Tress cim kocayı ( koca bebeği) boşvereceksin. Forumda senin yaşadıklarını yaşayan çok kadın var. Demek ki çoğu erkeğin mayasında var bunlar. Kabullen ve yoluna devam et canım. Kaşıntı, yanma ne durumda? Daha iyi misin?

4ekim çok geçmiş olsun. Efsunenin söylediklerine katılıyorum. Kim olduğunu bulabilirsin ve sonrasında ona göre davranırsın. Ama malesef giden gitti. İnsan manevi değere üzülüyor ama unutma o değeri yükleyen biziz ve değerlerin altınlar gitse de seninle. Bebişin hayatının en güzel hediyesi. Ona odaklan :)

Alpilknur eşine çok üzüldüm. Şu an ne durumda? Umarım ciddi değildir. Bizi haberdar et olur mu? Kıbrıs işi geç olsun güç olmasın diyorum. Önce sizin sağlığınız. Sen güçlü ve pozitif bir kadınsın. Sevginle eşin daha çabuk iyileşecek inşallah.

Yusufdeniz ben pek belirti yaşamadım ve bu yüzden de canım sıkılmıştı. Ama pozitif oldu. O yüzden bu konuda deneyimim yok. Ama rüyama inanmayı seçiyorum :) bir kızın olacak inşallah :))

Efsunecim şimdi endişe etmene gerek yok. Bebeğin bahsettiği virüs hayvanların dışkılarından geçen bir virüs. Kedilerde ve büyük baş hayvanlarda daha çok oluyor. O nedenle çiğ et yemeyip kedilerle fazla muhattap olmamak lazım. Önlem amaçlı. Bu virüsü bir kere kaptıysan hamilelik esnasında vücuda girse de birşey olmuyor. Ama kapmadıysan hamilelik esnasında bebeği etkilediği için bu dönemde dikkatli olmakta fayda var. Bunun bir testi de var. Ben hamile kaldığımı öğrendikten sonra yaptırdım ve öğrendim ki vücudum bu virüsle henüz karşılaşmamış. O yüzden dikkat ettim ama tersi olsaydı rahatlıkla yiyebilecektim. Bu arada belirtmek isterim ki ben büyürken evimizde hep kedi vardı. Kimi cins kedi, kimi sokak kedisi. Bir sürü köpeğimiz oldu. Salam, sucuk, sosisi de çiğ yemişliğim çoktu. Ona rağmen bulaşmamış. Yani bulaşma ihtimali çooook düşük ama önlem işte. Doktorum çiğ eti ellememi bile istemedi. Öyle yaptım. Zaten psikolojik olarak canımda istemedi.
Arkadaşlar fbli ve ansudan haberiniz var mı? Son günlerde göremiyorum galiba. Gülfemak?

Valla Ben bu işi çözemedim canım .doktor rahim temiz dedi.ama idrardan sonra yanma devam ediyor.idrar ve kültürde temiz çıktı doktor birşey yok büyük ihtimalle dedi.ama istersen sisteskop yapalım dedi.yani idrar deliğinden afadersiin aletle gidip bakalım dedi.ama büyük ihtimalle bişey çıkmıycak dedi.bende peşini bıraktım artık..yanlız yeşilimtrak akıntım ba@ladı. Napmalıyım bilmiyorum.doktora git.ekten bıktım valla..şimdilik böyle .saol canım merak etmişsin.dua istiyoruz doğum anında.Allah biravazda kurtarsın diyorum(bunu normal doğumda söylüyorlardı sanırım.)

Bu arada bebeğin bahsettiği ve benim biraz önce yazdığım virüs toxoplazma gandii virüsü. Testin ismi toxoplazma testi. Hamile olan arkadaşlar yaptırmak istersiniz belki.

Valla Ben bu işi çözemedim canım .doktor rahim temiz dedi.ama idrardan sonra yanma devam ediyor.idrar ve kültürde temiz çıktı doktor birşey yok büyük ihtimalle dedi.ama istersen sisteskop yapalım dedi.yani idrar deliğinden afadersiin aletle gidip bakalım dedi.ama büyük ihtimalle bişey çıkmıycak dedi.bende peşini bıraktım artık..yanlız yeşilimtrak akıntım ba@ladı. Napmalıyım bilmiyorum.doktora git.ekten bıktım valla..şimdilik böyle .saol canım merak etmişsin.dua istiyoruz doğum anında.Allah biravazda kurtarsın diyorum(bunu normal doğumda söylüyorlardı sanırım.)

Hiç merak etme arkadaşım. Dua edeceğim. Tüm bekleyenlere, deneyenlere, hamilelere. Bilginisa ya acil para gelsin diye bile geçireceğim içimden :) hepiniz aklımdasınız. Yeşil akıntı bana pek normal gelmedi. Bence sen bu işin peşini bırakma. Denediğinde negatif olursa acaba ondan mı der, neden tam olarak sorun çözülmeden gittim ki diye kendini yersin. Varsın geç git, ama aklında bişey olmasın. İçini birşey kemirmesin. Rahat olmak çok önemli. Sanırım küçük bir yerde yaşıyordun. Gerekirse beraber araştıralım. Başka bir şehirde başka bir doktora git. İstanbul olsa kendi doktorumu tavsiye ederim ama buraya yakın değilsin sanırım.

Bu arada bebeğin bahsettiği ve benim biraz önce yazdığım virüs toxoplazma gandii virüsü. Testin ismi toxoplazma testi. Hamile olan arkadaşlar yaptırmak istersiniz belki.

cok güzel anlatmissin hepsini, ilginc olan bende son 10 yilimi kedilerle gecirdim ama bana da bulasmamis. hatta benim evde, 4 sene öncesine kadar kedim bile vardi. ama dedigin gibi önlem icin dikkatli olmak gerek. ya cig et bile elleme demis doktor, ona takildim, ben yemek yaparken elledigim oluyor tabi.... :(

Yeşil akıntı hiç iyi değil.
sen ilaç kullansanda eşinde birşey varmı diye baktır derim
sen bunca ilaca rağmen olaydan kurtulamıyorsan eşinede bakılmalı.
belki o hijyen değil yada onda bir virüs var ve ilişkide sana bulaşıyor

tüm bu sürecin bana hiç normal gelmiyor.
Aylardır antibiyotik ve hala sorun.

birde tuvalet hijyeni önemli örneğin kadın organı nedeniyle büyük tuvaletten sonra hep suyla poponu yıkamalısın.( biraz zor b ir konu ama neyapayım dayanamadım)
Bu sorunlar hallolmadan donasyon denememelisin.
boşuna uğraş olur;((

cok güzel anlatmissin hepsini, ilginc olan bende son 10 yilimi kedilerle gecirdim ama bana da bulasmamis. hatta benim evde, 4 sene öncesine kadar kedim bile vardi. ama dedigin gibi önlem icin dikkatli olmak gerek. ya cig et bile elleme demis doktor, ona takildim, ben yemek yaparken elledigim oluyor tabi.... :(

evet bu virüsün bulaşma ihtimali gerçekten çok düşük. yengem petshopta 3 yıl çalışmış ama ona da bulaşmamış.
canım birşey olacağından değil ama eldiven tak istersen için daha rahat olur :))

öncelikle rahım fılmı
histereskopi rahımın içine ınce uçlu kamerayla gırılıyoor medıcal parkta yaptırdım
polıp varmı
rahımın iç yapısı
smear testi
gen testi en ıyı labta yaptırın genlab ayarında sayfalarına bakın son teknık kullananların
HBs Ag
rubella
toxo ıg
anti CMV Ig ve Igm
hormon tahıllerın hepsi
d21 PROGESTERON
CHLAMYGIA TRACHOMATIS
ACA ıGg
toksoplazma
idrar mıkroskopısı
endometrial bıyopsimira
hepatit HİV TESTLERİ
AMH TESTİ bu yumurta sayısını ogrenmek
A

selam kizlar az önce alpilknuru aradim malum oda bizim kafiledeydi kac gundur yazmiyordu MSN den merak ettim esi bir kaza gecirmis parasutle ve amaliyat olacakmis kibris iptal olmus tekrar cok gecmis olsun diyorum insallah tez zamanda ayaga kalkar ve kaldigi yerden devam eder :((((
alpilknurcuğum çok geçmiş olsun canım inşaalh eşin tez zamanda eski sağlığına kavuşur.kıbrısa daha sonra gidersiniz canım üzülme.çok geçmiş olsun

Yeşil akıntı hiç iyi değil.
sen ilaç kullansanda eşinde birşey varmı diye baktır derim
sen bunca ilaca rağmen olaydan kurtulamıyorsan eşinede bakılmalı.
belki o hijyen değil yada onda bir virüs var ve ilişkide sana bulaşıyor

tüm bu sürecin bana hiç normal gelmiyor.
Aylardır antibiyotik ve hala sorun.

birde tuvalet hijyeni önemli örneğin kadın organı nedeniyle büyük tuvaletten sonra hep suyla poponu yıkamalısın.( biraz zor b ir konu ama neyapayım dayanamadım)
Bu sorunlar hallolmadan donasyon denememelisin.
boşuna uğraş olur;((

Canım saol evet benimde içim rahat deyil .ama defalarca doktora gitmeme rağmende bi sonuç yok Ortada .akıntı için Tekrar doktora gidicem..ama asıl sorun idrarda olan yanma geçmiyor bir türlü..işin garibi idrar tahlilii ve kültürü temiz çıkıyor.en son sisteskop önerdi doktor bende yaptırmadan geldim.
.

çok geçmiş olsun eşine acil şifalar diliyorum.biraz önce okudum ve çok üzüldüm.kendine iyi bak herşeyden önce sağlık canım

slm bebek , nasilsin cnm
Bende 2010 yilind a ikizlre hamileyken yaptirmistim, toxoplazma testi ama cikmadi. benimde yilalrdir 3 tane kedim var. temizlik sart tabiki ..
sadece kedi oldugu icin degil ,bahcede yetisen yesilliklerde maydanoz vs. bashcede dolasan hayvanlardan da gecebilyior kilindan ve diskisindan .ondan dolayi iiyice yikamak sart.tabiki .cig ete tek hamiller dgeil herkes elini mutlaka yikmali tabiki.
sevgiler

transferin oldumu?
Kaç embryo transfer edildi???

:122:
:121:

canım bugün embriyoloğu aradım 5 tanesi de 3. Gün bölünmesini gerçekleştirmiş, 5 . Güne gideceğiz dediler. çok sevindim. Transferim salı günü olacak. Blasto koyacağız dedi. Ama 1 ya da 2.

Bu arada birşey soracaktım. Ben günde 3 estrofem, 6 progestan fitil, 2 tane cipro, 1 tane prednol içiyorum. Sizin nasıl? Ayrıca kan testlerim yapıldı. Orun yok ama doktorum transferden sonra 12 kan iğnesi vurulacaksın dedi bütün hastalarına yapıyor. Sizde de böyle mi.

Birşey soracağım. Embriyolog bana yumurtalar çok kaliteli dedi. 5. Gün olacaklar dedi. Aklıma takıldı benim 5.gün yumurtalarım da kıbrısta kilerin ki gibi etili olabilir mi? Yasal sınır yüzünden 1 ya da 2 koyacak. Tutunma şansı ne olacak çok merak ediyorum.

canım bugün embriyoloğu aradım 5 tanesi de 3. Gün bölünmesini gerçekleştirmiş, 5 . Güne gideceğiz dediler. çok sevindim. Transferim salı günü olacak. Blasto koyacağız dedi. Ama 1 ya da 2.

Bu arada birşey soracaktım. Ben günde 3 estrofem, 6 progestan fitil, 2 tane cipro, 1 tane prednol içiyorum. Sizin nasıl? Ayrıca kan testlerim yapıldı. Orun yok ama doktorum transferden sonra 12 kan iğnesi vurulacaksın dedi bütün hastalarına yapıyor. Sizde de böyle mi.

Bende kan iğnesi yok
bende 7 estrofem
3 progesteron
güzel haber 5. Gün tarnsferi mükemmel
hadi bakalım yolun açık olsun;))
ben idare ederim
yarın eve dönüyorum. Yehuuuu

Birşey soracağım. Embriyolog bana yumurtalar çok kaliteli dedi. 5. Gün olacaklar dedi. Aklıma takıldı benim 5.gün yumurtalarım da kıbrısta kilerin ki gibi etili olabilir mi? Yasal sınır yüzünden 1 ya da 2 koyacak. Tutunma şansı ne olacak çok merak ediyorum.
Atessn 2 embryo transfer edildi
ve hiçbir farkı yok
tutatcaksa 1 embryodanda tutuyor;))

Back
X