selam kızlar...foruma şimdi girebildim..efsune,fb'li,yusuf deniz hepinizi tebrik ederim...hayırlı olsun kızlar...
bende pek iyi haberler yok,dün öğlen saatlerinde kürtaj oldum...ben kanamayla tüm parçaları attığımı düşünüyordum...vajinal ultrasonda keseye ait parçalar görülünce mecburen kürtaj oldum..
kısmet değilmiş...içim buruk...onca emek..onca para..herşeyden önemlisi onca umut...
artık ağlamıyorum...
en çokda anneler gününde anneme sürpriz yapacaktım ..ona üzülüyorum..ne yapalım..
ben yapılabilecek herşeyi yapmıştım...progesteron,clexane,aspirin..takdiri ilahi..doğal seleksiyon..gitmesi gerekn gidiyor..
eşim bize destek olsun diye kayınvalidemi çağrıdı..o yanımızda..nete pek giremiyorum..
“Göklerin ve yerin hâkimiyeti Allah’ındır. O dilediğini yaratır. Dilediğine kız evlat, dilediğine erkek evlat verir. Veya erkek ve kadın olarak onları evlendirir de onlardan dilediğini kısır bırakır. O her şeyi en iyi bilir, dilediği her şeye kadirdir.”(Şura, 42/49-50)
Gülfemak Selamlar, umarım bu mesajı okuyabilirsin..
Herşeyin bir zamanı vardır .. Senin bebeğin zamanını bekliyor. Gelecek sadece sabır istiyor. Bilmiyorum daha öncesinde gebeliğin var mı? Ancak inan sadece gebeliği yaşayabilmek için gözü dönen kadınlar var:-(
Ateş düştüğü yeri yakar bilirim . İnancının çok güzçlü olduğunu görüp belki bir hatrılatma yapabilirim. Allah seni bütün kötülüklerden ve çok üzüleceğin belki de hayati risk yaşayacağın bir gebelikten korudu. Seni annene ve eşine bağışladı.
Bir şeyi hep birlikte unutmayalım güzel arkadaşlar.. Burada asıl olan bizleriz. Bizlerin sağlıkları ve huzuru öncelikli ..
Güzellikler diliyorum Gülfemak. Bir kaç ay sonra herşeyi unutup tekrar büyük bir hevesle denemek için aramızda olacaksın. Ve bil ki biz seni hiç desteksiz bırakmayacağız.