Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın,
korkularla yüzleşme zamanı,
bugün doktora gidiyoruz, çok korkuyorum kese ya gözükmezse? ya gözükür kalp atışı olmazsa? ya kalp atışı olup sonra durar sa?
yani kızlar sorular sorular kafamın içinde binbir tilki,
sizler nasılsınız? bu aralar form çok sessiz,
ansucum ne güzel gidişimde de gelişimde de olun canım çok sağolasın.
Hiç heyecanlı değilim.Ne yapacağımı biliyorum.Hedef belli ben çok duygusala bağlamadan alıp geleceğim veled ya da veledlerimi
İnşallah...Yeter ki her şey yolunda gitsin İnşallah...
günaydın,
bugün doktora gidiyoruz, çok korkuyorum kese ya gözükmezse? ya gözükür kalp atışı olmazsa? ya kalp atışı olup sonra durar sa?
günaydın,
mrb arkadaşlar bir sorum olcak benim idrarda protein çıktı bugün öğrendim sonucu doktor tansiyonunu sürekli ölçücez dio....netten baktım gebelik zehirlenmesi olarak ele alıo ve korkutuo beni bu durumda öneriniz ve bu konuda bilgisi olan varmı
Canım çok geçmiş olsun.internetten senin durumuna göz attım.
Aykızım peki doktorun yada sen neden şüphelendinide bu testi yaptırdınız.yani belirtileri neydi.lütfen bu durumu ihmal etme gerekirse rixli gebelikler doktoruna git.mutlaka tedavisi vardır.bizide bilgilendir canım
mrb arkadaşlar bir sorum olcak benim idrarda protein çıktı bugün öğrendim sonucu doktor tansiyonunu sürekli ölçücez dio....netten baktım gebelik zehirlenmesi olarak ele alıo ve korkutuo beni bu durumda öneriniz ve bu konuda bilgisi olan varmı
öncelikle geçmiş olsun.bebek gebelik zehirlenmesini biliyordur sanırım, benim hiç fikrim yok canım.onda da bu meseleden dolayı erken doğum oldu,tabii ki herkesin durumu aynı değil.doktor ne dedi beslenmeden mi kaynaklanıyor ki acaba?yediklerinden mi yani?yoksa bünye mi yapıyor?onun dışında nasıl gidiyor hamilelik?
ben ve kzıım iyiyiz,her şey yolunda .10 kilo aldım gizli şekr çıktı bende de.ailede şeker hikayesi oldukça kabarık maalesef.doktor buna bağladı.diyetisyene gidiyorum.porsiyonlarım azaltıldı artık,her şeyi saatli yiyorum.tatlılar,çikolatalr yok:))) sadece tatlı olarak meyvevar, o da günde sadece 5 porsiyon.ama olsun bebeğim sağlıklı ya ben her şeye katlanırım,aman ona bir şey olmasın.
Allah hepimizin yavrularını bağışlasın.
bekleyen ,dileyen herkese de tez zamanda versin.
Canım bende seni online gördüm.doktora be zaman gidiyosunuz diycektim kii sen yazmışsın.korkuların o kadar tanıdık ki.inan bende her ultrason öncesi bu stresi yaşıyorum.rosedali ilk ultrasonda kalp atımlarını henüz duymayabilirsin endişelenme.ama keseyi mutlaka görüceksin.bhcg ,nin ikiye katlaması gebeliğinin sağl8klı olduğu anlamına geliyor.
Benimde doktor kontrolüm beş gün sonra.kafamda kurmaya başladım.ya kalbi durduysa diye Offf.Neyse canım bu kaygılar heralde biz doğurana kadar sürecek.
Güzel haberlerini bekliyoruz canım..