Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tresss selam,
Ne alemdesin bakalım??
Bu aralar forum beklemede)
İstanbul öyle soğukkki sanki ocak ayı!!!
Nisanda kıbrıs güneşli ve daha sıcak olur inşallah..
Arkadaşlar merhaba biz batumda donasyon yaptıracaktık hatta hazılarnıyorduk ancak eşim ilk başlarda yumurta donasyonuna sıcak bakarken dün gece ani bir değişiklikle donasyon yaptırmayalım ben istemiyorum dedi.Ama yerine sunduğu teklif şok etksi yaptı bende tüm gece uyuyamadım ve gecenin bu yarısı ayaktayım.Bana dini nikahla biriyle evleneyim ondan yumurta alalım ve sana nakledilsin dedi.Şok oldum duyunca tabi.Şu an ne yapacağımı bilmez durumdayım adam baba olmak istiyor haklı tabi ama ben de böyle bir durumu kaldıracak durumda değilim kendimde yumurta yok ordan çaresizim zaten.
arkadaşlar merhaba biz batumda donasyon yaptıracaktık hatta hazılarnıyorduk ancak eşim ilk başlarda yumurta donasyonuna sıcak bakarken dün gece ani bir değişiklikle donasyon yaptırmayalım ben istemiyorum dedi.ama yerine sunduğu teklif şok etksi yaptı bende tüm gece uyuyamadım ve gecenin bu yarısı ayaktayım.bana dini nikahla biriyle evleneyim ondan yumurta alalım ve sana nakledilsin dedi.şok oldum duyunca tabi.şu an ne yapacağımı bilmez durumdayım adam baba olmak istiyor haklı tabi ama ben de böyle bir durumu kaldıracak durumda değilim kendimde yumurta yok ordan çaresizim zaten.
Arkadaşlar merhaba biz batumda donasyon yaptıracaktık hatta hazılarnıyorduk ancak eşim ilk başlarda yumurta donasyonuna sıcak bakarken dün gece ani bir değişiklikle donasyon yaptırmayalım ben istemiyorum dedi.Ama yerine sunduğu teklif şok etksi yaptı bende tüm gece uyuyamadım ve gecenin bu yarısı ayaktayım.Bana dini nikahla biriyle evleneyim ondan yumurta alalım ve sana nakledilsin dedi.Şok oldum duyunca tabi.Şu an ne yapacağımı bilmez durumdayım adam baba olmak istiyor haklı tabi ama ben de böyle bir durumu kaldıracak durumda değilim kendimde yumurta yok ordan çaresizim zaten.
canım durumuna üzüldüm ama sakın kabul etmeArkadaşlar merhabag biz batumda donasyon yaptıracaktık hatta hazılarnıyorduk ancak eşim ilk başlarda yumurta donasyonuna sıcak bakarken dün gece ani bir değişiklikle donasyon yaptırmayalım ben istemiyorum dedi.Ama yerine sunduğu teklif şok etksi yaptı bende tüm gece uyuyamadım ve gecenin bu yarısı ayaktayım.Bana dini nikahla biriyle evleneyim ondan yumurta alalım ve sana nakledilsin dedi.Şok oldum duyunca tabi.Şu an ne yapacağımı bilmez durumdayım adam baba olmak istiyor haklı tabi ama ben de böyle bir durumu kaldıracak durumda değilim kendimde yumurta yok ordan çaresizim zaten.
Tresss selam,
Ne alemdesin bakalım??
Bu aralar forum beklemede)
İstanbul öyle soğukkki sanki ocak ayı!!!
Nisanda kıbrıs güneşli ve daha sıcak olur inşallah..
ben bir şey sorabilirim size efsune12?
neden kıbrıs değilde ispanya dr ramon a gidiceksiniz? yani farkı ne? 3 defa kıbrıs deneyene kadar bir kere orayamı gitseydim diye düşünmediğim değil... şartları daha mı iyi? kıbrısta yapılamayanları mı yapıyorlar
bilgilerini paylaşırsan sevinirim
canım bende menepozdayım ve zaten hap bitdikten sonra 4. veya 5. gün hastalanıyorum,mart 4 de yasmine başladım 24 de bitdi. ama yasmin bende alerji ve kaşıntı yapıyo cycloya geçtik.ve mart 31 de cycloya başlıycam...nisan 17 sinde iğnemi vurdurcam...bende hala adet olmadımm...ve biz böyle planlıyoruzda İnşallah bi aksilik çıkmaz,benim durumum biraz değişik,2 gün bile oynaması kıbrısa gidişimi 3 ay sonraya atacak(((
canım durumuna üzüldüm ama sakın kabul etme
bende şöyle yorumladım ne gerek varki o kadın bulunp nikah kıyıldıktan sonra yumurtasını toplamaya sana transfer etmeye
direk ondan yapabilir çocuğu bu olasılığı kabul etmek zor tabii.. Eşimdi taşıyıcı anne önermişti bana. ama şartları bi okudum yurt dışında doğuracak kadın buraya gelecek burada yasal olmadığı için eşime babalık davası açıcakmış sonra biz çocuğu üstümüze alıcakmışız vs
ben kabul etmedim boşanmayı göze alıyorum ama bunu kabul edemem gururunu ezdirme derim..
benimde yumurtam yok ve 2 negatif sonucum var kıbrıstan....
selam biliyorsunuz benim kan testim negatif cikti,ama ayin birinde adet olmam gerekiyordu olmadim karnim falanda agrimiyo yani hic belirti yok ilac kullanmayida biraktim testden sonra,,neden adet olmuyorum negatif cikan arkadaslar sizdede oldumu ?benim adetim duzenliydi gunu hic sasirmiyordu
Sizin Testleriniz:
•
Rahim Filmi(HSG) veya Histereskopi
•
HBS+HCV+HIV
•
Açlık Kan Şekeri
•
AST+ALT
•
TSH
•
BUN+Kreatinin
Eşinizin Testleri:
•
Spermiyogram
•
HBS+HCV+HIV
kızlar testler için bunları istediler sadece sizce başka yapılması gereken tesler varmı birde firdevs hanıma gitmeye karar verdim biraz bilgilendirirmisiniz beni bu dönemde yapmam gereken dikkat etmem gereken birşeyler varmı yardımlarınızı paylaşırsanız sevinirim.
selam canim bendende ayni testler istendi bende firdevs hnma gidicem yani insallah aksilikler pesimi birakmiyo yaa hayirlisi diyelim ...