Günaydin canim,

bir sorum var yine sana.......benim son günlerde ayaklarim felakat sisiyor ve migdem cok fena yaniyor. sen daha önce yasadiysan bunlari neler yaptin veya yapiyorsun? ayak sismesine doktor su coraplar varya onlari verdi, ama onlari da giymek bir hayli zor oluyor..baska bir imkan varmi acaba?? migde yanmasina da ara sira soguk süt iciyorum. ama tam fayda etmiyor.

sagol canim simdiden cevabin icin.

insallah senin hamileligin iyi gidiyordur. iyi bak kendine, Allaha emanet olun ikiniz :)

Merhaba , nerden katılıyorsun , ben Almanya ! Ilk kullanacağım ılacları 43 Euro ya aldım yanı Progynova yla başlanan ırem Hanım'a söyle senın kadın doktoruna maıl atsın sana ıhtıyacın olan testlerı ve ılacları yazsın ben öyle yaptım doktor onu bırsekılde yazıyor fıyatlar bıraz düşüyor yanı denemekte fayda var :-)

Selam Runya, bende Almanyadan katiliyorum :) hangi eyaletdesin sen? biz NRW deyiz.

ilac konusuna gelince, bildigin gibi almanyada 3 kat pahali ilaclar, ben kibrisa gittigimde 3 aylik aldim geldim ordan..progesteron kapsuller olsun, progynova olsun birde tabi coraspin.

Somtik arkadaşımızın bahsettiği merkez Dünya tüp bebekmerkezi kıbrıs doktoruda berk angün dür. Ben ve somtik dürügen arkadaşımızda dünyada denedik

Sontik benim Türkiye'deki Dr da berk bey tavsiye ediyor Eylül gibi bnde ona gideceğim ama firdevs hanımlada görüşeceğim bakalım artık kısmet..

Aykızım yollarda sadece okuyaildim..
kutlamalardan değerininde yüksek olduğunu anladım..
Çokkkkkkkkkkkk sevindim hayırlı olsun...

Merhaba canım ofıs ne ???

Ilgınc bende sorunca bu ılacları cevap gelmedı sadece extradan orda kullanacağım ılacları 50 Euro tutar gıbı bırseyler yazmış , ya ılacları kendı anlaştığı eczanelerden alınsın dıye , ama belkıde herkes kafasına göre ılac almasın dıye de olabılır , nebılelım artık onlara güvenmekle başka caremiz yok gıbı , sende açık açık yaz paket fıyatdan başka extralarla karşılaşmak ıstemedıgını. Bende öyle yazdım kendımızı ona göre ayarlıyalım demı yanı .:-)

canım biraz acık yazcamm:)) ofis yani histeroskopi deniliyo;altdan kamerayla rahmine bakıp kist,miyom,polip yada perde varmı diye bakıyolar.yani embriyonun tutacagı yere kamerayla bakıyolar.ağrı hissetmedim,banada iyi bak bi daha böyle göremezsin diyip doktor dalga geçti:)))
bu ilaçlara gelince irem hanımdan cvp gelmedi,bende dedeğin gibi net olarak yazmıştım önceden bileyim fiyat öğreneyim diye,hatda cepte konuşurkende tabiki kendi anlaştığın eczacıdan ilaçlarını yanında getirebilirsin demişti ama hala mailime cvp yok..

Günaydin canim,

bir sorum var yine sana.......benim son günlerde ayaklarim felakat sisiyor ve migdem cok fena yaniyor. sen daha önce yasadiysan bunlari neler yaptin veya yapiyorsun? ayak sismesine doktor su coraplar varya onlari verdi, ama onlari da giymek bir hayli zor oluyor..baska bir imkan varmi acaba?? migde yanmasina da ara sira soguk süt iciyorum. ama tam fayda etmiyor.

sagol canim simdiden cevabin icin.

insallah senin hamileligin iyi gidiyordur. iyi bak kendine, Allaha emanet olun ikiniz :)

Canım ne tatlı şikayetler değil mi :)) benim hamilelik öncesi de reflüm olduğundan mide yanması çok oldu. Özellikle ilk dört ay ve 7. Aydan sonra. Bana süt hiç fayda etmedi. Ama gittiğim tüm doktorlar talcid ya da gavisconu rahatlıkla kullanabileceğimi söyledi. Günde 4 tablet ya da 4 ölçek alabilirsin. Hiçbir zararı yok dediler. Tavsiye ederim. Hep istirahatte olduğumdan ayaklarım şişmedi hiç. Ama sabah kahvaltıda 2 den fazla zeytin yesem gece ellerim şişiyor. Tuza dikkat ediyor musun? Bir de tansiyona dikkat. Tansiyonunu da sık sık ölçmelisin. En az haftada 1-2 kez. O çorapları duymuştum işe yarıyorlarmış. Tuzu da azaltırsan sorun kalmaz bence :). Öpüyorum bebişlerini ve seni :))

4ekim ve aykızım sizleri tebrik ederim.allah kucağınıza almayı nasip etsin . darısı başımıza bu formdaki herkeze bir arkadaşım sormuş benin nerde yaptırdığımı donasyonu.dünya tüp bebek dr.berk te 3 defa 2si sperm 1 i emriyo donasyonu biz evlatlık almaya karar verdik .sosyal hizmetlerle görüşmemiz gayet iyi geçti bize olumlu rapor yazacaklarını söylediler.bakarsınız bir kaç ay sonra bebişimiz gelir ve erkek olma olasılığı çok yüksek.biz artık donasyonu kafamızdan tamamen sildik çok yıpranmıştık zaten sakın yanlış anlamayın sizlerin gücünüze hayranım burdaki bir çok arkadaş defalarca deneme yapıyor allah hepinizin gönlüne göre versin.sevgili PORTAKAL senide tebrik ederim.

cnm çokteşekkürler umarım sende kısa zamnda bebişine kavuşursun:D:D

Canim merak ettim 3. gun yoksa 5. gun transferimiydi? Bi hcg listeye bakicsmda ;))

cnm benim 5.gün emriyosuydu

aykizim cok mutlu oldum ALLAH kucagina almayida nasip etsin insallah

çok teeşkkürler cnm:D

ay canım ya aykızım nasıl nasıl sevindim pozitifine bir bilsen havaya uçtum resmen. içimden bir ses diyordu zaten güzel haberi.
doktorumuz aynı olduğu için mi bilmem acayip sevindim.
Allahım sağlıcakla, huzurla tamamlamayı, kucağına almayı nasip etsin bebeğini yada bebeklerini.. hcg değerin yüksek çoğul bence.

kızlar inşallahh hepimizin karnı bu resimdeki gibi kocaman olurr kapılardan sığmayız ::-)))

çok saol cnm benim inşallah o günleride görürrüz:D:D

Eki Görüntüle 666406

Aykızım yollarda sadece okuyaildim..
kutlamalardan değerininde yüksek olduğunu anladım..
Çokkkkkkkkkkkk sevindim hayırlı olsun...

efsunecim çok saol:D:D

Tebrik ederim aykızım. Allah tamamına erdirsin. Sağlıkla kucağına almanı dilerim. Kızlar çoook seviniyorum hamile haberlerine. Forumdaki herkesin hamile haberini alalım. İlerde bebişlerin yeşil kakasını, kusmuğunu falan konuşucaz :))

Tebrik ederim aykızım. Allah tamamına erdirsin. Sağlıkla kucağına almanı dilerim. Kızlar çoook seviniyorum hamile haberlerine. Forumdaki herkesin hamile haberini alalım. İlerde bebişlerin yeşil kakasını, kusmuğunu falan konuşucaz :))

cnm çok teşekkür çok saol inş.cnm o günleride görürüz inşallah:D:D

alpilknur seni çoook iyi anlıyorum. aynısını yaşadım ve şimdi de benzerlerini yaşıyorum.
ama bu kesinlikle o insanların suçu değil. bizim yaşadıklarımız karşısında hissettiklerimiz ve onlar bu yüzden suçlu olamaz.

facebook da bebeklerinin doğum anından, pırt yapışına kadar herşeyini gösterenlere ben de gıcık oluyordum ama artık eskisi kadar rahatsız olmuyorum. gözüme batmıyor. neden? çünkü o eksiklik duygusundan şükür ki sıyrıldım.(ben yapmam o ayrı) sonra ne oldu biliyor musun? yediği içtiği herşeyin fotoğrafını çekip paylaşanlara sinir olmaya başladım. canım çekiyordu. eskiden kokmuştur belki diye yapılan yemek tüm apartmana dağıtılırken, şimdi uzaktan uzağa fotoğraf paylaşılıyor. bana göre ayıp. neyse, sonra şekerim çıktı. diyete girdim. bu sefer de tatlılar, tv deki çikolata reklamları vs ye sinir oldum.

insan içinde bulunduğu durumu anlayabiliyor sadece. herşey için empati yapamaz ki. ama bu demek değil ki onların dertleri yok. bizim derdimizi facebook dan kim biliyor? kimse! dolayısıyla biz de onlarınkini bilmiyoruz. ve belki de aynı şeyi farketmeden biz onlara yapıyoruz. sadece konu farklı.
mesela evlendiğimde eşimle nikah fotoğraflarından bir-iki tane eklemiştim. çok mutluydum ve paylaşmak istedim. herkes mutluluğumu görüp benle mutlu olsun istedim. şimdi düşünüyorum da, o sırada evlenmek isteyenlerin ama nasip olmayanların, evliliği kötü gidenlerin, sevgilisinden ayrılan ya da sevgilisi vefat edenlerin vs yarasına dokundum. ama akıl edemedim ve herşeyi akıl edemeyebiliriz. sadece yaşadıklarımızdan yola çıkarak birşeylere dikkat edebiliyoruz ama daha neler var.
para, eş, evlilik, çocuk, kariyer, fiziki özelliklerimiz, güzellik, özgüven, sağlık vs konu o kadar çok ki!

kendimize bakmalıyız ve biz hoşgörü beklerken hoşgörüsüz davranmamalıyız. yapabildiğimiz kadar.

belki biz de aynı şeyi yapıyoruz evet artık daha dikkatli olacağım.
suçlu değiller .suçlamıyorum sadece belki biraz daha hassas olabilirler diye düşünürüm hep .çok kızgın değilim tabii.her zamanki gibi ben biraz duygusal ve alıngan olurum.

ama tam da dedğin gibi özeleştiri yapmam gerekirse ,resimlerimi paylaşırım,geniş bir fotograf ve gezi albümümüz var. eşimle gezdiğimiz yerleri( herhaftasonu istisnasız ş.dışındayız ve dünyadaki bütün sporları yapar-bungeejumping harici-ben de onun peşinden kayaktı,yamaç parşütüydü,dalgıçlıktı,raftingti yapabildiklerimi yaparım) sanrım bu da bizim deşarj yöntemimiz ama hiç kimseyikırdığımı düşünmemiştim aksine hayataküsmediğimizi sıkı sıkıya bağlandığımızı göstermek için olduğunu düşünürdüm.insanların acımasının önüne geçmek için bir çaba ama bundan bile rahatsız olanlar olabilir

sanırım hepimizin bir şekide motivasyona ihtiyacı var ,bazılarımızın daha çok -
forum kardeşliğimiz hiç bitmesin .
bebişin ve sana sağlıklı günler dilerim arkadaşım

Arkadaşım theo 42 yaşında onu saymamışsın jadexte 45 sanırım 40 değil biliyorum.eskileri yazmamışsın 46-48 yaşında anne olanlar var 11.sayfada ama okadar geri gitmedin sanırım.

bilmediklerimi yazamadım. 11. sayfaya bakıp güncelleme yaparım eskilerden bilgilerini bildiğiniz arkadaşlar varsa onlarıda ekleyelim.

canım Verda hanımda benim bildiğim 3 kişi, ben, aykızım, ikizlerimolacak diye hatırlıyorum. üçümüzde pozitif aldık. kaybetteim ayrı mevzu.

bilginisa ikizlerimolacak sanırım yok bizim listede?? ben sonuç hamilelik olmayanların hepsini negatif olarak yazdım tüm doktorların düşükle sonuçlananları var onları negatif olarak yazdım.

düzeltelim ki sevgili doktoruma haksızlık olmasın ::)

inan bu listeyi kimseye haksızlık olmasın diye yaptım son zamanlarda sanki firdevs hanmda hepsi olumlu berk beyde hepsi olumsuz gibi bir algı oluşmuştu bunun aslını bende görmek istediğim için yaptım. görülüyor ki herkes kendi oranında %50 gibi başarılı sonuç almış.

bir mucizeye daha şahit olduk. aykızım haberin MÜTHİŞ.. Allah tamamına erdirsin. nickin gibi güzel kızların olsun.:) ikiz kız :) BELKİ DE.
evet mutluyum .yine teyze olduk sayende . forum kardeşliğimiz ve azmin sayesinde yine bir zor olanı başardın.çok tebrik ediyorum.

nisan ayı maşallah bayağı bereketli çıktı inşallah böyle de devam edecek nisan mayıs haziran...TOMURCUKLARIMIZ PATLIYOR ,ÇİÇEKLERİMİZ KOLLARIMIZA DOLACAK.....

inanırmısnız 2 saatten fazladır forumdayım ama bütün sevinç mesajlarını sonuncuya kadar sabırla okudum ,tek tek sindire sindire.birkaç kere üstüste. kıprp kıpır olsa da içim ben de yazacağım desem de sonuncuyu okumadan yazmak istemedim sanki hepinizin mutlu olduğunu görmek gözlerimle hissetmek sonra paylaşmak istedim.
ALLAH BU GÜZELLİĞİ HEPİMİZE YAŞATSIN İNŞ.
BÜTÜN HAMİŞLER HADİ BEYİNGÜCÜNÜZLE BİRLEŞİN .BİZİ DUALARINIZDAN EKSİK ETMEYİN.:)

Canım ne tatlı şikayetler değil mi :)) benim hamilelik öncesi de reflüm olduğundan mide yanması çok oldu. Özellikle ilk dört ay ve 7. Aydan sonra. Bana süt hiç fayda etmedi. Ama gittiğim tüm doktorlar talcid ya da gavisconu rahatlıkla kullanabileceğimi söyledi. Günde 4 tablet ya da 4 ölçek alabilirsin. Hiçbir zararı yok dediler. Tavsiye ederim. Hep istirahatte olduğumdan ayaklarım şişmedi hiç. Ama sabah kahvaltıda 2 den fazla zeytin yesem gece ellerim şişiyor. Tuza dikkat ediyor musun? Bir de tansiyona dikkat. Tansiyonunu da sık sık ölçmelisin. En az haftada 1-2 kez. O çorapları duymuştum işe yarıyorlarmış. Tuzu da azaltırsan sorun kalmaz bence :). Öpüyorum bebişlerini ve seni :))

evet caninm bunlar aslinda cok cok tatli sikayetler :) talcid i iyi dedin...zeytin dedin kafama takildi, ben öyle cok zeytin yiyorumki - kahvaltida en az 10 tane, bazen ara sira da ekmek peynir yedigimde zeytin eksik olmaz tabakda :(( demek onun tuzuda yaramadi bana...............

bende insallah isimden tüm ayrilirim da yakinda iyice istihrat ederim, zor geliyor artik calismak acikcasi, her gün sabah hemen hemen 1 saat arabayla yoldayim, aksam yine öyle, sabah 7 gibi cikiyorum aksam 6 evdeyim, öyle bir bitkin geliyorumki eve, hemen iki saat sonra uykuya yatiyorum, yoksa yamuluyorum ertesi gün :)

sende iyi bak bebegine ve kendine canim, öpüyorum:nazar:

Sözsüz yorumun çok efektif ve etkili!!
Ameliyathane ve üzerindeki kan gerçekten hiç profesyonel olmamış. Ciddi personel hatası aslında. Damarını bulamadı yada anesteziyi verirken damardan kan geldi.

Birkerede benim başıma geleni söyleyeyim..
Ameliyattan 3 ay sonra bile boynumda öyle bir ağrı olduki anlatamam.
Oysa bende ne bel nede boyun fıtığı var. Büyük ihtimalle sedye değiştirirken çarptılar yada uyandırmak için ciddi hırpaladılar..

Zaten ben tandem denemeden vazgeçtim. Transferde nispeten diğerine göre kolay..

Muhtemel doğum tarihin neZamandı??

Atessn ellerine sağlık nediyeyim forumdaki tüm laf salatasını özetlemişsin. Haticeye değil neticeye bakanlar için olmuş..

Aykızım kutlamaları kaçırdım ama sonucuna çok sevindim...
İkiz kesin gibi ama üçüz de göz kırpıyor bence;))

hamile haberleri bana umut oluyorsunuz.hamleliğin tadın çıkarın 9 ay sonra inşallah sağ salim bebişlerrinizi kucağınıza alın inşallahhhhhh.
tedaviye başlayanlar herşey yolunda gider umarım.
ben bekliyorum neyi bekliyorum bilmiyorum şu an sadece zayıflamaya odaklandım birde kocacğımla aşkımıza :))))))))))))

potakal eminim senin ve seninle olan bebeğinin hayrına olan gerçekleşti.
umarım şimdi daha iyisindir.

Teşekkür ederim canım Evet kalan bebişim sere serpe yatıyor şimdi keyfine diyecek yok Tek olmanın dayanılmaz hafifliği içinde Olaya iyi yanından bakmak gerek daha az yorulacağım ve bebişim yerini ve yediklerimi paylaşmak zorunda kalmayacak Umarım sende iyisindir doğuma az kaldı ne güzel çok yakında kucağında olacak

Çok tebrik ederim canım Ne güzel baharın geldiğini anlamak için çiçeklere değil siteye bakmak yeterli Hep pozitif haberler alırız inşallah Buradaki her pozitif haber kararsız bir arkadaşımızın karar vermesini sağlıyor olabilir Ultrasonun 10 gün sonradır herhalde bizi bilgilendirmeyi unutma

Back
X