Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kibrisa indigin anda telefonun zaten gelen ve giden aramalara kapaniyo.musteri hizmetlerini arayip actiriyorsun.zaten sana msj gelir.paketaliyosun konusmak icin musteri hizmetlerinden.ve merak etme seni arayanlara uyari falan gitmiyo.kibrista oldugun belli olmaz.ama telden face ye girersen ve bisey paylasirsan yerin belli olur dikkat et canim..hoscakal.
fbl,efsune,durugen,yusuf zilan ve baharım hazırlıklar nasıl gidiyor. allahım ne heycanlı bir aya girdik..ilk defa bu kadar çok kişi aynı zamanda gidiyor..bahar bereketiyle gelsin ve gidenlerin hepsi hamiş olarak dönsün allahıımm.
fbl,efsune,durugen,yusuf zilan ve baharım hazırlıklar nasıl gidiyor. allahım ne heycanlı bir aya girdik..ilk defa bu kadar çok kişi aynı zamanda gidiyor..bahar bereketiyle gelsin ve gidenlerin hepsi hamiş olarak dönsün allahıımm.
"Çalınan her kapı açılsaydı,
sabrın, ümidin ve isteğin derecesi anlaşılmazdı" Hz. Mevlana
Allah sabredenlerle beraberdir..
doğduğum günden beri sabrediyorum
inşallah yetmiştir.......
az kaldı
haftaya uçuyorum ben, biletler alındı
korku ve heyecan doluyum
Trambofili paneli yaptırmak için pazartesi bize yakın şehirdeki fakülteye gittim eşimle.
tam 1 ay önce randevuyu vermişlerdi. doktora 2 düşüğüm olduğunu söyledim ki tahlili yaptırsın.
genetik bölümüne gittik kan vercem derken bana randevu verdiler taaaa 19 hazirana. sonuç ağustosta çıkacakmış.
ölme eşeğim ölme yaz gelsin bekle sinirlerim bozuldu.. bu gidişle özelde yaptırcam diyorum ama ona para yok.
vee
ben o A şehrine gittiğimde fakültedeyken çok yakın dostumuzdan bir telefon geldi.
daha önceki yıllarda 2 kez elden evlat edinme girişiminde bulunmuştuk. çok para istenince midemiz bulanmıştı vazgeçmiştik.
kadının biri hamileymiş 1 ay sonra doğum olacak ve bebeği verecekmiş. hemde o an bulunduğum o A şehrinde. tesadüfe bak şaştım kaldım.
düşünüyormusunuz diye sordu arayan dostumuz.
eşimle konuştuk. bir kez gebeliği gördük ya paramızı denkleştirince yine gider deneriz. evlat edinmeye sıcak bakmadı. en son alternatif olarak kalsın istedi.
bana kalsa evet istiyorum. ne de olsa kendi yumurtam yok. evlat edinebilirim.
ama hamileliği de yaşamak istiyorum. eşimin dna'sından olacak. doğurcam, emzircem büyütcem.
ama en önemlisi anne olmak işte doğursamda, evlat edinsemde anne olmak benim amacım.
canıma can katmak istiyorum varsa alınyazımda .
gel gör ki şuan maddi durum sağlıksız. banka kredisinde alamıyoruz kırmızı kalem yemiş olmaktan.
öfff karman çorban günler yaşıyorum.
neyse elbette vardır Rabbimin alnıma yazdığı hayırlı bir şeyler.. neyse o elbet karşıma çıkacaktır
sağlıcakla, sevgiyle, selametle kalın sevgili arkadaşlarım. :) (buaralar sosyal faaliyetlerde çok etkinim, en güzel türkülerim sizin için okuyacağım :) işler sakinleyince çokca gelirim yine..
Arkadaslar herkese günaydin, bende araniza yeni katildim.
Yeni transfer olanlara bol sanslar diliyorum, hamile olanlarida tebrik ediyorum, gitmeye hazirlananlarada Allah yardimciniz olsun diyorum ins hersey gönlünüzce olur.
Maddi manevi zor olan bu sürecten bende yeni cikmis bulunuyorum, bizde yeni döndük Kibristan, maalesef sonuc negatif...
Su siralar toparlanma asamasindayim, tahmin edersinizki cok üzüldük ama elden bisey gelmiyor. Cok kaliteli denen 4 tane blastin bi tanesi bile tutmadi..
Tutmadigina bisey demiyorumda, tabiiki yüzde yüz tutacak die bir garanti yok elbette ama nasil oluyorda benim donörümle sizinkisi ayni oluyor? bana gönderilen özelliklerde size gelenlerle ayni sadece boyu uzun, onuda ben özellikle istemistim boyum uzun die. Resmen sasirdim kaldim yani, hani donör ayniysa biz daha yeni döndük size nasil yetisecek? ha degilse bu donör özellikleri uydurmami anlam veremedim arkadaslar...