canım tekrar gözün aydın olsun...benim sunu sormak istiyodumda..senin kaçıncı gün transferi oldu,kaç tane embriyo yerleştirildi? bende mayısta firdevs hanıma gitcemya kacıncı gün olacağı ve kaç embriyo olacagı hala netleşmedide..

saol cnm benim....cnm benim 5 gün oldu dahası 3. gün olcaktı oda rahim yolum kıvrımlı ve rahmim tersmiş yolu bulunamadı 5.gün anestezi ile yapıldı.ben aslında doktora bırakmıştım emriyolar güzel 3.gün olur demişti ama olmadı hayırlısı demkki böleymiş arkadaşım:D:D:bana 3 emriyo yerleşttirildi...inş.seninde güzel haberlerini alırız cnm:D

Son düzenleme:
aykızım rabbim sağlıkla sıhhatle sağlıklı bebeğini (bebeklerini) kucağına almayı nasip edip bir avazda kurtarır inşallah:) ne güzel heyecen ve şu an şaşkınlık vardır üzerinde. henüz bir belirti olmadığı içinde merak edersin ben hamile kaldığımı öğrendiğimde günde üç kez test yapardım bebeğim duruyormu diye saçmalık ama sanki o sonuç beni teselli ediyordu....

aykızım rabbim sağlıkla sıhhatle sağlıklı bebeğini (bebeklerini) kucağına almayı nasip edip bir avazda kurtarır inşallah:) ne güzel heyecen ve şu an şaşkınlık vardır üzerinde. henüz bir belirti olmadığı içinde merak edersin ben hamile kaldığımı öğrendiğimde günde üç kez test yapardım bebeğim duruyormu diye saçmalık ama sanki o sonuç beni teselli ediyordu....

cnm çok teşekkür ederim rabbim herkese nasip etsin.gerçekten şuan eşimde bende şaşkınız valla anlamadık daha bişi çok garip şuan bende öleyim cnm :D:D:Dzamanla inşallah bi aksilik çıkmazda sağsalim alınca kucağımıza anlarız :D:D:D

Selam Somtik,
Ben yeniyim formda, yumurta donasyonu dusunuyoruz ve ilk denememiz olacak.
Bir merkezden ve Berk beyden bahsetmissin.
Hangi merkez oldugunu sorabilir miyim?
Yeni oldugum icin ozelden mesaj gonderemiyorum:)

Somtik arkadaşımızın bahsettiği merkez Dünya tüp bebekmerkezi kıbrıs doktoruda berk angün dür. Ben ve somtik dürügen arkadaşımızda dünyada denedik

$zir282l2.webpişte bunlarda benden 4ekim ve aykızım sizler için....

Eki Görüntüle 666334 işte bunlarda benden 4ekim ve aykızım sizler için....

çok teşekkür ederim,bu dans hepimize nasip olsun.hem hamile haberleri arttsın ,herkese nasip olsun,hem de hepimiz sağlıkla kucağımıza bebişlerimizi alalım,evlatlarımızın düğününde eşlerimizle böyleee danslar edelim.

nasıl hayal gücüm ama??? :)):)))

Son düzenleme:
4ekim ve aykızım sizleri tebrik ederim.allah kucağınıza almayı nasip etsin . darısı başımıza bu formdaki herkeze bir arkadaşım sormuş benin nerde yaptırdığımı donasyonu.dünya tüp bebek dr.berk te 3 defa 2si sperm 1 i emriyo donasyonu biz evlatlık almaya karar verdik .sosyal hizmetlerle görüşmemiz gayet iyi geçti bize olumlu rapor yazacaklarını söylediler.bakarsınız bir kaç ay sonra bebişimiz gelir ve erkek olma olasılığı çok yüksek.biz artık donasyonu kafamızdan tamamen sildik çok yıpranmıştık zaten sakın yanlış anlamayın sizlerin gücünüze hayranım burdaki bir çok arkadaş defalarca deneme yapıyor allah hepinizin gönlüne göre versin.sevgili PORTAKAL senide tebrik ederim.

cnm çok saol hepimizin inşallah arkadaşımmmm....bugün transferden sonra 12 gün arkadaşım bakalım nasıl olcak ilerde değerler valla arkadaşım bilmem nasıl olur 3üz sağlıklı olsunda :D:D:D:Dbakalım ilerde kaç tane görüncek:D:D:D

Canim merak ettim 3. gun yoksa 5. gun transferimiydi? Bi hcg listeye bakicsmda ;))

arkadaşlar yine aksilikler yaşamamıza rahmen sonuç pozitif ::))) sabah devlet hastanesine gittik. demedilermi sonuç pazartesiye çıkar. koşturduk hemen özel hasteneye şükür ki arkadaşlar sonuç pozitif ve değerim 875 çıktı. şuan şaşkın ve mutluyuz umarım bundan sonrasıda iyi olur hepimiz için dua ediyorum herkes bebişlerini kuçağını alır. :)))))

aykizim cok mutlu oldum ALLAH kucagina almayida nasip etsin insallah

[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]yaş aralığı
[/TD]
[TD]20'li
[/TD]
[TD]30'lu
[/TD]
[TD]40'lı
[/TD]
[TD]toplam
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kaç kişi var
[/TD]
[TD] 5
[/TD]
[TD] 24
[/TD]
[TD] 16
[/TD]
[TD] 45
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kaç kişi denedi
[/TD]
[TD] 2
[/TD]
[TD] 18
[/TD]
[TD] 9
[/TD]
[TD] 29
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kaç kişi hamile
[/TD]
[TD] 1
[/TD]
[TD] 10
[/TD]
[TD] 4
[/TD]
[TD] 15
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dr.berk bey
[/TD]
[TD][/TD]
[TD] 3
[/TD]
[TD] 1
[/TD]
[TD] 4
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dr şevket bey
[/TD]
[TD][/TD]
[TD] 1
[/TD]
[TD] 1
[/TD]
[TD] 2
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dr firdevs hnm
[/TD]
[TD][/TD]
[TD] 2
[/TD]
[TD] 2
[/TD]
[TD] 4
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dr savaş bey
[/TD]
[TD][/TD]
[TD] 2
[/TD]
[TD][/TD]
[TD] 2
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dr h.i.t. Bey
[/TD]
[TD][/TD]
[TD] 1
[/TD]
[TD][/TD]
[TD] 1
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dr verda hanım
[/TD]
[TD] 1
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD] 1
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dr ramon
[/TD]
[TD][/TD]
[TD] 1
[/TD]
[TD][/TD]
[TD] 1
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

canım Verda hanımda benim bildiğim 3 kişi, ben, aykızım, ikizlerimolacak diye hatırlıyorum. üçümüzde pozitif aldık. kaybetteim ayrı mevzu.

düzeltelim ki sevgili doktoruma haksızlık olmasın ::)

ay canım ya aykızım nasıl nasıl sevindim pozitifine bir bilsen havaya uçtum resmen. içimden bir ses diyordu zaten güzel haberi.
doktorumuz aynı olduğu için mi bilmem acayip sevindim.
Allahım sağlıcakla, huzurla tamamlamayı, kucağına almayı nasip etsin bebeğini yada bebeklerini.. hcg değerin yüksek çoğul bence.

kızlar inşallahh hepimizin karnı bu resimdeki gibi kocaman olurr kapılardan sığmayız ::-)))

$hamile.webp

canım aramıza hoşgeldin,bende erken menepozdayım 29 yaşında menepoz teşhisi kondu yaş 32 ve son 3 yıldır ilaçsız adet göremiyorum,bende yumurta donasyonunu yapcam mayısta Allah nasip ederse,irem hanımla bende görüşme içindeyim,benden hsg yada ofis yaptır dediler.aslında biçok doktor ofis daha mantıklı zaten sende embriyo rahme yerleştirilecek tüplerinin tıkalı olması sorun değil dediler.bende ofis yaptırdım.bide kan testlerinde kendin trambofili paneli yaptır,yani pıhtılaşma bozukluğu varmı ona baktır.bu hastanelerde hematoloji bölümünde doktora söyleyince yapıyor.tamam canım...hepimizin kucagı dolcak inşallahhh

Merhaba canım ofıs ne ???

kızlar bende irem hanıma mail atmıştım,bu tarnsfer öncesi ve sonrası kulalncagım ilaçları liste olarak göndersinde bende ona göre hangi doktora yazdıracağımı vede ne kadara alcagımı öğrenmek istiyodum,hala cvp gelmedi.ben yurt dışında değilim ama tr.de belki çok tutmaycak ama zaten onca masraf yapıyoruz,bari bişeyleri daha az ödemeyi istiyorum,ne kadar tutarki acaba bu ilaçlar

Ilgınc bende sorunca bu ılacları cevap gelmedı sadece extradan orda kullanacağım ılacları 50 Euro tutar gıbı bırseyler yazmış , ya ılacları kendı anlaştığı eczanelerden alınsın dıye , ama belkıde herkes kafasına göre ılac almasın dıye de olabılır , nebılelım artık onlara güvenmekle başka caremiz yok gıbı , sende açık açık yaz paket fıyatdan başka extralarla karşılaşmak ıstemedıgını. Bende öyle yazdım kendımızı ona göre ayarlıyalım demı yanı .:-)

Canim ilaclari sigorta oduyor mu Turkiyede bilmiyorum, ben yurtdisindayim ve benim sigortam ilaclari odemiyor. Formda arkadaslardan duyduguma gore 1000-1500 tl arasi tutuyormus ilaclar..

Merhaba , nerden katılıyorsun , ben Almanya ! Ilk kullanacağım ılacları 43 Euro ya aldım yanı Progynova yla başlanan ırem Hanım'a söyle senın kadın doktoruna maıl atsın sana ıhtıyacın olan testlerı ve ılacları yazsın ben öyle yaptım doktor onu bırsekılde yazıyor fıyatlar bıraz düşüyor yanı denemekte fayda var :-)

Son düzenleme:
bıraz once ikinci kez "hala" oldum.
Erkek kardesımın bır erkek bebegı oldu. Ve bırazdan hastaneye gıdecegım. Ama oradakı tum bakıslar emınım bak kardesı ıkıncıyı yaptı sende tık yok bakısı olacak:((
karmasık bır duygu ıcersındeyım ılk yegenım dogdugunda bekardım sorun yoktu ama sımdı 3 yıllık evlıyım ve maalesef mucadelem hala surmekte...:( ve anne olup olmayacagım ıse mechul..

sevgıler

Allah sağlıklı büyümeye nasıp etsın , gözün Aydın , canım senın de olur üzülme allahım hepsimizin duasını duyar sen merak etme ! Bende 8 yılık evlıyım canım .

telefonda söyledi canım ayrıyetten pırtılaşma testi yaptırabilirsin dedi.ben herşey dahil paket proğram istedim ilaçlar para tutmuyor dedi bana.yol bilmiyoz iz bilmiyoz ondan istedim paketi.ayarladıkları otel nasıl acaba bilen varmı.

Wowwwwwwww ıyımıs hersey ıcınde , canım nekadar ödıyeceksın, kaç gece kalacaksınız , tedavın neydı?

Back
X