışlarını bile duydu. memorialda yaptırdı sanırım tedaviyi..

herşeyde bir hayır var. aslında beyini hormonları rahat bırakınca bu iş olumlu oluyor galiba. sen bu ay araştırmalara daldın ve yumurtalar güzel güzel büyüdü. çünkü yumurtlama günü vs düşünmedin. rahattın. inşallah bu yumurtalardan biri senin altın yumurtandır ve bebişin gelir.

olmazsa donasyon diye bir umudun ve rahatlığın da var ya bu da başarıyı getirecek göreceksin.
senin için dua edeceğim. ve bebeğini tebrik etmek için, küçük altını mavi boncuklu iğneye takıp prag'a geleceğim... söz geleceğim...

Selam Bebek
internette biraz arastirdim 5.gun embriyo tranferini. Anladigim kadariyla 5.gunde yapilan transferde embriyonun tutunma sansi daha yuksekmis. Ama buna kim neye gore karar veriyor.
Yani donasyon icin gittigimizde 3. Gun mu 5. Gun mu istiyorsun diye soruyorlar mi???

QUOTE=Bebek_;29285425]Selam canim,

embriyo donasyonu su demek: yani hem yumurta hemde sperm baskasindan aliniyor, ikisi dölleniliyor, ve sana transfer ediliyor.
yumurta donasyonu: sadece yumurta baska kadindan aliniyor ve esinin spermiyle döllenip transfer ediliyor sana
sperm donasyonu: kendi yumurtan ama sperm baska erkekden alinip dölleniyor ve transfer ediliyor

5. gün embyro = blasto veya bazen blastokist deniliyor

yumurta ve sperm döllendikten sonra ertesi gün bölünmeye basliyor, 2hücreli, 4 hücreli, 8 hücreli, 16 hücreli derken devam büyüyor. 5. gün e kadar belirli asamaya gelmesi gerekiyor. bu 5. gün döllenmis yumurtalara blastokist deniliyor, yani en cok disarda gelismis bir embyro - ve genelde en gec 5. gün embyro rahime transfer edilmesi gerekiyor.

simdi yumurtalar genelde ilk 3 gün hep ayni bölünür, yani sagliksiz sperm veya yumurta dahi olsa, bölünür. genelde 4. günden sonra sperm in genleri devreye giriyor. ve 5. güne kadar gelisebilen yumurtanin tutma sansi tabii daha yüksek. ama bu demek degildirki 3. gün embyro tutunamaz diye.

yani mesela elinde 8 döllenmis yumurta var ise, genelde embyrolarin hepsi blasto asamasina gelemiyor, genelde mesela yüzde 50 veya yüzde 60 diyorlar genc donörlerde. o yüzden bazen 5. güne kadar bekletip hangisi gercekten iyi gelistiyse onu transfer ediyorlar. istersen blasto konuyu googel de bak, benim türkcem tam yetmedi anlatmak icin sanirim :)[/QUOTE]

liste çok güzel oldu atessn ellerine sağlık beni de ekle dicektim ancak bizde ufukta bişi yok daha o yüzden acele etmedim umarım yakın zamanda potitif diye sonuçlanır hepsi:))

birde aile konusuna değinilmiş bende çok ilginç şeyler yaşıyorum bir ablam mutsuz boşanmayı düşünüyor bir çocuğu var bana iyiki çocuğun yok dedi ne alakaysa sanki ben boşanıyorum bak eline ayağına dolaşıyor diye açıkladı:))diğer ablam 10 gündür gebeyim sana söylemeye kıyamadım dedi yine üzüldüm.annem her tatile yada 2 günlüğüne bir yere gittiğim zaman arayıp tedavi için mi gittiniz diye sorar mahreme izin yok yani.o yüzden kimse ile konuşmama kararı aldım ve faydasını gördüm şiddetle tavsiye ediyorum çünkü bu şekilde normal bir hayata sahip olamıyoruz sorunumuz her an bir yerden hortlayabiliyor.şuan kafam rahat kimsenin bana acımasını istemiyorum asıl bu beni kahrediyor.ailemiz kendilerince destek oluyor ama sanırım çoğu aile veya kişi nasıl davranması gerektiğini bilmiyor.geçen gün uzaktan bir akrabamıza taziye ziyareti yaptık hiç tanımadığım biri çocuğum olup olmadığını sordu yok deyince neden yok tedavi oldunuz mu üzülme gibisinden zırvaladı

Bayanlar merhaba, ben 40 yaşındayım ve 17 yıllık evliyim. 7 yıl önce tüp bebek denemem oldu ancak döllenme gerçekleşmedi. İkinci tüp bebek denememde ise gebelik oldu ancak devamı gelmedi düşük yaptım.sonra ise 36 yaşında menopoza girdim.doktorum süreci uzatmak için haplar verdi adetimi uzatmak için ama sadece bikaç ay daha adet görebildim sonra artık kesin menopoz dedi doktor.yani tüp bebekle bile şansım kalmadı artık.Donasyon istiyorz eşimle ama çocuk kime benzer nasıl olur bilemiyorz görüşme yapmak istediğmz bi iki yer var havalar ısınınca gitcez inş.

burda çocuk sahibi olan arkadaşlar var hiç benzeme sorunu yaşayan duymadım yumurta donasyonu mu yoksa sperm donasyonu mu?spermde donör olanağı daha fazla belki seçme şansı olabilir ama yumurta donasyonunda maalesef yapan arkadaşlar hiç bilgi alamadılar doktor sadece kendilerine benzediğini söylüyor donörle ilgiliyurtdışındaki klinikler daha detaylı bilgiler veriyorlar sanırım.geriye doğru okursan muhtemelen tüm sorularının cevabını bulursun.

burda çocuk sahibi olan arkadaşlar var hiç benzeme sorunu yaşayan duymadım yumurta donasyonu mu yoksa sperm donasyonu mu?spermde donör olanağı daha fazla belki seçme şansı olabilir ama yumurta donasyonunda maalesef yapan arkadaşlar hiç bilgi alamadılar doktor sadece kendilerine benzediğini söylüyor donörle ilgiliyurtdışındaki klinikler daha detaylı bilgiler veriyorlar sanırım.geriye doğru okursan muhtemelen tüm sorularının cevabını bulursun.

Hoşbuldum menekşe sağol. yumurta donasyonu düşünüyrz yani benden kaynaklanan problem var. Ben bu durumun bilinmesini pek istemiyorm çevremde zaten aklı başında az insan var :))

Selam Mormenekse

Bencede ozelliklede donasyona karar verdiyseniz esinle senin aranda kalmasi en mantiklisi:))

QUOTE=mormenekse212172;29295133]liste çok güzel oldu atessn ellerine sağlık beni de ekle dicektim ancak bizde ufukta bişi yok daha o yüzden acele etmedim umarım yakın zamanda potitif diye sonuçlanır hepsi:))

birde aile konusuna değinilmiş bende çok ilginç şeyler yaşıyorum bir ablam mutsuz boşanmayı düşünüyor bir çocuğu var bana iyiki çocuğun yok dedi ne alakaysa sanki ben boşanıyorum bak eline ayağına dolaşıyor diye açıkladı:))diğer ablam 10 gündür gebeyim sana söylemeye kıyamadım dedi yine üzüldüm.annem her tatile yada 2 günlüğüne bir yere gittiğim zaman arayıp tedavi için mi gittiniz diye sorar mahreme izin yok yani.o yüzden kimse ile konuşmama kararı aldım ve faydasını gördüm şiddetle tavsiye ediyorum çünkü bu şekilde normal bir hayata sahip olamıyoruz sorunumuz her an bir yerden hortlayabiliyor.şuan kafam rahat kimsenin bana acımasını istemiyorum asıl bu beni kahrediyor.ailemiz kendilerince destek oluyor ama sanırım çoğu aile veya kişi nasıl davranması gerektiğini bilmiyor.geçen gün uzaktan bir akrabamıza taziye ziyareti yaptık hiç tanımadığım biri çocuğum olup olmadığını sordu yok deyince neden yok tedavi oldunuz mu üzülme gibisinden zırvaladı[/QUOTE]

Boşanmayı düşünen ablan kendi sorumluluğunu taşımak yerine çocuğu engel olarak görmüş. Senle hiç empati kuramıyor demekki. En azından çocuğu olmayana denmez bu laf.

Hepimiz şükretmeyi bilmeliyiz. Bugün ayak bağı olarak gördüğü çocuğu yarın eli kolu gözü olur ve şükretmeyi öğrenir umarım.
Hamile olansa daha 10 gün ya insan kendisi sindiremez bu ne acele yemeiş içmemeiş haberi söylemeye gelmiş.

Kızkardeşler arasında elektral rekabet çok şiddetlidir babaya giden yolda annne ve diğer kızkardeşler geçilecek. En zor olan sizin 3. Numara için..
Herkes çocuksuzluğu eksiklik olatak görüyor ve ben olmuyor istedik allah vermedi diyincede aynı zırvalamayı yapıyorlar.

Yaa inslanlar çok dangul dungul... Ve hep farklının yanında çaresizler..
Hepimize kolay gelsin

Selam Mormenekse

Bencede ozelliklede donasyona karar verdiyseniz esinle senin aranda kalmasi en mantiklisi:))

QUOTE=mormenekse212172;29295133]liste çok güzel oldu atessn ellerine sağlık beni de ekle dicektim ancak bizde ufukta bişi yok daha o yüzden acele etmedim umarım yakın zamanda potitif diye sonuçlanır hepsi:))

birde aile konusuna değinilmiş bende çok ilginç şeyler yaşıyorum bir ablam mutsuz boşanmayı düşünüyor bir çocuğu var bana iyiki çocuğun yok dedi ne alakaysa sanki ben boşanıyorum bak eline ayağına dolaşıyor diye açıkladı:))diğer ablam 10 gündür gebeyim sana söylemeye kıyamadım dedi yine üzüldüm.annem her tatile yada 2 günlüğüne bir yere gittiğim zaman arayıp tedavi için mi gittiniz diye sorar mahreme izin yok yani.o yüzden kimse ile konuşmama kararı aldım ve faydasını gördüm şiddetle tavsiye ediyorum çünkü bu şekilde normal bir hayata sahip olamıyoruz sorunumuz her an bir yerden hortlayabiliyor.şuan kafam rahat kimsenin bana acımasını istemiyorum asıl bu beni kahrediyor.ailemiz kendilerince destek oluyor ama sanırım çoğu aile veya kişi nasıl davranması gerektiğini bilmiyor.geçen gün uzaktan bir akrabamıza taziye ziyareti yaptık hiç tanımadığım biri çocuğum olup olmadığını sordu yok deyince neden yok tedavi oldunuz mu üzülme gibisinden zırvaladı
[/QUOTE]

sanki benim çevremi anlatıyosun menekse. söylediklerin çok doğru ilk önce dost bilip yada dertleşmek için anlattım bikaç kişiye ve hiç beklemediğim kişi hiç beklemediğim anda çatttt diye yüzüme vurdu yani anlattıklarım duvar gbi karşıma geldi o günden sonra bitti dedim anneme bile anlatamaz oldum çünkü korktum. bu bizim tercihmz değildi ve kimseye söylemek istemyrm ben tedaviyi

Hoşbuldum menekşe sağol. yumurta donasyonu düşünüyrz yani benden kaynaklanan problem var. Ben bu durumun bilinmesini pek istemiyorm çevremde zaten aklı başında az insan var :))

merhaba canım benim tawsiyem eğer aklı başında insan yok diyosan asla söyleme biz daha donasyon düşünüyorz dedik demez olaydık...
kıbrısta iyi bi merkez varmış tüp bebek yapılcak bu konuda çok iyilermiş falan gibi şeyler söyleyelm diyo eşim bakalım ne dicez millete..

Uzun bir aradan sonra selam herkese..

Umarım herkes iyidir ve herşey yolundadır. Geçmişe şöyle bir bakayım dedim 2-3 sayfa önce 2011 yılından alıntıyı gördüm sanırım kulaklarım çınlamış :) Ne listeymiş efsane gibi.. kimler geldi kimler geçti dedim içimden..

Beni soran olursa da kaptanlık sınavlarımı sınıf ve İstanbul birincisi olarak vermiş bulunuyorum. Artık ufuklara yelken açma vakti diyeceğim ama bizimkiler yelkenli değil :) Neyse...

Efsunecim sanırım artı senin için herşey tamam, fikren ve ruhen hazırsın.. Umarım herşey istediğin gibi yürür. Sen bunları hakettin.. İnce ince oya gibi işledin :)

Diğer gidecek olan, gitmiş sonuç bekleyen, pozitif almış bebişini bekleyen herkese iyi dileklerimi gönderiyorum.. Negatif olanlara da yine sabır ve tekrar deneme için maddi manevi güç temenni ederim.

Efsune ve Atessn liste hayırlı olsun.. Ben eksiğim orada. 2012 de denedim yaş 38 idi o zaman. Verda Hanımda.. 4 adet blasttan negatif alıp oturdum aşağı.. artık bir daha ne zaman deneyeceğimi bilmiorum.. planlarda var ama zamanı belli değil.. eskisi gibi takmıyorum nedense... Listede başlarda bir yere yerleştirin bari beni:) Nede olsa kurucu üyelerdeniz değilmi ama Efsune :1:

Herkes kendine iyi davransın :) öpüyorum hepinizi...

lütfen umutlu ol. zira son bir ayda ileri yaşta iki hamile okudum kendi yumurtaları ile. biri puff68 biri hope73... 38 yaş üstü bayanlarda okudum. ikiside kendi yumurtası ile hamile kaldı puff68 45 yaşında ve kalp atışlarını bile duydu. memorialda yaptırdı sanırım tedaviyi..

herşeyde bir hayır var. aslında beyini hormonları rahat bırakınca bu iş olumlu oluyor galiba. sen bu ay araştırmalara daldın ve yumurtalar güzel güzel büyüdü. çünkü yumurtlama günü vs düşünmedin. rahattın. inşallah bu yumurtalardan biri senin altın yumurtandır ve bebişin gelir.

olmazsa donasyon diye bir umudun ve rahatlığın da var ya bu da başarıyı getirecek göreceksin.
senin için dua edeceğim. ve bebeğini tebrik etmek için, küçük altını mavi boncuklu iğneye takıp prag'a geleceğim... söz geleceğim...
Evet Atessn, onlari biliyorum, Puffy bizim tavsiyelerimizle Memorial'e gitti, harika bir sonuc da aldi, insallah tamamina erecek. Hope73 de son defa kendi yumurtam, sonra Ceke gelip donasyon denerim derken, altin yumurtayi tutturdu. Zaten '38 yas ustu bayanlar' grubunun sansina cok inaniyorum ben, oraya kim gelse, kendi yumurtasiyla hamile kaliyor, bikac kisi (ben dahil) demir attik! yavas yavas donasyona goz kirpiyoruz :) Ama inaniyorum, ya kendi yumurtam, ya donasyon, ben bu isi cozerim, hayat boyle gitmez, degismesi lazim, daha iyiye dogru, ileri arkadaslar! Nasil, iyi gaza gelmisim ama dimi :)

merhaba sana dua ediyorum inşlh kaliteli yumurta vardır keseciklerde inşlh canım .
wallahi her gün on defa form a giriyorum gözüm sizin yazılarınızı arıyor ve yazdıysanız hemen heyecanla okuyorum çok çok da zevkle. çok da iyi anlatıyorsun yolun acık olsun inşlh . anlatmaya devam takiptesin merakta koyma her gün yaz lütfen lütfennnn)).
Hazancim dua et valla, hepimizin ihtiyaci var, ben de sizlere ediyorum, ozellikle tam toplama, yerlestirme gunlerinde. Dualarin gucune ister sprituel, ister realist olsun herkes inanir bence, artik kuantum fizikle de kanitlandi hafiften, konsantre ol yada dua et iste, hareketlendir kuantum parcalarini, calissin evren senin icin. Sevgiler.

Kizlar ben simdilik donasyonu birkac ay erteledim, ancak Cek'teki klinik ve donasyonla ilgili bilgi isteyen olursa, bana mesaj atin. Sevgiler.

seni andım gelmeni istedim ve geldin. bu gücümün farkına vardıkça çok mutlu oluyorum.
sen dansöz oynatıyormuşsun klip gönderiyormuşsun liste yapıyormuşsun.eskiden havayı hep sen dağıtıyormuşsun. yolundan gidiyorum. ama ben kendi adıma gelmeni çok istiyorum.
aykırısın seviyorum seni.. sık sık gel.

uzun bır aradan sonra Merhaba..
benım hıkayem uzun ve umutsuz.. Uzun suredır bır bebegım olması ıcın ugrasıyorum. Basımdan bır suru sey gectı ve uzun uzun anlatım sızlerı sıkmak ıstemıyorum. Son geldıgım nokta ıse tek tük olan yumurtalar ıyıcene tukendı. Gecen ay sıfır bu ay çürük çarık tek yumurta ... üstüne doktorum yumurtam olsa bıle rahım duvarına baskı yapan bır mıyom oldugunu ve mutlaka laproskopı olmam gerektıgını soyledı.
ve maalesef kı kendı yumurtam ıle bebek sahıbı olabılmemde artık zor.. son gunlerde KIBRIS dünya tup bebek merkezınden Berk 'ı arastırıyorum. kıbrıs'dakı bır cok merkeze gore dogru durust calısan bır doktor oldugunu duyuyorum.

Berk bey ıle tedavı olan varmı ıcınız de bana bılgı verebılırmısınız rıca etsem.. ayrıca yumurta donasyonu ıle hamıle kalıp doguran arkadaslar tecrubelerınızı paylasırmısınız..

sevgıler

uzun bır aradan sonra Merhaba..
benım hıkayem uzun ve umutsuz.. Uzun suredır bır bebegım olması ıcın ugrasıyorum. Basımdan bır suru sey gectı ve uzun uzun anlatım sızlerı sıkmak ıstemıyorum. Son geldıgım nokta ıse tek tük olan yumurtalar ıyıcene tukendı. Gecen ay sıfır bu ay çürük çarık tek yumurta ... üstüne doktorum yumurtam olsa bıle rahım duvarına baskı yapan bır mıyom oldugunu ve mutlaka laproskopı olmam gerektıgını soyledı.
ve maalesef kı kendı yumurtam ıle bebek sahıbı olabılmemde artık zor.. son gunlerde KIBRIS dünya tup bebek merkezınden Berk 'ı arastırıyorum. kıbrıs'dakı bır cok merkeze gore dogru durust calısan bır doktor oldugunu duyuyorum.

Berk bey ıle tedavı olan varmı ıcınız de bana bılgı verebılırmısınız rıca etsem.. ayrıca yumurta donasyonu ıle hamıle kalıp doguran arkadaslar tecrubelerınızı paylasırmısınız..

sevgıler

Umarim hersey istedigin gibi olur. iyi dileklerimle..

Merhaba arkadaşım

en son bu siteden ben berk bey den olumsuz haberle döndüm. 5. gün embriyosu yerleştirilmişti 4 adet ama tutmadı daha doğrusu kimyasal gebelikle düşükle sonuçlandı. Yani kanda gebesin fakat değerin yükselmiyor ve gebelik yok oluyor. Benim normal yolla çocuğum oldu ama senelerdir kardeş yapamayınca bu yola başvurmuştum. Dr bana çoğul riskiniz bile var dedi ama olmadı. Orada tanıştıklarımın hiçbirisinin kan tahlillerinde gebelik dahi çıkmadı yani nerdeyse şu kimyasal gebeliğe sevineceğim ne tuhaf. ZAten atessn arkadaşımızın yaptığı tabloya bakarsan berk beye kimler gitmiş ne sonuç almış görürsün. Tabi başarılı olupta forma girmeyenler varsa bilemem :) Ama ben hemen ertesi onları arayıp yeniden istiyorum dememe rağmen bir zahmet dr la konuşup sizi arayacağız demelerine rağmen aramadılar ben de başka bir yer seçimi yaptım hemen. Yani hastaya saygı çerçevesinde geri dönüş önemli bence. Sana da kolay gelsin diyorum. Soruların varsa yanıtlarım sevgiyle kal!

seni andım gelmeni istedim ve geldin. bu gücümün farkına vardıkça çok mutlu oluyorum.
sen dansöz oynatıyormuşsun klip gönderiyormuşsun liste yapıyormuşsun.eskiden havayı hep sen dağıtıyormuşsun. yolundan gidiyorum. ama ben kendi adıma gelmeni çok istiyorum.
aykırısın seviyorum seni.. sık sık gel.

:) eskidendi çok eskiden... güzelmiş hepsi..

[video=youtube;lOBV45ce2Rw]http://www.youtube.com/watch?v=lOBV45ce2Rw[/video]

Atessn tamam söz daha sık gelmeye çalışırım ama eski sabrım yok gibi artık.. nasıl olduysa önceliklerim değişti.. iyi mi kötü mü zaman gösterecek...

Neyse ki sen gönüllü olmuşsun.. eğlencelere devam derim..

Back
X