slm kızlar test sonucu saat 16 da çıkacakmış yaaa offfff... duaya devam:)

haklısın nasıl hastaneymiş öyle normalde yarım saate bakıyorlar hatta 15 dk bile sürmüyor anlamadım
neyse güzel haber olsun da önemli değil gerisi biraz daha bekleriz:)) nasıl bir beli,rti varmıymış içimden bir ses pozitif diyor hadi bakalım hayırlısı inş:))

Arkadaslar herkese günaydin, bende araniza yeni katildim.

Yeni transfer olanlara bol sanslar diliyorum, hamile olanlarida tebrik ediyorum, gitmeye hazirlananlarada Allah yardimciniz olsun diyorum ins hersey gönlünüzce olur.

Maddi manevi zor olan bu sürecten bende yeni cikmis bulunuyorum, bizde yeni döndük Kibristan, maalesef sonuc negatif...
Su siralar toparlanma asamasindayim, tahmin edersinizki cok üzüldük ama elden bisey gelmiyor. Cok kaliteli denen 4 tane blastin bi tanesi bile tutmadi..

Tutmadigina bisey demiyorumda, tabiiki yüzde yüz tutacak die bir garanti yok elbette ama nasil oluyorda benim donörümle sizinkisi ayni oluyor? bana gönderilen özelliklerde size gelenlerle ayni sadece boyu uzun, onuda ben özellikle istemistim boyum uzun die. Resmen sasirdim kaldim yani, hani donör ayniysa biz daha yeni döndük size nasil yetisecek? ha degilse bu donör özellikleri uydurmami anlam veremedim arkadaslar...

hoşgeldin donör bilgileri herkesin kafasında soru işareti kimse çözemedi çünkü açık bir konu değil ama eğer doktoruna güveniyorsan çok yanlış olacağını sanmam en azından fiziksel özellikleri doğrudur diye düşünüyorum.peki doktorun kimdi firdevs hanım mı?

fbl,efsune,durugen,yusuf zilan ve baharım hazırlıklar nasıl gidiyor. allahım ne heycanlı bir aya girdik..ilk defa bu kadar çok kişi aynı zamanda gidiyor..bahar bereketiyle gelsin ve gidenlerin hepsi hamiş olarak dönsün allahıımm.

Tressciğim şu an bekliyorum..Şimdilik heyecan yok her şey nötr.......
İyi dileklerin için teşekkür ederim...

canım sen ne zaman gidiyorsun bu aara baya kalabalık ya ben karıştırır oldum biz haziranda istanbulda bir kez daha deniycez eşimde sperm bulunursa tüp bebek olcak bakalım hayırlısı olursa ilk olacak valla şimdiden heyecanlı ve tedirginim yalnız olucaz çünkü ve eşim ameliyat olucak inşallah güzel bir şekilde atlatırız diyorum hepimize bol şans ve pozitif sonuçlar diliyorum yaa burda gerçekten biri negatif sonuç alınca onu en iyi biz anlıyoruz etraftan direkt sonra yine denersin deniyor neyse konu dağıldı canım:)senden naber

kızlar bende nisanda gidecekler kervanındayım ...
ama nisanda gideceklerin isimlerini sayarken hep beni unutuyosunuz...:::(((
çok yoğun çalıştığım için foruma çok giremiyorum ondan sanırım..
benim yasminim bugün bitti...adet olunca tam gidiş günümüz netleşecek...
rabbim hepimize hayırlısıyla anneliği yaşatsın..amin..

forumu gezinmek çok faydalı insan gebelik haberlerini okuyunca o kadar ümitleniyor ki hemen denemek ve bu sıkıntıdan kurtulmak istiyor ama eğer deniyecekseniz bence direkt üye olun ve burda paylaşın eminim bu sizi doğru yere götürecektir zira fikri değişen çok kişi oldu:)

canim hastanedeki dr ameliyata girmis.oda hemen yandaki saglik ocagindan vermis tahlili.o yuzden gec cikicakmis.belirti olarak sadece yuzunde lekeler belirmis..buda belirti olursa

buarada eşim ile biraz gerildik...transefreden sonra 3-4 saat içinde uçağa binip dönmemiz gerekiyor..işlerini bir türlü ayarlayamadı..ben izin aldım ama o yönetici olduğu için 5 günden fazla izin alamadı..bende bukadar emekle parayı biriktirdik,izinler aldık..emek veriyoruz...hiçdeğilse birgece kalalım diyorum..rapor alalım diyorum...nuh diyor peygamber demiyor ya...

canım sen ne zaman gidiyorsun bu aara baya kalabalık ya ben karıştırır oldum biz haziranda istanbulda bir kez daha deniycez eşimde sperm bulunursa tüp bebek olcak bakalım hayırlısı olursa ilk olacak valla şimdiden heyecanlı ve tedirginim yalnız olucaz çünkü ve eşim ameliyat olucak inşallah güzel bir şekilde atlatırız diyorum hepimize bol şans ve pozitif sonuçlar diliyorum yaa burda gerçekten biri negatif sonuç alınca onu en iyi biz anlıyoruz etraftan direkt sonra yine denersin deniyor neyse konu dağıldı canım:)senden naber

canım ben agustos eylul gıbı gıdecegım cunku yenı laproskopı amleıyatı oldum ama bu arada olurda kalıtelı bır yumurtam olursa dondurup tup bebek deneyecegım. benım sorunum rezerv azlıgı ve 3 yılda 2 kez tek yumurta ıle tup bebek yapıldı hemde 1 .kalite yumurtasıydı ama maalesef tutunmadılar

doktorum artık pek umutlu da degıl o yuzden donasyon dusunuyoruz..
kısmet tabı umarım sende en kısa surede kavusursun bebegıne..

buarada eşim ile biraz gerildik...transefreden sonra 3-4 saat içinde uçağa binip dönmemiz gerekiyor..işlerini bir türlü ayarlayamadı..ben izin aldım ama o yönetici olduğu için 5 günden fazla izin alamadı..bende bukadar emekle parayı biriktirdik,izinler aldık..emek veriyoruz...hiçdeğilse birgece kalalım diyorum..rapor alalım diyorum...nuh diyor peygamber demiyor ya...

gülfemak bizimde izin sorunumuz var 5 gün kalmıyacağız söyle yapabilirsiniz ilk gün gidip sperm örneği verdikten ve sni muayne ettikten sonra embriyo konma gününü belirliyecekler ve 3 yada 5 gün sonra yapılacağını söylüyorlarmış ilk gün günü birlik gidip gelin eşin işine devam etsin sonra transfer günü gidip 1 gece kalıp dönebilirsiniz..

Arkadaslar herkese günaydin, bende araniza yeni katildim.

Yeni transfer olanlara bol sanslar diliyorum, hamile olanlarida tebrik ediyorum, gitmeye hazirlananlarada Allah yardimciniz olsun diyorum ins hersey gönlünüzce olur.

Maddi manevi zor olan bu sürecten bende yeni cikmis bulunuyorum, bizde yeni döndük Kibristan, maalesef sonuc negatif...
Su siralar toparlanma asamasindayim, tahmin edersinizki cok üzüldük ama elden bisey gelmiyor. Cok kaliteli denen 4 tane blastin bi tanesi bile tutmadi..

Tutmadigina bisey demiyorumda, tabiiki yüzde yüz tutacak die bir garanti yok elbette ama nasil oluyorda benim donörümle sizinkisi ayni oluyor? bana gönderilen özelliklerde size gelenlerle ayni sadece boyu uzun, onuda ben özellikle istemistim boyum uzun die. Resmen sasirdim kaldim yani, hani donör ayniysa biz daha yeni döndük size nasil yetisecek? ha degilse bu donör özellikleri uydurmami anlam veremedim arkadaslar...

Bir gün rabbim sana da kısmet eder inşallah içinde bizlerede (amin)
canım yaşın kaç ve hangi klinikte yaptırdın fazla kilon var mıydı?
bizlerle paylaşabilirsen tabii sakıncası yoksa bizlere yol gösterici olur arkadaşım
biraz toparlan, yola devam...

Hoşgeldin arkadaşım yazdıklarından donasyon sonrası forma üye olduğun anlaşılıyor peki nerden anladın aynı donör olduğunu yani iki arkadaşımızın donöründen mi bahsediyorsun öyleyse zaten arka arkaya aynı donörden yumurta alınmaz madem yazdın lütfen bir açıklama getir de aklımızda bir kuşku kalmasın biliyorsun donasyona beden ve zihin rahat girmek isteriz. Hangi merkezde denemiştin acaba dr u ve merkezi kendin mi bularak gittin yoksa burdan öneren bir dr aracılığıyla mı? Donör paylaşımı olur bunu zaten kabul ediyoruz ama ardarda aynı donörden yumurta alınmaz. Hatta bazı merkezler bir donörden yalnızca bir kere yumurta aldıklarını bile söylüyorlar ki dünya bana böyle söylemişti. O zaman akla ikinci bir şık daha gelir ki bu da dondurulmuş yumurta kullanıldığıdır ki bu da taze alındığını söyleyen merkezlere kuşkuyla bakmamızı sağlar. Lütfen senden ricam gecikmeden bize yaşadığın süreci izlenimlerini eşin ve senin sağlık durumlarınızın durumunu yazman. Anladığım kadarıyla yumurta donasyonuydu senin ki değil mi?

Baharcım Kıbrıstan yeni bir hat al kontörle birlikte hemen bakkaldan bile alıyorsun böylece Türkiye telini kapatıp onunla arayacaksan birilerini ararsın hem o zaman karşı taraf açtığında ona da yazmaz. Çünkü şu andaki telinle orda da konuşmaya devam edersen seni arayan Kıbrıs ı aradığını bilecek herkese de izaat vermek zorunda değiliz telimizi kapadık karı koca 2. balayına çıktık bir süre kapsama alanı dışındayız deyiveririz değil mi?

Runyacığım sana bir şey sormak istiyorum. Toplam kaç yumurta oldu ve kaç embrio oluştu? Kalan embrion oldu mu? Ne söylendi bu konuda sana??

Benı ılk kün muaneden sonra 2 gün sonra aradılar 15 tane yumurtanın geliştiğini söyledıler bana 5 gün plasto 4 tane yerleştırdıler , dıyer yumurtalarda büyük bır ıhtımal baskasına veremişler dır . Bu konuda başka bırşey söylenmedı bana .

Meraba negatif sonucuna çok üzüldüm.maalesef benimde bir negatifim var.pollyannacım senden Ricam hepimiz zor zamanlardan geçiriyoruz moral ve desteğe ihtiyacımız var.yaşadıklarını paylaşman çok güzel fakat bizleri birazdaha açık,detaylı ,net bilgilendirirsen çok sevinirizz.Zira böyle sürüncelemede kalmak kuşku ve şüphelerimizi dahada artırıyor.

canım hayırlı olsun transferin,darısıda bizlere olsun inşallah...Allah nasip ederse bende mayısda Firdevs hanımda olcam...şunu çok merak ediyorum,kıbrısa gitmeden kaç gün önce doktorda rahim kalınlığın ölçüldü,bide cep telefonunu nasıl ayarladın,arayanlar anlamıyolarmı,ben irem hanımı aradığımda bi kıbrıs nosunu arıyorsunuz deniyor...

slm canım.aramıza hoş geldin,bende erken yumurta yetmezi olduğumu senin yaşındayken öğrendim ve tam 2,5 yıldır yanlış doktorlarda sadece param gitdişuan 33 yaşındayım ve .en son h.ş klinikte doktor açık açık zamanın boşa gidecek en mantıklısı donasyon dedi,onlar sayesinde durumum vahimmiş anladım...kıbrısta hangi merkeze karar verceksen sadece iç sesini dinlemen yeterli..zaten karşındakiler konuştukça ya ılımlı ya da itici geliyorlar...

alp İlknur canım sana özelden cvp vereyim...

Canım TSK ederım hayırlısı olur ınş sızın dualarınıza ıhtıyacım var , canım cep tel ben kullanmıyorum burda gerek yok , rahımı gıtmeden 2gün önce ölctürdüm yanı ılac kullanmaya 7 gün sonra oldu bu 7,5 olmuştu rahîm Kıbrıs'ta da 8, 5 transfer Günü'de 11,5 du , rahımı ölctürünkı gıtmeden önce ona göre doktor progynovayı artırıyor doktor a sorun yınede

Runyacim hayirli olsun. Test gunun ne zaman?Insallah guzel haberlerini aliriz:))

Canım test günüm 13 olucak ama ben o gün test yaptıramıcam doktora sordum oda 15 yaparsın dedı yada 12 sınde ıdrar testı kızlar Almanya'da doktorlar kapalı cumartesı günü öyle hastaneye gıdıp test yaptırma lüksümüz yok artık bır şeklide yapmam gerek :-)

Arkadaşım, hakkında hayırlısı Allah gönlüne göre versin
benimde az bir zamanım kaldı firdevs hn a gidicez inşallah
bana da 5. gün embriyosu düşünüyor daha önce hep 3. gün transfer olmuştum
anladığım kadarıyla sperm donasyonunun pek bi maliyeti yok çünkü bize söylenen fiyat seninkinden 500 euro az ((;
bir sorum olacak tüm haamişlere ve transfer olanlara soruyorum daha titiz olmak için o konuda :)
transfer sırasında endometrium kalınlığın kaçtı?
inşallah gelir bebişlerin sana :3:

Amın canım ınşallah olumlu haber alırım bende , senınde yolun açık olsun benım rahîm 11,5 tranfer günü

Back
X