Kızlar bugun saat 10 da transferim oldu 4 tane blast aldım insallah hep benimle olurlar dua edin kızlar
Hayırlı uğurlu ve bereketli olsun...sağlıklı ve seni çok hırpalamauacak bir hamilelik olsun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar bugun saat 10 da transferim oldu 4 tane blast aldım insallah hep benimle olurlar dua edin kızlar
Hayırlı uğurlu ve bereketli olsun...sağlıklı ve seni çok hırpalamauacak bir hamilelik olsun))
Hayırlı uğurlu ve bereketli olsun...sağlıklı ve seni çok hırpalamauacak bir hamilelik olsun))
Canım hadi hayırlı olsun.herşey çok güzel olsun inşallah.bol bol dinlen.güzel haberini burdan kutlamak dileğiyleee
Gebelik haftasını spermle yumurtanın labaratuarda döllendiği günden itibaren mi hesaplıyoruz yoksa transfer edildiği günden itibaren mi hesaplıyoruz.
amin inşallah canımmm dua et .
ya canım bugün birde sürekli bir hapşurma çok korkuyorum bişey olacak diye. birde unutuyorm hep sabah yanlışlıkla yukarıya havlu falan almaya uzandım sonradan aklıma geldi . şimdi içim içimi yiyor bişey olcak diye
canim, tüp bebekde - donasyon olsun kendi yumurtan olsun - döllendigi gün seciliyor. cünkü her zyklus farkli oldugu icin, yani kimine 14 gün sonra transfer ediliyor, kimine 25 gün sonra, o yüzden en dogrusu döllendigi gün....
ben bunu kullandim - ama almanca iste - bilmiyorum türk sayfalarda döllenme tarihini verilen hesaplama modu varmi. senin ne günü döllenme tarihiydi, yani yumurtalarin toplandigi gün?
bak yukarida Tag der Punktion/Insemination yaziyor orayi seciceksin, yukarisinida o tarihi...
Schwangerschaftskalender: Berechnen Sie Ihre Schwangerschaftswochen
selam canim, basta transferin hayirli olsun. insallah en fazla iki tanesi hayirlisiyla tutar :) olumlu düsün, insallah sonucda cok iyi olucak..
hapsurmaya falan hic mi hic kafayi takma, hic bir sey olmaz. embyrolar yerlestikten sonra o kadar emniyetli yerdeki bisey olmaz.
sadece tabii bu uzanmalara gerilmelere yatakda falan dikkat et. icin icini yemesin, onun yerine bebeklerine konus güzelce yerlessinler tutunsunlar sana :)
test günün ne zaman?
kızlar meraba sizleri sürekli takip ediyorm yazmasamda.ben eylül gibi gitcem kıbrısa.sizlere bişey sorcam bende mthfr a1298c mutosyon saptanmıştır.pal 1 4g 5/g mtosyonu saptanmış doktorla görüşemedim bunu bilen varmı.pırtılaşma mı var bende.bunun için tedavi olmam gerekiyormu cevaplarsanız sevinirim.
Kremcim klinikle bağlantıya geçince test ve tahlillerini yolla.zaten pıht8laşma var isede transferden bir kaç gün önce ilaç başlanılıyor.tedavi için coraspin veya claxene iğne veriyorlar.tabii Bunun dozajına doktor karar veriyor.
yan komsum dogum yapmis evdeki kapisinda balonalri süslemeleri gröünce sok oldum ))
kadin bebek istemyiordu kariyer yapmisti ...
ben cook savas veririken balkon pencermeiz bebegin odasini görüyor yan odamizda minik bir prenses gelmis..
darisi bennim ve diger annelerin basina )))
paylastim sizinle..
sevgiler,
canım hayırlı olsun. inşallah bebeklerini alıp gelirsin. allahım hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin...dualarımız seninle...
heyecanım gittikçe artıyor donor bulunmuş ama bildiğiniz üzere dünya tüp bebek hiç bir bilgi vermiyor. Bir traftan merak edıyorum diğer taraftan ogrenıp de ne yapıcam dıyorum.. 8 temmuz da lucrın depotu yaptıracagım. Sanırım bayramdan agustos ıkıncı yarısından ıtıbaren kıbrıs yolu gozukur bana. Ancak gecenlerde check up yaptırdım tummbatın cektırdım rahımde kucuk bır kıst var dedı dr. 3mm reglımle gıder mı acaba bu mınık kıstı doktoruma soyledım henuz. reglıden sonra nasılsa kontrole gıdecegım diye..
ne dersınız ne yapmalıyım sizce?
sevgıler..