Canım tedavin hayırlı olsun. İnşall gebelik haberinide alırız. herkese selamlar..
Hosgeldin siteye ,
Tedavin hayirlara vesile olsun insallah.Güzel olumlu pozitif haberler aliriz insallah tez zamanda senlenir sitemiz.
sevgiler.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım tedavin hayırlı olsun. İnşall gebelik haberinide alırız. herkese selamlar..
çok sevindim senin adına..hangi merkezde deniycektin firdevs hanımmıydı....donörr bilgilerini çok detaylı yazmışlar..dünya ıvf de bize hiç böyle şeyler gönderilmemişti.tamamen acemice ve bilinçsiz gitmişim.iyiki bu form var.şimdiden herşeyin iyi gitmesini diliyorummm
haydi hayırlısı 23 mart senin de zafer çığlıklarını attığın gün bizimde hep beraber halay çektiğimiz gün olsun inşallah....mrb arkadaşlar şükür bugün geldik sonunda kıbrıstan kısaca anlatmaya başlayım anlatcaklarım biraz şaşırtacak
evet arkadaşlarlar ilk gün aksilikler başladı bende ama hayırlısı diyelim gideceğim gün sabah 5te acile kaldırdı eşim strestenmi ne tansiyonum düşmüş serum takıldı nese geldik ordan derken erkenden yola çıkalım dedik sabah çıktık ben akıllı kimliğimi sen evde unut acilden çıkınca diğer montumun cebinde kalmış uçağa binmeye yakın aklımıza geldi tabi beni uçağa almadılar doktorumu aradım eşin gelmesi gerekio mutlaka dedi nese eşim gitti ben kaldım bende ertesigün gittim artık saolsun verda hanımda rahatlatmaya çalıştı beni derken geçirdik o günü.
ertesi günü gittim akşam sabahta doktorun yanına gittik görüşmeye verda hanım rahmime baktı her şey güzel dedi 12 yumurta toplanmış donörden onları konuştuk rahmin çok iyi emriyolarda iyi ise 3 gün yapalım dedi bende şimdideye kadar herşeyi doktora bıraktım bunuda bırakmayı istedim derken konuştuk ayrıldık hastaneden ertesi gün 3.gün olcak die aradılar ve transfere gittim.erkenden kalktık hastaneye gittik ve bi şanssızlıkta orda benim rahmin arkaya doğru,ağzı dar ve rahim yolum kıvrımlıymış transfer olmadı olamadı 5.güne kaldı ve anstezi ile oldum transferi.3.gün 4 tane olcaktı ama 5.gün olduğu için 3 tane transfer edildi ve transferim dün oldu bugünde döndük şükür.......test tarihim 23 mart bakalım umaım sonucu iyi olur arkadaşlarım sabırsızlıkla bekliyoruz artık...
bu arada doktorum verda hanımdan çok ama çok memnumdum gerçekten çom tatlı ve ilgili bir bayan saolsun elinden geleni yaptı gerçekten....
4ekim de gerçi anlatmış gerçekten çok çok süpriz oldu tesadüfen aynı kilinik servisinde idik çok şaşırdım.onunla konuştuk dertleştik keşke otelde aynı olsaydı ne güzel olurdu.gerçekten insan çok mutlu oluyor.umarım onunda güzel sonuçlarını alırız
çok geçmiş olsun canım...Arkadaşlar smear testi yaptırmıştïm çok şükür bir sorun çıkmadı..ama Halen enfeksiyonum devam ediyor.bu nasıl bişey anlamadım..dünyanın hapını içtim bana mısın demedi.tuvaletten sonra acıdan Evde koşu turları atıyorum...ne lanet şeymiş idrar enfeksiyonu..bit artıkkk
hayirli ugurlu olsun.......insallah yakinda güzel haberlerini burdan aliriz arkadasim......insallah insallah insallah
![]()
mrb arkadaşlar (karanfil,lalita,alpilknur,yteer,minasere,rvyda,larax,kangurum) hepinize çok ama çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için saolun dualarınızı esirgemeyin olurmu.....sizde benim hep duamdasınız herşey gönlümüzce olur inşallah
Sevgili aykızım çok alındım. :2:
Yani yazmadık diye zannetme içten mutluluğunu paylaşmadığımızı.
Sadece geriye dönük insanlar bilgi araştırırken fazla mail olmasın diye yazmıyoruz. Üstelik bu konuda ben çok kere yazdım.
Diğer yazan arkadaşlara balkon yapıyoruz..
kizlar bugun kontrolum vardi.ignelerimin bugun 5.gunuydu. E2 1405 cikti.ultrasondada yumoslarimi gorduk. 12mm olmuslar.bugun cetrotide ye de basladik hayirlisiyla.cuma gunu tekrar kontrol var insallah.verda hocam sali veya carsamba burdasiniz diyor.hadi bakalim hayirlisi.ayyyy cok mutluyum buguuunn....
cnmmmm farkına varmadan bişimi yaptım ben eminim burdaki herkes biririni anlıo yazsada yazmasada karderdaşız hepimiz ve burası rahatlatıo bundan şüphem yok hepimiz mutlu ve üzüntülü zamanında birbirimizi anlıoruz
Senin adına bayılıyorum. Zanax olarak okuyorum:)) rahatlatıyorsun!!Merhaba Efsune ,
sayfamizi actin tsk ederiz ..
Herkese selam diyenlerdenim,ama cok aktif degilim ne yazikki,bazen vakit bulamyiorum,bazende cok sikilyiorum tüm gün nette olmaktan.Takip etmesemde bazen okuyu cevaplyior hemen cikiyorum.
Bende eskilerden 2008 den beri üyeydim ama nikim hep kilitleniyor acamadim bir türlü ,2010 burayi acinca diger web sayfadan buraya gectim.
Sende Ispanyada tedavyie basliyorsun ,hayirli olsun tedavin,insallah kucaginda bebeklerle gelirsin.
Güzel paylasimlar dilerim.
sevgilerimle.
Takılıyorum sana aykızım)
Ad vererek teşekkür etmişsin ya ondan.
Oysa emin ol listedekilerden daha fazla insan seninle birlikte ve yanında ve dua ediyor çünkü buradaki her pozitif haber kendi umutlarımıza daha yakınlaşmak demek..
Yolun açık olsun..
Senin adına bayılıyorum. Zanax olarak okuyorum:)) rahatlatıyorsun!!
Benim ispanya maceram nisan ortası galiba... Donor bulunmuş!!!!!!!
haber geldi ama detayları bekliyorum şimdi...
Nasıl match yapıyorlar allah biliyor?? Hakkımıza hayırlısı..
mrb arkadaşlar (karanfil,lalita,alpilknur,yteer,minasere,rvyda,larax,kangurum) hepinize çok ama çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için saolun dualarınızı esirgemeyin olurmu.....sizde benim hep duamdasınız herşey gönlümüzce olur inşallah
Ben daha once Gennet de IVF denemistim (3 yil once).
Simdi Reprofit ve ReproGenesis'e gittim. Sonunda Pronatal'da basliyorum.
Sen nerelerle gorusuyorsun?
ben geçmişe yönelik inceliyorum da sen pek sürecini anlatmamışsın..sende biraz bahsetsene..nerede yaptın?kaç gün kaldınız?otel olarak kendiniz mi ayarladınız??yani velhasıl kelam bize önerilerin var mı??gerek ilaç,gerek kıbrıs açısından..
nasıl gidiyor gebelik??geçirdiğin değişiklikleri bizimle paylaşda bizde heyecanlanalım,umutlanalım...bulantıların var mı mesela??
ben geçmişe yönelik inceliyorum da sen pek sürecini anlatmamışsın..sende biraz bahsetsene..nerede yaptın?kaç gün kaldınız?otel olarak kendiniz mi ayarladınız??yani velhasıl kelam bize önerilerin var mı??gerek ilaç,gerek kıbrıs açısından..
nasıl gidiyor gebelik??geçirdiğin değişiklikleri bizimle paylaşda bizde heyecanlanalım,umutlanalım...bulantıların var mı mesela??