Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canim benim icin kis yaz fark etmez ben munih deyim siz ne Zaman ayarlarsaniz ben seve seve mutlaka gelirim..
Sevgili forumdaşlar)
Geçen 2 gün boyunca asya nın yaşadıklarına karşı veridiğimiz tavır paylaşım birliktelik ve destek sayesinde bir kere daha buranın aslında sanal bir ortam olsada bizlere çok faydası olduğunu fark ettim..
Daha derinlemesine bir kenetlenme hissettim..
Ve bu beni çok mutlu etti..
Diyorumki cesaretimiz ve isteğimiz varsa bir ay seçelim ve bir istanbul yada başka b iryer de buluşma yapalım ...
Bu gelecek yılda olabilir.. 6 ay önceden bilirsek ayarlamak mümkün olur bence..!!!!
Organ bağışı olarak baktığımız bir konuda donör paylaşımı olsa ne olur olmasa ne olu.. Bence zihinleri bunla bulandırmayalaım.
Karaciğere ihtiyaç var diğerinede verdi diye almayacakmısın.. ?????
Bir öyle bir böyle düşünülmez...!!!!!
Bir felsefede ya tam ya hep ya yok ya hiçtir..
Bence artık umudu bize veren bu konuyu didklemeyi bırakıp şanslarımzıın ((allah hepimize iyi şeyler nasip etsin))) peşinden gidelim.
Ve paylaşım olduysada ne güzel kardeşler allah etmesin ilerde bir sorunda ilik nakli dokunnakli işte bir adres...
Hayat enerjimizi tıkayan bu konuyu aşmak için çalışıyoruz... Önümüz uçsuz bucaksız ve bunu kendimize hak görelim))
Kızlar siz benim en kötü günümde yanımda oldunuz.2 gündür geçrkten çok kötü bir süreç yaşadım.Öyle zor bir durumdayımki aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık eşimle son zmanlarda benim içsel sıkıntılarımdan dolayı sık tartışır olduk maalesefDün oturduk açık açık konuştuk kendsini çok sevdiğimi ifade ettim o anda o da yumuşadı ve benim saçımı okşadı ben kendimi öyle bir bıraktımki ağlaya ağlaya bir hal oldum.Bilmiyorum belkide deşarj oldum bir anlamda.Sevgili Efsunenein dediği gibi çocuksuzluk zor bir süreç bunu kabulnemek ve yaşamdakta zor bir süreç.İnsan yeri geliyor en yakınındaki insana patlıyor.Şu an donasyon fikri rafta uygun bir zman lazım.Siz ne tavsiye edersiniz bu konuda
Ben tam olark katilmiyorum sana Efsune...merkezlerdede umarim dönör veren kiside kisitlama vardir. yani sürekli yumurta veremez diye düsnüyorum..düsününsene kac tane kardesi olucak bu saglikli birsey degil bence.
Kızlar siz benim en kötü günümde yanımda oldunuz.2 gündür geçrkten çok kötü bir süreç yaşadım.Öyle zor bir durumdayımki aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık eşimle son zmanlarda benim içsel sıkıntılarımdan dolayı sık tartışır olduk maalesefDün oturduk açık açık konuştuk kendsini çok sevdiğimi ifade ettim o anda o da yumuşadı ve benim saçımı okşadı ben kendimi öyle bir bıraktımki ağlaya ağlaya bir hal oldum.Bilmiyorum belkide deşarj oldum bir anlamda.Sevgili Efsunenein dediği gibi çocuksuzluk zor bir süreç bunu kabulnemek ve yaşamdakta zor bir süreç.İnsan yeri geliyor en yakınındaki insana patlıyor.Şu an donasyon fikri rafta uygun bir zman lazım.Siz ne tavsiye edersiniz bu konuda
Sevgili bebek benim donörim geçen yılda yumurta vermiş ve sağlıklı bebekler dünyaya gelmiş.
Bu bana yetiyor..
İnan dert edilecek birşey değil..
İleride kardeşine aşık olur diye düşünüyarsan senin biraz tiye alabilrmiyim affına sığınarak)
Hepimiz adem ve havvadan isek hepimiz ensest ürünüyüz mü sence???
Hava güzel içime bahar geldi ve bunlara takılmak istemiyorum. Ve herkes istediğini düşünsün sonuçta herşeyde firdevsin elinde)
Sevgili bebek benim donörim geçen yılda yumurta vermiş ve sağlıklı bebekler dünyaya gelmiş.
Bu bana yetiyor..
İnan dert edilecek birşey değil.
İleride kardeşine aşık olur diye düşünüyarsan senin biraz tiye alabilrmiyim affına sığınarak)
Hepimiz adem ve havvadan isek hepimiz ensest ürünüyüz mü sence???
Hava güzel içime bahar geldi ve bunlara takılmak istemiyorum. Ve herkes istediğini düşünsün sonuçta herşeyde firdevsin elinde)
canim benimde ayni tarihlerde hemen hemen ama sanki ayni dönordenmi bahsediyoruz bu Kadar tesaduf olabilirmi bilmiyorum belki tesaduftur bende mayisin ilk haftasi en gec 2.haftasi orada olacagim
nerede olursa olsun ne zaman olursa olsun geliriiiimmmmm:))))))