Kızlar pazartesiden beri kbrsdayız,süreci falan unuttuk,yiyip içip geziyoruz:) ilk gün eyvah ne yapacağız o kadar zaman burada diyorduk şimdi ise seneye tatile gelelim planları yapmaya başladık.:) biliyorsunuz bayram nedeniyle paket program aldık,büyük anadolu otelde kalıyoruz ve yarım pansiyon,yemekleri çok güzel,özellikle ben çorba delisi olarak çorbalara eşimde etli yemeklere bayıldık,yemek konusunda tek eksiği akşamları servisde su paralı,onu da sorun etmiyoruz 3-5 ödeyelim artık diyoruz,her akşam yürüyerek girneye iniyoruz,simit dünyasında çay harika,hem gelen geçeni seyretmece hem çayları yudumlamaca,sonrada ayak ayak şehir turu:) evvelki gün gazinoyada girdik,25 tl koyup 100 tl kazandık:) zenginlik başımızı döndürdü:)) çok güzel plajlar keşfettik hergün dolmuşa binip lapta tarafına gidiyoruz,dolmuşlar 3 tl,plajlar değişiyor,5 tl ya da var 15 tl ya giriş de var ama denizi ve plajı harika mutlaka geldiğinizde girin diyorum,kbrs lıların şiveleri harika,çok çabuk muhabbet kuruyorlar ve çok hoş sohbetler,şimdiden iki arkadaşımız oldu bile:)
Tek sorunumuz ilaçlar,alarmım hiç durmuyor,estrofem yutuyorum aspirinin saati geliyor onu yuttum kalk gidelim diyorum hop progesteron vaginal,başım döndü takipten:) hoş şimdilik tatildeyiz hallediyoruz da yarın çalışmaya başlayınca bu ilaçları nasıl takip edeceğim bilmiyorum

progesteron sabah 8 öğlen 16 akşam 24 vaginal olarak ayarladım,yaptıktan sonra en az yarım saat uzanmak lazımmış,saat 16 bayağı bir sorun oluyor,akşam dışarıdaykende saat 24 oldumu külkedisi gibi koştur koştur geri dönüyoruz,umarım bu ilacın daha kolay bir formu vardır,sizler nasıl hallediyorsunuz yada sadece bana özel bir tdv metodu mu merak ediyorum,çok uzun yazdım şimdilik bu kadar sevgiler:)