Selam arkadaslar

bu aralar forum cok sessiz - özlüyorum burdaki sohbeti yaa........neredesiniz, neler yapiyorsunuz..........

hamile arkadaslar - nasil geciyor hamileliginiz?

tedavi baslayan, bekleyen arkadaslar - sizde durumlar nasil....?

kimler test sonucunu bekliyordu - bi bilginisa aklimda........oda sanirim cumartesi mi test yapicakti :)

hadi hayirlisi

yazismak üzere.......

Bebek

Nasılsın lekelenmelerin geçtimi..doktorunla görüşebildinmi.stres yapma transferden sonra çoğu arkadaşımızın kahverengi lekeleri oldu.vee çoğu pozitif aldı.eğer kanaman kırmızı ve yoğunn deyilse endişe etme.progestanını ölçtür canım.

Nasılsın lekelenmelerin geçtimi..doktorunla görüşebildinmi.stres yapma transferden sonra çoğu arkadaşımızın kahverengi lekeleri oldu.vee çoğu pozitif aldı.eğer kanaman kırmızı ve yoğunn deyilse endişe etme.progestanını ölçtür canım.

slm cnm. doktorum jelı bırak ığneyle devam edelım dedı. coraspınıde bıraktırdı.dun aksam işten çıkıp eve gıttıgımde pembe lekelenmem oldu yatıp dınlendım . sabah uyandığımda sıyah bı akıntı vardı. fakat suan bısey yok. yarın sabah test gunum dualarınızı bekliyorum . sevgıler

ne tuhaf işte bugün anneler günü
kimimiz bugün ilk anneler gününü yaşıyor
kimimiz karnındaki bebeğinle birlikte kutluyor.. kimimiz umutlarıyla birleştiriyor
ben ise bu kez umudum ve ve annesizliğimle karmakarışığım
ağlıyorum ...şu linkini verdiğim şarkıyla birlikte
Ağlamayacağım (Ebru Gündeş) - YouTube

annem beni terketti gitti bebeğimi kaybettim anam olacak kadın hiç destek olmadı . ben kimin gününü kutlayayaım..?
kolay değil 17 yaşımda menapoz olduğumu öğrendim. 19 yaşımda kendi çocuğum olmayacağını öğrendim ..
16 yıldır savaş veriyorum anne olabilmek için.. onlarca çocuk geçti elimden .
sadece birtanesi, benim sevdiğim fesleğen çiçeğini hediye etmişti bir kez nasıl duygulanmıştım anlatamam, kurutup sakladım halen durur.

bugün anneler günü için bir sanatçı büyüğümün felçli eşini ziyaret etme planım var. çünkü anam yok:(
sizde mümkünseniz bir cefakar anneyi ziyaraet edin.
dilerim henüz bebeğini bekleyenleri bizler için son hüzünlü anneler günü olur.

bebekğine kavuşan arkadaşlarım en başra rüzgarselin, aymen, papatya, moonrose, shanti, adı aklıma gelmeyen bir çok arkadaşımın gününü kutlarım. iyi ki varsınız , yolumuza ışık saçtınız, Yüce Rabbim yavrularınızın kokusunu sizinle birlikte kılsın..

ya be ya hüzün saçtım sayfaya ama çok duygusalım bu akşam öpüldünüz ana yüreğinizden . önümüzdeki yıl bebiş mevzularını konuşmak dileğim olsun :)

Biz geleceğin en güçlü anneleriyiz...

ağladım ve seni çok çok iyi anladım içimde hissettim.. bizi bizden başka kim anlasın ?

kendi yumurtalarıyla anne olamayacağını öğreneli 3 gün olmuş kafası soruyla isyanla dolu bitini de alır mısınız aranıza?

elbette canim, hosgeldin..........burda cok iyi fikirler alicaksin..yine umudun olucak...bak üstelik adin umudunsesi - ne güzel :)

hepimizin bir hikayesi var burda........ama hepimiz icinde imkansiz degil cocuk sahibi olmak...tasiyici anne olsun, evlatlik olsun, donasyonla olsun bir nevi insallah hepimize Allah bebegimizi/bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip edicek........

kızlaaaar bir oğlum bir kızım olucak Allahın izniylee:)))) çoook ama çok mutluyumm:)))darısı tüm isteyenlerin başına inşallahhh.... ikiside 130 gr ağırlıkları.ayyyyy ağzım kulaklarımda vallaaa. Rabbim herkesi mutluluktan ağlatsın inşallahhhh

Canım çok sevindim.Yaa be guüzel rabbim kucağına almayı nasip etsin.tunacım siz gebelik testini iki kez mi yaptırmıştınız

kızlaaaar bir oğlum bir kızım olucak Allahın izniylee:)))) çoook ama çok mutluyumm:)))darısı tüm isteyenlerin başına inşallahhh.... ikiside 130 gr ağırlıkları.ayyyyy ağzım kulaklarımda vallaaa. Rabbim herkesi mutluluktan ağlatsın inşallahhhh

canııım çok tebrik ederim yaaa ne güzel bir haber :52::52:sağlıkla sıhhatle gelsinler inşallah isim bakmaya başla bence .ben elif ve emir ismini çok seviyorum

Selam arkadaslar

bu aralar forum cok sessiz - özlüyorum burdaki sohbeti yaa........neredesiniz, neler yapiyorsunuz..........

hamile arkadaslar - nasil geciyor hamileliginiz?

tedavi baslayan, bekleyen arkadaslar - sizde durumlar nasil....?

kimler test sonucunu bekliyordu - bi bilginisa aklimda........oda sanirim cumartesi mi test yapicakti :)

hadi hayirlisi

yazismak üzere.......

Bebek

Merhaba bebek ,
Benim hamileliğim 35. Haftaya girdi ve havaların ısınmasıyla biraz zorlanmaya başladım . Birkaç gündür benimde ayaklarım şişmeye başladı ama biraz ayaklarımı yukarda tutup dinlenince geçiyor Allah'tan . İnanılmaz terliyorum özelliklede uyurken evde bütün camları açıyorum gündüz . Doktorum ısrarla yürü diyor ama karnımı o kadar ağır hissediyorum ki özelliklede yürürken karnımı sanki biri aşağıya çekiyor gibi oluyor halbuki çok kiloda almadım şuanda 10-11 kilo kadar aldım şeker yüksek çıkınca 2,5 aydır diyet yapıyorum ama bu son ay diyette baya zorlanıyorum canım tatlı istiyor dondurma istiyor pasta börek makarna filan istiyor ama hepsi yasak :(
Bakalım benim ufaklık 1 ay daha duracak mı çünkü çok hareketli ve aşağıya doğru ciddi baskı yapıyor ve canımı çok acıtıyor . Hepimiz için hayırlısı olsun ...

merhaba bebek ,
benim hamileliğim 35. Haftaya girdi ve havaların ısınmasıyla biraz zorlanmaya başladım . Birkaç gündür benimde ayaklarım şişmeye başladı ama biraz ayaklarımı yukarda tutup dinlenince geçiyor allah'tan . Inanılmaz terliyorum özelliklede uyurken evde bütün camları açıyorum gündüz . Doktorum ısrarla yürü diyor ama karnımı o kadar ağır hissediyorum ki özelliklede yürürken karnımı sanki biri aşağıya çekiyor gibi oluyor halbuki çok kiloda almadım şuanda 10-11 kilo kadar aldım şeker yüksek çıkınca 2,5 aydır diyet yapıyorum ama bu son ay diyette baya zorlanıyorum canım tatlı istiyor dondurma istiyor pasta börek makarna filan istiyor ama hepsi yasak :(
bakalım benim ufaklık 1 ay daha duracak mı çünkü çok hareketli ve aşağıya doğru ciddi baskı yapıyor ve canımı çok acıtıyor . Hepimiz için hayırlısı olsun ...

canım merhaba hayırlı doğumlar diliyorum......
Senin gebelik şekeri çıktı sanırım
benim de gizli şekerim olduğu için merak ettim
senin şekerin yüklemede kaç çıkmıştı
sağlıkla bebeğine kavuş dilerimm

elbette canim, hosgeldin..........burda cok iyi fikirler alicaksin..yine umudun olucak...bak üstelik adin umudunsesi - ne güzel :)

hepimizin bir hikayesi var burda........ama hepimiz icinde imkansiz degil cocuk sahibi olmak...tasiyici anne olsun, evlatlik olsun, donasyonla olsun bir nevi insallah hepimize Allah bebegimizi/bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip edicek........

çok teşekkür ederim :) burda olmak iyi geliyor gerçekten... işte bu saydığın seçeneklerden hangisi bizim için en doğru olan... ben sanırım en zor aşamadayım. karar verdikten sonra gerisi gelir. benim durumum şu; iki tüp bebek denememde yeterli sayıda yumurta toplanmasına rağmen yumurtalardan iş çıkmadı. doktorum hala araştırıyor sebebini ondan haber bekliyorum hala. donasyon seçeneğinden de bahsedince aranıza katılayım bilgi toplayım dedim. hayata geniş bakan biriyim öğrencilerime de dar bakmamalarını öğretmeye çalışırım hep derslerimde.
şunu biliyorum evimde çocuk sesi nefesi olsun istiyorum bu kesin... eşim de her konuda destek. ben ne karar alırsam destekleyeceğini söyledi. donasyon fikrine de ısınmaya çalışıyorum ama hala tam içime sinmedi. ben taşıycam onu aylarca canımla kanımla yediklerimizi paylaişıcaz ama ne bileyim biyolojik açıdan benden bir şey olmayacak. hani ben de Adriana Lima değilim ama isterim bana da benzesin...
siz nasıl aldınız kararı arkadaşlar onu anlatır mısınız bana ne olur ??
sevgimle herkese

Maşallah canım sağlıkla kucakla ikizlerini.Darısı tüm isteyenlere bu uğurda çaba gösterenlere Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin.

çok teşekkür ederim :) burda olmak iyi geliyor gerçekten... işte bu saydığın seçeneklerden hangisi bizim için en doğru olan... ben sanırım en zor aşamadayım. karar verdikten sonra gerisi gelir. benim durumum şu; iki tüp bebek denememde yeterli sayıda yumurta toplanmasına rağmen yumurtalardan iş çıkmadı. doktorum hala araştırıyor sebebini ondan haber bekliyorum hala. donasyon seçeneğinden de bahsedince aranıza skatılayım bilgi toplayım dedim. hayata geniş bakan biriyim öğrencilerime de dar bakmamalarını öğretmeye çalışırım hep derslerimde.

şunu biliyorum evimde çocuk sesi nefesi olsun istiyorum bu kesin... eşim de her konuda destek. ben ne karar alırsam destekleyeceğini söyledi. donasyon fikrine de ısınmaya çalışıyorum ama hala tam içime sinmedi. ben taşıycam onu aylarca canımla kanımla yediklerimizi paylaişıcaz ama ne bileyim biyolojik açıdan benden bir şey olmayacak. hani ben de Adriana Lima değilim ama isterim bana da benzesin...
siz nasıl aldınız kararı arkadaşlar onu anlatır mısınız bana ne olur ??
sevgimle herkese

Aramıza hoşgeldin.canım inan hepimiz bu aşamaya çok zor yollardan geçerek geldik. uzun yıllar süren sıkıntılı süreçlerinin son noktası burası diyebiliriz.Allaha şükürler olsun ki böyle bir tedavi seçeneğimiz var.canım önünde üç seçenek var seninde dediğin gibi ya ömür boyu çocuksuz yaşamak veya evlat edinmek yada donasyon.burada donasyonun avantajı senin kontrolünde senin içinde büyüyor.senin sütünle besleniyor.senin kanınla hayat buluyor.ve en azından eşinin genetiğini taşımış olucak.yaşını bilmiyorum ama bence biran önce kararını ver ve yok al.sevgiler

Ayyy masallah bu cok harika!!!! Bendeki gibi :) gel beraber isim bulalim :) ayyy allah tamamini erdirsin canim yaaa

Aramıza hoşgeldin.canım inan hepimiz bu aşamaya çok zor yollardan geçerek geldik. uzun yıllar süren sıkıntılı süreçlerinin son noktası burası diyebiliriz.Allaha şükürler olsun ki böyle bir tedavi seçeneğimiz var.canım önünde üç seçenek var seninde dediğin gibi ya ömür boyu çocuksuz yaşamak veya evlat edinmek yada donasyon.burada donasyonun avantajı senin kontrolünde senin içinde büyüyor.senin sütünle besleniyor.senin kanınla hayat buluyor.ve en azından eşinin genetiğini taşımış olucak.yaşını bilmiyorum ama bence biran önce kararını ver ve yok al.sevgiler

çok haklsın 31 yaşındayım. doktorumdan gelecek haberi bekliyorum. donasyon tek çözüm derse yaparım. gözüm karadır... sevgiler

oyy oyy ikinizde ne şanslısınız maşallah
Tunacım çok sevindim .. Allah tamamına erdirsin canım kucağında kokularıyla sağlıcakla sevmek kısmet olsun..

Isim öneriyorum.

Kız: Bade,nisa,cemre,sude,beliz
Erkek:Eymen,Mustafa,salih,kerem

Fovorim cemre,eymen
Umarım biraz katkıda bulunmuşumdur.sizlerin ağır basan favorilerinizde mutlaka vardır hadi yazın

Back
X