Bilgileirni listeede bulamadım.
arada kaçmış olabilir lütfen yenilerimisin??
ie2 klinik istemedi buradaki takibi yapan doktorum istemişti
progesterou ise klinik istedi
dert etme artık geriye değil ileriye bak elindekiler ile ilerle.
bak benim yumurtalarım varken imci yoktu
eşimin sperm defektini biliyormiyorduk;((
şimdi yumurtam yok ama biliyoruz.
ona rağmen 17 yumurtadan 1 tane a kalite çıktı.
kısmet olacaksa olacak!![/
canım merhaba... 4 kez kendi yumurtalarımla
tüp bebek denedim ama maalesef tutmadı..bir kez kendiğinden hamile kaldım ama bir süre sonra kalp atışı durdu kürtaj oldum..bütün tahliller testler rahim filmi histereskopi troidlere bakıldı sorun yoktu..eşimin semen analizindede sorun olmadığını söylediler... kendi yumurtaklarım kalitesi diye donasyona kadar verdim ve son olarak 5.cisini kıbrıs da HİT kiliniğinde denedim..beni o kliniğe istanbuldaki bir tüp bebek merkezi hazırladı gönderdi..ama maalesef olmadı..öncesinde ne östrojene ne progesterona bakıldı..bunların tahlilleri yapılmadı..sadece rahim kalınlığım ölçüldü sorun yok hazırsın dediler..estoferm coraspirin folik asit kullandım öyle gittim..donörden 11 yumurta toplanmış 9 tanesi döllenmiş ve bunların en iyi 3 taneside 7 hücreli olanlar bana transfer edildi...kalanların hiçbiri dondurulacak kalitede olmadığı için dondurulmadığı söylendi...transfer sonrası sadece progesteron eklendi..diğer ilaçlarla birlikte progesteron kullandım..sonuç negatif..,
şimdi sizlerin sürecini okurken bana bunlar yapılmadı diye aklımdan geçti, ne tahlil ne iğne hiçbirşey yapılmadı..biryerlerde birşeylermi atladık acaba????diye düşünüyorum..şimdi eşimin sperm morfolojisine baktıracağız bende kan pıhtılaşma testleri yaptırmayı planlıyorum..