Hayatım,

Lütfen miğde yanma ilacını yazarmısın??? Ben hayatım boyunca miğdemde rahatsızlık hissetmemiştim. Miğde ağrısı yanması bulantısına nakavt ıldum;((
İki keseyi geçen hafta görmüştük ve bu keselerden birinin kalp atışını bu hafta dduyduk.
Ama 3. kese bu hafta içind ekalp atışıyla bu kontrolde gözüktü..
Geçen haftanın 2. kinde kalp atışı yok ama o da gelecek hafta olur dedi doktor..

Olacağı varmış artık şikayet etmek yerine korkularımı kanalize etmeye çalışıyorum.

Kimseye söylemedik. Hele ikiz üçüzü olduğunu söylemeyi hiç düşünmüyoruz şimdilik. 12.hafta geçsin bir hele..

Zaten annnem şuanda tüm gücünü kızkardeşe sefer etmiş durumda. Babamla birlikte24 saat emrine amade yaşıyorlar. O da onları parmağında oynatıyor. Düşün anneler gününde gittik hep beraberdik. Hamile kıyafeti giymiş kızkardeş hamileyim amniyosentez iyi geçti felan yok söylemek. Nasılsın nasıl gidyor dedim çok şükür sen nasılsın? Sanki bebek yok ortalıkta. Çocuğu olmayanın nazarı değeri birçok arkadaş yapmıştı eşimin ailesi ve benim aileden olunca şok oluyorsun..
Buna benim yapacağım birşey yok onun görgüsüzlüğü!!

Bugün bir perinatoloğa gideceğim.
Kendine dikkat et. Şişlikler ne alemde??

Elbette canim - iste migde yanmasi ilaci - ama bildigime göre ilk 12 hafta alinamiyor..sen yinede tabii doktoruna sor.

Omeprazol

burda omeprazol olarak biliniyor. Hexal sirketinden satiliyor ama tabii daha cok sirketler var satan.

migde bulantin icinde vomex alabilirsin ilk haftalari dahi. burda bir bas doktor hastanede görevli olan da tastikledi, hic sorun olmaz dedi vomex ilacinda, hamilelikte bulantiya karsi tek alinabilen ilac vomex mis...

sana gelince canim....yazdiklarini cok iyi anliyorum...bekliycen artik. yapicak bisey yok......insallah hakkinizdan ne hayirliysa o olucaktir........annenlerin öyle davranmasi güzel degil tabii..ama böyle seyler maalesef oluyor iste...senin yazdiklarini okuyunca benim de tüp bebek zamaninda yasadigim olaylar aklima geldi..beliri zaman sonra bende artik aileme dahi demek istemedim esimle..cünkü daha cok bazen insana en yakin kisiler insani yaraliyor........maalesef...

benim siskinlikler devam canim..daha gecmiycekde zaten. artik onlarla öyle yasamayi ögreniyorum :) artik calismadigim icin ayaklarimi daha cok koltuga uzatiyorum günde bir kac kez, o iyi geliyor......

bugun sonucu aldim negatig degerim 2 nin altinda cikti nasip Kismet diyelim sevgiyle kalin

Cana yakin kardesim ,süreci cook heyecanla bekledik,gecmek bitmeyen günlerce .. üzülme desemde ,ates düstügü yeri yakiyor.acina ortak oluyor seni derinden anliyorum.Insallah tekrar deniyeceksin ,hep yanindayiz -aci günde,tatli günde..
büyük bir aileyiz, tekrar güzel paylasimlar icin ..sevgiler cnm

Öyle üzüldümki anlatamam canim..........ne diycegimi bilemiyorum....insan cok yikiliyor elbette...neden neden diye sorup duruyor elbette..ama iste maalesef yapicak bisey yok..Allahin takdiri.......insallah en yakin zamanda tekrar umut edip basliycaksin canim.....

efsunen in dedigi gibi bizler burdayiz, hep yanindayiz. burasi insana cok destek ve güc veriyor..insallah canim en yakin zamanda ufukda yine günesi göreceksin.........

cok öpüyorum..

Yeni katıldım aranıza.Okuyor okuyor bir türlü karar veremiyordum.Efsune'nin ve diğer arkadaşların arka arkaya pozitifleri bana artık tamam başla dedi.Aslında BEBEK arkadaşın hamilleliği milat ama kısmet bu günlereymiş.Her geçen gün kayıp gibi gelmeye başladı.Planımı,bütçemi temmuz ayına göre ayarlamışken bir ay önceye aldım.Hemen gitmek hamile kalıp gelmek istiyorum.Aslında belki de hatalı davranıyorum ama işte şimdiki psikolojim beni böyle yönlendiriyor.Firdevs hanımla doğru dürüst konuşamadım.Bu gece arayacağını söyledi.
Benim rahim hazırlığı konusunda hiç bir fikrim yok.Düzelni adet görüyorum.Tüp bebek tedavilerimdede hiç böyle bir şey olmadı.Ayrıca filmlerim var elimde ama tarihleri biraz eski.En yenisi 3 yıl önce çekilmişti.Kabul edeceklerini sanmıyorum.Bu nedenle bir hafta sonra (adet bitimi)yenisini çektirip göndereceğim.Durum böyle işte.Sen ne güzel kavuşmuşsun bebeğine.Allah ona uzun ömür versin inşallah.Bebeklerimiz olsun,oğluna kardeş olsun inşallah.Bizlerede dua et lütfen

hosgeldin aramiza canim.......ne güzel iste bak "tamam basla" demisin kendine!! cok sevindim adina....seni cok iyi anliyorum, her gecen gün insan öyle kayip diyor, birden gitmek istiyor. bu cok dogal canim...bizde zamaninda bi ögrendim kibris da donasyon oluyormus diye, okumaya basladim burda konu hakkinda, ve kisa zaman sonra kendimi karari vermis durumda buldum..yani biseyler beni sürükledi durdu.......sanirim söyle böyle 3 ay icinde bizde karar vermistik canim......

rahim filmi falan gelince: 3 yildan fazla olsa bile illaki bence gerek yok diyebilirler merkezler.sadece bu virus hastaliklarin testleri cok eski olmamasi gerek. ama anlatirlar sana zaten. insallah hersey gönlünce olsun canim!!!

Kafam çok karıştı ve korkuyorum. 10. Gün değerim 153. 13. Gün 824. 16.gün 2666. 20.gün 6290 olmuş. Değerlerim bozuk mu hep benim. özellikle son değer bir garip. Dün doktora gittim. Karından ultrason ile kese gözüktü ama etrafında olması gereken ikinci çizgi tam görülemiyor. Karından baktığı için. Dış gebelikte yalanco kese de olabiliyormuş. Dış gebelik ile bilgisi olan var mı çok korkuyoru. Cuma tekrar gideceğim. Vajinal yaptırırım artık. Bebek mucize idi benim için sanırım bitecek. Hem de bir sürü operasyon geçireceğim. çok moralim bozuk

güzelim Allah askina UNUT SU DEGERLERINI - vücudun mathematik degil....her insanda cok ama cok farkli, sadece ilk basta katlanmasi önemli tamam.........üstelik belirli günden sonra illaki ikiye katlanmiyor..birde bazen mesela basta iki tane oluyor, bir tanesi devam etmezse degerler farkli da olabiliyor....

bu dis gebeligi simdi doktor sana tastikledimi?? bence vajinal baktirsaydin daha tam iyi gözükürdü. dediigim gibi vajinal bakilirsa bir zarar yok canim..daha iyi gözüküyor ilk 3 ay vajinal......

hadi Allah kolaylik versin...bizleri haberdar et canim.........

Çok üzgünÜm keşke herşey farklı olabilseydi. Ne halde olabildiğini az çok. Hayal edebiliyorum. Her başarısız tüp bebekte haberi aldığım gün sanki ben yoktum hayat yanımda geççip gidiyordu.,
Üzüleceksin biliyorum ama çaresizlik iliklerine işleyecek ve neden ben diyeceksin.
Biraz isyan biraz ağlamak ve birazda kederli bu yoldan geçip yeni bir denemeye yelken açmanı diliyorum..

Hayrına olacak herşeye varım senle;)))
Seni seviyoruz ve bi burdayız!!

Kaç embryo transfer edilmişti sana ve kalınlık kaçtı??

sevgili efsune bana 3 a plast 1 tanede a kalite toplam 4 embriyo Transfer edildi 5 gun transferiydi rahim kalinligim 9.5 ti arkadaslar ben biraz toparlanmak istiyorum yazan olursa gorup cevap yazamayabilirim simdiedn özür dilerim ve gecmis olsun diyen herkese ayri ayri tskr ediyorum sevgiyle kalin :(

sevgili efsune bana 3 a plast 1 tanede a kalite toplam 4 embriyo Transfer edildi 5 gun transferiydi rahim kalinligim 9.5 ti arkadaslar ben biraz toparlanmak istiyorum yazan olursa gorup cevap yazamayabilirim simdiedn özür dilerim ve gecmis olsun diyen herkese ayri ayri tskr ediyorum sevgiyle kalin :(
çok üzüldüm canım yaaaa .napalım canım elimizden geleni yapıyoruz bazen olmuyor inşallah kendini toparlayıp yeniden denersin kendine iyi bak....

canım benim üzülme demek çok yersiz.gerçekten çok üzülüyorum.ama Taktir demekten başkada bişey gelmiyo hiçbirimizin elinden.inşallah tekrar deneyebilirseniz ozaman mutlu haberlerini alırız canım benim.kendine dikkat et:(

Canım nasılsın ,eşin nasıl oldu.Ben bu ayda gidemiyorum canım Yaa.Sanırım seni bekliyorum :)))

fıstıkcığım , eşim iyi ,ağrısı sızısı azaldı ama iyileşmesi için en az iki ay var. ama o çabuk toparlar. ayağına beş platin çivi taktılar. kaval kemiğini iyi parçalamış bir de fixator denilen birşey taktılar anten gibi uçları dışardan başlıyor içerden kemiğe kadar demir çubuklar.görüntüsü korkunç.. hiç üzerine basmıyor yasak .hep sek sek:))
bütün herşeyi benden istiyor .bebek gibi oldu ..şu aralar bebek bakıcısı gibiyim:). sadece tuvalet sorunumuz yok.gak diyor suyunu koşturuyorum guk diyor yemeğini götürüyorum iştahı da fena açıldı:) doymak bilmiyor..tatlısı keki böreği ..çok yoruldum bir ay olmadan..
amaaa eylül bilemedin ekimde gideriz diyor.. kısmet. o zamana beklersen gideriz tabii..
başka kimler gelecek ama:))

canım senden pozitif haber bekliyorduk çok çok şaşırdım . olduğum yerde kalakaldım.
acaba başka bir yere daha mı hcg baktırsaydın.. ne bileyim bir karışıklık var gibime geldi. bu kez çook daha hazırlıklı gitmiştin..

inanıyorum ki bunda da mutlaka bir hayır var.. Allahımızın hakkında kararlaştırdığı çok daha güzel bir durum olsa gerek..

hep birlikte yaşıyoruz üzüntüleri, eminim birlikte sevineceğiz yine..
kendini toparla ve yine gel aramıza..
sen yoksan bir kişi eksiğiz..
sevgimle selametle..

canım şuan kalakaldım duygularımı yazamıyorum inan,ordayken biliyorsun ben ümitsizliğe düştüğümde içindeki umutla bana destek oluyordun;senin sonucuna öyle olumlu bakıyodum ki;şimdi ne denir,kelimeler boğazımda düğümlendi....:(
canım arkadaşım eşimde sonuca çok üzüldü,nedenki diyor...
şuan ne desem seni teselli etmez bi yıkımdasın ama kalkıp inşallah yeniden deniycek gücü toplaycaksın... resmini gördüğüm o güzel kızında teselliyi bulman dileğiyle...

kızlar benimde sonucum yarın belli olcak ve yarın eşimide yurt dışına uğurlaycam...öyle bi duygudayımki şuan yarın test yapacak cesaretim kalmadı desem yeridir...

kızlar benimde sonucum yarın belli olcak ve yarın eşimide yurt dışına uğurlaycam...öyle bi duygudayımki şuan yarın test yapacak cesaretim kalmadı desem yeridir...

günaydin canim, demek yarin test günün........hadi hayirlisi..........en heyecanli dönemler seni bekliyor......cesaretini toparla canim, kacis yok, bilki ona göre davran. elbette kolay degil. waltkrayburga bende cok ama cok üzüldüm, cok ümitliydim..ama iste simdi ona ne desek acisina fayda yok.....takdiri ilahi, ne kadar da iyi embyro olsa, Allah "ol" demezse olmuyor iste. maalesef.

günaydin canim, demek yarin test günün........hadi hayirlisi..........en heyecanli dönemler seni bekliyor......cesaretini toparla canim, kacis yok, bilki ona göre davran. elbette kolay degil. waltkrayburga bende cok ama cok üzüldüm, cok ümitliydim..ama iste simdi ona ne desek acisina fayda yok.....takdiri ilahi, ne kadar da iyi embyro olsa, Allah "ol" demezse olmuyor iste. maalesef.

günaydın bebekciğim:) vallahi öyle bi heyecan korku varki;aslında eşim hep yanımda kalsa bu kadar etkilemezdi beni sanırım..yarın büyük günn...sabah erkenden kan vercem,öğle sonu belli olcak...ben sonucu öğrenmeye gitmiycem,eşim öğrencek,öyle istedi,sen orda kalpten gidersin dedi:1: canım çok haklısın waltkrayburg için ve hepimiz için takdiri ilahi...Rabbim benim içinde hepimiz içinde herşeyin hayırlısını versin...

canım ben heyecandan yatamıyorum,senide bebişlermi erkenden uyandırıyor:16::16:
oyyy maşallah ikizlerine:nazar::nazar::nazar:

günaydın bebekciğim:) vallahi öyle bi heyecan korku varki;aslında eşim hep yanımda kalsa bu kadar etkilemezdi beni sanırım..yarın büyük günn...sabah erkenden kan vercem,öğle sonu belli olcak...ben sonucu öğrenmeye gitmiycem,eşim öğrencek,öyle istedi,sen orda kalpten gidersin dedi:1: canım çok haklısın waltkrayburg için ve hepimiz için takdiri ilahi...Rabbim benim içinde hepimiz içinde herşeyin hayırlısını versin...

canım ben heyecandan yatamıyorum,senide bebişlermi erkenden uyandırıyor:16::16:
oyyy maşallah ikizlerine:nazar::nazar::nazar:

cok iyi anliyorum seni, test sonuclari almak icin bende cogu zaman gitmezdim, aramazdim telefonla - hep esimi yollardim. oda diyordu sen panik yapiyosun, kalpten gidersin diye :))

hayirlisi artik - insallah cok iyi haberle dönersiniz yarin bizde burda seviniriz senin icin!!!!

beni bebisler pek uyutmuyor geceleri :))) bu ara burnum cok tikaniyor gebelikten geliyormus buda, su burun spraylerine bir haftadir alistim ama birakmaya calisiyorum. okadar iyi degil diyorlar, bilhassa büyüklerin kullandiklari zaten yasak, cünkü onlar - bende bilmiyordum- plazentaya kadar girebiliyormus ve dogum sancisi bile olusturabiliyormus....

cok iyi anliyorum seni, test sonuclari almak icin bende cogu zaman gitmezdim, aramazdim telefonla - hep esimi yollardim. oda diyordu sen panik yapiyosun, kalpten gidersin diye :))

hayirlisi artik - insallah cok iyi haberle dönersiniz yarin bizde burda seviniriz senin icin!!!!

beni bebisler pek uyutmuyor geceleri :))) bu ara burnum cok tikaniyor gebelikten geliyormus buda, su burun spraylerine bir haftadir alistim ama birakmaya calisiyorum. okadar iyi degil diyorlar, bilhassa büyüklerin kullandiklari zaten yasak, cünkü onlar - bende bilmiyordum- plazentaya kadar girebiliyormus ve dogum sancisi bile olusturabiliyormus....

canım bebeklerde yatış pozisyonuda çok önemliymiş,sırt üstü anne ve bebek için zor oluyormuş,(akrabamın demişti)bende kaç gündür sırt üstü yatmaktan ben mahvoldum,Allah senin yardımcın olsun:16:...canım aslına bakarsan sprey kullanmasan daha iyi olcak aslında...sonuçta hepsi ilaç ve aman bebekleri etkilemesin...odaya su dolu bi kap koysan fayda vermezmiki...ben hamile değilim ama oldum olası bu burun kuruluğu çekerim ve yatdıgım odaya küçük bi su sişesini delip ağzı açık şekilde peteğin yanına astım,faydasınıda gördüm,belki sanada faydası olur...

canım bebeklerde yatış pozisyonuda çok önemliymiş,sırt üstü anne ve bebek için zor oluyormuş,(akrabamın demişti)bende kaç gündür sırt üstü yatmaktan ben mahvoldum,Allah senin yardımcın olsun:16:...canım aslına bakarsan sprey kullanmasan daha iyi olcak aslında...sonuçta hepsi ilaç ve aman bebekleri etkilemesin...odaya su dolu bi kap koysan fayda vermezmiki...ben hamile değilim ama oldum olası bu burun kuruluğu çekerim ve yatdıgım odaya küçük bi su sişesini delip ağzı açık şekilde peteğin yanına astım,faydasınıda gördüm,belki sanada faydası olur...

Sagol canim tavsiyen icin, her fikire tavsiyye acig ben. Bir kap su daha denemedim. Evet birakmak istiyom berbat aliskanlik yapiyo. Tuzlu suyla yikiyom oda ama iyi geliyo ama yarim saat sonra yine kapaniyo ve nefes alamiyom ve panikden tansiyon cikiyo.

Insallah sende yarin hamile oldugunu ogrenceksin canim ve hayirli gebelik yasiycaksin.

benim siskinlikler devam canim..daha gecmiycekde zaten. artik onlarla öyle yasamayi ögreniyorum :) artik calismadigim icin ayaklarimi daha cok koltuga uzatiyorum günde bir kac kez, o iyi geliyor......

benim ayaklarımda da şişmişti, masa başı çalışınca daha fazla oluyordu. bana iyi gelen tek şey annemin uzun uzun yaptığı masaj oldu. tabi ki uzanıp ayakları yüksekte tutmak da işe yarıyor.

Back
X