• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar şimdi bebişleriniz döllendi, gitgide hücreleri çoğalıyor. içlerinden en az bir tanesi kadarini sizinle birleştrecek ve sonsuza kadar en kutsal bağınız olacak..
Allahım benim güzel yürekli arkadaşlarım evlat sahibi olmayı canı gönülden istiyor, yollarında şer varsa kaldır hayra dönüştür ve onlara evlat sahibi olmayı nasip et (amin)..

canım benim ne güzel dua etmişsin,ne güzel yazmışsın,allahım bu mübarek günde dualarımızı kabul etsin,evladını sağsalim doğurmanı kucağına almanı nasip etsin,hepimize anneliği yaşatın güzel allahım
çok çok teşekkür ederim bilginisacım,sen çok güzel dua ediyorsun ne olur bizleri duasız bırakma

kızlar bugün breezeyi ve eşini gördük, sohbet ettik çok sempatik çok tatlı bir ikiliydi,
dilerim ikimizinde tedavisi olumlu sonuç versin,
isteyen formdaki herkesin elleri kucakları bebekler le dolsun.
şimdiden bayramınız kutlu olsun.
kucak dolusu sevgiler,,

evet bugün nihayet karşılaştık:) bıcır bıcır bir ikili,eşimde ben de çok sevdik ve çok mutlu olduk:) inşallah bebeklerimiz olunca hep beraber böyle güzel bir tanışma ayarlarız:) Rosadali nin transferi yarın,inşallah allahım yanında olsun,embriyolar cici annemize sımsıkı tutunsun,inşallah bayram sonucu güzel haberlerini alalım:)

Son düzenleme:
arkadaşlar sonucum pozitif :))) tüm arkadaşlara destekleriniz için teşekkür ederim. hepinizin bayramınızı kutluyorum. bende dansöz oynatmanızı isteyeceğim ama şimdi herkez çok yogundur bayramdan sonra istiyorum. tatil için annemlere geldim. fazla yazamıyorum. tatil dönüşü tekrardan yazacağım. allah hepinizi bu duyguyu yasatsın...

ay nasıl sevindim,işte bu:) darısı larax ın ve hepimizin başıana
tam bayram müjdesi oldu allahım tamamına erdirsin,inşalllah ikizlerle seni güldürsün süperrrrrrr:)))

Canım teşekkür ediyorum iyi dileklerin için. Bende yarın akşam HİT e gidiyorum. Bütün hazırlıklarımı yaptım. İnşallah bu sefer büyük bir değerle pozitifi göreceğim. Çok zorlu bir süreçten geçtik, umarım artık son olacak canım.

canım allahım yolunu açık etsin.inşallah bu hepimiz için son olur hepimiz bebişlerimizle sımsıkı tutunarak döneriz,benim transferimde cumartesi kıbrslı olduk gitti:) bugün girnede çok güzel bir sahil de keşfettik seneye bebeklerimizle gelip o incecik kumlarla kumdan kaleler yapacağız çünkü kumla oynayamayınca canımız kaldı:)
iyi şanslar diliyorum güzel haberlerini dört gözle bekleyeceğiz:)

Güzel arkadaşlarım,annelerimiz,hamilelerimiz,anne adaylarımız hepinizin bayramını kutluyorum,kıbrs dan bayram bebeklerimizi almaya geldik,inşallah çok güzel bir bayram olur hepimize,seneye şeker bayramını minik şekerlerimizle kutlayalım inşallah ...iyi bayramlarrrrr:)))

arkadaşlar sonucum pozitif :))) tüm arkadaşlara destekleriniz için teşekkür ederim. hepinizin bayramınızı kutluyorum. bende dansöz oynatmanızı isteyeceğim ama şimdi herkez çok yogundur bayramdan sonra istiyorum. tatil için annemlere geldim. fazla yazamıyorum. tatil dönüşü tekrardan yazacağım. allah hepinizi bu duyguyu yasatsın...
Canım çok tebrik ederim,ne güzel bir haber verdin,sorunsuz hamilelik dilerim,

Canım teşekkür ediyorum iyi dileklerin için. Bende yarın akşam HİT e gidiyorum. Bütün hazırlıklarımı yaptım. İnşallah bu sefer büyük bir değerle pozitifi göreceğim. Çok zorlu bir süreçten geçtik, umarım artık son olacak canım.

Lalita canım sen neler yapıyorsun? Yakın bilgilerin yok bende ama en son donasyon düşünüyordun araştırıyordun hatırlıyorum. Umarım her şey gönlünce olur.

iyi bayramlar arkadaşım.

Merhaba Helun, önce bayramini kutlarim,
bazen nikine rastlyiordum kismet bugüneymis demekki.
Yolun acik olsun cnm HIT de iyi bir klinik insallah her sey gönlünce olsun dualrimiz sanada gitsin cnm.
Büyük asamalardan gecyioruz-zorlukalari asiyoruz kolay degil.Insallah emeginin karsiligini alacaksin .
Burasi büyük bir aile sende burada hamileyim diyeceksin insallah.Pozitifide göreceksin paylasacagiz bile ))
Nurus7 de galiba HIT de yaptirdi simdi hamile darisi senin basina
Görüsmek üzere
sevgilerimle

Lalita canım sen neler yapıyorsun? Yakın bilgilerin yok bende ama en son donasyon düşünüyordun araştırıyordun hatırlıyorum. Umarım her şey gönlünce olur.

iyi bayramlar arkadaşım.

Arkadaşlar herkesin Ramazan bayramını kutluyorum inşallah bidahaki bayramda kimimiz hamile kimimiz bebişli olarak kutlarız.

helun canım bende bu ayki adetimle tedaviye başlıyorum eylül başı kısmetse kıbrıstayız.ben firdevs hanıma gidicem bakalım ilk dnsyn denemem çok heyecanlıyım içim kıpır kıpır inşallah seninde herşey yolunda gider bebişlerini alıp gelirsin canım.

Larax canım senin bugün kaçıncı günün sanki umudumla aranızda az vardı ay nasıl bayram sonuna kadar duracaksın valla ben bile zor dayanıcam canım Allah sabır ve dayanma gücü versin..

umudum canım tebrik ederim çok sevindim pozitif alacağını hissetmiştim değerin kaç arkadaşım? darısı başımıza...!

oh be bayram üstü güzel bir haber . kutlarım arkadaşım.. allahım sonuna kadar sağlıakla tamamlamayı nasip etsin ..

Senin. İçin yaşın nedeniyle daha ayrı bir dua ediyorum.
İnşallah şeytanın bacağı kırılacak ve sende hamile olacaksın..
İnce oya gibi hazırlandın. Çok emin adımlarla gittin.
Allah yüzünü güldürsün!!

herkesin öncelikle iyi bayram geçirmenizi dilerim.kızlar buruk bir heyecan sardı beni,transfer için saat 2 gibi otelden alacaklarmış,dualarınıza ihtiyacım olacak,inşallah bizim için hayırlısı ne ise o olur,hepinizi öpüyorum,iyi bayramlar

Senin. İçin yaşın nedeniyle daha ayrı bir dua ediyorum.
İnşallah şeytanın bacağı kırılacak ve sende hamile olacaksın..
İnce oya gibi hazırlandın. Çok emin adımlarla gittin.
Allah yüzünü güldürsün!!

çok teşekkür ederim Efsunecim:) şeytanın bacağını kıracağıma inanıyorum,zaten şeytan falan yoktu ihmal edilmiş aşamalar vardı bence şimdi onları da hallettik,bu sefer hamileler ve anneler kervanında ben de olacağım diyorum:)) fazlasıyla pozitifim galiba allahım utandırmasın...sevgiler:)

herkesin öncelikle iyi bayram geçirmenizi dilerim.kızlar buruk bir heyecan sardı beni,transfer için saat 2 gibi otelden alacaklarmış,dualarınıza ihtiyacım olacak,inşallah bizim için hayırlısı ne ise o olur,hepinizi öpüyorum,iyi bayramlar

rosadali yi biraz önce bebeklerini almaya gönderdik:) canım ya nasıl heyecanlı,inşallah güzel yavrular güzel annemize sımsıkı tutunacaklar ve hiç bırakmayacaklar...
Rosadalicim sağolsun kendisine ve bana uğurböcekli bileklik almış,o kadar mutlu oldum o kadar duygulandım ki anlatamam,ne kadar güzel bir incelik,nasıl güzel bir insanlık,allahım inşallah uğurlarımız ikimize de uğur getirir,mutlu haberleri almayı nasip eder,yolun açık olsun rosadali,dualarım seninle canım...

Kızlar pazartesiden beri kbrsdayız,süreci falan unuttuk,yiyip içip geziyoruz:) ilk gün eyvah ne yapacağız o kadar zaman burada diyorduk şimdi ise seneye tatile gelelim planları yapmaya başladık.:) biliyorsunuz bayram nedeniyle paket program aldık,büyük anadolu otelde kalıyoruz ve yarım pansiyon,yemekleri çok güzel,özellikle ben çorba delisi olarak çorbalara eşimde etli yemeklere bayıldık,yemek konusunda tek eksiği akşamları servisde su paralı,onu da sorun etmiyoruz 3-5 ödeyelim artık diyoruz,her akşam yürüyerek girneye iniyoruz,simit dünyasında çay harika,hem gelen geçeni seyretmece hem çayları yudumlamaca,sonrada ayak ayak şehir turu:) evvelki gün gazinoyada girdik,25 tl koyup 100 tl kazandık:) zenginlik başımızı döndürdü:)) çok güzel plajlar keşfettik hergün dolmuşa binip lapta tarafına gidiyoruz,dolmuşlar 3 tl,plajlar değişiyor,5 tl ya da var 15 tl ya giriş de var ama denizi ve plajı harika mutlaka geldiğinizde girin diyorum,kbrs lıların şiveleri harika,çok çabuk muhabbet kuruyorlar ve çok hoş sohbetler,şimdiden iki arkadaşımız oldu bile:)
Tek sorunumuz ilaçlar,alarmım hiç durmuyor,estrofem yutuyorum aspirinin saati geliyor onu yuttum kalk gidelim diyorum hop progesteron vaginal,başım döndü takipten:) hoş şimdilik tatildeyiz hallediyoruz da yarın çalışmaya başlayınca bu ilaçları nasıl takip edeceğim bilmiyorum:(
progesteron sabah 8 öğlen 16 akşam 24 vaginal olarak ayarladım,yaptıktan sonra en az yarım saat uzanmak lazımmış,saat 16 bayağı bir sorun oluyor,akşam dışarıdaykende saat 24 oldumu külkedisi gibi koştur koştur geri dönüyoruz,umarım bu ilacın daha kolay bir formu vardır,sizler nasıl hallediyorsunuz yada sadece bana özel bir tdv metodu mu merak ediyorum,çok uzun yazdım şimdilik bu kadar sevgiler:)

Rosedali çok mutlu oldum hadi bakalım yaşın genç umarım sadece 3 transfer ettirmişsindir!
Herşeyin hayırlısını ve sağlıklısını ve senin iyiliğine hizmet edenini diliyorum!!

Bebekcim,güzel bebeklerimizin güzel annesi:) iyi bayramlar,anne olarak ilk bayramın:) canım nasılsın,minik kuzularımız nasıl? sanrım biraz daha ele avuca gelmeye başlamışlardır:) Allahım çok güzel olsalar gerek,mis kokularından çekip bizim için de ne olur dua et,bebeklerinle tez zaman da hastaneden çıkıp evinizde sağlıkla sıhhatle nice nice güzel bayramlar geçirmenizi diliyorum,sevgiler:)

Canim arkadaslarim,
öncelikle hepinizin ramazan bayrami mübarek olsun....

ayrica positif alan arkadaslari tebrik ediyorum. biraz okudum sayfalari , umudum positif almis. Larax canim sende silik cizgi cikmis bence zaten positif, ne güzel git gide hepimiz burda cocuk sahibi olacagiz insallah.

bana gelince...yaklasik iki hafta oldu dogum gercekleseli ve inanin hala kanatlandim ucuyorum sanki..ayni zamanda korkular bir basiyor beni anlatamam..anne lik dedikleri bu olsa sanirim diyorum, insan korku icinde oluyor..bebekler iyimi, iyi geliscekmi, ne zamn evimize götürcegiz derken, gözüme uyku girmiyor iste bazen.

öyle bir özlüyorum onlari anlatamam..burnumda tütüyorlar.........ya sabir diyorum artik..yapicak birsey yok...

arkadaslar benzeme konusuna gelince..gercekten cok ilginc - su ana kadar diyebilirim - kizimi bana cok benzetiyorlar, oglum da babaya zaten benziyor. cok ilginc dimi..yani bakiyorum bende kizima gercekten andiriyor bana :) tabii degisebilir büyüdükce..bebekler günden güne degisiyor. sagliklari yerinde olsunda zaten benzme konusuda önemli degil ama iste insanin aklina gelmiyor degil.

iste biraz karmakarisik hislerle ugrasiyorum bu dönemler...normaldir diye düsünüyorum ayni zamanda.............ben ise tam iyilesmedim, hala sezeryan in agirlarini cekiyorum, günden güne azaldi en azindan..

bu ara waltkrayburg arkadasimizdan haber varmi arkadaslar?

Kızlar pazartesiden beri kbrsdayız,süreci falan unuttuk,yiyip içip geziyoruz:) ilk gün eyvah ne yapacağız o kadar zaman burada diyorduk şimdi ise seneye tatile gelelim planları yapmaya başladık.:) biliyorsunuz bayram nedeniyle paket program aldık,büyük anadolu otelde kalıyoruz ve yarım pansiyon,yemekleri çok güzel,özellikle ben çorba delisi olarak çorbalara eşimde etli yemeklere bayıldık,yemek konusunda tek eksiği akşamları servisde su paralı,onu da sorun etmiyoruz 3-5 ödeyelim artık diyoruz,her akşam yürüyerek girneye iniyoruz,simit dünyasında çay harika,hem gelen geçeni seyretmece hem çayları yudumlamaca,sonrada ayak ayak şehir turu:) evvelki gün gazinoyada girdik,25 tl koyup 100 tl kazandık:) zenginlik başımızı döndürdü:)) çok güzel plajlar keşfettik hergün dolmuşa binip lapta tarafına gidiyoruz,dolmuşlar 3 tl,plajlar değişiyor,5 tl ya da var 15 tl ya giriş de var ama denizi ve plajı harika mutlaka geldiğinizde girin diyorum,kbrs lıların şiveleri harika,çok çabuk muhabbet kuruyorlar ve çok hoş sohbetler,şimdiden iki arkadaşımız oldu bile:)
Tek sorunumuz ilaçlar,alarmım hiç durmuyor,estrofem yutuyorum aspirinin saati geliyor onu yuttum kalk gidelim diyorum hop progesteron vaginal,başım döndü takipten:) hoş şimdilik tatildeyiz hallediyoruz da yarın çalışmaya başlayınca bu ilaçları nasıl takip edeceğim bilmiyorum:(
progesteron sabah 8 öğlen 16 akşam 24 vaginal olarak ayarladım,yaptıktan sonra en az yarım saat uzanmak lazımmış,saat 16 bayağı bir sorun oluyor,akşam dışarıdaykende saat 24 oldumu külkedisi gibi koştur koştur geri dönüyoruz,umarım bu ilacın daha kolay bir formu vardır,sizler nasıl hallediyorsunuz yada sadece bana özel bir tdv metodu mu merak ediyorum,çok uzun yazdım şimdilik bu kadar sevgiler:)

Breeze bir dönem ilaçlara katlanacsksın!!
Crinone jele geçince sabah akşam yapıyordum böylelikle dinlenme işi rahat oluyordu.
Hap halindeykende 16dakinde 15 dk dinleniyordum,
Dikkat etmen gereken hap halindekiler hergün bir miktar vajinadan parça parça düşmeli..
Bende 1 hafta hiç düşmeyip acayip sancı yapıp sonrada dışş gebelik korkusuna düşürmüştü. Sızı yeri tam dış gebeliği çağrıştırıyordu. telefonda doktor bile şüphelenmişti. Tam doktora kontraole gidecekken yumru gibi düşmüş sonrada kusmaktan helak olmuşrum.
İğrenç ama yazayım bilgin olsun dedim;)

bebek ne güzel anne olarak ilk bayramın.. her gün senden haber bekliyoruz. gitgide daha da olumlu haberler vereceksin inşallah.

rozadalı, artık o bebeklerin forumun hepimizin bebeği.. sıkı sıkı tutunsunlar sana ve hep seninle kalsınlar

brezeecim senin fitil yaptığın progesteran kapsülleri ben uzun zamandır ağızdan alıyorum. artık öögg geldi yutmaktan:)
transferin cumartesimiydi

en özel dualarımla yaynındayım canım benim

Back
X