Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm kızlar test sonucu saat 16 da çıkacakmış yaaa offfff... duaya devam:)
Arkadaslar herkese günaydin, bende araniza yeni katildim.
Yeni transfer olanlara bol sanslar diliyorum, hamile olanlarida tebrik ediyorum, gitmeye hazirlananlarada Allah yardimciniz olsun diyorum ins hersey gönlünüzce olur.
Maddi manevi zor olan bu sürecten bende yeni cikmis bulunuyorum, bizde yeni döndük Kibristan, maalesef sonuc negatif...
Su siralar toparlanma asamasindayim, tahmin edersinizki cok üzüldük ama elden bisey gelmiyor. Cok kaliteli denen 4 tane blastin bi tanesi bile tutmadi..
Tutmadigina bisey demiyorumda, tabiiki yüzde yüz tutacak die bir garanti yok elbette ama nasil oluyorda benim donörümle sizinkisi ayni oluyor? bana gönderilen özelliklerde size gelenlerle ayni sadece boyu uzun, onuda ben özellikle istemistim boyum uzun die. Resmen sasirdim kaldim yani, hani donör ayniysa biz daha yeni döndük size nasil yetisecek? ha degilse bu donör özellikleri uydurmami anlam veremedim arkadaslar...
fbl,efsune,durugen,yusuf zilan ve baharım hazırlıklar nasıl gidiyor. allahım ne heycanlı bir aya girdik..ilk defa bu kadar çok kişi aynı zamanda gidiyor..bahar bereketiyle gelsin ve gidenlerin hepsi hamiş olarak dönsün allahıımm.
canım sen ne zaman gidiyorsun bu aara baya kalabalık ya ben karıştırır oldum biz haziranda istanbulda bir kez daha deniycez eşimde sperm bulunursa tüp bebek olcak bakalım hayırlısı olursa ilk olacak valla şimdiden heyecanlı ve tedirginim yalnız olucaz çünkü ve eşim ameliyat olucak inşallah güzel bir şekilde atlatırız diyorum hepimize bol şans ve pozitif sonuçlar diliyorum yaa burda gerçekten biri negatif sonuç alınca onu en iyi biz anlıyoruz etraftan direkt sonra yine denersin deniyor neyse konu dağıldı canım:)senden naber
buarada eşim ile biraz gerildik...transefreden sonra 3-4 saat içinde uçağa binip dönmemiz gerekiyor..işlerini bir türlü ayarlayamadı..ben izin aldım ama o yönetici olduğu için 5 günden fazla izin alamadı..bende bukadar emekle parayı biriktirdik,izinler aldık..emek veriyoruz...hiçdeğilse birgece kalalım diyorum..rapor alalım diyorum...nuh diyor peygamber demiyor ya...
Arkadaslar herkese günaydin, bende araniza yeni katildim.
Yeni transfer olanlara bol sanslar diliyorum, hamile olanlarida tebrik ediyorum, gitmeye hazirlananlarada Allah yardimciniz olsun diyorum ins hersey gönlünüzce olur.
Maddi manevi zor olan bu sürecten bende yeni cikmis bulunuyorum, bizde yeni döndük Kibristan, maalesef sonuc negatif...
Su siralar toparlanma asamasindayim, tahmin edersinizki cok üzüldük ama elden bisey gelmiyor. Cok kaliteli denen 4 tane blastin bi tanesi bile tutmadi..
Tutmadigina bisey demiyorumda, tabiiki yüzde yüz tutacak die bir garanti yok elbette ama nasil oluyorda benim donörümle sizinkisi ayni oluyor? bana gönderilen özelliklerde size gelenlerle ayni sadece boyu uzun, onuda ben özellikle istemistim boyum uzun die. Resmen sasirdim kaldim yani, hani donör ayniysa biz daha yeni döndük size nasil yetisecek? ha degilse bu donör özellikleri uydurmami anlam veremedim arkadaslar...
Runyacığım sana bir şey sormak istiyorum. Toplam kaç yumurta oldu ve kaç embrio oluştu? Kalan embrion oldu mu? Ne söylendi bu konuda sana??
canım hayırlı olsun transferin,darısıda bizlere olsun inşallah...Allah nasip ederse bende mayısda Firdevs hanımda olcam...şunu çok merak ediyorum,kıbrısa gitmeden kaç gün önce doktorda rahim kalınlığın ölçüldü,bide cep telefonunu nasıl ayarladın,arayanlar anlamıyolarmı,ben irem hanımı aradığımda bi kıbrıs nosunu arıyorsunuz deniyor...
slm canım.aramıza hoş geldin,bende erken yumurta yetmezi olduğumu senin yaşındayken öğrendim ve tam 2,5 yıldır yanlış doktorlarda sadece param gitdişuan 33 yaşındayım ve .en son h.ş klinikte doktor açık açık zamanın boşa gidecek en mantıklısı donasyon dedi,onlar sayesinde durumum vahimmiş anladım...kıbrısta hangi merkeze karar verceksen sadece iç sesini dinlemen yeterli..zaten karşındakiler konuştukça ya ılımlı ya da itici geliyorlar...
alp İlknur canım sana özelden cvp vereyim...
Runyacim hayirli olsun. Test gunun ne zaman?Insallah guzel haberlerini aliriz:))
Arkadaşım, hakkında hayırlısı Allah gönlüne göre versin
benimde az bir zamanım kaldı firdevs hn a gidicez inşallah
bana da 5. gün embriyosu düşünüyor daha önce hep 3. gün transfer olmuştum
anladığım kadarıyla sperm donasyonunun pek bi maliyeti yok çünkü bize söylenen fiyat seninkinden 500 euro az ((;
bir sorum olacak tüm haamişlere ve transfer olanlara soruyorum daha titiz olmak için o konuda :)
transfer sırasında endometrium kalınlığın kaçtı?
inşallah gelir bebişlerin sana![]()
Runyacim yanlis hatirlamiyorsam sen yurtdisinda yasiyordun.
Kibrisda konaklamayi kendiiniz mi ayarladiniz yoksa hastanenin anlasmali oteli mi?