adetin ilk günü dahil 12.gün kıbrısta sperm verildi.önceki adtimde ilacım 21draje idi,ilaç bitti 2 gün sonra adet oldum.normalde aynı ilacı yıllardır kullanıyorum ilaç bittikten en az 5 gün sonra gelirdi.yani aşağı yukarı 20 gün sonra orda olursun adetin gecikmezse.ya da benim gibi erken olursan daha erken.heyecan var mı?hayırlı haberlerini bekliyoruz canım.
/QUOTE]
canım boşlukta gibiyim, ailemin bilmesini istemiyordum, kıbrısa gidiyorum dediğimde çocuk için gidiyorsun değil mi dediler,
onların tavırlarıyla bir süre uğraştım, belki haklılardı kendilerine göre, bir kaç kez daha tedavi görmemi çok istediler, ama son gittiğim doktor bana hiç ümit vermedi.şu erken menepoz yok mu, boşa kürek çeker mişim yumurtam kalmamış,bunları aileme anlatmam biraz zor oldu,bütün süreçte başta annem olmak üzere tüm ailem yanımda olduklarından birşey gizleyemedim.şimdi onlarda yavaş yavaş ya alıştılar ya da artık pes ettiler,ben de kendimi denizsiz bir tatile gideceğim diyorum,aslında çok heyecanlıyım,ama hiçbirşey olmamış gibi davranmaya çalışıyorum,içim içimi yiyiyor,hayırlısı olsun diyorum da,ya olmazsa ne yaparım diyorum,toparlanması hiç kolay değil,bazen çok duygusal oluyorum ağlamaya başlıyorum bazen tatil diyorum mutlu oluyorum.ne olursa olsun sonuç inşallah hayırlı olsun.