HepiniZi çok seviyorum
Duam sizinle
Darisi başınıza
Dansözlerimi bekliyorum.....

yusufdeniz sonucun kaç? kaçıncı gün?
söyle de tahminler gelsin. ikiz mi tek mi :))

ben bir tane kız görmüştüm ama bakalım belki biri saklanmıştır :))
çok güzel bir kızdı. bembeyaz bir ten, renkli gözler, hafif tombiş yanaklar :)
dualarımız kabul oldu. çok mutlandım çok.

Selam kizlar. Bir suru hamilemiz olmus, hepinizi tebrik ederim! Hem cok sevindim sizin adiniza, hem de geri kalan herkes icin cok umut verici. Geriye dogru okuyacagim simdi. Haber bekleyenlere de iyi sanslar, hayirlisi ne zamansa o zaman olsun, saglikla mutlulukla olsun.
Benim halim daginik. Kendi yumurtalarimla mini tup tedavisi ile devam ediyorum, ama folikuller son 3 keredir bos cikiyor. Gecen ay ilacla olmasina ragmen onda da bos cikmisti. Oysa 6 ay once yapilan IVF'imde 2 tane A kalite gelismisti. Hizla asagiya mi gidiyorum, bu Cek ellerinde yumurtam icinemi kacti nedir bilemedim.
Hepinize sevgiler.

kampaaaa boşver şu kendi yumilerini yaaaa! donasyona geç direk. bak boşu boşuna umut, zaman, para kaybediyorsun. bence o klinik seni oyalıyor. yaptıkları umut tacirliği!
sanırım papatya yazmıştı. bebeğini kucağına alınca neden daha önce donasyon denemedim diye kızmış kendine.
sen de kendine kızma sonra.

Bugün 5. Günde transferim oldu. çok umutsuzum. 1 tane konuldu. Tutar mı bilmiyorum.

bee bu mesaj hiç olmadı şimdi. ne demek tutar mı bilmiyorum. hiçbirimiz bilmiyoruz ki! donasyonda 4 adet blasto alıp tutmayan arkadaş var.
efsune tek embriyonun bölünüp ikiz olduğu biriniyazmıştı bana. bir de o var.

transfer olunca yaptığımız şey, sakin ve umutlu olmak. enerjimizi yüksek tutup, sabırla beklemek.
bol bol protein alıp istirahat etmeye bak. şu anda rahminde bir embriyo var.
dua edelim, yaradan can versin. güzel bir ömür, sağlıklı bir hayat versin :))

Transfer vaktim büyük ihtimalle önümüzdeki hafta. Doktorum Berk Bey Dunya tıp merkezi. Herks için hayırılsı inşallah:-) Birazdan bir toplantıya gireceğim. Excelde tablo yapıyorum :-))) havadan mıdır nedir?? Konsantrasyon sıfır. Geyik yapasım var:-)) Bi taraftanda transfer sonrası nasıl kaçabilirim işten onun hesabını yapıyorum.. Aklına yalan gelen var mı? hastalığı yutmaz bu adam..

Theo cuğum nasılsın arkadaşım özledim seni yaaa...
Yaa bırak şimdi patronu matronu... Transferini yaptır sen önce bir ... zaten o bebekleri aldıktan sonra patronu filan sallamazsın emin ol..
Bütün aklın bebeklerinde olur... Adam zaten anlattığına göre denyonun teki...:35: dünyada tek patron o mu kaldı... Sen şimdi tedavini düşün..
Şehir dışında çok yakiiin bir akraban ameliyat falan geçirmiş olsa...sen de oraya gitsen..hatta bu akraban Kıbrısta da yaşıyor olabilir... nasıl yalan? uymaz mı? Patron yalanı yutar yutar... Yutmazsa keyfi bilir :52::52::52:
Bu da sana:54::54::54:

Son düzenleme:
yusufdeniz sonucun kaç? kaçıncı gün?
söyle de tahminler gelsin. ikiz mi tek mi :))

ben bir tane kız görmüştüm ama bakalım belki biri saklanmıştır :))
çok güzel bir kızdı. bembeyaz bir ten, renkli gözler, hafif tombiş yanaklar :)
dualarımız kabul oldu. çok mutlandım çok.

Ayni dönemdeki tuum transferi olan olmayan bekleyen kim varsa ALLAH sizinle beraber olsun rüzgardelin sonuç 337 çıkti benim test tarihim 4 mayıs dı 4 mayısda birdaha test yapicam

nilda merhaba,
aslında bu kadar negatife rağmen detaysız bu işe başlamak tuhaf olmuş gerçekten.
progesteron değerim benim de ölçülmedi. atessn in dediği gibi. sanırım bu, bu forumda denenerek bulunan birşey :) trombofili panelİni de buradan duyup kendim yaptırmıştım ve gerçekten de pıhtılaşma problemim varmış.
çoğunlukla doktorlar bakmıyor. transfer sonrası iğne konusunda haklısın.
benim ilk denememde transfer sonrası iğne verilmemişti. ama firdevs hanım proluton depot verdi. 4 adet vuruldum. ben firdevs hanımın başarı oranının yüksekliğini buna bağlamaya başlayacağım yakında. çünkü diğer merkezlerde çoğu zaman bu iğne verilmiyor ama o hep veriyor.
sen de tüm testlerini yaptır ve bir de öyle dene bakalım. umudunu sakın kaybetme. denemeye devam :))
senin dansözünü oynatmadan olmaz :))

rüzgar selin merhaba...çok haklısın daha detaylı bakılmalıymış..gittiğim merkezdekiler bu tarz testleri yaptırmadılar..sayenizde öğrendim..bakıyorum firdevs hanımın başarısı çok..dediğin gibi başarısı hazırlık safhasına önem vermesinden..
canım inşallah her isteyene verir allah hepimizin dansöz sırası gelsin..denemeye devam..

oo yusufdeniz maşallahhh değer çok güzel galiba ikizler geliyor hadi allah yollarını açık etsin sağ salim kucağına alırsın inşallahhhh

Ayni dönemdeki tuum transferi olan olmayan bekleyen kim varsa ALLAH sizinle beraber olsun rüzgardelin sonuç 337 çıkti benim test tarihim 4 mayıs dı 4 mayısda birdaha test yapicam

maşallah maşallah :)
aykızımdan sonra ikinci üçüzler geliyor sanırım :))
Allah tamamına erdirsin, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :))

bir insan bu kadar mı şirin bu kadar mı içten olur. senin kızınla konuşmalarını hayal ettim biran. çok tatlı şirin bir anne olacaksın hissediliyor taaa burdan. çok heyecanlıyım yaa .ne güzel geldi doğacağı günler. sağlıkla gelsin tatlı kız. haftaya kucağında olacak inşallah. ne güzel bir mucize bu. :16:biz doğuştan çıkarken zenci bir karı koca ile beraber arabaya bindik. kadın yol boyu karnını okşadı. sperm donasyonuymuş sanırım.(onlar inince şoför söyledi.) umut ve arzu dünyanın heryerinde aynı. her yaşta her ırkta anne olma isteği çok başka bişey. ALLAH HERKESE BUNU YAŞATSIN....:16:

maşallah maşallah :)
aykızımdan sonra ikinci üçüzler geliyor sanırım :))
Allah tamamına erdirsin, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :))
Rüzgar selin bende senle aynı düşünüyorum.
test günü cumartesiydi oysa 4 gün önce yaptı .. Çoooook yüksek bir değer
hayırlısı olacak.
herşey yolunda gitmesi için gerekeni yapacaktır..
üçüzler yolda !!!!
aykızım sana eşlik edecek birrisi geliyor;))

Rüzgar selin bende senle aynı düşünüyorum.
test günü cumartesiydi oysa 4 gün önce yaptı .. Çoooook yüksek bir değer
hayırlısı olacak.
herşey yolunda gitmesi için gerekeni yapacaktır..
üçüzler yolda !!!!
aykızım sana eşlik edecek birrisi geliyor;))

gerçekten değer 4 günde dahada artacak maşallah bebekler gelişiyorrr hadi bakalım hayırlısı....:49::49::49:

bir insan bu kadar mı şirin bu kadar mı içten olur. senin kızınla konuşmalarını hayal ettim biran. çok tatlı şirin bir anne olacaksın hissediliyor taaa burdan. çok heyecanlıyım yaa .ne güzel geldi doğacağı günler. sağlıkla gelsin tatlı kız. haftaya kucağında olacak inşallah. ne güzel bir mucize bu. :16:biz doğuştan çıkarken zenci bir karı koca ile beraber arabaya bindik. kadın yol boyu karnını okşadı. sperm donasyonuymuş sanırım.(onlar inince şoför söyledi.) umut ve arzu dünyanın heryerinde aynı. her yaşta her ırkta anne olma isteği çok başka bişey. ALLAH HERKESE BUNU YAŞATSIN....:16:

atessn ben de artık sabırsızlanmaya başladım. hatta bugün bir ara 'o kadar erken doğum dediler, 1 hafta kaldı daha doğmadı' diye söyleniyordum :)) (şükretmem lazımken!)
inşallah sağlıkla kucağıma alırım da forum olarak bi rahatlarız :)) doğsun da ben ona şirin anne olurum tabii :)

sperm, yumurta farketmiyor. minicik bir mucizenin karnında , kucağında olması öyle muhteşem ki, herkes bu yolda ter dökmeye hazır.
isteyen herkes anne-baba olsun, sağlıkla büyütebilsin bebeklerini.

Sizlere bişeyler danışacağım
İlginç bir gelişme oldu Perşembe Kıbrıs'a on. Görüşme için gidiyorum. Bu arada da dün doktoruma gittim kontrol icin Tek yumurtam olduğunu görünümünde iyi olduğunu söyledi şansımızı deneyelim dedi tamam dedim bende:)) orgalutran verdi ve gonalf bu sabah orgalutrani aksamda gonalf yaptim cuma gunu berk bey kontrol edecek eğer gelişmiş ve yumurtam duruyorsa pazartesi doktoruma gideceğim ama bu arada Cumartesi gunü dahil ilaçlarımi aldım ama hersey yolunda giderse pazar gunü uçağa binmeden orgalutrani vurmam lazım aksam ist gelincede gonalf ne dersiniz yarın alayim mı istanbuldan yoksa Kıbrıs'ta bulurmuyum ve ne kadardır acaba?
Şans dileyin bana canlar dualarınızı eksik etmeyin:)) hepinizi sevgiler:9:

Neler okudum simdiiiiii coook guzel!!!! Allah tamamini erdirsin canim benim m yaaaa

Darisi tum herkese arkadaslar

Progesteron dgeri icin sormustunuz: hayir bana kibris dami doktor baktir demedi.... Almanyadaki doktorum bakti progesteron co dusuk ve hemen ilaclari artirdi. Ve donasyonda genelde progesteron dusuk oluyor dedi...

Yusufdeniz degerin kac ve kacinci gunsun bugun?? Ne zaman ilk ultrason??? Neler hissediyorsun anlat bize sicagi sicagina :))

Sizlere bişeyler danışacağım
İlginç bir gelişme oldu Perşembe Kıbrıs'a on. Görüşme için gidiyorum. Bu arada da dün doktoruma gittim kontrol icin Tek yumurtam olduğunu görünümünde iyi olduğunu söyledi şansımızı deneyelim dedi tamam dedim bende:)) orgalutran verdi ve gonalf bu sabah orgalutrani aksamda gonalf yaptim cuma gunu berk bey kontrol edecek eğer gelişmiş ve yumurtam duruyorsa pazartesi doktoruma gideceğim ama bu arada Cumartesi gunü dahil ilaçlarımi aldım ama hersey yolunda giderse pazar gunü uçağa binmeden orgalutrani vurmam lazım aksam ist gelincede gonalf ne dersiniz yarın alayim mı istanbuldan yoksa Kıbrıs'ta bulurmuyum ve ne kadardır acaba?
Şans dileyin bana canlar dualarınızı eksik etmeyin:)) hepinizi sevgiler:9:

Yolun açık olsun , ınşallah herşey dılledığın gıbı olur , dualarım senınle.

sizlere bişeyler danışacağım
ilginç bir gelişme oldu perşembe kıbrıs'a on. Görüşme için gidiyorum. Bu arada da dün doktoruma gittim kontrol icin tek yumurtam olduğunu görünümünde iyi olduğunu söyledi şansımızı deneyelim dedi tamam dedim bende:)) orgalutran verdi ve gonalf bu sabah orgalutrani aksamda gonalf yaptim cuma gunu berk bey kontrol edecek eğer gelişmiş ve yumurtam duruyorsa pazartesi doktoruma gideceğim ama bu arada cumartesi gunü dahil ilaçlarımi aldım ama hersey yolunda giderse pazar gunü uçağa binmeden orgalutrani vurmam lazım aksam ist gelincede gonalf ne dersiniz yarın alayim mı istanbuldan yoksa kıbrıs'ta bulurmuyum ve ne kadardır acaba?
şans dileyin bana canlar dualarınızı eksik etmeyin:)) hepinizi sevgiler:9:
bol şanslar canım allah yardımcın olsun:16:

Back
X