Kizlar ya hapımın bitmesine daha yedi gün vardı .ikisini sondan içmiştim.vee bu gün pat diye adet oldum.şimdi irem hanımı arıycam..bakalım ne diycek.

Tressciğim bence sen firdevs hnı ara..ne yapalım bir ay daha atar. Biliyorum hemen gitmek istiyorsun ama Olumsuz olacğına zamanını beklemek en iyisi:))

Bugün adetimin 2.günü 19 gün sonra bir iğne yapacağımı söyledi İrem hanım ve daha sonra transfer.Firdevsle görüşemedim aramadı beni.Arayacakmış ama ne zaman bilmiyorum.Büyük ihtimalle de benim hakkında fikri yok.peki bu kadar kısa sürede Donörü nasıl belirleyecek.Acaba donmuşlarla mı yapacak ki bunu istemiyorum.Arkadaşlar benim gibi aniden transfere gideniniz var mı.çok tedirginlik.Film bile yok elimde,keza tahlillerde.Hepsini ancak adet sonrası halledeceğim.Kör gözüne parmak misali olacak biraz.Ertelersem de bir daha kalır yapamam diye korkuyorum.malum yaşda 44 lütfen yol gösterin

Firdevs hanımın cebini nasıl öğrenebilirim.Efsune sende varsa bana yazabilirmisin.Özelden yazma şansım yok.hatta direk kendi mail adresi varsa o da olur.Arayıp sormazsa rotayı bu hafta içinde değiştirsem mi diyorum uffff çok belirsiz her şey

Kafam çok karıştı ve korkuyorum. 10. Gün değerim 153. 13. Gün 824. 16.gün 2666. 20.gün 6290 olmuş. Değerlerim bozuk mu hep benim. özellikle son değer bir garip. Dün doktora gittim. Karından ultrason ile kese gözüktü ama etrafında olması gereken ikinci çizgi tam görülemiyor. Karından baktığı için. Dış gebelikte yalanco kese de olabiliyormuş. Dış gebelik ile bilgisi olan var mı çok korkuyoru. Cuma tekrar gideceğim. Vajinal yaptırırım artık. Bebek mucize idi benim için sanırım bitecek. Hem de bir sürü operasyon geçireceğim. çok moralim bozuk

Bugün adetimin 2.günü 19 gün sonra bir iğne yapacağımı söyledi İrem hanım ve daha sonra transfer.Firdevsle görüşemedim aramadı beni.Arayacakmış ama ne zaman bilmiyorum.Büyük ihtimalle de benim hakkında fikri yok.peki bu kadar kısa sürede Donörü nasıl belirleyecek.Acaba donmuşlarla mı yapacak ki bunu istemiyorum.Arkadaşlar benim gibi aniden transfere gideniniz var mı.çok tedirginlik.Film bile yok elimde,keza tahlillerde.Hepsini ancak adet sonrası halledeceğim.Kör gözüne parmak misali olacak biraz.Ertelersem de bir daha kalır yapamam diye korkuyorum.malum yaşda 44 lütfen yol gösterin

geçmiş mesajlarını okuyamadım, hangi süreçleri yaşadın bilmiyorum. belki yardımı olur diye yazmak istedim, benim ilk denememde toplam süreç 45 gün kadar sürmüştü, yani burads doktorla görüşmem, karar verme, ilaca başlama, transfer tarihi arasında geçen süre.

ikincisinde biraz daha uzun sürdü, 2 aydan biraz fazla. bunun sebebi, yeni doktorumun rahimin hazırlanması için daha fazla zaman gerektiğini düşünmesi idi. ama transfer için gideceğimi, transferden 3-4 gün önce haber verdiler, apar topar gittik.

muhtemelen sürekli takip ettikleri donörler vardır. sen hazır olmadığını düşünüyorsan (bedenen ve zihnen) 1-2 ay daha bekleyebilirsin, yaş daha 44, telaşa hiç gerek yok. birkaç ay önce yada sonra, hiç farketmez. Eğer senin yaşında olsam, tekrar donör dener, kızıma bir kardeş isterdim.

canim en son 8.gün evde test yaptim tek cizgiydi 9.gün Cuma günü kann verdim ve yarin sonucu alacagim persenmbe gununden sonra birdaha evde test yapmadim hayirlisi diyip yarini bekliyorum..Kücük prensimizle prensesimiz nasil? kacinci haftadasin ? 22 diye hesapladim ama yanilmista olabilirm..sevgiyle kal canim

bugun sonucu aldim negatig degerim 2 nin altinda cikti nasip Kismet diyelim sevgiyle kalin

Çok zor bir durumla karşı karşıyayım. Birtanesinin tutacağı imkansızken %%100 başarı . Bu bir lütuf ama ne olur başıma ne gelir bilemiyorum...

Birde hamilelik bulantıları beni çok mızmız yaptı. Sabahları çok kötüyüm akşamlarıda.
Kitap yapraklarından tüm dünyaya hiçnbir kokuya katlanamıyorum. Kendi kokum bile;((

Herkes çok sevindi sağolsunlar bebekleri ve anneyi bekleyen tehlikeleri bilseler nefesleri tutulurdu..

12. Haftaya kadar bekleyeceğiz durum ne olacak bakalım..korkuyorum..

Aykızım için endişeleniyordum şimdi kenim için de endişeleniyorum;((

efsunecim okuyunca çok çok çok sevindim . Demek bebeklerin 3 tane , evet zor bir süreç seni bekliyor ama herşeyde bir hayır vardır biz ne zorluklara göğüs germiş insanlarız bu dert mi , yeterki sağlıklı olsunlar .

3 tane melek var içinde bu müthiş bişey :))))))

Çok üzgünÜm keşke herşey farklı olabilseydi. Ne halde olabildiğini az çok. Hayal edebiliyorum. Her başarısız tüp bebekte haberi aldığım gün sanki ben yoktum hayat yanımda geççip gidiyordu.,
Üzüleceksin biliyorum ama çaresizlik iliklerine işleyecek ve neden ben diyeceksin.
Biraz isyan biraz ağlamak ve birazda kederli bu yoldan geçip yeni bir denemeye yelken açmanı diliyorum..

Hayrına olacak herşeye varım senle;)))
Seni seviyoruz ve bi burdayız!!

Kaç embryo transfer edilmişti sana ve kalınlık kaçtı??

20 gunluk erkek bebegimiz var. Maas. cok tatli. Ayni babasi. Ben esmer kara kasli iken bebegimiz sarisin beyaz tenli. Cok guzel bir duygu. Ama cok zor gecti hamileligim. 32. haftadan 38. haftaya kadar hastanede yattim. Erken dogum sancisi cektim. cok agrim oldu. Albumine yakalandim. Su an bile vucudum odemli. Ama artik iyilesme surecine girdim. sukur. Uzun sure yatmaktan kaslarim tembellesmis. Her an kaslarimi yeniden hayata hazirlamak icin egzersiz yapiyorum. Sezeryandan kaynakli agrilarimda devam ediyor. Inanin cok zor hamilelik cok sukur ki bebegimiz kucagimizda. Bebegimizde ruzgarselinin bebegi gibi sarilik tehdidi cekti. Sutum gelmedi . yavas yavas sutum artiyor. Mama takviyesi ile birlikte.

ne mutlu size.donasyon muydu,kime yaptırmıştınız?Allah size de bebeğinize de uzun ömür versin.adı ne bebeğinin canım?

bugun sonucu aldim negatig degerim 2 nin altinda cikti nasip Kismet diyelim sevgiyle kalin

canım geçmiş olsun,çok üzüldüm.seni çok iyi anlıyorum .6 kere yaşadım bu duyguyu ben de.doktor ne dedi?

kızlar ben çarpıldım,aşık mı oldum ne ?hem de kimeeee?

gördüm onu ,elini salladı bize,rüya gibiydi,şoktayım,başka bir boyuta geçtim sanki.
dünya bir yana o an bir yana.
doktorun elinden cihazı alıp kendim gezdire gezdire baksam mı ki diye düşündüm :))))
gözümün önünden gitmiyor,saf saf gülüyorum kendi kendime sürekli...

doktor kıza benziyor ama yan duruyor, net bir şey diyemeyeceğim dedi.

şimdi tekrar gireceğim ultrasona, tekrar göreceğim 17.00de,ense ölçümü yapılacak büyük ultrasonda.2li test için de kan vereceğim.

ben en iyisi gideyim bakayım doya doya...harikaaaaasın, cansın sen, cansın.

hadi bana müsaadee...:)))

Son düzenleme:
Canım çok üzgünün.inan pozitiflerde kendim gibi sevinirken negatiflerede yine kendim almış gibi üzülüyorum.inşallah Tekrar umutların yeşerecek.sana sabır ve zaman diliyorum.

Çok geçmiş olsun demekten başka bir şey yok.En zor günler bu günler ama geçiyor.Sonra sanki hiç yaşamamış gibi oluyor ve yeni umutlar filizleniyor.Tüp bebek denemelerinde çok yaşadım anlıyorum seni.Bu yolda çok düşüp kalktım.Ama umut hep var sakın yıkılma.

Mesajın için sağol canım.Hemen aradım henüz kıbrısa gelmemiş.Bu gece arayacağını söyledi.İçim rahatladı biraz.Yeniden teşekkürler.Lütfen kendine iyi bak çünkü sen tam 4 canlısın:)))Darısı başımıza:)))

Canım seninde dediğin gibi sanırım benim bu ayda transfer kalıcak gibi.diğer aya sarkıcak büyük ihtimalle..yaa üç aydır çabalıyorum ama gidemiyorum bir türlü..Artık hayırlısı diyorum.Yapıcak bişey yok gibi şuan...:(((

Son düzenleme:
geçmiş mesajlarını okuyamadım, hangi süreçleri yaşadın bilmiyorum. belki yardımı olur diye yazmak istedim, benim ilk denememde toplam süreç 45 gün kadar sürmüştü, yani burads doktorla görüşmem, karar verme, ilaca başlama, transfer tarihi arasında geçen süre.

ikincisinde biraz daha uzun sürdü, 2 aydan biraz fazla. bunun sebebi, yeni doktorumun rahimin hazırlanması için daha fazla zaman gerektiğini düşünmesi idi. ama transfer için gideceğimi, transferden 3-4 gün önce haber verdiler, apar topar gittik.

muhtemelen sürekli takip ettikleri donörler vardır. sen hazır olmadığını düşünüyorsan (bedenen ve zihnen) 1-2 ay daha bekleyebilirsin, yaş daha 44, telaşa hiç gerek yok. birkaç ay önce yada sonra, hiç farketmez. Eğer senin yaşında olsam, tekrar donör dener, kızıma bir kardeş isterdim.
Yeni katıldım aranıza.Okuyor okuyor bir türlü karar veremiyordum.Efsune'nin ve diğer arkadaşların arka arkaya pozitifleri bana artık tamam başla dedi.Aslında BEBEK arkadaşın hamilleliği milat ama kısmet bu günlereymiş.Her geçen gün kayıp gibi gelmeye başladı.Planımı,bütçemi temmuz ayına göre ayarlamışken bir ay önceye aldım.Hemen gitmek hamile kalıp gelmek istiyorum.Aslında belki de hatalı davranıyorum ama işte şimdiki psikolojim beni böyle yönlendiriyor.Firdevs hanımla doğru dürüst konuşamadım.Bu gece arayacağını söyledi.
Benim rahim hazırlığı konusunda hiç bir fikrim yok.Düzelni adet görüyorum.Tüp bebek tedavilerimdede hiç böyle bir şey olmadı.Ayrıca filmlerim var elimde ama tarihleri biraz eski.En yenisi 3 yıl önce çekilmişti.Kabul edeceklerini sanmıyorum.Bu nedenle bir hafta sonra (adet bitimi)yenisini çektirip göndereceğim.Durum böyle işte.Sen ne güzel kavuşmuşsun bebeğine.Allah ona uzun ömür versin inşallah.Bebeklerimiz olsun,oğluna kardeş olsun inşallah.Bizlerede dua et lütfen

bugün geç kaldım biraz ..sabah ta göz attım ama isteksizdim. demek sebep buymuş..

çok üzüldüm canım. senin de bebeklerini ne kadar çok istediğini biliyorum . okuyunca aynı acıları tekrar tekrar hissediyorum. ateşsn de de çok fena olmuştum.. şimdi bir darbe daha.
canım arkadaşım seninle özelde skype de çok görüştük seni tanıdığıma çok seviniyorum. seni biliyorum sen çok güçlüsün. bunu üstesinden geleceksin.
ama toparlanınca eksik parçaları tamamlayacağını düşünüyorum. dr. bir sebep söyledi mi.
belki de şu tsh a yoğunlaşmak lazım.

senin canın sağolsun. senin zaten güzel bir kızın var .
yenisi de bir yerlerde seni bekliyor .hazır olduğunda alacaksın inşallah.
ne olursa olsun umuduzu yitirmemeliyiz di mi
seni çok öpüyorum.
kendine çok dikkat et ltf.

Yeni katıldım aranıza.Okuyor okuyor bir türlü karar veremiyordum.Efsune'nin ve diğer arkadaşların arka arkaya pozitifleri bana artık tamam başla dedi.Aslında BEBEK arkadaşın hamilleliği milat ama kısmet bu günlereymiş.Her geçen gün kayıp gibi gelmeye başladı.Planımı,bütçemi temmuz ayına göre ayarlamışken bir ay önceye aldım.Hemen gitmek hamile kalıp gelmek istiyorum.Aslında belki de hatalı davranıyorum ama işte şimdiki psikolojim beni böyle yönlendiriyor.Firdevs hanımla doğru dürüst konuşamadım.Bu gece arayacağını söyledi.
Benim rahim hazırlığı konusunda hiç bir fikrim yok.Düzelni adet görüyorum.Tüp bebek tedavilerimdede hiç böyle bir şey olmadı.Ayrıca filmlerim var elimde ama tarihleri biraz eski.En yenisi 3 yıl önce çekilmişti.Kabul edeceklerini sanmıyorum.Bu nedenle bir hafta sonra (adet bitimi)yenisini çektirip göndereceğim.Durum böyle işte.Sen ne güzel kavuşmuşsun bebeğine.Allah ona uzun ömür versin inşallah.Bebeklerimiz olsun,oğluna kardeş olsun inşallah.Bizlerede dua et lütfen

düzenli adet görüyorsan daha hızlı bir süreç yaşaman normal sayılır. senin içinin rahat olması her şeyden önemli, o yüzden doktoruna, firdevs hanıma, bu konuda seni takip eden herkese kafana takılan her şeyi iyice anlayana kadar sormaktan çekinme. duaların için teşekkür ederim. benim de dualarım, kalbim sizlerle.

Back
X