Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bee 83
sana umut olduysa bu forum demekki burada paylaşılanlar bizlere ekmek su kadar yaşamsal.
Sana teşekkür ederim bu forumun fonksiyonunu yeni gelen olarak çok güzel ve yerinde hissetmişsin..
Tüm yeniler hoş geldiniz ve sabırla okuyunuz..
Sevgiler
İNŞALLAH CANIMMM..benimki 3. gün embriyosu idi.yarın test günü hayırlısıyla inşallah burdan sevincimi paylaşırım sizinle...
canım hayırlı olsun transferin,darısıda bizlere olsun inşallah...Allah nasip ederse bende mayısda Firdevs hanımda olcam...şunu çok merak ediyorum,kıbrısa gitmeden kaç gün önce doktorda rahim kalınlığın ölçüldü,bide cep telefonunu nasıl ayarladın,arayanlar anlamıyolarmı,ben irem hanımı aradığımda bi kıbrıs nosunu arıyorsunuz deniyor...Selam , dün transferım oldu canlarım , ınşallah bende olumlu hayırlı sonuc alırım . Sıze bende burayı anlatım her şey cok güzeldı , bana fırvdevs hanım 4 tane embriyo transfer ettı 5 gün plasto ıdı . Islem çabuk geçtı 10 dk fln .
2 saat dınlendırdı ler benı ıgne vurdular sonrada kalktım çıktım arabayla (kızlar arabadan ınerken bıraz sert basdım yerı araba yüksekdı ındım kafama takıldı bıraz bu durum ) otele gerı sımdı odmamdayım dınlenıyorum. Perşembe ıstanbula uçuyorum , pazartesı de evıme gerı dönüyorum . Hıc korkmayın fırvdevs hanım olsun ırem hanım olsun cooook tatlılar sadece olumlu şey anlatabılırm burdan onlardan. Kıbrıs'ta ayrı güzel gırnede bır oteldeyız onur vıllage ( burda benım gıbıler cok bız yalnız degılız hergün bırı gelıyor bırı gıdıyor) rahat olun ! Dınlendıgım odada yanlınız oluyorsunuz tv fln köşelı koltuk fln var yanı rahat sınız , sadece tranferden sonra cok sıkışık oluyorsunuz 50 dk fln sonra boşaltıkdan sonra rahatlıyorsunuz .
slm canım.aramıza hoş geldin,bende erken yumurta yetmezi olduğumu senin yaşındayken öğrendim ve tam 2,5 yıldır yanlış doktorlarda sadece param gitdişuan 33 yaşındayım ve .en son h.ş klinikte doktor açık açık zamanın boşa gidecek en mantıklısı donasyon dedi,onlar sayesinde durumum vahimmiş anladım...kıbrısta hangi merkeze karar verceksen sadece iç sesini dinlemen yeterli..zaten karşındakiler konuştukça ya ılımlı ya da itici geliyorlar...Merhaba ben siteye yeni üye oldum. 30 yaşınsayım ve bende erken yumurta yetmezliği sorunu var. Yumurta donasyonu düşünüyorum. Berk bey ve firdes hanım arasında kararsız kaldım. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkür ederim şimdiden
aynı zamanlarda kıbrısta olacağız canım seninle. özelden msn adresini yazarmısın messengerdan haberleşelim.waltkrayburg ve hazaneylül ü ekledim . güniçinde de yazışabiliyoruz.
Kızlar yaaa forumun saatinde bir problem mi var nedir anlamadım ben yaa. Yazılan her mesaj bir saat öncenin mesajı olarak yazıyor dikkat ettiniz mi?
runyacım
hayırlı ugurlu olsun ınsaallah bebıslerın tutunacak hıc bırsey dusunme bol bol keyıf yap dınlen yuruyus yap temız hava al ve bebıslerınle konus bılıyorum senınle olacaklar..
darısı basımıza bende mayıs ayında on gorusme ıcın gıdıyorum. Buradakı doktorum berk beyı tavsıye edıyor ama topikte fırdevs hanımı da cok duyuyorum onunla da gorusmeye gıdecegım kısmet artık bakalım...
sevgıler
Merhaba Meltem
onu bende farkettim ama yurtdisinda yasiyorum onunla alakalidir belki diye dusunmustum:))
canım hayırlı olsun transferin,darısıda bizlere olsun inşallah...Allah nasip ederse bende mayısda Firdevs hanımda olcam...şunu çok merak ediyorum,kıbrısa gitmeden kaç gün önce doktorda rahim kalınlığın ölçüldü,bide cep telefonunu nasıl ayarladın,arayanlar anlamıyolarmı,ben irem hanımı aradığımda bi kıbrıs nosunu arıyorsunuz deniyor...
slm canım.aramıza hoş geldin,bende erken yumurta yetmezi olduğumu senin yaşındayken öğrendim ve tam 2,5 yıldır yanlış doktorlarda sadece param gitdişuan 33 yaşındayım ve .en son h.ş klinikte doktor açık açık zamanın boşa gidecek en mantıklısı donasyon dedi,onlar sayesinde durumum vahimmiş anladım...kıbrısta hangi merkeze karar verceksen sadece iç sesini dinlemen yeterli..zaten karşındakiler konuştukça ya ılımlı ya da itici geliyorlar...
alp İlknur canım sana özelden cvp vereyim...
Selam , dün transferım oldu canlarım , ınşallah bende olumlu hayırlı sonuc alırım . Sıze bende burayı anlatım her şey cok güzeldı , bana fırvdevs hanım 4 tane embriyo transfer ettı 5 gün plastoen ıdı . Islem çabuk yogeçtı 10 dk fln .
2 saat dınlendırdı ler benı ıgne vurdular sonrada kalktım çıktım arabayla (kızlar arabadan ınerken bıraz sert basdım yerı araba yüksekdı ındım kafama takıldı bıraz bu durum ) otele gerı sımdı odmamdayım dınlenıyorum. Perşembe ıstanbula uçuyorum , pazartesı de evıme gerı dönüyorum . Hıc korkmayın fırvdevs hanım olsun ırem hanım olsun cooook tatlılar sadece olumlu şey anlatabılırm burdan onlardan. Kıbrıs'ta ayrı güzel gırnede bır oteldeyız onur vıllage ( burda benım gıbıler cok bız yalnız degılız hergün bırı gelıyor bırı gıdıyor) rahat olun ! Dınlendıgım odada yanlınız oluyorsunuz tv fln köşelı koltuk fln var yanı rahat sınız , sadece tranferden sonra cok sıkışık oluyorsunuz 50 dk fln sonra boşaltıkdan sonra rahatlıyorsunuz .
birde merak ettiğim konu benim tsh ım 3,08 . bu oran uygun mu sizce? yoksa bir doktora gitmelimiyim? birde ben temmuz da yaptırmayı düşünüyorum. konuştum kıbrısla ama tam olarak işlemlere başlamadık merkeze karar veremediğim için. en geç ne zamana kadar haber vereyim oraya sizce? ne kadar sürede donor bulunuyor?
tsh oranın normalden yüksek canım .bu konuda kadın doğumcun sana yadımcı olacaktır.ilaç tedavisiyle tsh düşüyor.kıbrısa 1ay öncede başvurabilirsin.ama önce tabikii merkeze karar vermen gerekiyor.zaten onlar gideceğin zamana göre herşeyi ayarlıyorlar.dönor işini çok çabuk hallediyorlar.
Öncelikle üçüz annelğini tebrik ediyorum.... evet biraz zor olacak ama olsun önemli olan senin ve onların sağlıklı olması....
Yaşın genç henüz; bebeklerin sağlıklı devam ederse sende de bir sorun olmazsa redüksiyon düşünme kesinlikle....
sağol :) ilaçla kaç ayda düşer ki? Berk bey mi firdevs hanım mı karar veremedim? Yardım edin lütfen çok kararsızım.....