Arkadaslar cok tesekkür ederim, tabbiki yazarim sizlere cunku bende ayni yollardan geciyorum benide en iyi sizler anlayabilirsiniz zaten. Inanin kac gunden beri gözlerim sisti artik aglamaktan, elimde deil insan cok üzülüyor. Keske buraya daha önce üye olsaydim, yabanci sitelere girdim, burayida bikac kez ziyaret etmistim acikcasi...
Arkadaslar kisaca anlatayim kendimi, 41 yasindayim,2 senelik evliyim,toplam 1 sene icinde 3 kendi yumurtamla deneme yaptik ama maalesef rezervim az, esimde donasyon fikrini önerdi ilk basta sicak bakmadim ama zamanla neden olmasin dedim cünkü anne olmayi cok istiyorum. Biraz arastirma yaptiktan sonra merkezler genelde hep ayni, ayni isi yapiolar sonucta, esimde türk donör istedigi icin Kibrisa karar verdik ve Firdevs hanim donör konusunda daha titiz gibi geldi, en azindan özelliklerini veriyor die ona karar verdik. Tel. actim irem hanimla görüstüm, hersey cok cabuk gelisti ve kendimizi Kibrista bulduk. Genel olarak Firdevs hanimdan memnun kaldim hele irem hanim cok tatli bizimle cok ilgilende saolsun. Uzun uzun konustuk firdevs hanimla donör konusunda sordum, bir donör kac kez yumurta veriyor diye sordugumda oda bana senede bir kez demisti, zaten donör cok demisti. Ben doktoruma güvendim zaten baskada care yokki !
Bana rahim hazir 3. gün taransfer yapalim dedi hic karismadim siz daha iyi bilirsiniz dedim, otele tel. actilar 5.gün olacagini söylediler valla ne yalan söyliyeyim hosuma gitmisti acikcasi, iyice gezdik girneyi, havada güzeldi otelde neler gördüm neler insan sasirio bazen öyle insanlar vardiki donasyon icin gelen sasirdim yani, acikcasi donasyonu filan unutmustum moralim filan düzelmisti.
Sonra tranferim oldu, 4 tane blast cok kaliteli dedi firdevs hanim kesin hamilesiniz diye konustu, iki gün daha otelde dinlendim ve sonra almanyaya geri döndük.
Maalesef sonuc negatif. Ben tabiiki üzüldüm AMA BURDAKI ARKADASLARIN VERDIKLERI DONÖR BILGILERI DAHA ÜZÜCÜ. Benimkinin ayni ela göz. kumral, eczacilikta okuyor, kiz kardesi var gibi birebir kaliptan basma gibi bilgiler. Yani cok sasirdim, ben firdevs hanima donör secerken titiz davrandigini düsünerek gitmistim. cok sasirdim. Esim söyledigi zaman pek ihtimal vermemistim taki burayi okuyana kadar simdi hak veriyorum ona. demistiki sperm vermeye ciktigi zaman yukari, donörleri gördüm kibrisliya benziyor demisti.
Valla arkadaslar ben kime inanacigimi bilemedim, atese düsen yilana sailir misali elden hic bisey gelmiyor, inanmaktan baska care yok.
Kibris zaten otomatik plota baglamis gibi acayip calisiolar, bu gün gitmesem yarin yarin gene gidecegim, inanmaktan güvenmekten baska ne yapabililirim.
Mutluluk oyunu oynamaktan baska carem yok...