Canim sanirim bizde paket alicagiz.
Yumurta donasyonu+otel+ulasim 5100 euro.
Canım bız paket aldık daha kolay olur paketle kafanı bırde konaklama bılett fln gıbı şeylerle mesgül etme

Canım test günüm 13 olucak ama ben o gün test yaptıramıcam doktora sordum oda 15 yaparsın dedı yada 12 sınde ıdrar testı kızlar Almanya'da doktorlar kapalı cumartesı günü öyle hastaneye gıdıp test yaptırma lüksümüz yok artık bır şeklide yapmam gerek :-)

Arkadaslar cok tesekkür ederim, tabbiki yazarim sizlere cunku bende ayni yollardan geciyorum benide en iyi sizler anlayabilirsiniz zaten. Inanin kac gunden beri gözlerim sisti artik aglamaktan, elimde deil insan cok üzülüyor. Keske buraya daha önce üye olsaydim, yabanci sitelere girdim, burayida bikac kez ziyaret etmistim acikcasi...

Arkadaslar kisaca anlatayim kendimi, 41 yasindayim,2 senelik evliyim,toplam 1 sene icinde 3 kendi yumurtamla deneme yaptik ama maalesef rezervim az, esimde donasyon fikrini önerdi ilk basta sicak bakmadim ama zamanla neden olmasin dedim cünkü anne olmayi cok istiyorum. Biraz arastirma yaptiktan sonra merkezler genelde hep ayni, ayni isi yapiolar sonucta, esimde türk donör istedigi icin Kibrisa karar verdik ve Firdevs hanim donör konusunda daha titiz gibi geldi, en azindan özelliklerini veriyor die ona karar verdik. Tel. actim irem hanimla görüstüm, hersey cok cabuk gelisti ve kendimizi Kibrista bulduk. Genel olarak Firdevs hanimdan memnun kaldim hele irem hanim cok tatli bizimle cok ilgilende saolsun. Uzun uzun konustuk firdevs hanimla donör konusunda sordum, bir donör kac kez yumurta veriyor diye sordugumda oda bana senede bir kez demisti, zaten donör cok demisti. Ben doktoruma güvendim zaten baskada care yokki !
Bana rahim hazir 3. gün taransfer yapalim dedi hic karismadim siz daha iyi bilirsiniz dedim, otele tel. actilar 5.gün olacagini söylediler valla ne yalan söyliyeyim hosuma gitmisti acikcasi, iyice gezdik girneyi, havada güzeldi otelde neler gördüm neler insan sasirio bazen öyle insanlar vardiki donasyon icin gelen sasirdim yani, acikcasi donasyonu filan unutmustum moralim filan düzelmisti.

Sonra tranferim oldu, 4 tane blast cok kaliteli dedi firdevs hanim kesin hamilesiniz diye konustu, iki gün daha otelde dinlendim ve sonra almanyaya geri döndük.

Maalesef sonuc negatif. Ben tabiiki üzüldüm AMA BURDAKI ARKADASLARIN VERDIKLERI DONÖR BILGILERI DAHA ÜZÜCÜ. Benimkinin ayni ela göz. kumral, eczacilikta okuyor, kiz kardesi var gibi birebir kaliptan basma gibi bilgiler. Yani cok sasirdim, ben firdevs hanima donör secerken titiz davrandigini düsünerek gitmistim. cok sasirdim. Esim söyledigi zaman pek ihtimal vermemistim taki burayi okuyana kadar simdi hak veriyorum ona. demistiki sperm vermeye ciktigi zaman yukari, donörleri gördüm kibrisliya benziyor demisti.
Valla arkadaslar ben kime inanacigimi bilemedim, atese düsen yilana sailir misali elden hic bisey gelmiyor, inanmaktan baska care yok.

Kibris zaten otomatik plota baglamis gibi acayip calisiolar, bu gün gitmesem yarin yarin gene gidecegim, inanmaktan güvenmekten baska ne yapabililirim.

Mutluluk oyunu oynamaktan baska carem yok...

Arkadaslar cok tesekkür ederim, tabbiki yazarim sizlere cunku bende ayni yollardan geciyorum benide en iyi sizler anlayabilirsiniz zaten. Inanin kac gunden beri gözlerim sisti artik aglamaktan, elimde deil insan cok üzülüyor. Keske buraya daha önce üye olsaydim, yabanci sitelere girdim, burayida bikac kez ziyaret etmistim acikcasi...

Arkadaslar kisaca anlatayim kendimi, 41 yasindayim,2 senelik evliyim,toplam 1 sene icinde 3 kendi yumurtamla deneme yaptik ama maalesef rezervim az, esimde donasyon fikrini önerdi ilk basta sicak bakmadim ama zamanla neden olmasin dedim cünkü anne olmayi cok istiyorum. Biraz arastirma yaptiktan sonra merkezler genelde hep ayni, ayni isi yapiolar sonucta, esimde türk donör istedigi icin Kibrisa karar verdik ve Firdevs hanim donör konusunda daha titiz gibi geldi, en azindan özelliklerini veriyor die ona karar verdik. Tel. actim irem hanimla görüstüm, hersey cok cabuk gelisti ve kendimizi Kibrista bulduk. Genel olarak Firdevs hanimdan memnun kaldim hele irem hanim cok tatli bizimle cok ilgilende saolsun. Uzun uzun konustuk firdevs hanimla donör konusunda sordum, bir donör kac kez yumurta veriyor diye sordugumda oda bana senede bir kez demisti, zaten donör cok demisti. Ben doktoruma güvendim zaten baskada care yokki !
Bana rahim hazir 3. gün taransfer yapalim dedi hic karismadim siz daha iyi bilirsiniz dedim, otele tel. actilar 5.gün olacagini söylediler valla ne yalan söyliyeyim hosuma gitmisti acikcasi, iyice gezdik girneyi, havada güzeldi otelde neler gördüm neler insan sasirio bazen öyle insanlar vardiki donasyon icin gelen sasirdim yani, acikcasi donasyonu filan unutmustum moralim filan düzelmisti.

Sonra tranferim oldu, 4 tane blast cok kaliteli dedi firdevs hanim kesin hamilesiniz diye konustu, iki gün daha otelde dinlendim ve sonra almanyaya geri döndük.

Maalesef sonuc negatif. Ben tabiiki üzüldüm AMA BURDAKI ARKADASLARIN VERDIKLERI DONÖR BILGILERI DAHA ÜZÜCÜ. Benimkinin ayni ela göz. kumral, eczacilikta okuyor, kiz kardesi var gibi birebir kaliptan basma gibi bilgiler. Yani cok sasirdim, ben firdevs hanima donör secerken titiz davrandigini düsünerek gitmistim. cok sasirdim. Esim söyledigi zaman pek ihtimal vermemistim taki burayi okuyana kadar simdi hak veriyorum ona. demistiki sperm vermeye ciktigi zaman yukari, donörleri gördüm kibrisliya benziyor demisti.
Valla arkadaslar ben kime inanacigimi bilemedim, atese düsen yilana sailir misali elden hic bisey gelmiyor, inanmaktan baska care yok.

Kibris zaten otomatik plota baglamis gibi acayip calisiolar, bu gün gitmesem yarin yarin gene gidecegim, inanmaktan güvenmekten baska ne yapabililirim.

Mutluluk oyunu oynamaktan baska carem yok...

canım lütfen artık üzülme ve toplanmaya çalış allah maddi güç versin yine denersiniz. bende geçen sene seninle aynı durumdaydımm.bak yine umuda yelken açtım.şimdi dönor bilgilerini ben hiç bir merkezin verdiği gibi olduğunu zaten düşünmüyorum.merkezler zaten bizim inanmaktan başka çaremizin olmadığını keşfetmiş durumdalar..artık diyoruz kii yumurtanın paylaştırılmasınında pek önemi yok .sağlıklı bir şekilde gebelik olsun yeter ....bunlar bir yana benim en büyük korkum dondurulmuş yumurta kullanmaları.çünkü bu durum başarı şansını belirgin ölçüde düşürebiliyor.acaba diyorum dondurulmuş kullansalar bunu nasıl anlarız diye düşünmekteyim..off yaa bütün işleri zorlaştıran kısım esasen bu işlerin gizlilikle yapılması..yapacağımız tek şey yakında kıbrısa gidecek arkadaşlarımızın dönor bilgileri konusunda neden çoğunluğa aynı bilgilerin geldiğini sormaları endişelerimizi dile getirmeleri olabilir.onlarda en azından bizim bazı şeylerin farkında olduğumuzu anlarlar.sevgiyle kal kendini bir an önce topla ve umutla dol.herşeye rağmen bir sürü hamile kalan arkadaşlarımız var.

Merhaba kardelenkaranfil. Canim bizim merkez Dogus. Firdevs Hanim doktorumuz.Soyledigim fiyat icinde Turkiye-Kibris gidis donus ucak biletleri ve konaklama-otel var.
canım bir sorum olacak,uçak biletleri dahil mi içine?çünki benimkide aynı işlem ben HİT le görüştüm daha fazla
söylediler.bu fiyatı hangi merkezden aldıni?

peki sana neden gebelik oluşmadığına dair herhangi bir açıklamada bulundular mı..birde eşinin sperm verdiği gün gördüğü bayanlar başka bir işlem için orada olabilirlermiydi acaba..diye düşünmek istiyorum.eşinin spermverdiği gün dönorunuzun yumurta toplama şileminde olması gerkmez mi..yani sperm yumurta toplandıktan ne kadar süre sonra alınıyor..yada sperm mi önce alınıyor anlayamadım.pollyannacım dondurulmuş yumurta konusunda herhangi bir şüphen oldumu canım tekrar denersen ki inşallah deniyceksin aynı yerde düşünür müsün..çok sordum galibaaa

Merhaba kardelenkaranfil. Canim bizim merkez Dogus. Firdevs Hanim doktorumuz.Soyledigim fiyat icinde Turkiye-Kibris gidis donus ucak biletleri ve konaklama-otel var.
bende Türkiye den gidicem,dr konusunda çok kararsız kaldım Firdevs hanımında adını cok duydum bu sitede Hit le görüşüyorum.rahim filmi istediler çektirdim sonuç normal ama filmin aslını istedi HİT tekiler.KENDİLERİ DEĞERLENDİRCEKLERMİŞ.OFFFF YA ÇOK KARARSIZIM HİT Mİ FİRDEVS HANIM MI?fiyatta 700 800 euro farklı.insan gidip birebir görmeyince işte buradaki bilgilerden karar vermek çok zor.siz nasıl karar verdiniz ilk mi gideceksiniz kıbrısa

Canim benim elbette soracaksin, diger arkadaslarda soracaklar tabiiki, ortaya bi tas atip sonrada kacmak olmazki...

Benim amacim kimseyi suclamak degil elbette ama burda bile bu kadar kisiye nasil ayni özellikler verilir? lütfen firdevs hanima gidenler yada gidecek olanlar donör bilgilerini bir kontrol etsinler. Sonucta bu ne anlama geliyor dondurulmus yumi mi var bende anyamadim.

Canim bizim gittigimiz zaman cok kalabalikti, özellikle sevket beye gelen cok vardi, cok kisiye tanistim,cok seyler duydum ama ben genelde memnundum cunkü güzel calisiolar organizasyonlari filan cok güzel. Biz erken gittik biraz izini uzun tutmaya calistik öyle denk geldi burdan ulasim biraz daha zor oldugu icin ucak filan ayarlamamiz zor oldu, yumurta topmadan bir gün önce merkeze gittik, kaldigimiz otelden aldilar biz, sonra firdevs hanimla tanistik her güzeldi, herseyi sordum. Kafamda soru kalmamisti, irem hanim zaten cok ilgiliydi,ertesi günü yumurta tpolanacagini söylediler. Ertesi sabah bizi 10 da otelden aldilar, bir cift daha vardi biziimle birlikte,daha sonra baska otelede ugradik baya kalabalikti yani, erkekler sperm vermeye ciktilar sirayla, esim en sona kaldi, esimden önceki bey cok gec cikmisti, firdevs hanim yumurta toplamaktan coktan inmisti ve kendisiyle görüstüm cok yumurtaniz var dedi sadece, yarina kac emrio oldugunu ögrenirsiniz dedi.

Sonra sira esime geldiginde baya gec olmustu oda sperm vermeye cikti yukari ve iki tane genc bayan ciktigini söyledi kesin yumurta toplalan bayanlar die konustu, sonra ben onlari gördüm asagida esimi beklerken , gencler, fizikleri güzel, yalniz benim istedigim gibi degillerdi. Esimle biz bu konuyu konustugumuzda aman bosver dedi bana top model bulacak degiller ya die konustuk,gectik yani...
´Donör konusunun icinden cikamayiz arkadaslar,ben öyle düsünüyorum. Biraz daha özenli olmalarini beklerdim ama maalesef! yani kolayda degil bizimkisi o kadarda harcama yapiyoruz sonucta, hic olmassa tutsaydida bu kadar gam yemezdim. Tutmamasi konusunda hic bir aciklama yapilmadi, irem hanim cok sasirdi, cok üzüldü, testi tekrarlami istedi o kadar.

Saglik konusunna gelince turp gibiyim maasalláh, beslenmeme ve formuma cok dikkat ederim, yasimi hic göstermedigimi söylerler, sadece gec evlenmemin sebebi bu yasadiklarim. Esiminde daha önceki evliliginden iki cocugu var oda cok saglikli maasallah yani tutmamasi Allahin takdiri o kadar. Bundan sonra ne yapacagima su anda karar vermis degilim ama elbetteki yola devam bakalim zaman ne gösterecek. Ins burdaki herkes gibi Allah banada verir birgün saglikli bir bebek, simdi sizler icin dua edecegim.

kızlar bebişimi gördük,ilk fotoğrafını aldık,kalp atışlarını aldık.çok şükür.çok mutluyum.darısı tüm isteyenlerin başına...

tunadan haber yok mu?

kızlaar sonuç çıktııı 84.6ymışşş.cuma günü tekrar bakılacak.inşallah böyle devam eder,sağlıkla doğar evladım benim.ayyyyy kuzucum yaaa.tutunmuşş,nasıl ağladım sonucu alınca anlataamam......annesinin kalbinde büyüyecek evladım benim....

kızlaar sonuç çıktııı 84.6ymışşş.cuma günü tekrar bakılacak.inşallah böyle devam eder,sağlıkla doğar evladım benim.ayyyyy kuzucum yaaa.tutunmuşş,nasıl ağladım sonucu alınca anlataamam......annesinin kalbinde büyüyecek evladım benim....

merhaba sizi tebrik ediyorum inşlh katlar cuma sonuç inşlh canım .

bir şey sorayımmı ? sordum ve kadın nerde sizinle aynı şehirde mi ?

Son düzenleme:

canım yaa ne güzel :)) kızlar sizlerin pozitif sonuçlarını okudukça ben o kadar mutlu oluyormki inanın anlatamam... Darısı benim ve isteyen herkesin başına inaşllahh..

veee bebişimin kuzenleri de geliyor bir bir ,tunanehir teyzesini tebrik ediyoruz...mis kokulunu kollarına aldığım günleri de göreceğiz inşallah...

canım çok sevindim,sen azmin en güzel örneğisin... çok mutlu oldum .sevincini paylaşıyorum...

OLEEEEEEEEEEY BEEE!

Son düzenleme:

Tebrikler canimm ins katlar degerinizz.
Darisi hepimizin basina ins

4 ekimcim çok teşekkürederim ve diğer bütün kızlar. Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun inşallahhh.ve bu mutluluk sonsuza dek sürsünnnn... Verda hocamın elleri hakketen çok uğurlu çıktıııııı:) Allah onu vesile etti bize.Allah ondan razı olsun inşallahhhh

Tunanehircigim, cok sevindim insallah mutlulugun daim olur ve kucagina alirsin, 4 ekim senide tebrik ediyorum senin adina cok sevindim, Allah bu duygulari yasamayi bizede nasip etsin...

:nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: $dans.webpEki Görüntüle 675557 Eki Görüntüle 675558 Eki Görüntüle 675559 :emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:Eki Görüntüle 675558

tuna canım yaaaaa:))))
inan ellerim titriyodu formu açarken acaba ne oldu tutdumu diye diye oohhhhh:)))
gözün aydın canım benimmm:))) Allahın izniyle 9 ay sonra bebişini kucağına alırsın mis kokusuyla biömür yaşarsınız inşallahhh:)))

Back
X