Canim merhaba.
Menopoz durumu yok bende.
Kullanacagim ilaclari Irem Hanim gondermisti.
Yasminin 18. Gunu lucrin yapicam.
Bugun de donor bilgilerimi gonderdi.
Herseyin hayirlisi:))))
Canım sen kıbrısta hangi dra gitçen donör bilgilerin geldimi gidiş tarihlerimiz yakın bende kısmetse 2-3 eylül gibi gitçem benim ilaç protokolüm verilmedi senin verdilermi benim donör bilgileride gelmedi dün irem hanım döneceğini söyledi ama hala aramadı.Allah yardımcımız olsun...

En yakin arkadasim calusiyor,kimseye soylemek istemiyoruz,merkezden cikinca arabadada bi saat yatsan oylemi yola ciksam sakin sakin surerek gelsem diye dusunuyorum

En yakin arkadasim calusiyor,kimseye soylemek istemiyoruz,merkezden cikinca arabadada bi saat yatsan oylemi yola ciksam sakin sakin surerek gelsem diye dusunuyorum

tüp bebeği de mi kimseye söylemek istemiyorsunuz. ne var bunda her an çiftten en az 3 ü yaptırıyor . olmazsa kısmet.
ben dedikodulara gülüp geçiyorum artık .gerçi ben uzun zamndır 15 yıldır bu yoldayım. içine atmak bi de onu düşünmek daha zor değil mi. ben valla herkese herşeyi söylüyorum .hiç kimseden saklamıyorum. beynimi niye şartlayım ki .dobrayım hep.herkes için yaşamamalıyız bence.

melisa ozaman sen ,merkezde kalabildiğince kal gerekirse yalan söyle başım döndü biraz daha yatacam de sonra araba da dinlen. debriyaj fren fazla kullanma o zaman .sakn sakin gel evine.
bunları söylüyorum ama belki senin vücudun hemn kabul edecek:)) di mi .ne güzel olcak ve yapışacak. .herkesin ki bir değil ki .
biz yine de tedbiri elden bırakmayalım di mi.
sakin ve mutlu ol .anı yaşa .
bol şans tekrar

tüp bebeği de mi kimseye söylemek istemiyorsunuz. ne var bunda her an çiftten en az 3 ü yaptırıyor . olmazsa kısmet.
ben dedikodulara gülüp geçiyorum artık .gerçi ben uzun zamndır 15 yıldır bu yoldayım. içine atmak bi de onu düşünmek daha zor değil mi. ben valla herkese herşeyi söylüyorum .hiç kimseden saklamıyorum. beynimi niye şartlayım ki .dobrayım hep.herkes için yaşamamalıyız bence.

melisa ozaman sen ,merkezde kalabildiğince kal gerekirse yalan söyle başım döndü biraz daha yatacam de sonra araba da dinlen. debriyaj fren fazla kullanma o zaman .sakn sakin gel evine.
bunları söylüyorum ama belki senin vücudun hemn kabul edecek:)) di mi .ne güzel olcak ve yapışacak. .herkesin ki bir değil ki .
bol şans tekrar

Cevabin ici cok sagol canim,ben 8senedir bu yoldayim neler neler yasadim,esim istenmeyen damat kendi ailem bile bu yolda yanimda degil okadar diyeyim,yuvami yikmak icin huzurumu bozmak icin neler yasadim neyse hatirlamak istemiyorum,rabbim bu mubarek ayin hurmetine kucagimizi bos birakmasin.

Canim merhaba.
Menopoz durumu yok bende.
Kullanacagim ilaclari Irem Hanim gondermisti.
Yasminin 18. Gunu lucrin yapicam.
Bugun de donor bilgilerimi gonderdi.
Herseyin hayirlisi:))))

Canım benim de dün göndermiş bugün de aradı alıp almadığımı sordu bende 18.günü lucrin yaptıracakmışım e-maili açamadım biraz teknoloji özürlüyüm donör bilgilerine ulaşamadım eşim akşama bakıcak.hakkımızda hayırlısı olsun canım...

Sen turkiyede misin??
Ilaclari temin edebilecek misin??
Canım benim de dün göndermiş bugün de aradı alıp almadığımı sordu bende 18.günü lucrin yaptıracakmışım e-maili açamadım biraz teknoloji özürlüyüm donör bilgilerine ulaşamadım eşim akşama bakıcak.hakkımızda hayırlısı olsun canım...

bol şans tekrar

Arkadaşım bende senin gibiyim bende daha yaptırmadan herkese söyledim tabiki tüp bebek biliyorlar valla benimde bi arkadaşım var tüp bebek yaptırdı herkesten sakladı ödü patladı duyulcak diye bişey sorucam duyulcak diye hemen başka bitarafa giderdi 2.ci denemede istemeden ailesinin zoruyla yaptıracaktı öğrendiki normal yolla hamile kalmış 7-8 yıllık evli şuan 3-4aylık hamile daha yakında söyledi.bende senin gibi dobra biriyim.Allah herkesin gönlüne göre versin Allah isteyen bu uğurda emek harcayan herkese annelik nasip etsin....

Arkadaslarim,

cok yogun 3 hafta gecirdik bildiginiz gibi....nihayetinde bebeklerimi hamilelik zehirlenmesi nedeniyle erkenden aldilar - o zamanlar öyle bir direndimki yavrularimi almasinlar diye karnimda, anlatamam size. bu erken alinma karari bir hamile olarak insana cok zor geliyor..tabiiki nitekim benim ve bebeklerin sagligi doktorlarin dedigi gibi. o yüzdene bildiginiz gibi bir aksam karar verildi ertesi gün sezeryan oluncak diye. sezeryan olayi benim icin iyi gecmedi diyebilirim. her vücut farklidir tamam ama ben cok aci cekti ve hala da cekmekdeyim. ameliyat yeri cok müthis hala agri yapiyor ve düzgün yürüyemiyor insan, sürekli eli karninda aci cekerek adimlar atiyorsun. umarim bir kac güne kadar biraz hafifler

bebeklerime nihayet gelnce :)
sezeryanla oldugu icin 1.5 gün göremedim..bu cok ama cok aci bisey oldu benim icin. yani 1.5 gün sonra götüüyorlar seni bunlar senin bebeklerin diyorlar, ilk saatlerde biraz affaladim diyebilirim...ayni zamanda ama dünyalar benim oldu..ve inanin hala inananamiyorum bir kizim ve oglumun oldugunu -darisi tüm isteyenlere!!!

kizimizda solunum sorunu cikti, ama su an toparlamakta kendisi masallah. tabii donasyon oldugu icin insan benzeme olayini cok ama cok merak ediyor - bende an azindan öyleydi....oglumu babaya cok benzetiyorlar, kizimin dayüz hatlarinda beni görenler oluyor...ben ama henüz benzetemedm - ki artik hic önemi yok sanirim!!! o kadar minnacik ve korku dolu o küvezden bazen bakiyorlarki, her zaman gittigimde icim parcalaniyor, icim yaniyor, göz yaslarimi son iki gün kestim onlarin yaninda, negatif enerji almasinlar diye..maalesef erken dogduklari icin en az 1 ay küvezdeler - doktorlarin dedigi bu. inanin insan yillarca sabir ediyor bekliyor ama bu 4 hafta sanki gecmez gibi geliyor :( hayirlisi artik.......

sormak istedikleriniz var ise sorun canlarim, imkan oldukca cevap veririm......

bebkçiğim allah biran önce bebeklerini kucağına almak nasip etsin. ama bilki onlar ordada güvendeler. biraz zamana ihtiyaçları var. daha sonra hep seninle olacaklar. allah bizlerede bunları yasatmak nasip etsin. sen kendine iyi bak bebeklerinin sonra sana ihtiyacı olacak. okurken çok duygulandım inan ilerde çok güzel günleriniz olacak..

Bende inanılmaz derecede bebek sahibi olmayı istemiştim bu sefer.Kısmet değilmiş ne yapalım.Tekrar denersem donasyonu düşünüyorum.Halil İbrahim bey Firdevs Hanım karasızım.Batum lada görüşmüştüm ama.
Tekrar hayal kırıklığını kaldırabilirmiyim bilmiyorum zamana ihtiyacım var.
Sevgiler..

canım kendini hazır hissettiğinde ve neresini istiyorsan orayla yaptırman senin için daha hayırlı olur. şimdiden hayırlısı olsun. allah biran önce bebeklerine kavuşmak nasip etsin...

Canim zor bulunan bir ilac yok. Turkiyedeysen sorun yok zaten
Yurtdisinda recete yazdirmak biraz zor oluyor onun icin sordum.
Hollandadayim.
QUOTE=lalita;31410975]evet canım niye bulunmayan ilaçlarmı bana daha ilaç protokolüm verilmedi.estrofem bulunur heralde lucrinimi kastettin canım..sen Almanyadamısın?[/QUOTE]

Merhaba arkadaslar bi sorum olcakdi,yarin transferim var ve esim yanimda olamayacak,tup bebek merkezi evime 50km uzakta ,transferden sonra ben araba kullanip gelcem acaba zarari olurmuki?

melissa canım transferin şimdiden hayırlı olsun. inşallah sağlıklı bebeklerini alıp gelirsin. bencede arabayla yalnız gitme. yakınmış dönüşünü taksi tut o zaman. ama araba kullanma derim. gergin olmaman gerek.

canım duygulandırdın bizi
bugünlerde sende elbetteki duygu birikimi olmuştur endişen artar fakat endişelerinden sıyrıl . bak çok şükür sağlıklı doğan iki bebeğin var. allahın izniyle kısa zamanda toparlanıp çıkacaklar. bebekler bizlere göre çok daha fazla dirayetli ve hızlı büyüyorlar. bu 3-4 hatada geçecek ve doyasıya sarılacaksın.
gülümse hadi artık gülümse annesin sen :)
dualarımız ve gönlümüz seninle birlikte.. eksikliğini hissediyoruz burda ama senin iyi olman gerek öncelikle

Selam ben amniyosentez konusunda karar veremedim.
Çok değerli bir hamilelik ve bu benim tek şansım.
Doktorumda bu değerlerle yapılmasına gerek yok diyor.
Zaten eğer sonuç downsendromda pozitif olursa ha22.haftada ha 35.haftada ayrılık yaşamışsın ikiside bu konumda bir travma!!
Ama senin kararlı ve emin olmana sevindim..12sinde herşey yolunda gitsin inşallah!!
Bu arada karnım çıktı. Sivri.bir avakadoyu karnıma diklemesine yerleştirmiş gibi;))

Son düzenleme:
Tresss selam hala üçüzler devam ediyormu?

Minasera senin dördüzler ne alemde? Kendiliğinden elveda diyen varmı?

Bebek hayırlı uğurlu olsun bebeklerin!!
sen kaçıncı hafta doğum yaptın? Bebekler kaç gr doğdular?!
Ne yap yap kuvözde ellerine dokun yanaklarını okşa ve hep yanlarındayken mutluluk ışınları saç. Korkaki onlarda korkmasın. Sesini tanıyorlar ol konuş;))

Melisa transferde hep mutlu ol pozitif düşün korkuyu kov ve dua et!! Birazda tevekkül
Araba kullanma git bir yerde dinlen!!
Adımalrın bile küçük olsun derken denyaj fren işi hiç uymuyır. Çözüm üret. Yada taksi tut
Larax hayılırlı olsun test tarihin ne zaman??

Son düzenleme:
Arkadaslarim,

cok yogun 3 hafta gecirdik bildiginiz gibi....nihayetinde bebeklerimi hamilelik zehirlenmesi nedeniyle erkenden aldilar - o zamanlar öyle bir direndimki yavrularimi almasinlar diye karnimda, anlatamam size. bu erken alinma karari bir hamile olarak insana cok zor geliyor..tabiiki nitekim benim ve bebeklerin sagligi doktorlarin dedigi gibi. o yüzdene bildiginiz gibi bir aksam karar verildi ertesi gün sezeryan oluncak diye. sezeryan olayi benim icin iyi gecmedi diyebilirim. her vücut farklidir tamam ama ben cok aci cekti ve hala da cekmekdeyim. ameliyat yeri cok müthis hala agri yapiyor ve düzgün yürüyemiyor insan, sürekli eli karninda aci cekerek adimlar atiyorsun. umarim bir kac güne kadar biraz hafifler

bebeklerime nihayet gelnce :)
sezeryanla oldugu icin 1.5 gün göremedim..bu cok ama cok aci bisey oldu benim icin. yani 1.5 gün sonra götüüyorlar seni bunlar senin bebeklerin diyorlar, ilk saatlerde biraz affaladim diyebilirim...ayni zamanda ama dünyalar benim oldu..ve inanin hala inananamiyorum bir kizim ve oglumun oldugunu -darisi tüm isteyenlere!!!

kizimizda solunum sorunu cikti, ama su an toparlamakta kendisi masallah. tabii donasyon oldugu icin insan benzeme olayini cok ama cok merak ediyor - bende an azindan öyleydi....oglumu babaya cok benzetiyorlar, kizimin dayüz hatlarinda beni görenler oluyor...ben ama henüz benzetemedm - ki artik hic önemi yok sanirim!!! o kadar minnacik ve korku dolu o küvezden bazen bakiyorlarki, her zaman gittigimde icim parcalaniyor, icim yaniyor, göz yaslarimi son iki gün kestim onlarin yaninda, negatif enerji almasinlar diye..maalesef erken dogduklari icin en az 1 ay küvezdeler - doktorlarin dedigi bu. inanin insan yillarca sabir ediyor bekliyor ama bu 4 hafta sanki gecmez gibi geliyor :( hayirlisi artik.......

sormak istedikleriniz var ise sorun canlarim, imkan oldukca cevap veririm......

merhaba canım öncelikle gözünaydın,
geçmiş olsun, Allahım yanınızdan ikizlerinizi bir daha ayırmasın,
ne kadar erken gelseler de artık bir ikiz annesisin,
inşallah kuvezden çıkıp kucağına da alacağın günler de olacak,
mutluluk dolu,sevgi dolu bir yuvanız olsun,
sıkıntılı günler geçsin,mutluluğunuz daim olsun....

Uzun suredir biseyler yazmiyordum.
Aslinda hemen hemen hergun takip ediyorum yazilanlari ama kendimle ilgili hicbirsey yazmiyordum..
Agustosun 21inde lucrin igne olucam. Agustos sonu adetimle birlikte de estrofem, corasprin ve folik e basliyorum.
Bir aksilik cikmazsa 11-12 eylul gibi Kibris yolcusuyuz.
Istenilen testlerin hepsi yapildi. Sonuclar iyi cikti.
Ama simdiye kadar herhangi bir sey hissetmiyordum
Lucrin in yapilacagi tarihin belli olmssindan itibaren heyecan da basladi.
Hepimizin hakkinda hayirlisi olsun.
Herkese bol sans.....

merhaba Allahım yolunu bahtını açık etsin,
transferin sorunsuz geçer inşallah, bebeklerin sana sımsıkı tutunsunlar,

Canım senden haber aldığıma çok sevindim.Seni çok iyi anlıyorum.bebişlerini gördükten sonra sabretmek dahada zor.Canım bak kısa bir süre sonra nasıl hızla toparlandıklarına sende şaşıcaksın.O hastaneden sağlıklı bir şekilde hepiniz çıkıp evinize geliceksiniz.dualarımız senin ve meleklerinlee

Back
X