canim benim, cok dogal tabii korkman...bende bile ilk bir tane gözükdügünde, ikincisi bir kac gün sonra gözükmüstü, taa 10. haftaya kadar acikcasi bizde korktuk, acaba 3. sü de varmi diye. cünkü bazen cok iyi saklaniyormus. yani kolay bir gebelik degil elbette, riskleri daha fazla bu bir gercek. ayni zamanda Allahim insallah sana kuvvetini ve sabrini vericeketir. ve dedigin gibi bekle bakalim 12. haftaya kadar..cogu zaman - buda bir gercek - ücü birden gelismiyor ilk haftalar, ikiz kaliyor, ve hatta tek bile kalabiliyormus. Artik hakkindan Allah ne hayirlisini senin icin verdiyse o olucaktir..kaderin önünden gecilmiyor iste..dedigin gibi 100de 100 tutmasi bir mucize gercekten - tam piyango :)
inan aklimdan sen ve aykizim cikmiyorsunuz..
migde bulantin hemen illa da gecmez canim, seni korkutmak istemem ama kendini ayarla yani, bazen 15. haftalara kadar sürüyor, asiri kötü olursan, hamilelikte alinabilcek ilaclar var canim, aci da fazla cekme yani. bak ben mesela felakat migde yanmasi yasiyordum söyle 18. haftadan sonraydi sanirm, gece gündüz ne uyku ne bisey dogru dürüst yiyebiliyordum, doktor ilac verdi, inan ondan beri bir kez migdem yanmiyor, ve ne rahatmis diyorum, bosuna öyle bir kac hafta aci cekmistim, kendimi yipratmisim. yani kendini nasil bir sekilde rahatlatacagin seylere odaklanacaksin artik.
merak ettim - esinin ailesi kendi ailen falan ögrendilermi 3üz olduklarini :) tepkileri nasildi? birde canim ikisinin kalp atisini duyduk diye yazmistim, yani digerinde daha embyro gözükmedi tam?