şimdi ben bu ay adetimle başlıyacağız allahın izni ile ben şuanda cyclo kullanıyorum ilacım bitecek adetimn 2 .ci günü ilaca başlıyacağız dedi irem hanım bana ama şimdi okudum lucrin kullandık falan yazmışsınız adet olmadan öncemi oluyor o biraz kafam karıştı bu dönemde yapmam gereken başka birşey varmı ben suanda sadece folik asit corasprin cyclo ve demir ilacı içiyorum

şimdi ben bu ay adetimle başlıyacağız allahın izni ile ben şuanda cyclo kullanıyorum ilacım bitecek adetimn 2 .ci günü ilaca başlıyacağız dedi irem hanım bana ama şimdi okudum lucrin kullandık falan yazmışsınız adet olmadan öncemi oluyor o biraz kafam karıştı bu dönemde yapmam gereken başka birşey varmı ben suanda sadece folik asit corasprin cyclo ve demir ilacı içiyorum

Canım eğer tamamen erken menepozsan lucrin verilmiyor.onu yumurtaları baskılamak amaçlı veriyorlar.

Canım eğer tamamen erken menepozsan lucrin verilmiyor.onu yumurtaları baskılamak amaçlı veriyorlar.

hayır değlim trescim premenepozum kendiliğinden adet olabiliyorum ben doktorumu arayıp hatırlatmalımıyım acaba? birde donör ne kadar süre zarfında buluyorlar onunla ilgilide henüz dönmediler bana

hayır değlim trescim premenepozum kendiliğinden adet olabiliyorum ben doktorumu arayıp hatırlatmalımıyım acaba? birde donör ne kadar süre zarfında buluyorlar onunla ilgilide henüz dönmediler bana

merhabaaa
bende menapoza girmedim..geçenki denemede banada iğne verilmedi..folik asit coraspirin,estoferm kullandım..
bize neden verilmedi doğrusu varmı bu işin anlamadım.

Sevgili baharım
Senden ricam lütfen bŞına gelmesini istediklerini düşünmen.
Korkun :: ( reglin gecikmesi eşinin tatil dönemini ıskalaman )
Emin ol başına gelecektir.
Oysa reglim zamanında gelecek, ve ben istediğim gibi eşimle rahat rahat erkenden bu iş deneyeceğim.
Biliyorum tüm gelişmeler benim iyiliğime hizmet ediyor. Sadece olaylara farklı bakışla yaklaşmam bana iyi geleccek..... Vs... Vs...

İrem bana birşey anlattı kadınnın en büyük korkusu ülkesi nedeniyle 3 üz sahibi olmakmış.
Klinikteki toplama gününden transfer gününe kadar ya üçzü olursa dye kaygıyla dolaşmış..
Buna 3 embryo transfer ediliş ve il bakalım üçüde tutmuş..
Ne kadar çok korkuyu dile getirirsen kendine çekersin. Bilinçaltımızı tanıyalımki hayat güzelleşip kolaylaşsın;)))

Efsuneciğim sana öncelikle hayırlı sonuçlar diliyorum.inşallah Allah kalbinkini karnına koyar:)
Ben bu erken menepoz olayın öğrencikten sonra kişisel gelişime baya vakit ayırdım ve kitaplar okudum ancak bend ene kadar etkili oldu tartışılır:)Ama yaşadıklarımı kısaca özetliyeyim 2009 kasımda hamile kaldım ve o zmanlar khiç bir konuda hiç bir bilgim yoktu ve milletten kalp atışı vs duyordum hatta bazıları diyorduki kalp atışını almadan kimseye söyleme vs vs.Neyse eşimde aynen öyle dedim kalp atışını duymadan kimseye söyleme klabi atmazsa herkes üzülür sonuç kalp atışı yok.
Daha sonraları eşime ya çocuğumnuz olmazssa ya olmazsa diyip durdum ve sonuç çocuk yok.
Bu konuda(kişisel gelişim)baya bilgili olduğunu okuduğum kadarıyla biliyorum.Ban bilinçaltı ile ilgili önerebileceğin ciddi bir kitap var mı?Ben de bilinçaltını temizlemek istiyorum artık.Hep olumsuz hep olumsuz Nereye kadar.....

arkadaşlar aranızda puregon300 kullana varmı nasıl bir ilaç etkileşileri iyimi bilmiyorum doktorum onu önerdi gvenemiyorum malum doktorların ilaç firmalarıyla anlaşmaları oluyor

arkadaslar tranferleriniz hayirli olsun, kucaklariniz bebislerle dolsun,dualarin kabul ve makbul oldugu bu cuma gününde tüm istek ve hayalleriniz gercek olsun. Allah emeklerinizi bosa cikarmasin insallah...

Bir süredir foruma giremedim, baska bilmedigim arkadaslar varsa, pozitif olanlari tebrik ediyorum,gidecek olanlara bol sanslar, benim gibi negatif olan varsada hayirlisi diyorum, sonucta Allah ol derse oluyor...

Canlarim bende, negatiften sonra ilaclardanmidir nedir tansiyon düsüklügü yasadim, ilaclar biraz dengemi bozdu, tabi birde üzgünlük ama simdi cok iyiyim, yeniden calismaya basladim. Kismetse ikinci icin plan yapiyorum ama maddi olarak henüz hazir degiliz. 2 senelik evlilik, son bir yili üc kez tüp denemesi, son olarakta bir donasyon anlicaniz sifiri tükettik...Gerci Firdevs ikinci icin indirim yapacagini söyledi ama nerden baksan 5 6 bin euro tutuyor gidip gelmemiz. Artik simdi eylül ayina ayarladik kendimizi, insallah bir terslik olmazsa tekrar gidicez.
Allah ins bu sefer emeklerimizi bosa cikarmaz, benim gibi negatif sonuc alipta tekrar gidecek olan canlarim, en kisa zamanda bol bol paralar nasip etsin Allahim size, hic beklemediginiz yerlerden gelsin insaallah...

sevgili arkadasim selam evet benim kanamam oldu ama Transfer esnasinda altdan birsey takmaya calisti dr bey ani canim cok acidi ve bir ciglik attim tamam bitti dediler isiklar söndü tam embriyolar gelirken olmadi deyip tekrar isiklar yandi tavandaki aynadan dr beyin önünde ne var ne yapiyor görüyordum yukari baktim önünde kova tarzi bir sey vardi ve altdan peceteyle kanlari silip atiyordu ve epey sildi hepsi kanliydi tekrar yine birsey takti tekrar embriyolar geldi vs sadece burdaki dr umdan ögrendigim Transfer esnasinda kanama olursa bebisler tutunmaz demisti

Canim nasilsin? yazdiklarini simdi okudum kusuruma bakma lütfen! Anlasilan bizim tranferler biraz problemli olmus ama ne yapalim nasip degil demekki, okadar gidip gelenler var kimsede böyle bisey yok, benim daha önceki tüp deneme tranferlerindede olmamisti. Ben sordum Firdevs hanima disindan olmustur dedi...Neyse canim kismet degilmis, insallah bu seferkinde olacak! Senin sürecin baslamis hayirli olsun, her zaman terslikler bizi bulacak degil ya, bu defa öyle hissediyorumki pozitif olacak insallah...

Sen git gel hayirlisiylada bende eylülde gidicem kismetse...

bunları sırayla takip edip yazılan sayfanın alt kısmında o yüzlerin çıkmasını sağlayabilirsin.
kullanıcı kontrol paneli
hesabım
seçenekleri düzenle
çeşitli seçeneklerin içindeki gelişmiş düzenleyici yi seç
değişiklikleri kaydet de

birde onun bir üstünde sanırım imzaları göster avatarı göster eklentiyi göster hepsi seçili olacak

o zaman yazarken alt kısımda mavi boncuklar yüzler bebekler hepsi çıkıyor
bu sensin:nazar::49:
:46::46::46:

Atessnn ve waltkrayburg valla bende transfer hazırlık falan deyilse şu meşhur oniki günü beklemekte çok zorlanıyorum.daha kısa olsaymış demi ama: )neyse bunada şükür ya bir ay falan bekleseydik ölürdüm heralde bekle bekle...waltrayburg bende bir hafta önce başlamıştım test yapmaya.Aslında iyidee olmuştu en azından teste çıkmayınca kendimi bir nebzede olsun kötü sona hazırlamıştım.Allahım hiç birimizi korktuğumuz here uğratmasın

Amin canim ama ben bu transferimde ayni hatayi yapmiycam dedim cunku testde yok gorunce haliyle Moral bozuklugu oluyor yani elinde degil olmamasi en guzeli 12 gun beklemek dedigin gibi yaa 1 ay olsaydi catlardik :) iyi tarafindan bakmak lazim ...

Canim nasilsin? yazdiklarini simdi okudum kusuruma bakma lütfen! Anlasilan bizim tranferler biraz problemli olmus ama ne yapalim nasip degil demekki, okadar gidip gelenler var kimsede böyle bisey yok, benim daha önceki tüp deneme tranferlerindede olmamisti. Ben sordum Firdevs hanima disindan olmustur dedi...Neyse canim kismet degilmis, insallah bu seferkinde olacak! Senin sürecin baslamis hayirli olsun, her zaman terslikler bizi bulacak degil ya, bu defa öyle hissediyorumki pozitif olacak insallah...

Sen git gel hayirlisiylada bende eylülde gidicem kismetse...

merhaba canim haklisin ben zaten kanamadan cok troid sorunum yuzunden olmadigini dusunuyorum cunku o Zaman troid hastasi oldugumu bile bilmiyordum transferden sonra bu forumdan ogrenerek gidip baktirdim dr um oyle bir test istememisti hayirlisiyla insallah bu sefer bende cok inaniyorum canim seninde 2. denemen ve son olur insallah bebisini kucagina alir burdan bebklerin gazlarini ilk guluslerini paylasiriz ....

Aynı hemşire banada iğne yaptııı!!
Benki iğnede bayılabilirim bile..
Eğer bu kadar acısız ve hissettirmeden proluton depot yapıyorsa birisi eli kuş tüyü olmalı;)
Az daha test gününe kadar burada kalmayı düşündüm bu iğneyi istanbulda bazan çok acılı yapıyorlar!!

Efsune Poluton Depot ignesini doktorunmu önerdi ?Kac günlük vurulacak ? igneyi bacgaindanmi - kolundanmi -kaba etindenmi yapiliyor?

birazb ilgi rica edebilirimiyim cnm.
sevgiler

arkadaslar tranferleriniz hayirli olsun, kucaklariniz bebislerle dolsun,dualarin kabul ve makbul oldugu bu cuma gününde tüm istek ve hayalleriniz gercek olsun. Allah emeklerinizi bosa cikarmasin insallah...

Bir süredir foruma giremedim, baska bilmedigim arkadaslar varsa, pozitif olanlari tebrik ediyorum,gidecek olanlara bol sanslar, benim gibi negatif olan varsada hayirlisi diyorum, sonucta Allah ol derse oluyor...

Canlarim bende, negatiften sonra ilaclardanmidir nedir tansiyon düsüklügü yasadim, ilaclar biraz dengemi bozdu, tabi birde üzgünlük ama simdi cok iyiyim, yeniden calismaya basladim. Kismetse ikinci icin plan yapiyorum ama maddi olarak henüz hazir degiliz. 2 senelik evlilik, son bir yili üc kez tüp denemesi, son olarakta bir donasyon anlicaniz sifiri tükettik...Gerci Firdevs ikinci icin indirim yapacagini söyledi ama nerden baksan 5 6 bin euro tutuyor gidip gelmemiz. Artik simdi eylül ayina ayarladik kendimizi, insallah bir terslik olmazsa tekrar gidicez.
Allah ins bu sefer emeklerimizi bosa cikarmaz, benim gibi negatif sonuc alipta tekrar gidecek olan canlarim, en kisa zamanda bol bol paralar nasip etsin Allahim size, hic beklemediginiz yerlerden gelsin insaallah...

Senden haber almak ne güzel!!
Dileklerin için teşekkürler.
İnşallah senin denemen sırasında buradan calı yayın yapacağız;))
Uzun meşakkatli bir yol kalmış geride umarım bu son denemen olur.
Firdevs hnda ilk denemende kaç embryo transfer olmuştu?

Efsune Poluton Depot ignesini doktorunmu önerdi ?Kac günlük vurulacak ? igneyi bacgaindanmi - kolundanmi -kaba etindenmi yapiliyor?

birazb ilgi rica edebilirimiyim cnm.
sevgiler
Laraxcığım ben doktorun önermediği hiçbirşeyi almadım.
Hatta arayıp ona bunu yazmışsın bu bende niye yok da demedim..

Proluton depot yağlı iğrenç bir iğne;((
Kaba etten yapılıyor yani kasa yapılanlardan!!
Ve acayipte yakıyor

Ama doğuştaki hemşire bu konuda fenomen..
Haaa almanyada yaptırması zor olduğundan kocalara bu iğneyi nasıl popoya yapacaklarınıda öğretiyorlarmış ve yapanlarda varmış;))

Laraxcığım ben doktorun önermediği hiçbirşeyi almadım.
Hatta arayıp ona bunu yazmışsın bu bende niye yok da demedim..

Proluton depot yağlı iğrenç bir iğne;((
Kaba etten yapılıyor yani kasa yapılanlardan!!
Ve acayipte yakıyor

Ama doğuştaki hemşire bu konuda fenomen..
Haaa almanyada yaptırması zor olduğundan kocalara bu iğneyi nasıl popoya yapacaklarınıda öğretiyorlarmış ve yapanlarda varmış;))

Bende aynen alsa kendiligimden igne -ilac almam doktoruma sadigim ne denilyiorsa yapiliyor.Hatta Can bey esimede demis ..kesinlikle bizim tedavi seklimize uyacak diye..
bebeklerimi hep kaybedince Can bey Sevket bey 3. gittigimde temin edip bana vermislerdi ..ama hic size yapalim burda demediler ondan extra sordum..
orada yapilamsida benim biraz isimi kolaylastiracak diye bir anlik düsündüm.bilgine tsk ederim.cnm

sevgiler

bunları sırayla takip edip yazılan sayfanın alt kısmında o yüzlerin çıkmasını sağlayabilirsin.
kullanıcı kontrol paneli
hesabım
seçenekleri düzenle
değişiklikleri kaydet de

birde onun bir üstünde sanırım imzaları göster avatarı göster eklentiyi göster hepsi seçili olacak

canım kullanıcı kontrol paneli narde bulamadım yaw teknoloji özürlüsüyüm:)yaptğım surata bak :))) bende güzel suratladan istiyorum

kullanıcı kontrol paneli
hesabım
seçenekleri düzenle
değişiklikleri kaydet de

ateşsin canım bende hep bunları yapmayı istiyodum:9:teşekkürlerr:42:

Back
X