Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar herkesin Berat Kandili kutlu olsun! bu mübarek günde anne olmak isteyen ve bu uğurda mücadele eden tüm arkadaşlarımın dualarının kabul olmasını Cenab-ı Haktan niyaz ederim.
histereskopi yaptırmışmıydın.ben rahim filmi çektirmiştim.fakat görüntüsünü doktorum pek net bulmadï.histerskopide herşey daha net tespit ediliyor.üstelik rahim filmi kadar zor gelmedi bana.birde sen claxene yada coraspin kullanmışmıydın.neyse kafanı biraz topla hem firdevsle hemde kendi doktorunla durumu değerlendirip bir yol çiziceksin.şunuda unutma bazen hiç nedenide olmayabiliyor.yani ikincinin olmaması için belkide ciddi bir neden yoktur.
Bugün pazar forum çok durgun.herkez tatilde sanırım Ben ultrasona kadar pek evden çıkmıyorum.bu arada üçüncü kez kan tahlilini yaptırdım.612 çıktı bu 13 gün değerim.off canımya birde ultrasonda ggorsemm biraz rahatlıycam.zor elde edince korkusuda büyük oluyor.rabbim bu mübarek gün hürmetine herkese evlat nasip etsin sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım.
Bebekciimm seneye artık ikizletinle sizde bir türkiye tatili yaparsınız.:))
Canım birde sana bir sorum var .senin transferden önce firdevs hanımla birebir daha çok görüşme şansın olmuştu.donörlere genetik test yapılıyormuydu .acaba
selam canim, degerin cok iyi cikmis...ama anlamiyorum neden simdiye kadar ultrasona girmedinki? bende hemen daha degerim 200lerdeydi vajinal ultrasona girdim ve minnacik keseler gözükmüstü. ne zaman girceksinki ultrasona?
evet bu sene izine gidemiycegiz tabii - ama seneye insallah kesin. 4 kisi gidecegiz insallah :)
genetik testlere gelince; hayir canim yapmiyorlar, sadece daha cok ailede genetik hastaliklar varmi yokmu diye soruyorlar benim bildigim. kafana takilan bi durum mu var?
Canım gerçekten girsem ultrasona görebilir miyim.Ama değerler 1000 aşağı olunca gözükmez dediler banaAyy inşallah .canım aslında kafama takılan şu ki acaba donörde yada ailede ciddi bir rahatsızlık olsa,söylemese nasıl anlıyorlar.mesela ailede down sedromlu biri var söylemedi .Bunun gibi şeyler bazen Beni rahatsız ediyor.
Bebekcim şimdi sen ilk ultrasona değerin ikiyüzkenmi girdim.yoksa altıncı haftada mı ?Normalde değerin ikiyüzdeyken gözükmez diye biliyorum.Ben bu perşembe gitmek istiyorum.yani transferden sonra yirmibirgün geçmiş oluyur.sanirim 6. haftanin basinda gidebilirsin..su an kacinci haftadasin? birde vajinal ultrason yapiyorlar normalde, yani cekinme, hic bir zarari yok. bana 13. haftaya kadar vajinal dan baktilar.
o hastaliklari artik takmiycan canim..kendini yipratirsin bosuna.......artik olan oldu, Allah insallah hepimize saglikli evlat verir...
benim daha cok takilan kafama bazen bana hic benezmezse ve etrafdakiler tuhaf seyler derse, naparim diye. cünkü biz kimseye demedik, demiycegizde, ileride cocuklara da demycegiz..
Kardelenkaranfil ,allah sabirlar versin arkadasim.uzulme diyemem bende yasadim .ben bugun test yaptim sonucum pozitif.596 cikti.insallah en kisa zamanda sen ve isteyen herkese nasip etsin.
kızlaaaar bir oğlum bir kızım olucak Allahın izniylee:)))) çoook ama çok mutluyumm:)))darısı tüm isteyenlerin başına inşallahhh.... ikiside 130 gr ağırlıkları.ayyyyy ağzım kulaklarımda vallaaa. Rabbim herkesi mutluluktan ağlatsın inşallahhhh
of tress nerden aklına gelir şimdi böyle şeyler ..
ben doktoruma sormuştum genetik tahlilleri yapılıyormu diye " evet gereken ggenetik ve bulaşıcı hastalıklar testlerini yaptırıyoruz bizde risk almayı asla istemeyiz" demişti.
ailede hiç bir hastalık olmasada cocuklarda olabiliyor. ben engelliler ve dovn sendromluların odukça içindeyim. hiçbirinin ailesinde yok kader tamamen.
lütfen ama lütfen aklına böylesine negatif düşünceleri getirme. *evren bunları istiyorsun diye algılar ve karşılaşırsın sistem buna benzer işliyor.
bundan sonrasını düşün önlemli davran ve herşeyin iyi, güzel olacağını düşün tatlım..
ayrıca ben hiç banamı benzer gibi düşüncem yok. bana değilse de olsun kocama benzer yada kocamın ailesinden birine sağlıklı olsunda evladım olsun. kaldı ki donorü bize benzer özeliklerde seçiyorlar benzeme ihtimali oldukça fazla.
Rabbim bu mubarek gecede hepimizin dualarını kabul etsin..
kusura bakmayın arkadaşlar uzun zamandır girememiştim daha geriye dönükte okuyamadım umarım güzel haberler vardırokumaya çalışıcam geriye dönük...
öğle saatlerinde transferim yapıldı. istirahatteyim şimdi. güzel gönüllerinizle dualarınızı bekliyorum. Allah'ım sonu da güzel olsun işallah.
Nazlım değerlerine çok sevindim hayırlı olsun hamileliğin. Sıra bilginisada kardelenkaranfilde bende ve diğer arkadaşlarda,
Atessın nasip olurda hamileliğim olursa bende isterem dansöz.:))
Canım gerçekten girsem ultrasona görebilir miyim.Ama değerler 1000 aşağı olunca gözükmez dediler banaAyy inşallah .canım aslında kafama takılan şu ki acaba donörde yada ailede ciddi bir rahatsızlık olsa,söylemese nasıl anlıyorlar.mesela ailede down sedromlu biri var söylemedi .Bunun gibi şeyler bazen Beni rahatsız ediyor.