Arkadaslar burdaki herkes bebek sahibi olabilmek icin ugrasiyor, herkesin tek amaci bu.
Doktorlara guvenmekten baska caremiz yok bence, Fb li nin de dedigi gibi Kibrista donor olanlarin cogu ogrenci ve ayni bolumden birden fazla kisi donor olmak icin basvurmus olabilir.
ama bence donasyondan once bunlarla kafanizi bulandirmayin. Hazirliklarinizi tamamlayin ve dr unuza guvenin.
Doktorlara guvenmekten baska caremiz yok bence, Fb li nin de dedigi gibi Kibrista donor olanlarin cogu ogrenci ve ayni bolumden birden fazla kisi donor olmak icin basvurmus olabilir.
ama bence donasyondan once bunlarla kafanizi bulandirmayin. Hazirliklarinizi tamamlayin ve dr unuza guvenin.
Arkadaşlar donör bilgisi verilmiyor dert...... veriliyor yine dert..... Ne istiyoruz biz???.............. Bebeklerimizi istiyoruz değil mi?
Donör bilgisi verilmeyen yerdeki uygulamalar nasıl? Onu da bilmiyoruz....
Ben şunu tahmin ediyordum: Biliyorsunuz donörlerin çoğu öğrenci...para için yapılıyor bu iş.... Ve aynı okuldan bir sürü öğrenci de donör olabiliyor.... Şimdi 2 arkadaş aynı okuldan ve kumral ala göz olamaz mı???
Pollyannanın yazısı 2 gündür akıl karıştırdıktan sonra bugün donör bilgisini net yazdı: 1.70 boyunda 22 yaşında ve kumral ela göz-eczacılık
Waltkrayburg ve alpilknur donör: 1.66 boy 23 yaş sarışın ela göz - eczacılık
Aynı şey mi allahaşkına?
Waltkrayburg ve alpilknur arkadaşımızın ki aynı idi. Ama ne dedik; paylaştırılacaktır veya Waltkrayburg sorun yaşadığı için onun donörünü öteki tarafa kanalize etmiş olabilir diye düşündük.... Zaten Waltkrayburg doktoru ile konuşmuş....
Ben de Firdevsle başka bir konu için konuşmuştum ve güldü aynı okuldan birçok kız gelebiliyor dedi...
Kadın bilgi veriyor daha ne yapsın? Kimisi o bilgiyi bile dilendiriyor ve siz merak etmeyin donörü diyor daha mı güzel? O zaman hepsini de aynı kefeye koyup doktora teslim olmaktan başka çare yok diyeceğiz....