Kapali görünüyorsun cnm .beklyiorum once acmalisin ..
canim ben acigim hatta az once formdan baska bir arkadasa yazdim ama bakiyorum istek yok istersen sen ver
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kapali görünüyorsun cnm .beklyiorum once acmalisin ..
canim ben acigim hatta az once formdan baska bir arkadasa yazdim ama bakiyorum istek yok istersen sen ver
dualarımızı nasılsın iyimisin
teyzesi seninle aynı dönem dendik şimdi olmuş olsalardı
seninle aramızda pek gün farkı olmayacaktı değilmi?
AMA umutlarımız ALLAHIN İZNİYLE BİTMEDİ DAHA
SENDE DUALARINI EKSİK ETME İNŞALLAH BENDE FİRDEVS HANIMA GİDİCEM
BUGÜNLERDE ADETİMİ BEKLİYORUM İNŞALLAH
SEVGİYLE KAL
mrb arkadaşlar bikaç gündür girememiştim benden haberler dün öğrendik ve şaşırdık eşimle baNA transfer ediln 3 emriyonun üçüde tutmuşEFSUNECİM senin dediğin çıktı
tabi bu sevindirice ama biyandanda düşündürücü elbet hayırlısı bakalım kaçtanesinin kalbi atıcak şimdi onu bekli,oruz hayırlısı olur umarım
ben bir kaç şey sormak istiyorum ilk olarak firdevs hanıma gidecek olan arkadaşlar paket program mı aldıız yoksa kendi konaklama ve ucuş işlemlerinizi kendiniz mi ayarlayacaksınız ...lefkoşyada bildiğini uygun fiyatlıtemiz bir pansiyon yada otel tarzında birşey varmı bilen yönlendirirse sevinirim...birde hazırlık aşaması için izmirde bildiğiniz doktor varsa özelden mesaj atarsanız mutlu olacağım...kendi doktorum firdevs hanımı önermediği için sorun yaşıyorum çünkü...ama içimden bir ses te firddevs hanıma gitmemi söylüyor iç sesime kulak vereceğim arkadaşlar o yüzden acil doktor bulmam lazım cünkü kısmetse bende mayıs 15-20 gibi planlamıştık...
Birde kızlar okuduğum yazıların bir coğunda gerek tüp bebekte gerekse donasyonda 5 ci gün transferinin daha sağlıklı olacağıyla ilgili bir sürü olumlu prosedür ve yazı okudum 3.cü günden sonra emriyolarda bozulma olabiliyormuş 5.ci günde bunun daha sağlıklı embriyo seçimi açısındaün
günaydın nil,
ben daha önce kendim ayarlıyordum bu sefer paket aldım her şeyi onlar ayarlasınlar mezun olayım artık kıbrıs okulundan
neden dr. un firdevs hn ı önermiyor? benim dr umda hastası Hit e gitmiş hamileymiş şimdi bahsetmişti. benim içimdeki seste firdevs hanım diyor oysa..
5.gün embriyosunu bende araaştırdım en sağlamı ve dayanıklıları kalabildiği için tutunma şansı yüksekmiş
görücez inşallaah
izmirde dr tanımıyorum üzgünüm ama o doktor neden firdevs hn ı önermedi düşündürdü beni
bol şans kolay gelsin
AYKIZIM TEBRİKLERRR :))) SAGLIKLA SIHHATLE BÜYÜSÜNLERR...MAŞALLAH NE GÜZELLL:))) DARISIDA BİZLERE İNŞALLAH..aykızım listede baktım hiçbir bilgin yokda...yaşını öğrenebilirmiyimmrb arkadaşlar bikaç gündür girememiştim benden haberler dün öğrendik ve şaşırdık eşimle baNA transfer ediln 3 emriyonun üçüde tutmuşEFSUNECİM senin dediğin çıktı
tabi bu sevindirice ama biyandanda düşündürücü elbet hayırlısı bakalım kaçtanesinin kalbi atıcak şimdi onu bekli,oruz hayırlısı olur umarım
canım çok sevindim,inşallah sağlıkla büyür ve doğarlar hepside. zor olacak belki ama ayyyy negüzel çocuk sesleriyle uyanacaksın artık.çok güzel bi duygu ama birazda tırstırıyordur dimi:))) benim de 4 tane transfer edildi du bakalım kaç tanesi tutunacak,belki de hiç tutunmayacak( son 2 gün kaldıııııı...tık tık atıyor kalbimmm..
ben bir kaç şey sormak istiyorum ilk olarak firdevs hanıma gidecek olan arkadaşlar paket program mı aldıız yoksa kendi konaklama ve ucuş işlemlerinizi kendiniz mi ayarlayacaksınız ...lefkoşyada bildiğini uygun fiyatlıtemiz bir pansiyon yada otel tarzında birşey varmı bilen yönlendirirse sevinirim...birde hazırlık aşaması için izmirde bildiğiniz doktor varsa özelden mesaj atarsanız mutlu olacağım...kendi doktorum firdevs hanımı önermediği için sorun yaşıyorum çünkü...ama içimden bir ses te firddevs hanıma gitmemi söylüyor iç sesime kulak vereceğim arkadaşlar o yüzden acil doktor bulmam lazım cünkü kısmetse bende mayıs 15-20 gibi planlamıştık...
Birde kızlar okuduğum yazıların bir coğunda gerek tüp bebekte gerekse donasyonda 5 ci gün transferinin daha sağlıklı olacağıyla ilgili bir sürü olumlu prosedür ve yazı okudum 3.cü günden sonra emriyolarda bozulma olabiliyormuş 5.ci günde bunun daha sağlıklı embriyo seçimi açısında 5 ci gün transferinin daha uygun olacağı söyleniyor ve bende 5 ci gün istiyorum...
fakat irem hanımla görüştüğümde bana 5 gün kıbrısta kalmanız yeterli dedi 5.ci gün transferi istediğini irem hanıma söyleyip konaklama işlemlerini ve diğer işlemleri ona göremi ayarlamalıyız bu konudak fikirlerinizide benimle paylaşırsanız çok mutlu olurum....
kızlar bende dün nöbetçi eczaneye uğramıştım,başka bi sorunum için,ordan rastgele iğnemide(lucrin depot 3,75mg) sorayım dedim,eczacıyada ben başka bi eczaneyle konuştum onlar 200 yaparız dediler dedim,oda bende yaparım..ama şuan piyasada bu iğne zor bulunuyor..bi 15 gün önceden ayarlatman gerek dedi.hatda yanımda 3 ecza deposunu aradı ellerinde yoktu.eğer ben tamam deseydim bu 15 gün içinde bana bulcaktı...zaten ben şuan eczanede ayırtdırdım sorunum yokta,kızlar eğer bu iğneyi alacaksanız,fırsatınız olursa bi denk geldiğiniz eczaneden sorarmıısnız...sonradan bulmak zor oluyosa şimdiden ayarlatın derim...
Birde kızlar okuduğum yazıların bir coğunda gerek tüp bebekte gerekse donasyonda 5 ci gün transferinin daha sağlıklı olacağıyla ilgili bir sürü olumlu prosedür ve yazı okudum 3.cü günden sonra emriyolarda bozulma olabiliyormuş 5.ci günde bunun daha sağlıklı embriyo seçimi açısında 5 ci gün transferinin daha uygun olacağı söyleniyor ve bende 5 ci gün istiyorum...
fakat irem hanımla görüştüğümde bana 5 gün kıbrısta kalmanız yeterli dedi 5.ci gün transferi istediğini irem hanıma söyleyip konaklama işlemlerini ve diğer işlemleri ona göremi ayarlamalıyız bu konudak fikirlerinizide benimle paylaşırsanız çok mutlu olurum....
canım çok sevindim,inşallah sağlıkla büyür ve doğarlar hepside. zor olacak belki ama ayyyy negüzel çocuk sesleriyle uyanacaksın artık.çok güzel bi duygu ama birazda tırstırıyordur dimi:))) benim de 4 tane transfer edildi du bakalım kaç tanesi tutunacak,belki de hiç tutunmayacak( son 2 gün kaldıııııı...tık tık atıyor kalbimmm..
Canım merhaba,
Şu an çok müsait değilim daha sonra sana özelden yazacağım. Firdevsin İzmirde önerdiği doktorun tel.ini ve adını adresini yazarım özelden... Sevgiler...