sevgili arkadaşlar yumurta paylaşımından bahsetmişsiniz.yumurta nakli düşünen arkadaşlar zaten hepimiz bu işe girmeden önce yumurta ların paylaştırıldığını biliyorduk.formdada aynı arkadaşa aynı dönor denk gelmiş olabilir.sonuçta buradada kimse birbirini tanımıyor.ben eminim ki mekezler yumurta vericilerinde sağlık durumlarını göz önünde bulundurarak hareket ediyorlardır.önemli olan sağlıklı bir şekilde anne olmak.eeee ne demişler hamama giren terlerrr...

dualarımızı nasılsın iyimisin
teyzesi seninle aynı dönem dendik şimdi olmuş olsalardı
seninle aramızda pek gün farkı olmayacaktı değilmi?

AMA umutlarımız ALLAHIN İZNİYLE BİTMEDİ DAHA
SENDE DUALARINI EKSİK ETME İNŞALLAH BENDE FİRDEVS HANIMA GİDİCEM
BUGÜNLERDE ADETİMİ BEKLİYORUM İNŞALLAH

SEVGİYLE KAL

Canim benim...evet hic hatirlamazmiyim o günleri...aynen dedigin gibi fazla fark olmuycakti...kismet canim...cok eminim birdahakine senin de mutlulugunu burda paylayasagiz hep beraber!!! Firdevs hanima gittigine sevindim....dualarimda hep varsiniz, bu konuda hic süphen olmasin. Umutlarin hep olsun.....yakinda insallah iyi hberlerini alicagiz...bugünlerde adetini bekliyorsan, demek az kaldi gitmene :52::52::52:

ben bir kaç şey sormak istiyorum ilk olarak firdevs hanıma gidecek olan arkadaşlar paket program mı aldıız yoksa kendi konaklama ve ucuş işlemlerinizi kendiniz mi ayarlayacaksınız ...lefkoşyada bildiğini uygun fiyatlıtemiz bir pansiyon yada otel tarzında birşey varmı bilen yönlendirirse sevinirim...birde hazırlık aşaması için izmirde bildiğiniz doktor varsa özelden mesaj atarsanız mutlu olacağım...kendi doktorum firdevs hanımı önermediği için sorun yaşıyorum çünkü...ama içimden bir ses te firddevs hanıma gitmemi söylüyor iç sesime kulak vereceğim arkadaşlar o yüzden acil doktor bulmam lazım cünkü kısmetse bende mayıs 15-20 gibi planlamıştık...

Birde kızlar okuduğum yazıların bir coğunda gerek tüp bebekte gerekse donasyonda 5 ci gün transferinin daha sağlıklı olacağıyla ilgili bir sürü olumlu prosedür ve yazı okudum 3.cü günden sonra emriyolarda bozulma olabiliyormuş 5.ci günde bunun daha sağlıklı embriyo seçimi açısında 5 ci gün transferinin daha uygun olacağı söyleniyor ve bende 5 ci gün istiyorum...
fakat irem hanımla görüştüğümde bana 5 gün kıbrısta kalmanız yeterli dedi 5.ci gün transferi istediğini irem hanıma söyleyip konaklama işlemlerini ve diğer işlemleri ona göremi ayarlamalıyız bu konudak fikirlerinizide benimle paylaşırsanız çok mutlu olurum....

mrb arkadaşlar bikaç gündür girememiştim benden haberler dün öğrendik ve şaşırdık eşimle baNA transfer ediln 3 emriyonun üçüde tutmuş :D:DEFSUNECİM senin dediğin çıktı :D:D:Dtabi bu sevindirice ama biyandanda düşündürücü elbet hayırlısı bakalım kaçtanesinin kalbi atıcak şimdi onu bekli,oruz hayırlısı olur umarım

canım benim gözün aydın olsun ve hayırlı olsun arkadaşım :)) dilerimki üçününde kalp atışlarını duyarsın seni azcık zorlarlar ama olsun annesi onlara değer :)))))

ben bir kaç şey sormak istiyorum ilk olarak firdevs hanıma gidecek olan arkadaşlar paket program mı aldıız yoksa kendi konaklama ve ucuş işlemlerinizi kendiniz mi ayarlayacaksınız ...lefkoşyada bildiğini uygun fiyatlıtemiz bir pansiyon yada otel tarzında birşey varmı bilen yönlendirirse sevinirim...birde hazırlık aşaması için izmirde bildiğiniz doktor varsa özelden mesaj atarsanız mutlu olacağım...kendi doktorum firdevs hanımı önermediği için sorun yaşıyorum çünkü...ama içimden bir ses te firddevs hanıma gitmemi söylüyor iç sesime kulak vereceğim arkadaşlar o yüzden acil doktor bulmam lazım cünkü kısmetse bende mayıs 15-20 gibi planlamıştık...

Birde kızlar okuduğum yazıların bir coğunda gerek tüp bebekte gerekse donasyonda 5 ci gün transferinin daha sağlıklı olacağıyla ilgili bir sürü olumlu prosedür ve yazı okudum 3.cü günden sonra emriyolarda bozulma olabiliyormuş 5.ci günde bunun daha sağlıklı embriyo seçimi açısındaün

günaydın nil,
ben daha önce kendim ayarlıyordum bu sefer paket aldım her şeyi onlar ayarlasınlar mezun olayım artık kıbrıs okulundan :1:
neden dr. un firdevs hn ı önermiyor? benim dr umda hastası Hit e gitmiş hamileymiş şimdi bahsetmişti. benim içimdeki seste firdevs hanım diyor oysa..
5.gün embriyosunu bende araaştırdım en sağlamı ve dayanıklıları kalabildiği için tutunma şansı yüksekmiş
görücez inşallaah
izmirde dr tanımıyorum üzgünüm ama o doktor neden firdevs hn ı önermedi düşündürdü beni
bol şans kolay gelsin

canım çok sevindim,inşallah sağlıkla büyür ve doğarlar hepside. zor olacak belki ama ayyyy negüzel çocuk sesleriyle uyanacaksın artık.çok güzel bi duygu ama birazda tırstırıyordur dimi:))) benim de 4 tane transfer edildi du bakalım kaç tanesi tutunacak,belki de hiç tutunmayacak:(( son 2 gün kaldıııııı...tık tık atıyor kalbimmm..

cnm çok teşekkür ederim azcık zor alcak ama değer :D:Dsağlıklı ve hayırlı evlatlar olsunda...kalbine kötü şeyler getirme cnm benim eminim tutacaktır o güzel annelerinin kucaklarıona gelecekler en kısa zamanda:Dgüzel haberlerini beklioruz inşallah cnm haberdar et mutlaka bizide :D

mrb arkadaşlar bikaç gündür girememiştim benden haberler dün öğrendik ve şaşırdık eşimle baNA transfer ediln 3 emriyonun üçüde tutmuş :D:DEFSUNECİM senin dediğin çıktı :D:D:Dtabi bu sevindirice ama biyandanda düşündürücü elbet hayırlısı bakalım kaçtanesinin kalbi atıcak şimdi onu bekli,oruz hayırlısı olur umarım
AYKIZIM TEBRİKLERRR :))) SAGLIKLA SIHHATLE BÜYÜSÜNLERR...MAŞALLAH NE GÜZELLL:))) DARISIDA BİZLERE İNŞALLAH..aykızım listede baktım hiçbir bilgin yokda...yaşını öğrenebilirmiyim
canım çok sevindim,inşallah sağlıkla büyür ve doğarlar hepside. zor olacak belki ama ayyyy negüzel çocuk sesleriyle uyanacaksın artık.çok güzel bi duygu ama birazda tırstırıyordur dimi:))) benim de 4 tane transfer edildi du bakalım kaç tanesi tutunacak,belki de hiç tutunmayacak:(( son 2 gün kaldıııııı...tık tık atıyor kalbimmm..

TUNANEHİR 2 GÜN KALMIŞŞ:)) HADİ HAYIRLISIYLA GÜZEL SONUCU BURDA PAYLAŞCAN İNŞALLAHHH:)))zaman ne çabuk geçmiş :))

kızlar bende dün nöbetçi eczaneye uğramıştım,başka bi sorunum için,ordan rastgele iğnemide(lucrin depot 3,75mg) sorayım dedim,eczacıyada ben başka bi eczaneyle konuştum onlar 200 yaparız dediler dedim,oda bende yaparım..ama şuan piyasada bu iğne zor bulunuyor..bi 15 gün önceden ayarlatman gerek dedi.hatda yanımda 3 ecza deposunu aradı ellerinde yoktu.eğer ben tamam deseydim bu 15 gün içinde bana bulcaktı...zaten ben şuan eczanede ayırtdırdım sorunum yokta,kızlar eğer bu iğneyi alacaksanız,fırsatınız olursa bi denk geldiğiniz eczaneden sorarmıısnız...sonradan bulmak zor oluyosa şimdiden ayarlatın derim...

Birde kızlar okuduğum yazıların bir coğunda gerek tüp bebekte gerekse donasyonda 5 ci gün transferinin daha sağlıklı olacağıyla ilgili bir sürü olumlu prosedür ve yazı okudum 3.cü günden sonra emriyolarda bozulma olabiliyormuş 5.ci günde bunun daha sağlıklı embriyo seçimi açısında 5 ci gün transferinin daha uygun olacağı söyleniyor ve bende 5 ci gün istiyorum...
fakat irem hanımla görüştüğümde bana 5 gün kıbrısta kalmanız yeterli dedi 5.ci gün transferi istediğini irem hanıma söyleyip konaklama işlemlerini ve diğer işlemleri ona göremi ayarlamalıyız bu konudak fikirlerinizide benimle paylaşırsanız çok mutlu olurum....

selam arkadasim bende firdevs hnmn hastasiyim ve paket program almadim ama anlasmali oldugu oteller var ve irem hnm hava alanindan alacaklarini anlasmali otellerine götureceklerini söyledi günlük 100 tl kahvalti aksam yemegi dahil esin dönecekseki benimki dönmek zorunda 50 tl ödüyorsunuz dedi yani kisi basi 50 tl sanirim daha uygunu olmaz zaten varsada benim bildigim bu Kadar izmirde degilim o konuda bir fikrim yok ama ben almanyadayim Beni hazirlayan bir dr yok istenen testleri jinogolguma yaptirdim yada aile druna oradada hastanede bir cok test yapildigini okumustum umarim hersey gönlünce olur sevgiyle kal..

kızlar bende dün nöbetçi eczaneye uğramıştım,başka bi sorunum için,ordan rastgele iğnemide(lucrin depot 3,75mg) sorayım dedim,eczacıyada ben başka bi eczaneyle konuştum onlar 200 yaparız dediler dedim,oda bende yaparım..ama şuan piyasada bu iğne zor bulunuyor..bi 15 gün önceden ayarlatman gerek dedi.hatda yanımda 3 ecza deposunu aradı ellerinde yoktu.eğer ben tamam deseydim bu 15 gün içinde bana bulcaktı...zaten ben şuan eczanede ayırtdırdım sorunum yokta,kızlar eğer bu iğneyi alacaksanız,fırsatınız olursa bi denk geldiğiniz eczaneden sorarmıısnız...sonradan bulmak zor oluyosa şimdiden ayarlatın derim...

selam canim lucrin depotu almanyada bulamadim trden aldirdim 241 tl ye almisti arkadasim ve tamda almanyaya dönecegi gün söyledigim icin 2 saatte bulmustu tr de bulmak cok zor degil demisti...

Canım merhaba,
Şu an çok müsait değilim daha sonra sana özelden yazacağım. Firdevsin İzmirde önerdiği doktorun tel.ini ve adını adresini yazarım özelden... Sevgiler...

hakkında hayırlısı arkadaşım Allah kalbine göre versin
hangi kliniğe gitmiştin sen ve kaçıncı denemen?
haberdar et bizleri...

Merhabalar, ben 34 yaşında erken menopozum. Tüp bebek yaptırma gibi bi şansım da yok :(( epeydir forumları okuyorum ve donasyon için merkez araştırıyorum. Türkiyede olduğum için bizde Kıbrıs olsun istiyoruz hem yakın hemde doktorlar Türk yani yabancı ülkelere göre daha rahat derdimizi anlatırız herhalde diye düşünüyorum.

Merhaba topiğin sultanları, ne çabuk ilerliyor sayfalar. İki gün bakmasam çook şey kaçırıyorum :) öncelikle buluşma olursa ben de gelirim. Beni de sayın :)) aykızım sağlıkla tamamına ersin, 3 bebişini de kucağına alman dileğiyle :)) tunanehir senle birlikte biz de heyecanlıyız. Sonucu alır almaz yaz e mi :)) nisanda gidecek birçok kişi vardı ama kimlerdi bilemedim. Bugün nisan 1. Kimler hazırlanıyor? Bu ay kimler için heyecanlanıp, iyi enerjiler göndereceğiz?

Bebek ayaklarındaki şişlikler ne durumda? Tansiyonuna baktırdın mı? Seni merak ediyorum. Doktorun ne dedi şişliklere? Cinsiyet belli değil mi daha :))

Efsune nefes çalışmanı öyle anlatmışsın ki ben burada rahatladım ve bir yandan da imrendim :) hamileliğim esnasında yogaya gitmek istedim ama kısmet olmadı. inşallah sana kısmet olur bu tarz egzersizler... Nasıl hissediyorsun kendini? Heyecan var mı?

Back
X