adetin ilk günü dahil 12.gün kıbrısta sperm verildi.önceki adtimde ilacım 21draje idi,ilaç bitti 2 gün sonra adet oldum.normalde aynı ilacı yıllardır kullanıyorum ilaç bittikten en az 5 gün sonra gelirdi.yani aşağı yukarı 20 gün sonra orda olursun adetin gecikmezse.ya da benim gibi erken olursan daha erken.heyecan var mı?hayırlı haberlerini bekliyoruz canım.
/QUOTE]

canım boşlukta gibiyim, ailemin bilmesini istemiyordum, kıbrısa gidiyorum dediğimde çocuk için gidiyorsun değil mi dediler,
onların tavırlarıyla bir süre uğraştım, belki haklılardı kendilerine göre, bir kaç kez daha tedavi görmemi çok istediler, ama son gittiğim doktor bana hiç ümit vermedi.şu erken menepoz yok mu, boşa kürek çeker mişim yumurtam kalmamış,bunları aileme anlatmam biraz zor oldu,bütün süreçte başta annem olmak üzere tüm ailem yanımda olduklarından birşey gizleyemedim.şimdi onlarda yavaş yavaş ya alıştılar ya da artık pes ettiler,ben de kendimi denizsiz bir tatile gideceğim diyorum,aslında çok heyecanlıyım,ama hiçbirşey olmamış gibi davranmaya çalışıyorum,içim içimi yiyiyor,hayırlısı olsun diyorum da,ya olmazsa ne yaparım diyorum,toparlanması hiç kolay değil,bazen çok duygusal oluyorum ağlamaya başlıyorum bazen tatil diyorum mutlu oluyorum.ne olursa olsun sonuç inşallah hayırlı olsun.
canım benim böyle duygu değişikliği yaşaman çok normal ben transferde bile ağladım düşün çok stres yaptım,şimdide çok pişmanım biliyormusun bazen de diyorum ki çok stres yaptım olumsuz düşündüm onun için mi olmadı diye düşünüyorum.canım gerçekten kolay değil ama sakin olmaya çalış,stres sakın yapma.hep hayırlısıyla olsun diye dua et,kalbini ferah tut,aklına geldiği anda kendine bir uğraş bul,sevdiğin birşeyi yap.psikoloğ desteği alabilirsin bak.kendine iyi bak canım kafana fazla takma.

şu siteme bende biraz ekliyeyim.. evet uzun zamandır bazı arkadaşlara bende bozuluyorum. tedavi öncesi gelip bizlere danışıyorlar bildiğimiz kadarıyla bilgilendirmeye çalışıyoruz zaman ayırıp, transferi olup hamileliği sağlayınca vınnn kayboluyorlar . hiç şık bir hareket değil. resmen insan kullanmaca.. yani hepsinin mi zamanı olmuyor hepsinin mi gebeliği zor geçiyor .
hele ki bir arkadaş var az yardımcı olmadık her sorusuna bilgimiz ölçüsünce cevap vermeye çalıştık ama o buraya başka rumuzuyla gelip dalga geçercesine hala soru sorup gitti sanki bizde emrine amadeyiz...
eh tamam bazı arkadaşların eşleri girmelerini istemiyor olabilir ama özelden bizlere ulaşıp sonuçlarını bildirebilirler.. böyle işini tamamlayıp sırtını dönüp gitmek hiç hoş değil arkadaşlar... kul hakkı diye bir şey var yani.

Bilginsa canim, yazdiklarinin bu bölümüne bende birseyler demek istiyorum.......cok haklisin gecenlerde yazmistim yesimazra nin posting altina zaten: arkadaslar senin kim oldugunu biliyormu diye...simdi ben o kisinin arkasindan kesinlikle konusmuyorum, yanlis da anlasilma olmasin, özelden hepsini ona da yazdim. böyle egoistce olmaz diye, bilgileri topluyorsun, baska isimle giriyorsun ve hala kendini arkadaslara tanitmiyosun, kendin kimseye birsey anlatmiyosun, sanal ortam olsa bile, insan dürüst olmasi gerek - bu benim görüsüm...evet bende cok sok oldum acikcasi, beklemedim bu kadar...güzel hos durumlar degil....

bebek merhaba canım..bebişlerinin iyi olmasına çok sevindim .İnşallah sağlıcakla büyümeye devam etsinler..Güzel anneleride bize büyümelerini anlatsın.
eslemsena transferin hayırlı olsun canım..inşallah sana sımsıkı tutunsunlar..

valla benim kadar foruma giren var mı acaba iş yerinde bile şöyle ortalık sakinleşince girip okuyorum ama giriş yapmadan.eve geliyor hemen ocağa yemek atıyorum forum akşam da öyle,eşim bu forumla bozdun kafayı diyor:)))ama çok sık bir şey yazamıyorum çünkü şuan bununla ilgili hiç bir şey yapmıyorum ,onun için yazacak kendimle ilgili bir şey yok.ama hep merak ediyorum sizleri. özellikle transferimin öncesinde ve sonrasında hep yanımda olan arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum,daha benden kurtulmadınız yalnız daha sizden öğreneceğim çok şeyler var:))ben de gerçekten Allah ım izin verip hamile kalabilirsem sizleri hiç bırakmıcam canlı yayın yapcam size tekmeledi,döndü diyeeee.bu arada bu hamilelik takviminize bayılıyorum ya hep bebişlerinizin büyüyüşünü ordan takip ediyorum ve çok şaşırıyorum.Rabbim bir gün bana da nasip etsin ben de bebişlerimin hamilelik takvimini yapayım.Rabbim evlatlarınızı size bağışlasın,sağlıcakla kucağınıza alın,o missss kokularını içinize çekin.Allah ım hepimizin yardımcısı olsun.

canim benim, yüce tanrim sana da kismet edicek o hamilelik takvimini...ve dedigin gibi insallah bize sicagi sicagina her gelismesini bebeginin hamileliginin bildireceksin..........bekliycegiz seni...insallah canim, yeterki Allah hayirlisiyla nasip etsin...

arkadaşlar bende estoferm içmeye devam ediyorum..doktorum kıbrısa ne zaman gönderecek bilmiyorum..ben transfere yanlız gidicem..belki benimle birlikte gidenler olabilir.orada karşılaşırsak sevinirim..varmı temmuz ayında kıbrısa giden arkadaş ?

arkadaşlar bende estoferm içmeye devam ediyorum..doktorum kıbrısa ne zaman gönderecek bilmiyorum..ben transfere yanlız gidicem..belki benimle birlikte gidenler olabilir.orada karşılaşırsak sevinirim..varmı temmuz ayında kıbrısa giden arkadaş ?

evet bır ıkı gune kadar adet olurum . temmuz da hayırlısıyla fırdevs hanım a gıdecegım. sen kıme gıdeceksın

Canim benim......hadi ne kalmis surda.......insallah bayram hediyesini kibrislarda alip geliceksin!!! dedigin gibi akrabalara da tatile gidiyoz dersin biter.......

bende iste iyi olmaya calisiyorum...son haftalarim diyorum, dayan diyorum, sabir diyorum, bebeklerimi hep düsünüyorum, Allah ima sükür ediyorum, cok merak ediyorum onlari tabii. Allah kucagimiza sag salim almayi nasip etsin insallah, darisi tüm anne olmak isteyenlere insallah!!!!

canım ne güzel son haftalar, bu kadar yolu arkada bırakmışsın,
oh şükür... son haftalarda geçecek Allah ın izniyle dediğin gibi sabır sabır sabır,
sonrasını hayal et, bebeklerin kucağında, elleri ayakları tam her şeyiyle mükkemmel evlatların olacak,
başlayacaklar ağlamaya yaygara çıkarmaya, Allahım o günleri görmeyi de nasip etsin. sonra yine sitede deneyimlerini paylaşacaksın.
akıl alacaksın, gazları nasıl çıkar nasıl rahat olurlar diye,
siz bebeğinizi kucağınıza alın ki; bizlerde sizin yerinize geçip hamile olalım,
herşeyin hayırlısı olsun. Allahım isteyen herkesi evlat sahibi etsin. Kollarımızı çocuklarla doldursun.

biraz önce hastaneden geldim hem iğnemi vuruldum hemde bir yakınım doğum yaptı.
oyy oyy bebiş öyle tatlıydı ki daha üç saat olmuştu doğalı mis kokuyordu .. kokladım kokladım ohh dedim bana da bulaşsın şöylee :)
arkadaşda biliyor bebek beklediğimizi çok dua etti benim için "oğluma kardeş getircen" diyor

karnımı tutup " bak şirinim bu abi" dedim gülüştük öyle orda :))

kızlar allah hepimize tattırsın bu cennet kokusunundan ..

doktor merkezdeki doktorla konuştu.ilaç dozları ayarlandı uğur olsun dedi ilk iğneyi kendi yaptı.inşallah uğurlu olur. umutla heyecanla biraz kaygıyla başladık Allah ım hayırlısıyla bebeğimi kucağıma almayı nasip etsin inşallah forumdaki hamilelerin arasına sırayla hepimiz katılırız .

canım hayırlısı olur inşallah.Rabbim, inşallah bebeğini bebeklerini kucağına almayı nasip etsin.
hayırlı tedaviler dilerim.

Kızlar bugun saat 10 da transferim oldu 4 tane blast aldım insallah hep benimle olurlar dua edin kızlar

canım hayırlısı olsun. bebeklerin sana sımsıkı tutunsunlar, dilerim Allahtan sağlıklı bir hamileliğin de olur, sağ salim kucağını aldığın günleri de siteden okuruz artık,
darısı başımıza inşallah.

oyy oyy bebiş öyle tatlıydı ki daha üç saat olmuştu doğalı mis kokuyordu .. kokladım kokladım ohh dedim bana da bulaşsın şöylee :)
arkadaşda biliyor bebek beklediğimizi çok dua etti benim için "oğluma kardeş getircen" diyor

ne güzel bir duygu, o cennet kokusunu dilerim Allah tan bizlere de nasip olsun.

Canim burda paylastigin icin sagol. Isteyim arayamiyorum. Aksam eve gittigimde de yurtdisinda oldugum icin saat farki gec oldugu icin arayamiyordum
Cumartesini bekliyordum aramak icin.

canım merhaba,
ben bir şey merak ediyorum iki kere firdev se gidenler yanıtlar sa sevinirim. ya da bilen varsa,
kızlar ikinci gidişinizde ücret ne oluyo? fiyat ne kadar iniyor aşağıya?

canım merhaba,
ben bir şey merak ediyorum iki kere firdev se gidenler yanıtlar sa sevinirim. ya da bilen varsa,
kızlar ikinci gidişinizde ücret ne oluyo? fiyat ne kadar iniyor aşağıya?

canim Allah Kismet ederse ben önümüzdeki ay 2. kez gidicem firdevs hnma ama fiat konusmadik her drun yaptigini yapar sanirim 3500 oder 3000 euro civari olur diye dusunuyorum

canim o Kadar bekledin dua ettin sabrettin ve artik bebegin yolda hayirlisi ile gelecek kucaginda misler gibi Cennet kokacak rabbim her istegini o guzel kalbine gore versin o Kadar güzel dualar yaziyorsunki gercekten mest ediyorsun rabbim yazan ellerine yuregine dert vermesin sevgiyle kal canim...

canim ablam seni tanimazmiyim bir derdim oldumu saatlerce beni dinliyorsun yok gösteriyorsun ne Kadar yogun calistigini biliyorum ona ragmen vakit ayiriyorsun rabbime hep duaciyim insallah o pirlanta kalbine göre versin sözüm sana degil ablam hamile kalip hic ugramayanlara sitemim cok cok öpüyorum seni benim guzel yürekli ablam sevgiyle kal....

seninde güzelligin cnm yasina göre cok olgunsun masallah. insnaalri co kseviyorum elimden geldigince cnm.gurbetteyiz tabiki yardimci olacagim ne demek..
amin cümlmeize allahim tüm annelik yoluna bas koymus herkese versin insallah..
ugramayan-yazmayan-okuyup cikan cok ..
bir yardim bir tecrübe paylasma cook segerli bilyiormsuunuz??
sevgiler ))) bende öptüm cnm

slm cnm . aydilnatici tüm bilgin icin tsk ederim co ksagol icim rahatladi sükür.
sende benim gibi olmussun ama hamilesin ..sag slaim kcuagna almak nasip eder isnallah ..)
bende klinikle görüsütüm evet dedi adet olmadanda transfer yapyioruz dedi.tam endom 3mm. haber bekle dedi benden yakinda esrofem ile baslarsin dedi.
beklemedeyim cnm.bakalim nasil olacak.korkuylarim var ya transferden sonra pat diye adetim gelirseee )))
gelsimeleri yazacagi mdaha kimse aramadi.
bakalim nasil gelsime olacak..
sevgiler

yan komsum dogum yapmis evdeki kapisinda balonalri süslemeleri gröünce sok oldum ))
kadin bebek istemyiordu kariyer yapmisti ...
ben cook savas veririken balkon pencermeiz bebegin odasini görüyor yan odamizda minik bir prenses gelmis..
darisi bennim ve diger annelerin basina )))
paylastim sizinle..
sevgiler,

selam canim, donasyonda yas o kadar önemli degil, 50ye kadar fark etmiyor benim bildigim. yani genc donörler oldugu icin fark etmiyor.
ben mesela 42 yasindayim, 43e gircem, 7 defa tüp denedik, yani kendi yumurtamla basarisiz gecti, donasyonda ilk denemem Allah a sükür basariliydi, su an ikizlerle hamileyim..darisi sana canim.

sen esinle uzun uzun konusup ikna etmeye bak..burdaki safyalari okumani tavsiye ederim.ben hep bastan okumustum, esime de anlatmistim. baska sorularin olursa burda hepimiz birbirimze cok iyi yardimci oluyoruz

bebek canım benim vermiş olduğun cevap için teşekkür ediyorum.
canım bende baştan okumaya çalışıyorum ama eşim okumuyor. biraz biraz anlatıyorum eskiden bahsettirmezdi şimdi sanki dinliyor gibi

Arkadaşlar 2-3ay önceki tsh değerim 2.857 irem hanıma söyledim normal dedi gebelik için biraz yüksek değilmi deyince bi daha baktırırsın endokrinoloğa yönlendirdi gebelik için dersin ona göre ilaç başlar dedi burda endokrinolog yok dahiliyecide bakabilir herhalde.ilaç kullanan arkadaşlar kaçın üzerinde ilaç kullandı hangi ilaç kaç mg yazabilirmi?

benim troidim ocak ayında 115 çıktı hipo endokronoloji levitron verdi 100 mg kullandım bu arada hergün önce aç ilacı içtim akşam dan sonra suya ıslattığım bir cevizin önce suyunu içtim sonra cevizi yedim ara ara dereotu yedim nisan martta ölçtürdüm 0.36 çıktı ben 1 levitronu içmeye devam ettim yaklaşık bir buçuk ay sonra tekrar ölçtürdüm 0.020 gibi çok çok düşük çıktı dahiliyeye gittim ilaç çok gelmiş 50 mg a düşür dedi 50 ye düşürdüm. cevizi dereotunu da bıraktım hiç bir şey içmedim yalnızca 50 levitron bir ay sonra endkron gittim tekrar ölçtürdüm 11 çıktı dr birden çok düşürmüşünüz 75 e çıkar dedi 75 e çıkardım ama ceviz yemedim. 20 gün sonra ölçtürdüm bu cuma. 9 çıktı. tekrar 100 mg a başladım cevize başladım 10 gün sonra tekrar ölçtüreceğim.bu arada tsh yüksek çıkınca eşime zaten beklemem gerek 1 e düşecek o zaman donasyona gideriz dedim hiç cevap vermedi .işte benim TSH hikayem böyle. eşim donasyona sıcak bakmıyor tsh yüksek çıkınca vardır bundanda bir hayır dedim

neyse arkadaşlar iyi geceler.

arkadaşlar ben bir müddet tatile çıkıyorum orda net varmı bilmiyorum.bulursam yine girerim. güzel haberlerinizi bekliyorum.

Back
X