......................donasyonla çocuk sahibi olan arkadaşlar çocuğu yadırgadınız mı ??
size benziyor mu??
insan yabancı gibi hissediyor mu??..................................

diye sorularla başlayan sürecimde nihayet benim de transfer günüm geldi çattı. bu kaygılarla üye oldum kadınlar klubüne ve girdim foruma. o günlerde rowina gitmek için klinik araştırıyordu. (şimdi ikizleri doğdu) papatya doğum yapmış kızını kucağına henüz almıştı:)) kafam karmakarışıktı.
sağolsun papatya efsune aysevi sabırla cevap verdiler sorularıma. her cevapta biraz daha rahtladım biraz daha hazır oldum. eşimle hergün konuştum burada olup bitenleri hergün anlattım yavaş yavaş o da ısındı buna. veeeee şimdi ben de kıbrısdayım.
sizler dışında hiçkimse bilmiyor neden burada olduğumuzu. ve yarın transfer olacak. burada edindiğim bilgiler deneyimler sonucu karar verdim donörle ilgili hiç birşey sormayacğım ve bilmeyeceğim diye öyle de yapıyorum.
şu an en ufak bir bilgim yok. allaha emanet ettim herşeyi hakkıma hayırlısı diye dua ettim ve akışa bıraktım kendimi.

bugün kalbim pır pır pır pır pır içimde kelebekler uçuyor çok ama çok tuhaf haldeyim.
bi karamsar ,endişeliyim.
bi umutlu ,mutluyum.
bi ağlıyorum bi gülüyorum
mesajlarınız o kadar destek oluyor ki insana... inanın hiç tanımıyoruz birbirimizi ama birbirimizin kalbine dokunuyoruz sözlerle.
aynı istekler aynı uğraşlar aynı çabalar içindeyiz diye sanırım içtenlikle hissediyoruz birbirimizi..
ben bu tedavi sürecinde bunu daha da çok hissettim. bir dua bir iyi dilek düşünülmek merak edilmek o kadar mutlu ediyor ki insanı..
gerçekten burada çok güzel dostluklar oluştu aramızda.
herkes birbirine deneyimleri ile destek oluyor bilgi akışı hep sürüyor hep de sürer inşallah çocuklarımızın 23 nisan gösterilerini anlatırız birbirimize inşallah.

çok teşekkür ederim arkadaşlar değerli bilgilerini deneyimlerini paylaşanlar iyi dileklerini dualarını paylaşanlar herkese binlerce kere teşekkürler. allah hayallerimizi gerçekleştirsin ol desin isteklerimize inşallah.....

......................donasyonla çocuk sahibi olan arkadaşlar çocuğu yadırgadınız mı ??
size benziyor mu??
insan yabancı gibi hissediyor mu??..................................

diye sorularla başlayan sürecimde nihayet benim de transfer günüm geldi çattı. bu kaygılarla üye oldum kadınlar klubüne ve girdim foruma. o günlerde rowina gitmek için klinik araştırıyordu. (şimdi ikizleri doğdu) papatya doğum yapmış kızını kucağına henüz almıştı:)) kafam karmakarışıktı.
sağolsun papatya efsune aysevi sabırla cevap verdiler sorularıma. her cevapta biraz daha rahtladım biraz daha hazır oldum. eşimle hergün konuştum burada olup bitenleri hergün anlattım yavaş yavaş o da ısındı buna. veeeee şimdi ben de kıbrısdayım.
sizler dışında hiçkimse bilmiyor neden burada olduğumuzu. ve yarın transfer olacak. burada edindiğim bilgiler deneyimler sonucu karar verdim donörle ilgili hiç birşey sormayacğım ve bilmeyeceğim diye öyle de yapıyorum.
şu an en ufak bir bilgim yok. allaha emanet ettim herşeyi hakkıma hayırlısı diye dua ettim ve akışa bıraktım kendimi.

bugün kalbim pır pır pır pır pır içimde kelebekler uçuyor çok ama çok tuhaf haldeyim.
bi karamsar ,endişeliyim.
bi umutlu ,mutluyum.
bi ağlıyorum bi gülüyorum
mesajlarınız o kadar destek oluyor ki insana... inanın hiç tanımıyoruz birbirimizi ama birbirimizin kalbine dokunuyoruz sözlerle.
aynı istekler aynı uğraşlar aynı çabalar içindeyiz diye sanırım içtenlikle hissediyoruz birbirimizi..
ben bu tedavi sürecinde bunu daha da çok hissettim. bir dua bir iyi dilek düşünülmek merak edilmek o kadar mutlu ediyor ki insanı..
gerçekten burada çok güzel dostluklar oluştu aramızda.
herkes birbirine deneyimleri ile destek oluyor bilgi akışı hep sürüyor hep de sürer inşallah çocuklarımızın 23 nisan gösterilerini anlatırız birbirimize inşallah.

çok teşekkür ederim arkadaşlar değerli bilgilerini deneyimlerini paylaşanlar iyi dileklerini dualarını paylaşanlar herkese binlerce kere teşekkürler. allah hayallerimizi gerçekleştirsin ol desin isteklerimize inşallah.....

vakit geldi demek :)
ne güzel anlatmışsın hislerini. çok duygulandım.
kendini akışa bırakmak, her duygunun gelip geçmesine izin vermek, bunlar kolay değil ama sen başardın.
daha önce de yazmıştım ya, kakasının rengini, gazını, kusmuğunu konuşacağız. gülücüklerini, ilk adımlarını, anne deyişlerini bekleyeceğiz. sonra hangi okula göndersek diye konuşup eğitim sisteminin çarpıklığını tartışacağız.
sen al gel onları, bak neler yapacağız :)

kızlar bugün doktor kontrolümüz vardı.
kızımız 3 kilo 100 gr olmuş :)
tombik bişi olacak sanırım :) doktor senden hiç böyle bir çocuk beklemiyordum dedi :) ben küçücük bi tiplemeyim :)
sezeryan tarihimizi 2 gün öne çektik. 8 mayıs olacak.
yani kaldı sadece 2 hafta.
bu arada malesef grip oldum. 3 gündür yatıyorum. doktora gittim ama elden birşey gelmiyor. sadece minoset kullanabiliyorum. ara sıra da pastil alıyorum. daha fazlası olmaz dedi.
bir an önce iyileşsem de ameliyata kadar güç toplasam.

atessn, efsune kalbim sizinle. transferde o odada yalnızca doktor, hemşire ve siz olmayacaksınız.
biz de varız. elinizden tutuyor olacağız.
sevgilerimle,

FBLİ hayırlı olsun transferin...
YUSUFDENİZ yanılmıyorsam sende transfer oldun herhalde hadi hayırlısı...

EFSUNE VE ATESSIN HADİ BAKALIM....HEP BİRLİKLERDE MUTLU HABERLERİNİZİ PAYLAŞMAK DİLEĞİYLE...
VE FORUM OKADAR HIZLI İLERLİYOR Kİ İSM İSİM SAYAMADIĞIM ARKADAŞLAR HERŞEY GÖNLÜNÜZCE OLSUN...BOL ŞANSLAR...

ay ay ne güzel yahu foruma bahar geldi çiçeklendik tomurcuklandık

önce rüzgarselin doğurcak çatır çatır :)
bebek, cinsiyetlerini meraktan çatlıyoruz hepimiz :) bir kız ve oğlan sanırsam

rünya kız seni de takip ediyorum hadi bakam keseleri görme sırası sende
minasare yanlış söylemiyorsam rumuzu durmundan haber ver ve diğer paylaşım yapmayan göbişliller vallahi bizim nazaırmız değmez kotkmayın duamız değer ancak bolca

fbli ve yusufdeniz inanın akrabam gibi pozitif alacağınız günü bekliyorum
şimdi havalar size sıcak gelir genelede gebelerde öyle oluyor (bende de öyle olmuştu ) hadi dansözleri oynatalım ikinize birden

durugen nerlerdesin canım sesin çıkmıyor.

Tres sen ve ikimiz beklemediyiz olur ya belki allahım izin veride denk geliriz ..

Efsune ve atesn transfer sırası sizde bebişler şimdi ne güzel gelişiyor, heyecanla size aktarılacakları bekliyor. Umudumuz bol ikinizde zaten pozitifsiniz ben eminim donraki aşamalardan .

Tunanehir ayy forumun gülü öptüm yüreğinden .. Bebişlerin duamzııda ..yüce yaratanıma emaneler gün gelince kokusunu anlat bize olur mu

waltkrayburg ve diğer sıradaki arkadaşlarım adınızı tek tek yazamadım kusuruma bakmayın hepinizi takip ediyorum.. Rabbim burdaki tüm kaderdaşlarımın dileğini tez vakit de yerine getirsin .
Oyyy oyy kreş kurarız biz bu hızla hatta basket takımları.

Kocaman göbişleriniz olsun inşallah kapılardan sığmayın he mi :)))

canım ya allah mı söyletti ama ben hamiş değilim...haziran veya temmuz gibi düşünüyorum...sevgiler..

kızlar bugün doktor kontrolümüz vardı.
kızımız 3 kilo 100 gr olmuş :)
tombik bişi olacak sanırım :) doktor senden hiç böyle bir çocuk beklemiyordum dedi :) ben küçücük bi tiplemeyim :)
sezeryan tarihimizi 2 gün öne çektik. 8 mayıs olacak.
yani kaldı sadece 2 hafta.
bu arada malesef grip oldum. 3 gündür yatıyorum. doktora gittim ama elden birşey gelmiyor. sadece minoset kullanabiliyorum. ara sıra da pastil alıyorum. daha fazlası olmaz dedi.
bir an önce iyileşsem de ameliyata kadar güç toplasam.

atessn, efsune kalbim sizinle. transferde o odada yalnızca doktor, hemşire ve siz olmayacaksınız.
biz de varız. elinizden tutuyor olacağız.
sevgilerimle,

ay canim benim surda 2 haftan kalmis ne güzel :)) masallah bin kere masallah senin bebegine - 3kilo 100 gr cok iyi canim!! hayirlisi artik.........................umarim grip i cok cakup atlatirsin..........naptiniz, meleginin odasi esyalari falan hazirmi hepsi :)

Sıcak pek iyi değil ama ne yapalım ben odadan çıkmam o zaman!!
Bir yazı okumuştum yazın yapılan tüp bebeklerde şansın sıcaklardan ötürü düşük olduğuna dair ..

ben de haziran başında donasyon yaptıracaktım şimdi siz böyle söyleyince kafama takıldı.sıcaklığın nasıl bir etkisi oluyor da şansı düşürüyor acaba?

kardelenkaranfil, bence sen planini bozma. haziran da yapicaksan kismetse yap derim. sicak havalarda söyle diyorlar: asiri sicaklarda spermlerin sayisi ve kaltiesi düsüyormus. yani bir erkegin sperm sayisi gercekten cok düsükse o zaman o kisi günde saatlerce günes de durmasi iyi degildir. zaten erkeklere misal sauna, hamam a falan sperminizi verene kadar girmeyin diyorlar. ondan bu ileri geliyor. yazin hormonlarimiz daha cok mutluluk sactigi icin daha positif enerji alirsin bence.

canım özellikle ilk 3 ayda gebelik kayıplarına sebep olabilir diye bitki çayları yasak kullanma derim.özellikle nane ısırgan bunlar antioksidan yani vücudunda yabancı olan kirlilikleri atmaya yardımcı normalde çok iyi ama gebeliğin ilk döneminde embiriyoyu atık sanıp atabilirler o yüzden kullanma tıbbı değeri olan hiçbir bitkiyi kullanma normal sebze meyve de sıkıntı yok aa bunları kullanmamak gerekir birde karaciğer yenmiyo sizin orda yokltur muhtemelen .

kardelenkaranfil, bence sen planini bozma. haziran da yapicaksan kismetse yap derim. sicak havalarda söyle diyorlar: asiri sicaklarda spermlerin sayisi ve kaltiesi düsüyormus. yani bir erkegin sperm sayisi gercekten cok düsükse o zaman o kisi günde saatlerce günes de durmasi iyi degildir. zaten erkeklere misal sauna, hamam a falan sperminizi verene kadar girmeyin diyorlar. ondan bu ileri geliyor. yazin hormonlarimiz daha cok mutluluk sactigi icin daha positif enerji alirsin bence.

bende rahim kalınlığı daha az oluyor ve sıcaklık tutunma ihtimalini düşürüyor diye duymuştum gerçi uzmanlar öyle bir sıkıntı yok diyorlar ama olduktan sonra küçük detay bunşlar

güzelim ben kaçırmışım ..bir daha anlatırmısın. sizde olmayan hangi ilaçları kıbrıstan aldınız. biz türkiyeden getirmeyelim mi
bir de kıbrısta sperm günü vurulduğunuz iğne kaç euro idi .türkiyeden getirilmiyorumş galiba dimi buda taşınmalıymış öyle mi

Kıbrıstan ben hiç ilaç almadım..
çünkü sperm verildiği gün vurulmamı istedikleir iğne ovitrelle yi akşam istanbula döndüğüm için istanbuldan aldım. 70 tl

Ovitrellle buz kalıbıyla satılıyor soğukta tutulması gereken bir ilaç.
Diğerleri orgalutran( deri altı iğneli) ve lucrin depot ( kas altı popodan iğne) 25 dereceye kadar dışarda olabiliyor

İlaç prosedürünüzü hemşire ve dokror ile konuşmak en iyisi.

Türkiye ve kıbrıs almanyaya göre daha ucuz ( okuduklarımdan çıkan)

Bir daralıp bri çocuklar gibi şen oluyorum.
Atessn nin yazdıklarına katılıyorum ruh halim karmaşık ama en önemlisi bir umudum var...

Hepinizin dilekleri / duaları gerçekten burdaki en büyük desteğim..
Benimde forumu kuralı 2 yıl olmuş. İnişleri çıkışları ile bu yolda ilmik ilmik dokunmuş bir karar var.

Kaygılar korkular burada paylaşıldı.. Eşsiz bir emek birikimi forumla birlikte değişti dönüştü ve bir sevgi yumağı oldu.

Tüm tanıdığım arkadaşlarımdAn ailemden daha yakınsınız ve yanımdasınız..

Hepinize varlığınız ve biriccik tek olduğunuz için teşekkür ederim;))

benimde işte öğlen oldu ne yicem tasası başlar ,
baya uyuyorum belim kendini belli ediyor
evet protein de hak veriyorum sana
ya ne sorucam şimdi ben salata hazırlarken nane nin bana bir zararı olmaz herhalde
nane roka maydonoz semiz otu gibi bunlar karışınca çok güzel oluyor.

Yusufdeniz,
Bugün doktora ya benim hep sol kasık tarafında ağrı oluyor neden acaba dediğimde??

Progesteron rahim kaslarını biraz daha flexible olsun diye veriliyor yani yumuşatıyor dedi. Budan dolayıda bağırsaklarda yumuşayıp yavaşlayınca kabızlık oluyor ama bu hep olacak dedi.
Gayta sol tarafta kasıklarınıza baskı yapıyor dedi..

Sana diyeceğim çorbayı ihmal etme. Ve sakın kabız olma. Bol su ve ben eucarbon alıyorum ona rağmen kabızım;((

çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için canım inan acaba eylüle mi sarkıtsam diye düşünüyodum.o zaman bir aksilik olmaz sa haziran başı yolcuyum Allah ın izniyle....

Bir daralıp bri çocuklar gibi şen oluyorum.
Atessn nin yazdıklarına katılıyorum ruh halim karmaşık ama en önemlisi bir umudum var...

Hepinizin dilekleri / duaları gerçekten burdaki en büyük desteğim..
Benimde forumu kuralı 2 yıl olmuş. İnişleri çıkışları ile bu yolda ilmik ilmik dokunmuş bir karar var.

Kaygılar korkular burada paylaşıldı.. Eşsiz bir emek birikimi forumla birlikte değişti dönüştü ve bir sevgi yumağı oldu.

Tüm tanıdığım arkadaşlarımdAn ailemden daha yakınsınız ve yanımdasınız..

Hepinize varlığınız ve biriccik tek olduğunuz için teşekkür ederim;))
asıl biz sana minnettarız.bu forum kurduğun ve ize yol gösterdiğin için.ben bu forumdan önce donasyon diye bir şey var onu biliyodum ama nereye nasıl gidilir,kime güvenilmelidir inan hep burdan öğrendim.maşallah burdakiler çok bilgili bir sıkıntısı olunca insanın kafasına takılan bir şey hemen cevaplıyorlar.ben bu forumu çok seviyorum.inan insan en yakın arkadaşıyla bile paylaşamadığı şeyleri burada paylaşabiliyor.çok teşekkürler bu forumu açtığın için:))))))Allah yardımcınız olsun şuan kıbrısta olan arkadaşlarım teyze olacağımız günü bekliyoruzzzzz.....

KIZLAR TRANSFER SONRASI VE HAMİLELİKTE BİTKİ ÇAYLARINDAN UZAK DURUN LÜTFEN !!!
O çok faydalı bitkilerin bir çoğu hamilelikte sakıncalı...

Bugün beni aramışsın ama uçaktaydım!!
Duygusal olman normal, yapılacaklar yapıldı ve artık b izim etkimiz dışında olan bir süreç yani bekleme.
İlaçlarda cabası;)
Beklemek ve umud etmenin rüzgarına bırak yelkenini ve ger anının keyfini çıkar derim;))

Burada otel de ilk odayı beğenmedik s onra ikincisi daha iyi oldu.

Eşimin sperm defekti dolayısyla heyecanlı r bekleyişteyim acaba kaç embryo bugüe ulaştı ve yarına a kalite olarak ulaşacak???

Maşallah ya 3 kilo 100 gr iyi
Doğumda 3 kilo350 gr olur inşaallah.
Sağlıklı bir bebek o tombiş değil bence;))

Senin doğum tarihin bizimde test tarihimiz olacak galiba;))
İstesek denk getiremezdik!!!
Hele anneler günü hafta sonunda hamilelik testi yaptırmakta ayrı birşey.
Sende aslında anneler gününde kızını kucağına alacaksın;))
Senin adına çok mutluyum

Son düzenleme:
Back
X