gelebilirim.
ist. a gelemesem de sizin beraber olduğunuzu bilmek benim için yeter de artar bile.amaaaaaaaa ankara olursa hiç kaçırmam.:))
Hmmm ankaraya gelebilen istanbula nasıl gelemiyor anlamadım.... :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gelebilirim.
ist. a gelemesem de sizin beraber olduğunuzu bilmek benim için yeter de artar bile.amaaaaaaaa ankara olursa hiç kaçırmam.:))
Kızlar siz benim en kötü günümde yanımda oldunuz.2 gündür geçrkten çok kötü bir süreç yaşadım.Öyle zor bir durumdayımki aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık eşimle son zmanlarda benim içsel sıkıntılarımdan dolayı sık tartışır olduk maalesefDün oturduk açık açık konuştuk kendsini çok sevdiğimi ifade ettim o anda o da yumuşadı ve benim saçımı okşadı ben kendimi öyle bir bıraktımki ağlaya ağlaya bir hal oldum.Bilmiyorum belkide deşarj oldum bir anlamda.Sevgili Efsunenein dediği gibi çocuksuzluk zor bir süreç bunu kabulnemek ve yaşamdakta zor bir süreç.İnsan yeri geliyor en yakınındaki insana patlıyor.Şu an donasyon fikri rafta uygun bir zman lazım.Siz ne tavsiye edersiniz bu konuda
Hmmm ankaraya gelebilen istanbula nasıl gelemiyor anlamadım.... :))
Organ bağışı olarak baktığımız bir konuda donör paylaşımı olsa ne olur olmasa ne olu.. Bence zihinleri bunla bulandırmayalaım.
Karaciğere ihtiyaç var diğerinede verdi diye almayacakmısın.. ?????
Bir öyle bir böyle düşünülmez...!!!!!
Bir felsefede ya tam ya hep ya yok ya hiçtir..
Bence artık umudu bize veren bu konuyu didklemeyi bırakıp şanslarımzıın ((allah hepimize iyi şeyler nasip etsin))) peşinden gidelim.
Ve paylaşım olduysada ne güzel kardeşler allah etmesin ilerde bir sorunda ilik nakli dokunnakli işte bir adres...
Hayat enerjimizi tıkayan bu konuyu aşmak için çalışıyoruz... Önümüz uçsuz bucaksız ve bunu kendimize hak görelim))
Burda 2 gündür kar yagiyor biz henuz günes falan göremedik insallah gorecez temmuzda bir umut yani :) ama birazdan kapali havuza gidicez aksama okurum sevgiyle kalin ....
merhaba
Sendemi yurtdisidasin sevindim memnun oldum.Cook güzelll ..evet Almanya cook soguk sert iklim hakim )) sicak göremedik vallahi...
100 mesajim dolarsa özelden insallah yazisabiliriz eger istersen tabiki. Kismetse bende Kibrisa mayis gibi- haziran gibi gitmeyi planliyorum.bakalim kader nereye sürükleyecek..
Sevgiler
kimse bir şey bilmiyor mu kızlar??
ben gidicem az vaktim kaldı
kafam karışıyor bazen ne diyeyim.........
kızlaar,
bu ortak donörler hakkında ne düşünüyorsunuz?
kan grubu, boy pos göz rengi vs göre seçilmiyor mu?
bu forumda bile nasıl aynı çıkar ya kaç kişininn???
İnanmıyorum)) gelecek sefer seni ziyaret ederim
Benim in kafem vee kafe buluşuruz belki))
merhaba
Sendemi yurtdisidasin sevindim memnun oldum.Cook güzelll ..evet Almanya cook soguk sert iklim hakim )) sicak göremedik vallahi...
100 mesajim dolarsa özelden insallah yazisabiliriz eger istersen tabiki. Kismetse bende Kibrisa mayis gibi- haziran gibi gitmeyi planliyorum.bakalim kader nereye sürükleyecek..
Sevgiler
Nrw den din değilmi?
kızmayın.daha öncedeyazmıştım. şu meşhur gizlilik kuralından dolayı reddedilmiştibiribirimizi maillerimizden msn den de görüp yazışabiliriz. ben çok istiyorum.özel mesaj atabilenler msn adreslerini yazarlarsa hemen msn ye ekleyip konuşabiliriz.:)
Arkadaşım bu donör konusuna artık çok takılmayalım derim... Ortak donör derken; ha burdaki bir forum arkadaşınla yumurta paylaşılmış, ha forum dışından başka biriyle... farkeder mi??? Paylaşılıyorsa paylaşılıyordur!!! Evet kan grubu ve fiziksel özelliklere göre vaya senin bir istediğin özellik varsa belirtiyorsun ona göre seçiliyor... Hepimiz esmer,sarışın, kumral,esmer,buğday veya beyaz tenliyiz,siyah,kahve, yeşil, ela gözlüyüz ....... ve elbette birileri birilerine benziyor... Ben kumral yeşl gözlüyüm mesela... Bu forumdaki bu özelliğe sahip tek kişi ben miyim yani?? Benim özelliğimde bir sürü insan var arkadaşım... E aynı tarihte gidiyorsan ve aynı özellikte isen bu tesadüf olabilir.... Yoksa her aynı tarihte ve aynı özellikte insanın donörü aynı olacak diye bir kural yok.... Yaa allahaşkına dünyanın her yanından insan geliyor oraya tek donasyona giden hatunlar bu forumdakiler mi yahu?? Senin kan grubun zor derken ben burdan anladım ne olduğunu demek ki o kadar zor değil, çoklu matris değil arkadaşım.....
Bu forumda bile kaç kişinin donörü aynı derken.... kaç kişinin aynı ki??? Sadece alpilknur ve waltkrayburg arasında geçti bu konu....
Ayrıca olsa ne olur ki??? Senin donörün sadece sana mı yumurta verecek mesela... biliyoruz ki başkasına da verdi ya da verecek....Eğer farklı düşünüyorsak deve kuşu misali kafamızı gömüp kandimizi kandırıyoruz !!!! Ama Bebek in yazdıklarına katılıyorum, merkezler aynı donörün defalarca vermesine izin vermiyor zaten.....
Benim anlamadığım böyle bir konu açılınca kıyamet gibi soru işareti üretiyruz kafamızda da bu donasyon işine kara verirken bunları hiç kafamızda tartmadık mı arkadaşlar??? Eğer bu kadar kuşku ve soru üretiyorsak hazır değiliz bu işe!!! Ne istediğimizi iyice bilip iyice sindirelim lütfen!!! Bu bizim iyiliğimiz için..... Sevgiler
selam canim evet bende Yurt disindayim malesef bugun surekli kar yagdi ama ALLAHtan ben kapali havuzda yuzerken soguk falan hissetmedim ..tabiki istedigin Zaman yazabilirsin canim her Zaman cevaplarim..
kızmayın.daha öncedeyazmıştım. şu meşhur gizlilik kuralından dolayı reddedilmiştibiribirimizi maillerimizden msn den de görüp yazışabiliriz. ben çok istiyorum.özel mesaj atabilenler msn adreslerini yazarlarsa hemen msn ye ekleyip konuşabiliriz.:)