ay canim benim surda 2 haftan kalmis ne güzel :)) masallah bin kere masallah senin bebegine - 3kilo 100 gr cok iyi canim!! hayirlisi artik.........................umarim grip i cok cakup atlatirsin..........naptiniz, meleginin odasi esyalari falan hazirmi hepsi :)

darısı başına arkadaşım :)
odamız, eşyalarımız hazır. bir tek perdesi kaldı. onu da yarın sipariş edeceğim.
bir de bebek arabası alınacak. başka da bir eksiğimiz yok :))

bugünlerin geldiğine inanamıyorum. aslında doktorlar bile inanamıyor :))dualarınızla bugüne geldik.
hatta yale üniversitesinde perinatoloji uzmanlığını bitiren bir doktor bana sen bu çocuğu 9 ay taşıyabilir misin bilmiyorum diyip beni bayağı bir aşağılamıştı :) şimdi gidip adamı görmek var :)

sen de zorluklarla büyütüyorsun şimdi. ama unutuluyor canım. geçen gün o günleri unuttuğumu farkettim. neredeyse 4 ay hiç kıpırdamadan yattım ve hemen unutuverdim.
sen de inşallah unutacaksın.
inşallah hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alıp, büyüteceğiz.

Maşallah ya 3 kilo 100 gr iyi
Doğumda 3 kilo350 gr olur inşaallah.
Sağlıklı bir bebek o tombiş değil bence;))

Senin doğum tarihin bizimde test tarihimiz olacak galiba;))
İstesek denk getiremezdik!!!
Hele anneler günü hafta sonunda hamilelik testi yaptırmakta ayrı birşey.
Sende aslında anneler gününde kızını kucağına alacaksın;))
Senin adına çok mutluyum

evet inşallah ikimiz de müjde vereceğiz birbirimize :))
doktor da öyle söyledi. 3,5 kg doğar, şişliği gidince 3,350 olur dedi :))

anneler günü olayını geçen gün düşündüm.
geçen seneye kadar, her anneler gününde sadece anneme değil, etrafımdaki tüm annelere hediyeler aldım.
içim acıya acıya! dışarıya karşı çok güçlüyüm ya! göstermem lazım gücümü!!
bazen hediyeyi verdikten sonra hiç bu duyguyu tadamayacağımı düşünüp eve gidip ağlardım.en son geçen sene yeter dedim kendime ve bıraktım herkese hediye almayı. bir de bir güzel itiraf ettim. anneler gününü sevmiyorum canım acıyor dedim yakınlarıma.

bu sene mutlulukla kutlarım, kutlarız inşallah :) bu anneler gününde anne oluruz, hediyemiz bebeklerimiz olur inşallah :))

Deniz , maydonoz ve naneyi abrtmadan ye.. Bilhassa naneyi..
Salata içine bir miktar katabilirsin..

beni heyecan sardı efsune ateşsn rüzgarselin ayyy doğumu yaklaşıyor ay yaRABBİM sanki onlarla birlikteyimde; o denli heyecan var.
onlarda sağsalim gönüllerine göre umutlarını alıp gelsinler inşallah :))))))

......................donasyonla çocuk sahibi olan arkadaşlar çocuğu yadırgadınız mı ??
size benziyor mu??
insan yabancı gibi hissediyor mu??..................................

diye sorularla başlayan sürecimde nihayet benim de transfer günüm geldi çattı. bu kaygılarla üye oldum kadınlar klubüne ve girdim foruma. o günlerde rowina gitmek için klinik araştırıyordu. (şimdi ikizleri doğdu) papatya doğum yapmış kızını kucağına henüz almıştı:)) kafam karmakarışıktı.
sağolsun papatya efsune aysevi sabırla cevap verdiler sorularıma. her cevapta biraz daha rahtladım biraz daha hazır oldum. eşimle hergün konuştum burada olup bitenleri hergün anlattım yavaş yavaş o da ısındı buna. veeeee şimdi ben de kıbrısdayım.
sizler dışında hiçkimse bilmiyor neden burada olduğumuzu. ve yarın transfer olacak. burada edindiğim bilgiler deneyimler sonucu karar verdim donörle ilgili hiç birşey sormayacğım ve bilmeyeceğim diye öyle de yapıyorum.
şu an en ufak bir bilgim yok. allaha emanet ettim herşeyi hakkıma hayırlısı diye dua ettim ve akışa bıraktım kendimi.

bugün kalbim pır pır pır pır pır içimde kelebekler uçuyor çok ama çok tuhaf haldeyim.
bi karamsar ,endişeliyim.
bi umutlu ,mutluyum.
bi ağlıyorum bi gülüyorum
mesajlarınız o kadar destek oluyor ki insana... inanın hiç tanımıyoruz birbirimizi ama birbirimizin kalbine dokunuyoruz sözlerle.
aynı istekler aynı uğraşlar aynı çabalar içindeyiz diye sanırım içtenlikle hissediyoruz birbirimizi..
ben bu tedavi sürecinde bunu daha da çok hissettim. bir dua bir iyi dilek düşünülmek merak edilmek o kadar mutlu ediyor ki insanı..
gerçekten burada çok güzel dostluklar oluştu aramızda.
herkes birbirine deneyimleri ile destek oluyor bilgi akışı hep sürüyor hep de sürer inşallah çocuklarımızın 23 nisan gösterilerini anlatırız birbirimize inşallah.

çok teşekkür ederim arkadaşlar değerli bilgilerini deneyimlerini paylaşanlar iyi dileklerini dualarını paylaşanlar herkese binlerce kere teşekkürler. allah hayallerimizi gerçekleştirsin ol desin isteklerimize inşallah.....

seni cok iyi anliyorum ilk gittigimde transfere girerken kalbim yerinden cikacakti heyecandan heyacanli ama güzel bir duygu tek kisi gittin belki 2 belkide 3 kisi döneceksin tum dualarim sen ve efsune icin Allah emeklerinizi bosa cikarmasin insallahh bol sanslar canim kalbimiz sizinle kibrista sevgiyle kal...

Allahım nazarlardan korusun onu
inşallah ağrısız bir doğum yapman dileğimle

biliyormusun banada sen nasıl çocuk doğurursun işte
senin yapın buna musait olmaya bilir
ben kısmetse pozitif sonucumu alayım uğrayacağım yerler olucak allah nasip etsin inşallah.
Sen takma bak sıran gelmiş ne güzel bebeğini kucağına alıp öyle git oraya allah nasip etsin.

3.5 kilo çok iyi.
kolay bir doğum olsun inşallah. zira gerçekten yüreğin ağzında bir hamilelik dönemi geçirdin. ama işte sona geldin.
anneler gününde kucağında olacak. bize neler hissettiğini anlatacaksın.
yakanı bırakmıcaz yani sormaya devam edicez.

sabırla yaptığın açıklamalar için çok çok teşekkür ederiz sana. bayrağı bebek aldı sağolsun. deneyimleriyle bizi hep aydınlatıyor.
allah herkese yaşatsın bu güzel duyguları inşallah

Ne alemdesin???
Sessizsin biraz???
Umarım yatıp dinlenebiliyorsundur!!

İlaçlardan mı ne benim göğüsümün içine sulu balon bombası konmuş gibi.
Hassasiyetten dokunamıyorum ve bir bedende büyüdüler !!!
Yusufdeniz ve sizde böyle bir etki varmı??

Hala ses seda yok kaç tane embryomuz var diye???
Allahım 4 tane a kalite yeter. Ne olursun diyorum??
9 dan kaçtanesi yarına ulaşacak ya???

Son düzenleme:

Canim hic merak etme en az yarisi devam etmistir belkide hemen hemen hepsi. Icini ferah tut. Sana 3 tane si yeter canim, yeterki tutunsun. Mutlaka ararlar aksama dogru

Ne alemdesin???
Sessizsin biraz???

kazayla elim çarpsa canım yanıyordu.
nasılsın bu arada iyimisin canım.

sevgili Efsune

gec ararlar eger cok meraktaysan sms at derim yada lab.baglasinlar sorarsin cnm .Ben aramadan eksinelikle dönmediler
sms ile hemen dönüyorla.. bilgine cnm
allahim tammaina erdirsin, güzel haberlerle dön ins

kazayla elim çarpsa canım yanıyordu.
nasılsın bu arada iyimisin canım.

Aynen cok hassalasiyoru her yerimiz,ilaclarda bas dönemsi -migde bulantisi yapyior. 12 gün bekleme süresinde hamielmiyim degilmiyim ilacalar yüzünden karsitiriyor insan.
evet gögüslerde cok hasasiyet oluyor -bende südyenimi meme veren annelerin bölümünden kullanyiorum acidigi icin .. bir beden büyük aliyorum..
güzel sonuclar nasip etsin insallah
tatli heyecanlar sevgiye dönüsmesi dilegiyle

Canim hic merak etme en az yarisi devam etmistir belkide hemen hemen hepsi. Icini ferah tut. Sana 3 tane si yeter canim, yeterki tutunsun. Mutlaka ararlar aksama dogru

9 adettmiydi Efsune ,endisen olmasin 6-7 tanesi garantidir insallah ,hatta kalanini dondurusunuz insallah .zaten 3-4 tanesi yetiyor

allahim kalbine göre versin.

sevgiler

#Transferden sonra kac saat yatacaksiniz?

#Hemen ülkenize -sehrinize dönüyormusunuz?

#Is hayatiniza dönecekmisiniz?

#yada sürekli 12 gün boyunca yatacakmisiniz buraya bilgilerinizi yaziniz lütfen ..

görüsmek üzere

seygiyle hoscaklain -

Ne alemdesin???
Sessizsin biraz???

Efsun selam hayatım,
Benim gündüz uykum yoktur ama 1,5 - 2 saate yakın uyumuşum...
Evet dinleniyorum,ani hareket etmiyorum.. Çoğu kere uzanıyorum. Eşim de sürekli kontrolde beni tlf.la bir şey yapma uzan diye..Benim oturamaz bir tip olduğumu bildiği için... Benim gibi hiperaktif biri için biraz zor ama ilaçlar da zaten ağırlaştırıyor insanı... Bir şeyler yedikten sonra dışarı çıkıp çok yavaş şekilde kısa bir yürüyüş yapıp geldim..
Benim de göğüslerim şişti... Hatta bugün daha fazla şişlik ve hafif ağrı başladı..Karnım da şişti biraz.. Karnımın alt bölgesinde hafif ağrılar oluyor,adet öncesi huzursuzluk gibi.Transfer günü ve dün yoktu..

Efsuncuğum san ne kadar rahat ol desemde illaki gerileceksin biliyorum... Sebebi de sperm durumunuz... Ama inanıyorum ki sana yetecek kadar kalacak.. Benim 12 yuminin 8 i döllendi, 5 i a blast oldu. Firdevs 3 vereyim 4.ye ne dersin dedi. Ben de 40 yaş üzeriyim 4 olsun dedim. 5.yi dondurtmadım bile.Ben fresh istiyorum.. Yani yumi genç olunca 3 de yetiyor ama ben dondurma düşünmediğim için 4.yü de aldım.. Senin de en kötü 3 veya 4 olur..
Ben de transfer gününe kadar embrio durumunu öğrenemedim... Öğrenmek için inkibitörden çıkması gerekiyor ki bu iyi bir şey değil embriolar için... Sana tavsiyem gerilimini şöyle azaltabilirsin; çok sayı önemli değil, iyi kalite 2 balst bile yeter diye düşün. sen zaten ikiz de istemiyordun..Ayrıca rahimin çok iyi durumda maaşallah...
Güzel olacak....

Son düzenleme:
kızlar nasılsınız?

tedavide olanlara bol yumoşlu,bebişli günler diliyorum.

transferi olanlardan haberler ne zaman gelmeye başlayacak?ne zaman göbek atıyoruz yani??

ALLAH HEPİMİZE SAĞLIKLI,HAYIRLI BEBEKLER GÖNDERSİN İNŞALLAH...

Bebekciğim ağrıların vardı nasıl oldun? Bebeklerin ikiz olduğu için daha fazla basınç uyguluyorlardır, genişleme daha fazla olacak tabii..
O nedenle tek gebeliğe göre daha fazla sıkıntın olacaktır... Doktorun ne söylüyor?
Kendine ve ikizlere dikkat et...

Rüzgarselinciğim geçmiş olsun, bol c vitamini alıp dinleneceksin artık az kaldı.. Maaşallah kızının kilosu çok güzel... Ayrıca tombik filan değil gayet normal.... Doğduğunda çıplakken bak kızına,ne kadar küçük gelecek sana.. Benim oğlum 3300gr. doğmuştu,küçücük görünmüştü bana.. :) Allah sağlıkla ve kolaycacık kucağına almayı nasip etsin...

Back
X