Hepinizi öyle merak ediyorum ki bende gelirim...artık can ddostlarımızla konu ortak olunca anlat anat bitmezzz heralde

Kızlar siz benim en kötü günümde yanımda oldunuz.2 gündür geçrkten çok kötü bir süreç yaşadım.Öyle zor bir durumdayımki aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık eşimle son zmanlarda benim içsel sıkıntılarımdan dolayı sık tartışır olduk maalesef:(Dün oturduk açık açık konuştuk kendsini çok sevdiğimi ifade ettim o anda o da yumuşadı ve benim saçımı okşadı ben kendimi öyle bir bıraktımki ağlaya ağlaya bir hal oldum.Bilmiyorum belkide deşarj oldum bir anlamda.Sevgili Efsunenein dediği gibi çocuksuzluk zor bir süreç bunu kabulnemek ve yaşamdakta zor bir süreç.İnsan yeri geliyor en yakınındaki insana patlıyor.Şu an donasyon fikri rafta uygun bir zman lazım.Siz ne tavsiye edersiniz bu konuda

Asya sakın hayatının sorumluluğnu bu adama verme..
Baban ölmüş eşlerimize baba türevi sorumluluklar vermeyelim.

Zaten ailenin tek oğlu/çocuğu ,,, hayatı boyunca sorumluluk verilmemiştir.
Onu kendi yanında istiyorsan güçlü olmalısın..
Erkekler zayıf kadını sadece sözleri geçsin diye ister.
Ama zayıf kadın onlaara sığınacaksa işte o zaman boğulurlar.. Ve başka kadına kaçarlar,,,

Donasyonu rafa kaldırma... Kavga da etme.
Duruşunu net belirle.. Biz senleyiz!!!!!!!!!

Sevgili forumdaşlar;))

Geçen 2 gün boyunca asya nın yaşadıklarına karşı veridiğimiz tavır paylaşım birliktelik ve destek sayesinde bir kere daha buranın aslında sanal bir ortam olsada bizlere çok faydası olduğunu fark ettim..

Daha derinlemesine bir kenetlenme hissettim..
Ve bu beni çok mutlu etti..

Diyorumki cesaretimiz ve isteğimiz varsa bir ay seçelim ve bir istanbul yada başka b iryer de buluşma yapalım ...
Bu gelecek yılda olabilir.. 6 ay önceden bilirsek ayarlamak mümkün olur bence..!!!!

Bulışmaya katılmak isteyenler Efsunenin bu yazısının beğen butonunu tıklasın...:))) Böylece buluşmaya katılacak liste belli olur...

*** Tereddütü olanlar kendilerine biraz zaman koysunlar... Ya da burda tanıdık biri var mıdır endişeleri varsa herkese ait ipuçları var ya da bazı ipuçlarını verebiliriz.. Hangi şehir, yaş belki iş gibi...

Sevgili arkadaşlar ihtiyarlığıma verin!!
Keşandaki arakadaşımızın cebini kaybetmişim..
Bana özelden ulaşırsa memnun olurum..
Sevgiler;))

Selam arkadaslar

yaa ne güzel fikir..............sanirim bende gelirim...burda tanidik olmadigi sürece :))

Istanbul cok uygun benim icinde, biz de almanyadaniz ama sene de 2 defa istanbulda esimin ailesinde oluyoruz. olmasak bile istanbula ulasim cok kolay zaten.

ayyy ne güzel olur yaa...............

Organ bağışı olarak baktığımız bir konuda donör paylaşımı olsa ne olur olmasa ne olu.. Bence zihinleri bunla bulandırmayalaım.
Karaciğere ihtiyaç var diğerinede verdi diye almayacakmısın.. ?????

Bir öyle bir böyle düşünülmez...!!!!!
Bir felsefede ya tam ya hep ya yok ya hiçtir..

Bence artık umudu bize veren bu konuyu didklemeyi bırakıp şanslarımzıın ((allah hepimize iyi şeyler nasip etsin))) peşinden gidelim.

Ve paylaşım olduysada ne güzel kardeşler allah etmesin ilerde bir sorunda ilik nakli dokunnakli işte bir adres...

Hayat enerjimizi tıkayan bu konuyu aşmak için çalışıyoruz... Önümüz uçsuz bucaksız ve bunu kendimize hak görelim;)))

Ben tam olark katilmiyorum sana Efsune...merkezlerdede umarim dönör veren kiside kisitlama vardir. yani sürekli yumurta veremez diye düsnüyorum..düsününsene kac tane kardesi olucak bu saglikli birsey degil bence.

Kızlar siz benim en kötü günümde yanımda oldunuz.2 gündür geçrkten çok kötü bir süreç yaşadım.Öyle zor bir durumdayımki aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık eşimle son zmanlarda benim içsel sıkıntılarımdan dolayı sık tartışır olduk maalesef:(Dün oturduk açık açık konuştuk kendsini çok sevdiğimi ifade ettim o anda o da yumuşadı ve benim saçımı okşadı ben kendimi öyle bir bıraktımki ağlaya ağlaya bir hal oldum.Bilmiyorum belkide deşarj oldum bir anlamda.Sevgili Efsunenein dediği gibi çocuksuzluk zor bir süreç bunu kabulnemek ve yaşamdakta zor bir süreç.İnsan yeri geliyor en yakınındaki insana patlıyor.Şu an donasyon fikri rafta uygun bir zman lazım.Siz ne tavsiye edersiniz bu konuda

Asyacığım yaşadığın durumun içinde olmak zor biliyorum.. Dışardan ahkam kesmek gibi gelebilir sana anlattıklarımız ... amaaa; lütfen bu hayatta önce kendin için yaşaman gerektiğini unutma... Haa bu söyledğim, bizim toplumsal-geleneksel öğretilerimizle ruhumuzun benliğimizin taaa derinlerine kazınmış bir BENCİLLİK duygusu uyandırmasın sende... Önce sen sonra çevren...;varoluş sebebini düşün... Demek istediğim o ki; sen sağlam ve kararlı durursan dim dik, ne istediğini bilir ve dikte edersen herşeyden önce sen kendine saygı duyar ve sana saygı duyulmasını sağlarsın... Karşındaki her ne kadar itiraz etse de içinde bunu kabul eder...bu böyledir.....Etmiyorsa önemsenmiyoruz veya o insan için öncelik değiliz demektir....... Bu da vereceğimiz kararlar ve geleceğimiz için çok önemli... Sen kendine değer verirsen ve mutlu isen insanlar da senin değerini kabul eder ve seni sevenler sen mutlu isen onlar da mutlu olur........
Herbirimizin bir hayat deneyimi var Asyacığım... hele bazılarımızın çarkın keskin yanından geçmiş derin deneyimleri var ;)))) Bu yüzdendir sana destek olmak isteyişimiz...

Bir soru soracağım: Eşimi çok sevdiğimi söyledim o da yumuşadı saçımı okşadı demişsin ya... Eşin neden yumuşadı, YA DA NEDEN SERTTİ SANA??????????????? Sert olmak bir tepki ise bu tepkiyi senin vermen gerekmez miydi???? Seni dibine kadar yaralayacak bir davranışın üzerine, bir de sindirme politikası mi izliyor??? Yaa arkadaşım yazmadan edemeyeceğim, diyorsun ya saçımı okşadı ben de kendimi bıraktım... bu tamam çok insani bir duygu;boşlıktasın zayıf hissediyorsun,yalnızlıktan korkuyorsun ama güçlü ol lütfen.. Saçını okşaması bile seni yerle bir etti çünkü bunu bekliyordun değil mi??? Şu an bana kızıyor musun bilmiyorum ama inan bana duygularını anlıyorum fakat ÖNCE SENSİN........ bunu unutma..... Ayrıca neden bu işi rafa kaldırdın????????????????????? Korkuyorsun..... Lütfen korkmaaaaa.....ve güçlü ol......Bir kez dene güçlü olmayı ve ne istediğini koy ortaya; haa bunu gayet yumuşak ama ne istediğinden emin bir şekilde yapabilirsin........ Unutma seninleyizzz.......

Ben tam olark katilmiyorum sana Efsune...merkezlerdede umarim dönör veren kiside kisitlama vardir. yani sürekli yumurta veremez diye düsnüyorum..düsününsene kac tane kardesi olucak bu saglikli birsey degil bence.

Sevgili bebek benim donörim geçen yılda yumurta vermiş ve sağlıklı bebekler dünyaya gelmiş.
Bu bana yetiyor..
İnan dert edilecek birşey değil..
İleride kardeşine aşık olur diye düşünüyarsan senin biraz tiye alabilrmiyim affına sığınarak;))
Hepimiz adem ve havvadan isek hepimiz ensest ürünüyüz mü sence???

Hava güzel içime bahar geldi ve bunlara takılmak istemiyorum. Ve herkes istediğini düşünsün sonuçta herşeyde firdevsin elinde;))

Asyacığım yaşadığın durumun içinde olmak zor biliyorum.. Dışardan ahkam kesmek gibi gelebilir sana anlattıklarımız ... amaaa; lütfen bu hayatta önce kendin için yaşaman gerektiğini unutma... Haa bu söyledğim, bizim toplumsal-geleneksel öğretilerimizle ruhumuzun benliğimizin taaa derinlerine kazınmış bir BENCİLLİK duygusu uyandırmasın sende... Önce sen sonra çevren...;varoluş sebebini düşün... Demek istediğim o ki; sen sağlam ve kararlı durursan dim dik, ne istediğini bilir ve dikte edersen herşeyden önce sen kendine saygı duyar ve sana saygı duyulmasını sağlarsın... Karşındaki her ne kadar itiraz etse de içinde bunu kabul eder...bu böyledir.....Etmiyorsa önemsenmiyoruz veya o insan için öncelik değiliz demektir....... Bu da vereceğimiz kararlar ve geleceğimiz için çok önemli... Sen kendine değer verirsen ve mutlu isen insanlar da senin değerini kabul eder ve seni sevenler sen mutlu isen onlar da mutlu olur........
Herbirimizin bir hayat deneyimi var Asyacığım... hele bazılarımızın çarkın keskin yanından geçmiş derin deneyimleri var ;)))) Bu yüzdendir sana destek olmak isteyişimiz...

Bir soru soracağım: Eşimi çok sevdiğimi söyledim o da yumuşadı saçımı okşadı demişsin ya... Eşin neden yumuşadı, YA DA NEDEN SERTTİ SANA??????????????? Sert olmak bir tepki ise bu tepkiyi senin vermen gerekmez miydi???? Seni dibine kadar yaralayacak bir davranışın üzerine, bir de sindirme politikası mi izliyor??? Yaa arkadaşım yazmadan edemeyeceğim, diyorsun ya saçımı okşadı ben de kendimi bıraktım... bu tamam çok insani bir duygu;boşlıktasın zayıf hissediyorsun,yalnızlıktan korkuyorsun ama güçlü ol lütfen.. Saçını okşaması bile seni yerle bir etti çünkü bunu bekliyordun değil mi??? Şu an bana kızıyor musun bilmiyorum ama inan bana duygularını anlıyorum fakat ÖNCE SENSİN........ bunu unutma..... Ayrıca neden bu işi rafa kaldırdın????????????????????? Korkuyorsun..... Lütfen korkmaaaaa.....ve güçlü ol......Bir kez dene güçlü olmayı ve ne istediğini koy ortaya; haa bunu gayet yumuşak ama ne istediğinden emin bir şekilde yapabilirsin........ Unutma seninleyizzz.......

Sevgili bebek benim donörim geçen yılda yumurta vermiş ve sağlıklı bebekler dünyaya gelmiş.
Bu bana yetiyor..
İnan dert edilecek birşey değil..
İleride kardeşine aşık olur diye düşünüyarsan senin biraz tiye alabilrmiyim affına sığınarak;))

Hava güzel içime bahar geldi ve bunlara takılmak istemiyorum. Ve herkes istediğini düşünsün sonuçta herşeyde firdevsin elinde;))

tamam elbette fazla takilma derim cünkü merkezler zaten bu siniri koyuyorlar. ya en fazla iki veya 3 kez sanirim siniri. bazi merkezlerde tek bir defa yumurta veriliyor. benim donörde bir kez yumurta vermis ve saglikli gebelik olusmus dediler. ama benim demek istedigim yani sinir yok ise diyorum, güzel birsey degil. istersen hepimiz adem ve havadan olussak bile :) bu benim görüsüm...

Yazın herkesin bi yerlere gitmesi söz konusu olabilir acaba sonbahar da veya ilkbaharda mı yapsak? Veeeee buluşmayı ben de 4 gözle bekliyorum :))

Eşimin yumuşamasın sebebi 5 tüp bebek denemden sonra benim sıfır çekmem ve bu süreç zarfında benim sinirsel olarak çok yıpranmam ve onun üstüne fazal gitmemdi bunu bana söylediği günden öncesi biz 15 gündür küstük ve benim sert tavrımdı.Rafa kaldırma konsunu konuşmadık açıkçası sadece ona şu an için süre tanıyorum ve eğer olursa kaln yumurtalarımla tüp bebek denememdir.

Efsune haklı bence donasyonda herşeyi göze almalıyız çünkü herşey doktorun elinde ona güvenmekten başka çare yok.bi donör sadece 1-2 kişiye yumurta verse sınırlı tutulsa donörmü yetişir okadar çok insan yaptırıyorki kaç ülkeden insan gidiyor kıbrısa. bu forumda bile tesadüflere rastladık.önceki sayfalarda bi arkadaşın hatırladığım kadarıyla tanıdığı yada aynı şehirde yaşayan biri çıkmıştı sanırım niki benimde olacaktı.aynı donörden yumurta alan.

Kızlar dün ben yarım günlik bir aktif meditasyon ve nefes çalışmasına katıldım.

İlk başta ne aptal iş ya bu ne işe yararki ????
ya ben burda ne yapıyorum nereden düştüm bu işe????
derken 10. Dakikanın sonundavücudum bir tepki vereye başladı.
Zihin ve tüm düşünceler sustu... Sadece nefes ve vücudun ve duyguların olduğu bir yere gittim.. Vücudumun çalıştırmadım her köşesine nefes gitti ve ben hiç hatırlamadığım bir çocukluk anısına düştüm ve biraz ağladım.
Ve o hiç çocuk olamayan halimle çocukluğumun kötülüğyle vedalaştım. Ve en güzeli benim gibi mutsuz olmasın diye çocu istemediğimi daha derinden hissettim..
Bir ara vücudumdan bir agresyon çıktı ve bana mutsuzluk veren herkesi kafamda bir patakladım.
Ve çıktığımda kendimi öyle hafifi ve mutlu hissediyordumki hiç böyle birşey olmamıştı..

Nefes terapisini deneyin derim. Şarlatana değil düşmemek için adamın osho okulundan mezun olmasının checkini yapın;))

Bu bana yetiyor..
İnan dert edilecek birşey değil.

ne güzel yazmışsın yinee ellerine sağlık ((;
olsa da keşke donasyonla olsa. sanki oldu Allah kısmet etti oturup eleştirmesi kaldı...
ayrıca ben sınırlandırma var diye biliyorum donörler için...
inşallah Firdevs hn. ın eli uğurlu gelir
inanmak çok önemliiii

Bugün harika bir hava vardı, çıktık dolaştık sahilde çimlerin üzerine oturdum, güneş çok iyi geldi... Bahar havası melankoliden kurtarıyor insanı.........

canim benimde ayni tarihlerde hemen hemen ama sanki ayni dönordenmi bahsediyoruz bu Kadar tesaduf olabilirmi bilmiyorum belki tesaduftur bende mayisin ilk haftasi en gec 2.haftasi orada olacagim

kızlar ben anlamadım donörlerinizin aynı olabileceğini nasıl anladınız?
benim kan grubum çok zor bulunduğu için bana donör bile zor bulundu
kaç kişiye verir bir donör ya!!

Back
X