Bebekciğim ağrıların vardı nasıl oldun? Bebeklerin ikiz olduğu için daha fazla basınç uyguluyorlardır, genişleme daha fazla olacak tabii..
O nedenle tek gebeliğe göre daha fazla sıkıntın olacaktır... Doktorun ne söylüyor?
Kendine ve ikizlere dikkat et...
Rüzgarselinciğim geçmiş olsun, bol c vitamini alıp dinleneceksin artık az kaldı.. Maaşallah kızının kilosu çok güzel... Ayrıca tombik filan değil gayet normal.... Doğduğunda çıplakken bak kızına,ne kadar küçük gelecek sana.. Benim oğlum 3300gr. doğmuştu,küçücük görünmüştü bana.. :) Allah sağlıkla ve kolaycacık kucağına almayı nasip etsin...
Fbli, agrilarim ara sira gelip gidiyor canim...sanirim bebekler ve rahim büyüdükce de olucak agrilar. artik bunu böyle kabullendim tabii :) yeterki bebekler iyi olsun diyorum...
Arkadaslar benim buyuk gunum dundu kan testini yaptirdim allahima bin sukur sonuc pozitif cikti ama ben cok endiseliyim yarin bir test daha yaptiracagim acaba sonuc negatif olurmu ya da ne bileyim iste kese olusmamasi ve ya 5 haftada falan gorunuyormus kese o zamana kadar kac kez daha test yaptirmaliyim
Ya da beni nasil aksilikler bekliyor bilen varsa benimle paylasabilir mi acaba
Bizimkulup - harika haberler !!! Tebrik ediyorum, Allah tamamini erdirsin canim!!!!! Olumlu düsün canim.......insallah hersey istedigin gibi gidecek!!