fbl,efsune,durugen,yusuf zilan ve baharım hazırlıklar nasıl gidiyor. allahım ne heycanlı bir aya girdik..ilk defa bu kadar çok kişi aynı zamanda gidiyor..bahar bereketiyle gelsin ve gidenlerin hepsi hamiş olarak dönsün allahıımm.

Runyacim yanlis hatirlamiyorsam sen yurtdisinda yasiyordun.
Kibrisda konaklamayi kendiiniz mi ayarladiniz yoksa hastanenin anlasmali oteli mi?

kibrisa indigin anda telefonun zaten gelen ve giden aramalara kapaniyo.musteri hizmetlerini arayip actiriyorsun.zaten sana msj gelir.paketaliyosun konusmak icin musteri hizmetlerinden.ve merak etme seni arayanlara uyari falan gitmiyo.kibrista oldugun belli olmaz.ama telden face ye girersen ve bisey paylasirsan yerin belli olur dikkat et canim..hoscakal.

sagol canım bu bilgi için...yarında büyük gün inşallah kan sonucu hayırlısıyla pozitif çıkar....dua ediyorum hayırlısıyla güzel haberlerini okuruz inşallah...

fbl,efsune,durugen,yusuf zilan ve baharım hazırlıklar nasıl gidiyor. allahım ne heycanlı bir aya girdik..ilk defa bu kadar çok kişi aynı zamanda gidiyor..bahar bereketiyle gelsin ve gidenlerin hepsi hamiş olarak dönsün allahıımm.

canım msjını okuyunca heyecanlandım...:))bende mayıs yolcusuyum:))) tress valla canım bazen gitceğimi unutuyorum...formu okudukça sanki herşeyi halledmişim kıbrısa giidp gelmişim; hamişimde rahat rahat okuyorum:))))benim stres +heyecanım nisan 17 den sonra başlıycak demekki:))
bende perşembeye kendi doktoruma gidip,bu hala alerji devam ediyomu, bi sorun varmı diye kültür vercem,ve irem hanımın istedi, kistlerim gitmişmi baktırcam....bi taraftanda 2 hafta sonra vurulacağım iğnemin derdine düştüm,aile hekimim onay verince sağlık ocağında vurdurcam...işte böyle canım...inşallah hepimizin hayırlısıyla bebişleri olsun;içimden hep geçirdiğim:diğer arkadaşların ikizleri olsun;benimde 1 tane olsun;hep duam böyle....

teşekkürler bizi düşündüğün için
evet heyecanlıyım çünkü irem firdevs hanım çok ilgili insanlar
çok yardımcı oluyorlar buda beni heyecanlandırıyor bilgileri zamanında veriyorlar detaylar çok özenli bunun gibi çok şey

tekrar teşekkür ederim
SEVGİLER
SANADA BOL ŞANSLAR

Sana daha öncede yazdım ama bana geri dönüp yazmadın

bebeklerinin cinsiyetini merak ettim
sende iyisindir umarım alıştın mı nasıl ir duygu
inşallah bizde tadıcaz ben efsune baharım
biz aynı dönemlerde orda olucaz

sevgiler

"Çalınan her kapı açılsaydı,
sabrın, ümidin ve isteğin derecesi anlaşılmazdı" Hz. Mevlana

Allah sabredenlerle beraberdir..

doğduğum günden beri sabrediyorum
inşallah yetmiştir.......
az kaldı
haftaya uçuyorum ben, biletler alındı

korku ve heyecan doluyum

"Çalınan her kapı açılsaydı,
sabrın, ümidin ve isteğin derecesi anlaşılmazdı" Hz. Mevlana

Allah sabredenlerle beraberdir..

doğduğum günden beri sabrediyorum
inşallah yetmiştir.......
az kaldı
haftaya uçuyorum ben, biletler alındı

korku ve heyecan doluyum

merhaba, hayırlı olsun inşallah herşey istediğin gibi gelişir. hangi doktora gidiyorsun?

aykızım nasıl sevindim ya allahhh geliyor bebişler .Alltaki resimdeki gibi yıldızlarıyla şanslarıyla gelsinler..
Allahım hayırlısıyla tamamlamayı nasip kısmet etsin.. burda duyduğum ilk üçüz haberi. hepsi bizim yeğenimiz :)

TUNANEHİR bugün tahlil günün içimden bir ses pozitifi alaağını söylüyor.. sende lütfen olumlu düşün ve iyiliği çağır
duamdasınız kızlar hepiniz .. tüm gidecekler yolunuz bahtınız açık olsun..

Ayrıca VERDA hanımı elinin uğurlu olduğunuz düşünmeye başladım. verdaya giden ben dahil 4 kişi biliyorum 3 gebelik elde etti.
$252049_394342457324183_336896164_n.webp

Trambofili paneli yaptırmak için pazartesi bize yakın şehirdeki fakülteye gittim eşimle.
tam 1 ay önce randevuyu vermişlerdi. doktora 2 düşüğüm olduğunu söyledim ki tahlili yaptırsın.
genetik bölümüne gittik kan vercem derken bana randevu verdiler taaaa 19 hazirana. sonuç ağustosta çıkacakmış.
ölme eşeğim ölme yaz gelsin bekle sinirlerim bozuldu.. bu gidişle özelde yaptırcam diyorum ama ona para yok.:(

vee
ben o A şehrine gittiğimde fakültedeyken çok yakın dostumuzdan bir telefon geldi.
daha önceki yıllarda 2 kez elden evlat edinme girişiminde bulunmuştuk. çok para istenince midemiz bulanmıştı vazgeçmiştik.
kadının biri hamileymiş 1 ay sonra doğum olacak ve bebeği verecekmiş. hemde o an bulunduğum o A şehrinde. tesadüfe bak şaştım kaldım.
düşünüyormusunuz diye sordu arayan dostumuz.
eşimle konuştuk. bir kez gebeliği gördük ya paramızı denkleştirince yine gider deneriz. evlat edinmeye sıcak bakmadı. en son alternatif olarak kalsın istedi.

bana kalsa evet istiyorum. ne de olsa kendi yumurtam yok. evlat edinebilirim.
ama hamileliği de yaşamak istiyorum. eşimin dna'sından olacak. doğurcam, emzircem büyütcem.
ama en önemlisi anne olmak işte doğursamda, evlat edinsemde anne olmak benim amacım.
canıma can katmak istiyorum varsa alınyazımda .
gel gör ki şuan maddi durum sağlıksız. banka kredisinde alamıyoruz kırmızı kalem yemiş olmaktan.
öfff karman çorban günler yaşıyorum.
neyse elbette vardır Rabbimin alnıma yazdığı hayırlı bir şeyler.. neyse o elbet karşıma çıkacaktır

sağlıcakla, sevgiyle, selametle kalın sevgili arkadaşlarım. :) (buaralar sosyal faaliyetlerde çok etkinim, en güzel türkülerim sizin için okuyacağım :) işler sakinleyince çokca gelirim yine..

Tressciğim valla ben iyiyim pek heyecan yokta umut ve mutluluk var.

Arafta kalmaktansa karar vermenin rahatlığı sukuneti var.

Evin eksiklerini tammlıyorum. İşleri hallediyorum. Günlere bir anlam geldi. Şimdilik sakin bein denizlerim.

Sevgiyle kalın...

Bilginisa demek türkü söylüyorsun... Seni dinlemek ilginç olurdu..
Para konusu umarım hallolurda sende bir daha denersin!!!

Rüzgarselin forumda en yakın sen doğuracaksın. Heyecanla bekliyoruz... Duaların için sağol. Bizde senleyiz. Doğumdan sonra siteye giremeyebilrisin ama biz seni ve kızını çok merak ederiz. özelden bana tel yazarsan memnun olurum. Böylelikle forum habersiz kalmaz;))

bende pıhtılaşma testi ile ilgili firedevs hanım şunları istedi : (faktör 5 leinden , faktör 2 , mthfr ) sana o yakın şehirde özel bir laboratuvar bunları yapıyor eğer bahsettiğimiz test aynı ise ve fiyatıda çok yüksek değil ben yaptırıcam şimdi 250 tl dedi ama 200 tl falan düşüyorlarmış ...arkadaşım bir bak istersen aynı test ise ben sana özelden yazarım neresi olduğunu .. aynıdır diye tahmin ediyorum çünkü bunlar pıhtılaşma testi dedi bana...

Trambofili paneli yaptırmak için pazartesi bize yakın şehirdeki fakülteye gittim eşimle.
tam 1 ay önce randevuyu vermişlerdi. doktora 2 düşüğüm olduğunu söyledim ki tahlili yaptırsın.
genetik bölümüne gittik kan vercem derken bana randevu verdiler taaaa 19 hazirana. sonuç ağustosta çıkacakmış.
ölme eşeğim ölme yaz gelsin bekle sinirlerim bozuldu.. bu gidişle özelde yaptırcam diyorum ama ona para yok.:(

vee
ben o A şehrine gittiğimde fakültedeyken çok yakın dostumuzdan bir telefon geldi.
daha önceki yıllarda 2 kez elden evlat edinme girişiminde bulunmuştuk. çok para istenince midemiz bulanmıştı vazgeçmiştik.
kadının biri hamileymiş 1 ay sonra doğum olacak ve bebeği verecekmiş. hemde o an bulunduğum o A şehrinde. tesadüfe bak şaştım kaldım.
düşünüyormusunuz diye sordu arayan dostumuz.
eşimle konuştuk. bir kez gebeliği gördük ya paramızı denkleştirince yine gider deneriz. evlat edinmeye sıcak bakmadı. en son alternatif olarak kalsın istedi.

bana kalsa evet istiyorum. ne de olsa kendi yumurtam yok. evlat edinebilirim.
ama hamileliği de yaşamak istiyorum. eşimin dna'sından olacak. doğurcam, emzircem büyütcem.
ama en önemlisi anne olmak işte doğursamda, evlat edinsemde anne olmak benim amacım.
canıma can katmak istiyorum varsa alınyazımda .
gel gör ki şuan maddi durum sağlıksız. banka kredisinde alamıyoruz kırmızı kalem yemiş olmaktan.
öfff karman çorban günler yaşıyorum.
neyse elbette vardır Rabbimin alnıma yazdığı hayırlı bir şeyler.. neyse o elbet karşıma çıkacaktır

sağlıcakla, sevgiyle, selametle kalın sevgili arkadaşlarım. :) (buaralar sosyal faaliyetlerde çok etkinim, en güzel türkülerim sizin için okuyacağım :) işler sakinleyince çokca gelirim yine..

Aynı duygular içindeyiz arkadaşım,
eşime çok yalvardım evlatlık diye
negatiflerden yoruldum
maddi manevi sarsıldım
her sene dene denee
endokrin dr.ları senin çocuğun olmaz diyorlar
jinekologlar bir tek yumurtan eksik onuda biz tamamlıyoruz diyorlar
nasılsa benden olmayacak öyle ya da böyle anne olmak istiyorum.
bir akrabadan çocuk alacaktık maddi destekte olacaktık
anne son ayda caydı, yapamadı..
eşimde hala ikna olamamıştı zaten
Allah kendi bilir ama ben tek ebeveyn olarak evlatlık almak isterim eğer ki bu seferde olmazsa...
Eşimde kendi bilir artık, bunu bilerek evlendi benle, anne olmak benimde hakkım....

üçüz haberi var çok sevindim.zor olur ama çokkkkkkk güzel olur tebrik ederim. nisan yolcuları Allah yolunuzu açık etsin hayırlı haberlerle dönün inşallah.

birkaç gün bakmayınca forum baya uçmuş oluyor yaa zor yetiştim geriye dönük okudum hep:)
öncelikle aykızım seni tebrik ederim hazırlanman baya güzel olmuş baksana ilk üçüz senden geldi hayırlısı ile büyüsünler inşallah :))

tunanehir bugün büyük gün heyecanla sonucunu bekliyoruz yine gelsin dansözler:::)) inşallah

runya transferin hayırlısı ile pozitif olsun canım seni çok sakin ve rahat gördüm stresin olumsuz etkilerinden uzak gibisin buda eminim olumlu etkilicektir :))heyecanla kocaman bir pozitif bekliyoruz:)

dilemma daha yürüyecek yolumuz varsa yürürüz evet çok yorucu yıpratıcı ama yapacak bişi yok maalesef dileğim bu sefer kucağına alırsın inşallah bebeğini:)ve stres yapma koşullanma bence son diye olumsuz düşünceleri at kafandan rahatla biraz senin güzel haberini alıcaz inşallah:)bu forumdan üzgün ayrılmak yokkk ona göre;)

bilginisa bazen ben tevafuk ve tesadüflere inanırım belki o kadın çocuğuna hiç iyi bakmıycak iyi yetiştirmeyecek o yüzden sana kısmet olması daha mı hayırlıydı diye düşünmeden edemedim.hem yine donasyon denersin 2. için :)

biz burada forumda açıkçası kendi kendimize çıkardık bu trombofili paneli pıhtılaşma testi yapılmalı diye. oysa kıbrısın böyle bişey istediği yok. bu test gerçektende ardı ardına hamile kalındığı halde düşük oluyorsa gerekli.

kıbrıs zaten sende pıhtılaşma olsun olmasın en azından aspirini veriyor claxeni de veriyor genellikle. ama biz yaptıralım mı yaptıralım mı diye üsteleyince oradaki doktorlarda evet yaptır rahatla mantiğiyla yaptır diyorlar.

bunu yaptırmak senin için bu kadar zorsa şöyle yap. tüm devlet hastanelerinde inr ve pzt diye bir test yapılıyor. bunu kalp hastalarına kan sulandırıcı ilaç verdiklerinde ne dozda kullanmaları gerektiğine bakmak için istiyor doktorlar. ve bunun sonucuna göre sana da pıhtılaşma var mı yokmu kabaca bişey söyleyebilir doktorlar.

yani bunu kafana takma hiç yaptırmasanda olur zaten önlemini alıyorlar.

Arkadaslar herkese günaydin, bende araniza yeni katildim.

Yeni transfer olanlara bol sanslar diliyorum, hamile olanlarida tebrik ediyorum, gitmeye hazirlananlarada Allah yardimciniz olsun diyorum ins hersey gönlünüzce olur.

Maddi manevi zor olan bu sürecten bende yeni cikmis bulunuyorum, bizde yeni döndük Kibristan, maalesef sonuc negatif...
Su siralar toparlanma asamasindayim, tahmin edersinizki cok üzüldük ama elden bisey gelmiyor. Cok kaliteli denen 4 tane blastin bi tanesi bile tutmadi..

Tutmadigina bisey demiyorumda, tabiiki yüzde yüz tutacak die bir garanti yok elbette ama nasil oluyorda benim donörümle sizinkisi ayni oluyor? bana gönderilen özelliklerde size gelenlerle ayni sadece boyu uzun, onuda ben özellikle istemistim boyum uzun die. Resmen sasirdim kaldim yani, hani donör ayniysa biz daha yeni döndük size nasil yetisecek? ha degilse bu donör özellikleri uydurmami anlam veremedim arkadaslar...

Arkadaslar herkese günaydin, bende araniza yeni katildim.

Yeni transfer olanlara bol sanslar diliyorum, hamile olanlarida tebrik ediyorum, gitmeye hazirlananlarada Allah yardimciniz olsun diyorum ins hersey gönlünüzce olur.

Maddi manevi zor olan bu sürecten bende yeni cikmis bulunuyorum, bizde yeni döndük Kibristan, maalesef sonuc negatif...
Su siralar toparlanma asamasindayim, tahmin edersinizki cok üzüldük ama elden bisey gelmiyor. Cok kaliteli denen 4 tane blastin bi tanesi bile tutmadi..

Tutmadigina bisey demiyorumda, tabiiki yüzde yüz tutacak die bir garanti yok elbette ama nasil oluyorda benim donörümle sizinkisi ayni oluyor? bana gönderilen özelliklerde size gelenlerle ayni sadece boyu uzun, onuda ben özellikle istemistim boyum uzun die. Resmen sasirdim kaldim yani, hani donör ayniysa biz daha yeni döndük size nasil yetisecek? ha degilse bu donör özellikleri uydurmami anlam veremedim arkadaslar...

Canım senın adına cok uzuldum dedıgın gıbı maddı manevı zor bır surece. ama tutunmama sansı da var maalesef kı:(
umarım emeklerımız bosa gıtmez ve bebeklerımıze bırgun kavusuruz.. sanırım yumurta donasyonu senınde ?? hangı merkezde tedavı gordun doktorun kımdı?

Back
X