Öncelikle üçüz annelğini tebrik ediyorum.... evet biraz zor olacak ama olsun önemli olan senin ve onların sağlıklı olması....
Yaşın genç henüz; bebeklerin sağlıklı devam ederse sende de bir sorun olmazsa redüksiyon düşünme kesinlikle....

bee 83
sana umut olduysa bu forum demekki burada paylaşılanlar bizlere ekmek su kadar yaşamsal.
Sana teşekkür ederim bu forumun fonksiyonunu yeni gelen olarak çok güzel ve yerinde hissetmişsin..

Tüm yeniler hoş geldiniz ve sabırla okuyunuz..
Sevgiler

yazdıklarıma herkes cevap veriyor:) o kadar sevindim ki. Insan bu durumda kendini çok yanlız hissediyor. Bir sürü arkadaş bulmuş gibi hissediyor insan:)

Kızlar yaaa forumun saatinde bir problem mi var nedir anlamadım ben yaa. Yazılan her mesaj bir saat öncenin mesajı olarak yazıyor dikkat ettiniz mi?

Selam , dün transferım oldu canlarım , ınşallah bende olumlu hayırlı sonuc alırım . Sıze bende burayı anlatım her şey cok güzeldı , bana fırvdevs hanım 4 tane embriyo transfer ettı 5 gün plasto ıdı . Islem çabuk geçtı 10 dk fln .
2 saat dınlendırdı ler benı ıgne vurdular sonrada kalktım çıktım arabayla (kızlar arabadan ınerken bıraz sert basdım yerı araba yüksekdı ındım kafama takıldı bıraz bu durum ) otele gerı sımdı odmamdayım dınlenıyorum. Perşembe ıstanbula uçuyorum , pazartesı de evıme gerı dönüyorum . Hıc korkmayın fırvdevs hanım olsun ırem hanım olsun cooook tatlılar sadece olumlu şey anlatabılırm burdan onlardan. Kıbrıs'ta ayrı güzel gırnede bır oteldeyız onur vıllage ( burda benım gıbıler cok bız yalnız degılız hergün bırı gelıyor bırı gıdıyor) rahat olun ! Dınlendıgım odada yanlınız oluyorsunuz tv fln köşelı koltuk fln var yanı rahat sınız , sadece tranferden sonra cok sıkışık oluyorsunuz 50 dk fln sonra boşaltıkdan sonra rahatlıyorsunuz .
canım hayırlı olsun transferin,darısıda bizlere olsun inşallah...Allah nasip ederse bende mayısda Firdevs hanımda olcam...şunu çok merak ediyorum,kıbrısa gitmeden kaç gün önce doktorda rahim kalınlığın ölçüldü,bide cep telefonunu nasıl ayarladın,arayanlar anlamıyolarmı,ben irem hanımı aradığımda bi kıbrıs nosunu arıyorsunuz deniyor...
Merhaba ben siteye yeni üye oldum. 30 yaşınsayım ve bende erken yumurta yetmezliği sorunu var. Yumurta donasyonu düşünüyorum. Berk bey ve firdes hanım arasında kararsız kaldım. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkür ederim şimdiden
slm canım.aramıza hoş geldin,bende erken yumurta yetmezi olduğumu senin yaşındayken öğrendim ve tam 2,5 yıldır yanlış doktorlarda sadece param gitdişuan 33 yaşındayım ve .en son h.ş klinikte doktor açık açık zamanın boşa gidecek en mantıklısı donasyon dedi,onlar sayesinde durumum vahimmiş anladım...kıbrısta hangi merkeze karar verceksen sadece iç sesini dinlemen yeterli..zaten karşındakiler konuştukça ya ılımlı ya da itici geliyorlar...
aynı zamanlarda kıbrısta olacağız canım seninle. özelden msn adresini yazarmısın messengerdan haberleşelim.waltkrayburg ve hazaneylül ü ekledim . güniçinde de yazışabiliyoruz.

alp İlknur canım sana özelden cvp vereyim...

Runyacim hayirli olsun. Test gunun ne zaman?Insallah guzel haberlerini aliriz:))
runyacım
hayırlı ugurlu olsun ınsaallah bebıslerın tutunacak hıc bırsey dusunme bol bol keyıf yap dınlen yuruyus yap temız hava al ve bebıslerınle konus bılıyorum senınle olacaklar..

darısı basımıza bende mayıs ayında on gorusme ıcın gıdıyorum. Buradakı doktorum berk beyı tavsıye edıyor ama topikte fırdevs hanımı da cok duyuyorum onunla da gorusmeye gıdecegım kısmet artık bakalım...

sevgıler

Aykızım allahım tamanına erdirsin...inşallah allahın izniyle büyütürsün...darısı hepimizin başına...bize en güzel umutlarsınız diğer hamişlerle beraber...

Efsune hayırlısı inşallah herşey youlunda gider umarım...

Lenova71 geçmiş olsun arkadaşım...

Runya33 transferin hayılı olsun...güzel haberlerini almak dileğiyle...
Tunanehir hayılı olsun..seninde mutlu haberini alırız inşallah...
Dilemma senin ve hepimiz için dua ediyorum hergün...bu zorlu süreçte allahım hepimize sabır,umut,huzur ve kolaylıklar versin...imtihanlarımızn son bulması dileğiyle...

canım hayırlı olsun transferin,darısıda bizlere olsun inşallah...Allah nasip ederse bende mayısda Firdevs hanımda olcam...şunu çok merak ediyorum,kıbrısa gitmeden kaç gün önce doktorda rahim kalınlığın ölçüldü,bide cep telefonunu nasıl ayarladın,arayanlar anlamıyolarmı,ben irem hanımı aradığımda bi kıbrıs nosunu arıyorsunuz deniyor...

slm canım.aramıza hoş geldin,bende erken yumurta yetmezi olduğumu senin yaşındayken öğrendim ve tam 2,5 yıldır yanlış doktorlarda sadece param gitdişuan 33 yaşındayım ve .en son h.ş klinikte doktor açık açık zamanın boşa gidecek en mantıklısı donasyon dedi,onlar sayesinde durumum vahimmiş anladım...kıbrısta hangi merkeze karar verceksen sadece iç sesini dinlemen yeterli..zaten karşındakiler konuştukça ya ılımlı ya da itici geliyorlar...

alp İlknur canım sana özelden cvp vereyim...

merhaba hoşbuldum:) çok heyecanlıyım, hiç tüp denemedim. şansın az dedi doktorum. deneyip üzelmek istemiyoru. sizce haklı mıyım?

birde merak ettiğim konu benim tsh ım 3,08 . bu oran uygun mu sizce? yoksa bir doktora gitmelimiyim? birde ben temmuz da yaptırmayı düşünüyorum. konuştum kıbrısla ama tam olarak işlemlere başlamadık merkeze karar veremediğim için. en geç ne zamana kadar haber vereyim oraya sizce? ne kadar sürede donor bulunuyor?

Selam , dün transferım oldu canlarım , ınşallah bende olumlu hayırlı sonuc alırım . Sıze bende burayı anlatım her şey cok güzeldı , bana fırvdevs hanım 4 tane embriyo transfer ettı 5 gün plastoen ıdı . Islem çabuk yogeçtı 10 dk fln .
2 saat dınlendırdı ler benı ıgne vurdular sonrada kalktım çıktım arabayla (kızlar arabadan ınerken bıraz sert basdım yerı araba yüksekdı ındım kafama takıldı bıraz bu durum ) otele gerı sımdı odmamdayım dınlenıyorum. Perşembe ıstanbula uçuyorum , pazartesı de evıme gerı dönüyorum . Hıc korkmayın fırvdevs hanım olsun ırem hanım olsun cooook tatlılar sadece olumlu şey anlatabılırm burdan onlardan. Kıbrıs'ta ayrı güzel gırnede bır oteldeyız onur vıllage ( burda benım gıbıler cok bız yalnız degılız hergün bırı gelıyor bırı gıdıyor) rahat olun ! Dınlendıgım odada yanlınız oluyorsunuz tv fln köşelı koltuk fln var yanı rahat sınız , sadece tranferden sonra cok sıkışık oluyorsunuz 50 dk fln sonra boşaltıkdan sonra rahatlıyorsunuz .

Arkadaşım, hakkında hayırlısı Allah gönlüne göre versin
benimde az bir zamanım kaldı firdevs hn a gidicez inşallah
bana da 5. gün embriyosu düşünüyor daha önce hep 3. gün transfer olmuştum
anladığım kadarıyla sperm donasyonunun pek bi maliyeti yok çünkü bize söylenen fiyat seninkinden 500 euro az ((;
bir sorum olacak tüm haamişlere ve transfer olanlara soruyorum daha titiz olmak için o konuda :)
transfer sırasında endometrium kalınlığın kaçtı?
inşallah gelir bebişlerin sana :3:

merhaba arkadaşlar...dünden beri acayip canım sıkkın ve kızgınım...12 yılık evliliğimde eşimin mesleği gereği doğu ve güneydoğuda görev yaptığımızdan tedavi süreçlerim hep zorlu ve yorucuydu...maddi ve manevi yıkıma uğradım...12 yıldır bi krediyi çekip ödüyorum.sonra diğer kredi derken bu günlere geldim.tayin sebebiyle donasyonu eylüle ertelemiştim ve vazgeçtim...haziranda yumurta donasyonuna gideceğim inşallah...ve güncel tahlillerimi yaptırayım dedim ve maceram böyle başladı....12 martta yaşadığımız şehirde hormon testi yaptırayım dedim testlerin baziları varmış bazıları yokmuş...yarım yamalak olan testleri yaptırdım ve 1 ay tekrar bekledim ve yaşadığım şehire 2 saat mesafedeki başka şehirdeki özel hastanaye gitmem lazımdı...buda kolay olmadı...yaşadığım şehirde terör nedeniyle bazı güvenli günlerde yolculuk yapılabiliniyor.neyse onuda ayarladım birşekilde.gittim hastaneye...hormon tahlillerim özelde yapıldı..yine fsh yüksek çıktı.üzgündüm ve moralim bozuktu.trombofili panelini yaptırayım dedim.üniversite hastenesi yapıyormuş direkt oraya..ha bu arada akşam en geç saat 4 ve ya 5 gibi yola çıkmam lazım geri dönmek için.gittik hastaneye dosya açacağız dediler yarım saat bekledim.dosya hazırlandı.yarım saat sıra bekledikten sonra rica minnet araya girerek doktora ulaştım...ulaşmaz olaydım.beni konuşturmuyor kadın.otomatiğe bağlamış gibi hasta bakıyor bunada bakmak denirse...sen tüp bebek bölümüne git dedi.hastenin öbür ucuna gittim.orası geri kadın doğuma gönderdimi.doktorun yanına tekrar gittim.ben sana trombofili paneli veremem.hamileliğin yok düşüğün yok.bu testler pahalı.her isteyene yapamam dedi mi.zar zor hormon testi istedim yazdı.ama labaratuvara indim kaydımı yapmamışlar.4 kat geri çık tekrar kayıt istedim.indim aşağıya.testler.3 de çıktı.hematolojiye gittim.onlarda bir sorun gözükmüyor.bu testler pahalı.hastaneye yatış yaparsanız birkaç gün bakabiliriz dedi mi.yani elim boş döndüm her kapıdan herşey pahalı bizim canlarımız ucuz...doktor hanımın vicdansızlığıydı beni üzen kızdıran...

o kadar canım sıkıldı ki...ben nekadar güçlü olmaya çalışırsam çalışayım muhakkak ki birşeyler beni hep dibe çekmeye başlıyor..ve dün o kızgınlıkla kararımızı değiştirdik ve firdevs hanıma mail atacağız eşim gelince haziranda donasyona gideceğim.hayırlısı...zaten bukadar stres,üzüntü insanda yumurta bırakmıyor ki...dün özeldeki doktorum dedi ki 6 aşılama 4 tüp bebek bu yumurta artırıcı ilaç lar ve tedaviler erken mepoz yapıyor dedi.yani trombofili testini yaptıramadım.evimi erkenden toplayıp memlekette yaptırım artık...firdevs hanımla konuştuktan sonra sizlerlede paylaşıcam bilgileri.inşallah herşey hepimiz için yolunda gider ve umutlarımız gerçeğe dönüştürürüz...

birde merak ettiğim konu benim tsh ım 3,08 . bu oran uygun mu sizce? yoksa bir doktora gitmelimiyim? birde ben temmuz da yaptırmayı düşünüyorum. konuştum kıbrısla ama tam olarak işlemlere başlamadık merkeze karar veremediğim için. en geç ne zamana kadar haber vereyim oraya sizce? ne kadar sürede donor bulunuyor?

Tsh oranın normalden yüksek canım .bu konuda kadın doğumcun sana yadımcı olacaktır.ilaç tedavisiyle tsh düşüyor.kıbrısa 1ay öncede başvurabilirsin.ama önce tabikii merkeze karar vermen gerekiyor.zaten onlar gideceğin zamana göre herşeyi ayarlıyorlar.dönor işini çok çabuk hallediyorlar.

tsh oranın normalden yüksek canım .bu konuda kadın doğumcun sana yadımcı olacaktır.ilaç tedavisiyle tsh düşüyor.kıbrısa 1ay öncede başvurabilirsin.ama önce tabikii merkeze karar vermen gerekiyor.zaten onlar gideceğin zamana göre herşeyi ayarlıyorlar.dönor işini çok çabuk hallediyorlar.

sağol :) ilaçla kaç ayda düşer ki? Berk bey mi firdevs hanım mı karar veremedim? Yardım edin lütfen çok kararsızım.....

Öncelikle üçüz annelğini tebrik ediyorum.... evet biraz zor olacak ama olsun önemli olan senin ve onların sağlıklı olması....
Yaşın genç henüz; bebeklerin sağlıklı devam ederse sende de bir sorun olmazsa redüksiyon düşünme kesinlikle....

cnm çok teşekkürler....aklım çok karışık doktorlar birini alırız dio zor olur dio ama bakalım kalp atışlarını beklioruz ne gösterecek umarım tek duam tercih yapmak zorun kalmam ve tekrar bi işleme girmem

kızlar iyi akşamlar nasılsınız.benim aklıma şu takıldı.kıbrısa gidince cep telinize bi ayar yaptırıyomusunuz.mayısta kıbrısta olursam Allahın izniyle çevremdeki kimse bilmiycek,ama beni ararlarsa .cepten bu anlaşılırmı.ben irem hanımı aradığımda bi Kıbrıs nosunu arıyorsunuz diyorda.
birde şu durum var.lucrini vurulup adet olduktan sonra ne zaman kadın doğum doktoruna gidip rahim duvarı kalınlığını ölçtürdünüz...
bilgisi olan arkadaşlar cvp veririmisinizz....

kibrisa indigin anda telefonun zaten gelen ve giden aramalara kapaniyo.musteri hizmetlerini arayip actiriyorsun.zaten sana msj gelir.paketaliyosun konusmak icin musteri hizmetlerinden.ve merak etme seni arayanlara uyari falan gitmiyo.kibrista oldugun belli olmaz.ama telden face ye girersen ve bisey paylasirsan yerin belli olur dikkat et canim..hoscakal.

sağol :) ilaçla kaç ayda düşer ki? Berk bey mi firdevs hanım mı karar veremedim? Yardım edin lütfen çok kararsızım.....

canım sonuçta hepsinin yaptığı işlem aynı eğer nasibinde varsa her yerde olur .buradaki deneyimleri gidenleri okuyup kararını ver.her merkezde hamile kalanda çok kalamayanda.birazda şans nasip işi sanırım .biraz teslim ol.kararsız kalman hepsinden kötü.bir an önce yol alabilmen için karar vermen gerekiyor...berk bey ve Firdevs hanımla görüşürsen belki daha kolay karar verebilirsinn

Back
X