Ben sizleri uzun zamandır takip ediyorum zaten yaşım 36 2 yıl önce fsh yüksekliğiyle tüp bebek doktoruna baş vurduk ve 5 kez dendik olmadı.Bu arada donör mevzun hep araştırdım eşim ilk zamnlar olumlu bakıyordu ancak son zamnalarde benim depresif halimden dolayı sık tartışır olduk.En son dün gece konuştuk batumu ara vazgeçtik dedi.Ben ilk etapta geçiçi bir kapris zannettim ancak konuşmaya başladıkça öyle olmadığını anladım ve bu işin dini boyutunu araştırdığını ve ilahiyatçıların buna olur vermediğini ve kendisinin de çok rahatsız olduğunu söyledi bana buu sen çözeceksin dedi .Dul bir arkadaşını beninle dini nikah kıymaya ikna et dedi hatta kendisi de çalıştığı bir kurumda bana benzer bir bayan olduğunu ondan alabileceğimzi söyledi.Ben şok oldum kendimi sokağa attım 15 dakika dolandım ve eve döndüm konuşmaya başladık.ben benim yapabileceğim bir şey olmadığını aşağı tütürksen sakal yukarı türkürsen bıyık dedim.gece yarısı kalktım tataktan ama 5 er dakikalık aralıklarla uyudum uyumadım sabah işe gitmek için hazılandım ve genelde beni o götürüdü işe sen gelme lütfen dedim ağlayarak bundan sonraki hayatıma nasıl olsa yanlız devam edecem dedim 33 yıl kocasız yaşadım bundan sonraki ömrümü de kocasız yaşarım dedim ve evden çıktım peşimden geldi ben yine ağlayarak gelme dedim am abu yaşlar ban aacıması için değil yüreğimden geldiği içindi.
Ayrıca dün gece donasyonun zina olduğunu ve bu yolla dünayya gelen çocuktan hayor gelmşyeceğini söyledi.
İş yerinde ruh gibiydim eve geldim ve sizin yorumlarınızı okudum okurken bir kez daha ağladım![]()
canım yeter artık ağlama harap etmişsin kendini