günaydın,
korkularla yüzleşme zamanı,
bugün doktora gidiyoruz, çok korkuyorum kese ya gözükmezse? ya gözükür kalp atışı olmazsa? ya kalp atışı olup sonra durar sa?
yani kızlar sorular sorular kafamın içinde binbir tilki,
sizler nasılsınız? bu aralar form çok sessiz,

günaydın,
bugün doktora gidiyoruz, çok korkuyorum kese ya gözükmezse? ya gözükür kalp atışı olmazsa? ya kalp atışı olup sonra durar sa?

cnm hadi bakalım güzel haberlerle dönmeni beklioruz...hiç korkma şuanın tadını çıkaar olumsuz düşünme ki olumsuzluklar gelmesin:D:D:Dhaberdar et bizide cnm:D

ansucum ne güzel gidişimde de gelişimde de olun canım çok sağolasın.

Hiç heyecanlı değilim.Ne yapacağımı biliyorum.Hedef belli ben çok duygusala bağlamadan alıp geleceğim veled ya da veledlerimi

İnşallah...Yeter ki her şey yolunda gitsin İnşallah...

hayırlı sonuçlarla gelirsin inşalllaaahh... o yolu açık bırak olur mu bizlerde en kısa zaman da gelebilelim...

mrb arkadaşlar bir sorum olcak benim idrarda protein çıktı bugün öğrendim sonucu doktor tansiyonunu sürekli ölçücez dio....netten baktım gebelik zehirlenmesi olarak ele alıo ve korkutuo beni bu durumda öneriniz ve bu konuda bilgisi olan varmı

günaydın,

Canım bende seni online gördüm.doktora be zaman gidiyosunuz diycektim kii sen yazmışsın.korkuların o kadar tanıdık ki.inan bende her ultrason öncesi bu stresi yaşıyorum.rosedali ilk ultrasonda kalp atımlarını henüz duymayabilirsin endişelenme.ama keseyi mutlaka görüceksin.bhcg ,nin ikiye katlaması gebeliğinin sağl8klı olduğu anlamına geliyor.
Benimde doktor kontrolüm beş gün sonra.kafamda kurmaya başladım.ya kalbi durduysa diye Offf.Neyse canım bu kaygılar heralde biz doğurana kadar sürecek.
Güzel haberlerini bekliyoruz canım..

günaydın,

Canım bende seni online gördüm.doktora ne zaman gidiyosunuz diycektim kii sen yazmışsın.korkuların o kadar tanıdık ki.inan bende her ultrason öncesi bu stresi yaşıyorum.rosedali ilk ultrasonda kalp atımlarını henüz duymayabilirsin endişelenme.ama keseyi mutlaka görüceksin.bhcg ,nin ikiye katlaması gebeliğinin sağl8klı olduğu anlamına geliyor.
Benimde doktor kontrolüm beş gün sonra.kafamda kurmaya başladım.ya kalbi durduysa diye Offf.Neyse canım bu kaygılar heralde biz doğurana kadar sürecek.

mrb arkadaşlar bir sorum olcak benim idrarda protein çıktı bugün öğrendim sonucu doktor tansiyonunu sürekli ölçücez dio....netten baktım gebelik zehirlenmesi olarak ele alıo ve korkutuo beni bu durumda öneriniz ve bu konuda bilgisi olan varmı

Canım çok geçmiş olsun.internetten senin durumuna göz attım.
Aykızım peki doktorun yada sen neden şüphelendinide bu testi yaptırdınız.yani belirtileri neydi.lütfen bu durumu ihmal etme gerekirse rixli gebelikler doktoruna git.mutlaka tedavisi vardır.bizide bilgilendir canım

Canım çok geçmiş olsun.internetten senin durumuna göz attım.
Aykızım peki doktorun yada sen neden şüphelendinide bu testi yaptırdınız.yani belirtileri neydi.lütfen bu durumu ihmal etme gerekirse rixli gebelikler doktoruna git.mutlaka tedavisi vardır.bizide bilgilendir canım

saol cnm benim sol kasığımda ağrı var demiştim tamam bi tahlil yapalım dedi direk idrar tahlili yaptı orda çıktı cnm bende nette baktım korkuttu biraz doktorda hergün tansiyonunu ölç yükseldiği an ara dedi.saol cnm inş. bişi çıkmaz bilgilendirim sizide cnm

öncelikle geçmiş olsun.bebek gebelik zehirlenmesini biliyordur sanırım, benim hiç fikrim yok canım.onda da bu meseleden dolayı erken doğum oldu,tabii ki herkesin durumu aynı değil.doktor ne dedi beslenmeden mi kaynaklanıyor ki acaba?yediklerinden mi yani?yoksa bünye mi yapıyor?onun dışında nasıl gidiyor hamilelik?

ben ve kzıım iyiyiz,her şey yolunda .10 kilo aldım gizli şekr çıktı bende de.ailede şeker hikayesi oldukça kabarık maalesef.doktor buna bağladı.diyetisyene gidiyorum.porsiyonlarım azaltıldı artık,her şeyi saatli yiyorum.tatlılar,çikolatalr yok:))) sadece tatlı olarak meyvevar, o da günde sadece 5 porsiyon.ama olsun bebeğim sağlıklı ya ben her şeye katlanırım,aman ona bir şey olmasın.

Allah hepimizin yavrularını bağışlasın.

bekleyen ,dileyen herkese de tez zamanda versin.

öncelikle geçmiş olsun.bebek gebelik zehirlenmesini biliyordur sanırım, benim hiç fikrim yok canım.onda da bu meseleden dolayı erken doğum oldu,tabii ki herkesin durumu aynı değil.doktor ne dedi beslenmeden mi kaynaklanıyor ki acaba?yediklerinden mi yani?yoksa bünye mi yapıyor?onun dışında nasıl gidiyor hamilelik?

ben ve kzıım iyiyiz,her şey yolunda .10 kilo aldım gizli şekr çıktı bende de.ailede şeker hikayesi oldukça kabarık maalesef.doktor buna bağladı.diyetisyene gidiyorum.porsiyonlarım azaltıldı artık,her şeyi saatli yiyorum.tatlılar,çikolatalr yok:))) sadece tatlı olarak meyvevar, o da günde sadece 5 porsiyon.ama olsun bebeğim sağlıklı ya ben her şeye katlanırım,aman ona bir şey olmasın.

Allah hepimizin yavrularını bağışlasın.

bekleyen ,dileyen herkese de tez zamanda versin.

mrb cnm benim iyi olmana sevindim kızın mı olcak süper rabbim tamamını erdirsin şekere dikkat et cnm hayırlısı ile bunuda atlatıcaksın..
doktor bişi demedi cnm şuna dikkat etde demedi sadece tansiyonunu ölç dedi bukadar....onun dışında şükür iyiyiz cnm bi sıkıntım yok büyüoz öle:D:D:Damin cnm herkese inşallah

Canım bende seni online gördüm.doktora be zaman gidiyosunuz diycektim kii sen yazmışsın.korkuların o kadar tanıdık ki.inan bende her ultrason öncesi bu stresi yaşıyorum.rosedali ilk ultrasonda kalp atımlarını henüz duymayabilirsin endişelenme.ama keseyi mutlaka görüceksin.bhcg ,nin ikiye katlaması gebeliğinin sağl8klı olduğu anlamına geliyor.

evet canım galiba doğuma kadar korkularla yaşayacağız,
hayırlısı diyelim,bazen konuşacak söz bulamıyorum,
ben çıkıyorum şimdi dua edin kızlar,
randevu 1 de,
görüşmek üzere,,,

Uumudum canım arkadaşım inan ne diyeceğimi bilemiyorum,hepimiz bir veya birkaç defa bu olayları yaşamış kişiler olarak acını çok iyi anlıyorum ama ne olur umudunu hiç kırma,herşey allahdan,mutlaka vakti zamanı gelecek ve bu üzüntüler umutsuzluklar mazi olacak,seni seviyoruz umudum,herşey güzel olacak buna inan....

Yola çıkmışsın,yolun açık olsun,güzel haberlerle dön güzel arkadaşım:) çok pozitif görünüyorsun inşallah pozitif haberlerini alacağız:)

Heluncum bak stresine değmedi,sana hamilesin dedik inanmadın:))) allahım sağsalim kucağına almayı nasip etsin,hamileliğin hatasız kazasız devam etsin güzel arkadaşım:)

arkadaşlar ikinci test sonucum cmt 1388 çıktı,ilki 629 idi,tabii bende heyecan hemen dr dan randevu aldım ve pzt tek kesemizi gördük:) henüz bebek belli belirsizdi,ben tabii o heyecan tam gaz bütün gün çalışyım,akşam arkadaşlarla yemeğe gittim ve eve döndüğümde gene kanamam oldu:( önce kahverengi idi sonra birkaç damla kırmızı geldi,hemen proluton depot ve crinone jel yaptık sabaha kadar ağlamakdan öldüm bittim:( sağolsun bilginisacım telefonla epey rahatlattı ama sabah dr da tekrar keseyi görünce o zaman tam bir rahatladım,bir gün önceye göre bebişim daha görünür olmuş:) dr dinlenmemi söyledi,dün bütün gün yattım bugün de sadece 3 hasta bakıp yatmaya gideceğim,rosadalinin,treess in ve hepimizin dediği gibi çocuklar doğana kadar biz hop oturup hop kalkacağız ölüp ölüp dirileceğiz harhalde,allahım hepimizi güzelliklerle karşılaştırsın sağsalim hamilelik geçirmemizi nasip etsin...

Nihayet adet oldum dun aksam ve yarin tedavim basliyor sanirim eylul 10 civarlari kibrista olacagim yarin protokolum gelecek allah herkese yardim etsin guc versin.umudum cok gecmis olsun arkadasim rabbim tekrar deneme gucu versin

Selam arkadaslar!!!

Gecen hafta lucrin i yaptirmistim ve eger ignenin bir yan etkisi olmazsa yarin adet olmam gerekiyor. Irem hanim adetin ilk gunu bana habet ver demisti, ilaclarin kullanim bilgisini gondericek.

Bu arada Irem hanimla dun gorustum. Onar villlage de kalaniniz oldu mu?
Bizim icin ordan rezervasyon yaptirmis.

Haftasonu Turkiye ye gidicegiz. Ama ilk bir hafta koyde olucagiz. Buyuk ihtimalle internet baglantim olmayacak. Sonra Kibris a yolculuk.
Gelismeleri ordan yazacagim;)
Transferi olan ve olacak olan tum arkadaslar hepinize simdiiden bol sans...
Gorusmek uzere
Kendinize iyi bakin.....

Back
X