Herkese merhaba,
Hamile olanları tebrik ediyorum ,negatif sonuc alanlar icin hayırlısını diliyorum.
Benim yumurta donasyonla ile dünyalar tatlısı iki bebeğim oldu.allah herkese yaşatsın annelik duygusunu.bizde sizler gibi başladık merkezleri araştırdık,forumdan bilgi aldım öneriler falan Cokda faydalı oldu.gebelik biraz riskliydi ve bebeklerimin neye benzeyecegini cok merak ediyordum.cok heyecan vericiydi ve cok hoşuma gitmişti hamile olmak:)
Aslında isin en zor kısmı dünyaya geldiklerinde başlıyor,hep eksik bir seyler var...annem,babam, teyzeleri severken bebeklerimi kendimi uç kağıtci, yalancı,düzenbaz hissettim halada öyle hissediyorum(( ve bu psikolojiden kurtulamıyorum....
Ya gunün birinde öğrenirlerse ya bebeklerim de gercegi öğrenirlerse ne yaparım hiç bilmiyorum.bu cok korkunç olur benim icin.
Hep bu kabuslarda yasıyorum.bebeklerimi cok seviyorum hiç bir sekilde gercegi ogrenmemeliler.
Bu yolla bebeği olan arkadaslarımız sonrası hakkında hiç bir paylaşımda bulunmadılar.eger okuyorlarsa onlarında neler hissettiklerini bilmek isterim.
Sonrasını düşünerek karar vermeniz acısından paylaşma gereği duydum.haa eger olmasaydı yine dener miydim evet denerdim.hepimiz icin hayırlısı olur insallah.
duygularını paylaşman çok önemli. teşekkür ederiz. seninki sanırım annelik içgüdüsüyle, yani koruma duygusuyla hissedilenler.
şöyle düşün; ne kadar güzel ki bu duyguları hissedebiliyorsun. bebeklerinin gerçeği öğrenmesi için hiçbir sebep yok. rahat ol. ayrıca sen yalancı falan değilsin. toplum kuralları bu bilgiyi paylaşmanı engelliyor hepsi bu. yaradan Allah. sana o bebekleri bağışlamış. kimseye verilecek hesabın yok.
ama bu duygular seni çok rahatsız ediyorsa bir psikologdan yardım alabilirsin.
sağlıkla, mutlulukla büyüt bebişlerini :))