BREZEE canımm çok tebrik ederim yaaa çok mutlu oldum :16:biliyordum inan hissettim sanki :16:Allah ım tamamına erdirsin bir ömür ayırmasın inşallah:49::49:

UMUDUM ikinci aşamayı da atlattın canım sağlıkkla kucağına alırsın inşallah:16:

ANSU canım yaa demek eylülde gidiyorsun şimdiden tebrik ederim sende inşallah bayram şekerini alıp gelirsin:16::16:dualarımız seninle .umarım herşey güzel gönlünce olur ve sende :49: dönersin

FB Lİ canım oğlun olacakmış ne güzel bir süre önce forumda kız haberleri yankılandı hatta tebrik ettik:::))kısmet demek erkek çok tebrik ederim canım hayırlı evlat olması dileğiyle...

amin canım. allah herkesi bu duyguyu yasatıp anne olmayı sağlasın. teşşekkür ederim canım...

rosedali breeze tebrik ederim sağ salim kucağnza almak nasip olsun inşallah.
umudum kalp atışnı duymuşsun güzel sağlklı hamilelik geçirmen dileğiyle ...
darıs bana ve tüm isteyenlere inşallah

teşekkür ederim canım. inan sana ve burda olan tüm arkadaşlara dua ediyorum.allah herkezi anne olmak nasip etsin diye. senin tekrar denemen ne zaman olacak.

Biz kocaman bir aileyiz ne kadar guzel inanirmisiniz bugun iki hamile haberi okuyunca gozyaslarimi tutamadim bende allahin izniyle 3 .kez yolculuga cikacagim adet olmayi bekliyorum bana bu sefer lucrin depot vermedi firdevs hnm 5 tane oralgutran igne verdi.lucrin almistim ihdiyaci olan varsa gonderebilirim.bol bol geziyorum stres atiyorum su iciyorum testlerim var adetimin 2 . Gunu yaptiracagim bekliyorum sadece troid ilacimi kullaniyorum.unuttugum yapmam gereken seyler varmi kizlar duaniza enerjinize ve fikirlerinize ihdiyacim var rabbim insallah bana ve isteyen herkese evlat nasip etsin hepinizi opuyorum sevgiyle kalin

Güzel kardesim ,iyi olduguna sevindim,moral depolamalisin ve sakin bir sekilde insallah sonucuna varacaksin.
Firdevs hanim bilir isini dua edecegiz insallah anne olacaksin cnm.Hangi hastanede testelrini yaptiriyorsun? Adetin 2.günü testlerde hangisini istedi doktorun cnm?
Kismetse bende baslyiorum dikkate alayim .Kan pihtilasma testi varmis unutma?
Bol visne-ananas ye.. zaten su iciyorsun.yarasin hepside.
Duamiz -enerjimiz sana gitsin cnm.
Seni ararim daha sonrada görüsürüz cnm.
sevgiyle kal

ben şevket beye gitmiştim breezee .. ama bu kez galiba Firdevs hanıma gideceğim... bakalım...daha sanki hazır değilim gerçi bi hazırlığımda yok bu ay adetin 3. günü bir tahlil yaptırmak istedim öylesine. doktor yaşıma inanamadı.. fsh 8 çıktı.. diğer değerlerde çok iyi ... ev tipi yapıcam galiba:))))

Yolun acik olsun cnm,
Hakkindan hangisi hayirliysa olsun dualrimiz tüm annelere .
Evet bazen yasimizi hic göstermiyoruz o konuda bende sansliyim sükür..
Elimizden geleni ypaiyoruz takdir ilahinin cnm ..
Adetin 3.gününde hangi testler yaptiriyorsunuz bende baslayayim kismetse insallah .dinlenince tekrar gidecegim ,bakalim ,kismet isi ..
Tekrar görüsmek üzere.
sevgilerimle .

teşekkür ederim canım. inan sana ve burda olan tüm arkadaşlara dua ediyorum.allah herkezi anne olmak nasip etsin diye. senin tekrar denemen ne zaman olacak.

canm biraz daha toparlanmam lazım hem maddi anlamda hem bedenen.adetimde testler için doktora gidecem o zaman netleşir kesin tarih.

Bir türlü dayanamayacağım yazamadım:) evet kızlar benim test günüm perşembe ama cuma günü iş yerimde çok yoruldum evde de yatılı misafirim vardı.gece saat 3 e kadar ayaktaydım yani hareket halindeydim,gece yatarken çok hafif kahve kanamam oldu,sabah erkenden irem hanımı aradım kırmızı değilse önemli değil dedi,cumartesi öğlen üzeri bir damla gibi kırmızı kan geldi tabii bende moral sıfır,irem hanım kan testi yaptıralım çıkmaz ama gene de yaptıralım dedi ve sonuç 56 ile pozitif çıktı :))) tabiii çok erken test gününden onun için düşük olması önemli değilmiş,perşembeye kadar bekliyecektim ama biraz önce idrar testi yaptım çift çizgiyi görünce dayasnamadım:))) allahım tamamına erdirsin allahım hepimize nasip etsin:)) atessncim hemen başla bak bizim yaşımızda da hamile kalınabiliyormuş;)

Breeze canım, tebrik ediyorum. Çok çok sevindim. Yaşlarımız yakın olduğu için özellikle senin durumunu çok merak ediyordum. Allah im mutluluğunu daim etsin. Bazen karamsar , bazen umutlu beklemedeyim. İnşallah ben de bu güzel haberi vereceğim.

canım arkadaşım sıra da şimdi Helun var sanırım bir kaç gün sonra da onun haberiyle sevineceğiz:)

Arkadaşlar sanıyorum sıra bende. 26 sı test günüm. Çok heyecanlıyım. İnşallah size mutlu haberi vereceğim. Biraz da kaygılıyım. karnımın alt böldesin belli belirsiz çok hafif bir ağrı var. Dünde akıntıdaki sümüksü madde (çok özür dilerim) de hafif kahverengi bir şey vardı. İyimi kötü mü ? bilemedim. Transferimin 8. günündeyim. İnşallah......

Tekrar tebrik ediyorum canımcım..

mrb arkadaşlar uzun zamandır girememiştim foruma
ROSADALİ VE BREZEEE tebrikler Rabbim tamamını erdirsin inşallah:D:D:D
HELUN arkadaşım inş. güzel haberlerini almak dileğiyle :D:D:D:D
TRESS cnm işlem olmuş çok çok geçmiş olsun bi sıkıntı yok dimi şimdi?şükür hayırlısı ile atlattın cnm dikkat et kendine
BEBEKCİMMM cnm daha bebişler eve gelmemiş sanırım inş. en kısa zamanda bebişlerini eve götürmen dileğiyle cnm hayırlısı ile sağlıkları iyi olsunda o günde gelecek inşallah arkadaşımmm
MİNASERe cnm işlemin vardı seninde umarım iyi geçmiştir haberlerini beklioruzzzzz

Arkadaşlar sanıyorum sıra bende. 26 sı test günüm. Çok heyecanlıyım. İnşallah size mutlu haberi vereceğim. Biraz da kaygılıyım. karnımın alt böldesin belli belirsiz çok hafif bir ağrı var. Dünde akıntıdaki sümüksü madde (çok özür dilerim) de hafif kahverengi bir şey vardı. İyimi kötü mü ? bilemedim. Transferimin 8. günündeyim. İnşallah......

canım şimdi eve geldim yemek yerken forma bakıyorum yazdıklarını okuyunca alelacele yazayım dedim,benimde 7.günde sümüksü ve kahverengi akıntı geldi,ertesi günde devam edince firdevs hanım proluton depotu hemen vurmamı istedi ve progestanıda 4 e çıkardık ve test yaptırmamı istedi zaten o zaman öğrendim ham,le olduğumu,bendede hafif ağrı vardı,bence hemen dr unu ara gerekirse prolutoun u yaptır sakın aramamazlık yapma,bence hamilesin:))

Evet güzel arkadaşlarım,
Ben de yumurta donasyonu için hazırlanmaya başlıyorum.Sabah uyanınca alacağım ilaçla bebek yolculuğum başlıyor.Sanırım 10-20 eylül arasında Kıbrıs'ta olacağım.Eylül yolcularından biri de benim.Dualarınızı yollar mısınız bana arkadaşlarım?

Ansu Allah yolunu açık etsin İnşallah bu gidişte ( 2.ci sefere gerek kalmadan)bebeklerini alıp gelmeni diliyorum canım.

Kızlar herkese merhaba ve kucak dolusu sevgiler,
Epeydir giremedim foruma.. Uzun bir süre tatil yaptım sonra dönüp amniyosentez yaptırdım, şimdi dinleniyorum.. Amniyosentez sonrası bir sorun gelişmedi ve ön sonuç da temiz çıktı çok şükür... Bu arada beklentim kız idi.. Ama bir oğlum olacak...Avatarımdan denizkızını çıkartıp eros koydum :)))))))))))))) :52:

Forumu açınca heyecanlandım; hamile haberleri var...:)))))))))))
Breeze çooooook sevindim tebrik ederim.. Allah tamamına erdirsin...
Rosedali aynı şekilde ... Mutluluğunuz daim olsun...

Hazırlanan arkadaşların yolu ve şansı açık olsun...
Negatif alanlar,biraz daha sabır...elbet sıra gelecek..
Pozitif alan diğer arkadaşlar hepinizi kutlarım...

Ağırdan alan arkadaşlar; hadi silkelenin....... bakın sırayla geliyor bebişler...:nazar:

sevgili fbli gözün aydın canım.Allah oğlunu sağlıkla eline almanı ve büyütmenizi nasip etsin İnşallah

İnşallah 26 sında mutluluktan gözyaşların sel olur.

Formu açmadan keşke aykızım girmiş olsa demiştim.canım senin redüksiyon sonrası ilk haftalarda biraz ağrın yada kramp gibi kısa süreli oldumu.birde karnım çok. Sert.doktora gittim.bir sorun yok dedi.ama genede korkuyorum.birde normal hayata tam olarak be zaman döndün.benim bugün sekiz gün oldu.çok sordum seni pek yakalayamıyorum canım...

Back
X