arkadaşlar ikinci test sonucum cmt 1388 çıktı,ilki 629 idi,tabii bende heyecan hemen dr dan randevu aldım ve pzt tek kesemizi gördük:) henüz bebek belli belirsizdi,ben tabii o heyecan tam gaz bütün gün çalışyım,akşam arkadaşlarla yemeğe gittim ve eve döndüğümde gene kanamam oldu:( önce kahverengi idi sonra birkaç damla kırmızı geldi,hemen proluton depot ve crinone jel yaptık sabaha kadar ağlamakdan öldüm bittim:( sağolsun bilginisacım telefonla epey rahatlattı ama sabah dr da tekrar keseyi görünce o zaman tam bir rahatladım,bir gün önceye göre bebişim daha görünür olmuş:) dr dinlenmemi söyledi,dün bütün gün yattım bugün de sadece 3 hasta bakıp yatmaya gideceğim,rosadalinin,treess in ve hepimizin dediği gibi çocuklar doğana kadar biz hop oturup hop kalkacağız ölüp ölüp dirileceğiz harhalde,allahım hepimizi güzelliklerle karşılaştırsın sağsalim hamilelik geçirmemizi nasip etsin...

kendine dikkat et lütfen bak doktorun da dinlenmen lazım demiş,boş ver biraz işleri hastalar başka doktora gitsinler biraz:))moralini de yüksek tut canım Rabbim emeklerine acısın sağlıcakla bebişine kavuşman dileğiyle sevgiler.....

canım kelimelerin kifayetsiz kaldığı an derler yaaa işte öyle bir an bu,ama napalım canım herşey Allah tan biz ne yaparsak yapalım Allah ol derse olacak canım,sei anlıorun insan karamsarlığa düşüyor hiç olmayacakmış gibi düşünüyor,biraz zamana ihtiyacın var canım bir müddet bunları düşünmemeye çalış gez dolaş biraz,inşallah en kısa sürede bunu da aşarsın canım kendini üzme canım

arkadaşlar ikinci test sonucum cmt 1388 çıktı,ilki 629 idi,tabii bende heyecan hemen dr dan randevu aldım ve pzt tek kesemizi gördük:) henüz bebek belli belirsizdi,ben tabii o heyecan tam gaz bütün gün çalışyım,akşam arkadaşlarla yemeğe gittim ve eve döndüğümde gene kanamam oldu:( önce kahverengi idi sonra birkaç damla kırmızı geldi,hemen proluton depot ve crinone jel yaptık sabaha kadar ağlamakdan öldüm bittim:( sağolsun bilginisacım telefonla epey rahatlattı ama sabah dr da tekrar keseyi görünce o zaman tam bir rahatladım,bir gün önceye göre bebişim daha görünür olmuş:) dr dinlenmemi söyledi,dün bütün gün yattım bugün de sadece 3 hasta bakıp yatmaya gideceğim,rosadalinin,treess in ve hepimizin dediği gibi çocuklar doğana kadar biz hop oturup hop kalkacağız ölüp ölüp dirileceğiz harhalde,allahım hepimizi güzelliklerle karşılaştırsın sağsalim hamilelik geçirmemizi nasip etsin...

merhaba tekrardan,
İçimden geçen Allahım bize yardımcı olsun, ve tam 9 ay boyunca taşıma gücü versin bizlere,
sağlıklı sıhatti bebek-bebeklerimizle hamilelik sürecini tamamlarız,
kızlar doktordan geldim, keşke gitmeseydim dedirten bir doktordu,
iki kesemiz var, şuan kalp atışlarını duyamıyoruz haftaya tekrardan gel dedi,
ikisi devam etmeye bilir miş, kendisi açısından tek olursa daha iyi olurmuş,
kilom var inkar etmiyorum, git yürü, rejim yapalım ama kilo vermeyelim sadece tek gebelik olursa, 10 kilo alalım dedi.
pilav,makarna,börek,ekmek,kızartma yasak,
sabah kahvaltıda 2 yumurta peynir zeytin,salatalık
ara da 1 bardak süt, ayran
öğle yemeği bol salata 3-4 köfte(ızgara ya da haşlama) veya dengi et ya da sebze yemeği,
arada mevya ama tatlı meyva olmayacak 2-3 tane değil bir tane sadece,
akşam yemeği öğlen yemeği gibi olacak,
kızlar bütün tahlillerimi tekrardan istedi ne bilim, hiv rubella gibi morelim çok bozuldu bu tahliller bana zaten 1 sene içerisinde 2 kere yapıldı ve sonucum tertemiz çıktı,
yanlız ben donasyonu bilsin istedim belki o yüzden bu kadar üstüme geldi,
kafam karmakarışık,sevinemiyorum kızlar,

Ne kadar tesellide yazsam da üzülmemek elde degil,cok gecmis olsun.biran önce toparlanman dilegiyle.

sevgiler .

Nihayet adet oldum dun aksam ve yarin tedavim basliyor sanirim eylul 10 civarlari kibrista olacagim yarin protokolum gelecek allah herkese yardim etsin guc versin.umudum cok gecmis olsun arkadasim rabbim tekrar deneme gucu versin

Uzun süredir iletisimim koptu seninle ..ama bir yönden iyi kafani toparlarsin..her gün mikroyla yat mikroyla kalk olmasi iyi dgeil cnm.Tüm olumsuz her seyi kapa derim...kendinle mutlu oldugun seylerle ilgilen cnm.
o Zaman esinde burdan gidecek sxxx vermek icin ? hayirlisi cnm.
Iyi olduguna sevindim.testlerin bittimi -tüm tahliller iyi ciktimi ? en son sormustum cevap alamadim cnm.ama sorun dgeil geldiginde görüsürüz insallah..
Gözünaydin adetinle baslamis oluyorsun insallah iyi olacak.stres yapma sakin ol tamam güzel kardesim..
Hayirlisi Kibrisa gittiginde bildirisin dualar ederiz cnm.
her sey gönlünce olsun ,tekrar görüsmek üzere.
Sevgilerimle cnm.iletisim acik yazabilirsin.ailene cook slm kardesinede cnm.
görüsmek üzere.

Sag salim kucagina almak nasip etsin insallah.
Darisi anne olmak icin sira bekleyen haketmis cici annelerimize.
sevgiler

Iki defa yazmisim altta nikini düzelttim cnm.kusura bakma .tabletten yazinca öyle oldu.

Son düzenleme:
Selam arkadaslar!!!

Gecen hafta lucrin i yaptirmistim ve eger ignenin bir yan etkisi olmazsa yarin adet olmam gerekiyor. Irem hanim adetin ilk gunu bana habet ver demisti, ilaclarin kullanim bilgisini gondericek.

Bu arada Irem hanimla dun gorustum. Onar villlage de kalaniniz oldu mu?
Bizim icin ordan rezervasyon yaptirmis.

Haftasonu Turkiye ye gidicegiz. Ama ilk bir hafta koyde olucagiz. Buyuk ihtimalle internet baglantim olmayacak. Sonra Kibris a yolculuk.
Gelismeleri ordan yazacagim;)
Transferi olan ve olacak olan tum arkadaslar hepinize simdiiden bol sans...
Gorusmek uzere
Kendinize iyi bakin.....

selam cnm,nikin kardelenkaranfil ayni kisimisin? karismasinda ..? cook takip eden biri dgeilim,son zamanalrda ise basladim fazla girmiyorum .
Yurtdisindamisin?
Öncelikle iyi yolculuklar cnm..Yolun acik olsun, her sey gönlünce olsun.
Mikro sürecinde destek-arkadas dayanaismasi ve hosgörü-sahiplenme cok önemli oluyor.
Irem hanim cook cicidir sana her seyi anlatacaktir.
Onar Villaj gördügüm kadaraiyla Girneden klinikten biraz yukarda bir yerde....gidenler bilir ben araba ile gecerken gördüm..Genis bilgiyi Irem hanima sor cnm.
Simdiden hayirli transferler.
Kac embrio tarnsfer edilecek karar verdinmi cnm?
Yolun acik olsun. görüsmek üzere
sevgiler.

Merhaba iyi olduguna sevindim ,tabiki zor sürec olunca haliyle her gün yeni gelismeler süprizler olacaktir.allahim korusun.insallah kucagina alacaksin Allahimin izniyle.
zaten bilincli annesin fazla yazmayacagim,güzel iyi hazirlanmissin allahim daim etsin cnm.
Görüsebilecegin arkadsinda var destek ve yol arkadasinin olmasi paylasmak cook güzel adina sevindim.özel oldugu icin herkesle paylasilmiyor..
Dinlenmek sart mikroda yoksa affetmiyor bilgin olsun.
güzel haberlerle dönmek nasip etsin insallah
görüsmek üzere
sevgiler.

6 yıldır şu anı beklemişim.Yok paraydı yok işlerin yoğunluğuydu yok eşimi ikna etmekti derken geldik şu ana.

Sabah hepiniz ile paylaşacaktım arkadaşımızın üzüntülü haberi hevesimi kırdı.Ona ve tüm üzüntülü haber alanlara geçmiş olsun.

Ama yok dedim yola devam etmeliyiz.

Dikenli yollar sadece bizim kuruntularımız.Yok E2 düzeyime taktım yok Tsh düzeyime eee dedim kardeşim araştır et ne gerekiyor ise yap

için rahat git.Araştırdım druma sordum.Şimdi hiç bir şeye takmadan İnşallah gidiyorum.Bugün irtibata geçtim.

Adetimin 3.günü ilaçlara başlanacak.Elevite başladım zaten.Diğer bütün detayları hepiniz ile paylaşacağım.Ne öğreniyorsam aynen buraya

yazacağım.

Bu arada helun ve efsune ile de dertleştim.İkisi de harika insanlar sağolsunlar bana sizler gibi tam destek oldular.

İnşallah hepinizden dualarınızı bekliyorum.Çünki çoook ihtiyacım olacak hepiniz gibi.

Yolun acik olsun ,insallah güzel haberlerle geleceksin.Allahim yolunu acik etsin
Dularimiz tüm anneler icin
sevgiler

Olsun canim.
Tesekkurler....
QUOTE=Larax;31698111]Iki defa yazmisim altta nikini düzelttim cnm.kusura bakma .tabletten yazinca öyle oldu.[/QUOTE]

Canim Kardelenkaranfil baska bir arkadas. Ben de telefondan yaziyorum bu mesaji yeni okudum:).
Evet yurtdisindayiz.
Tesekkur ederim. Ben formda yazilanlarri okuduktan sonra 3 embriyo istiyorum ama basarisiz olursa da sen 3 istedin bahanesini gosterirler diye sanirim Firdevs hanima birakacagim. Hakkimizda hayirlisi:))
Sevgiler...
QUOTE=Larax;31698142]selam cnm,nikin kardelenkaranfil ayni kisimisin? karismasinda ..? cook takip eden biri dgeilim,son zamanalrda ise basladim fazla girmiyorum .
Yurtdisindamisin?
Öncelikle iyi yolculuklar cnm..Yolun acik olsun, her sey gönlünce olsun.
Mikro sürecinde destek-arkadas dayanaismasi ve hosgörü-sahiplenme cok önemli oluyor.
Irem hanim cook cicidir sana her seyi anlatacaktir.
Onar Villaj gördügüm kadaraiyla Girneden klinikten biraz yukarda bir yerde....gidenler bilir ben araba ile gecerken gördüm..Genis bilgiyi Irem hanima sor cnm.
Simdiden hayirli transferler.
Kac embrio tarnsfer edilecek karar verdinmi cnm?
Yolun acik olsun. görüsmek üzere
sevgiler.[/QUOTE]

Nihayet adet oldum dun aksam ve yarin tedavim basliyor sanirim eylul 10 civarlari kibrista olacagim yarin protokolum gelecek allah herkese yardim etsin guc versin.umudum cok gecmis olsun arkadasim rabbim tekrar deneme gucu versin

canım hadi hayırlısı olsun,
yolun açık olsun, inşallah sürecin güzel geçer,
ve pozitif sonucu görürüz,

merhaba tekrardan,
İçimden geçen Allahım bize yardımcı olsun, ve tam 9 ay boyunca taşıma gücü versin bizlere,
sağlıklı sıhatti bebek-bebeklerimizle hamilelik sürecini tamamlarız,
kızlar doktordan geldim, keşke gitmeseydim dedirten bir doktordu,
iki kesemiz var, şuan kalp atışlarını duyamıyoruz haftaya tekrardan gel dedi,
ikisi devam etmeye bilir miş, kendisi açısından tek olursa daha iyi olurmuş,
kilom var inkar etmiyorum, git yürü, rejim yapalım ama kilo vermeyelim sadece tek gebelik olursa, 10 kilo alalım dedi.
pilav,makarna,börek,ekmek,kızartma yasak,
sabah kahvaltıda 2 yumurta peynir zeytin,salatalık
ara da 1 bardak süt, ayran
öğle yemeği bol salata 3-4 köfte(ızgara ya da haşlama) veya dengi et ya da sebze yemeği,
arada mevya ama tatlı meyva olmayacak 2-3 tane değil bir tane sadece,
akşam yemeği öğlen yemeği gibi olacak,
kızlar bütün tahlillerimi tekrardan istedi ne bilim, hiv rubella gibi morelim çok bozuldu bu tahliller bana zaten 1 sene içerisinde 2 kere yapıldı ve sonucum tertemiz çıktı,
yanlız ben donasyonu bilsin istedim belki o yüzden bu kadar üstüme geldi,
kafam karmakarışık,sevinemiyorum kızlar,

Endise etme cnm ,degerin güzel cikmisti ..önce doktorunla iyi dialoglar kurman gerek.eger begenmediysen degistir diyecegim ama demek kolayda mümkünse tabiki..sadece düsüncem..)
Böyle durumalrda bazen bebekler geriden gec keseleri görünebiliyor endise etme cnm.Diger anne adaylarilya kontaga gecersin kacinci haftada keseleri göründü fikir edinirsin?
Iyi beslenmen yeterli cook yemek dogru dgeil tabiki saglikli ye yeterli..tabiki kilonada dikkat edersin önemli..
Moralini bozma cnm.yaptirdigin tahlili söylemedinmi acaba? neden tekrardan istedi?
Türkiyde DXXX yasak ,her doktor ilimli bakmiyor olaya. .. söylemis bulundun simdi ..tabiki neden söyledin demiyecegim karisamam senin düsüncen cnm.icin rahat etmiyorsa doktorunu degisme imkanin varsa baskasina git derim..
Erken diye kalp sesini duyamayabilirsin ,haftaya yine gidersin insallah duyarsin..
Sen rahat ol..bebegin sana tutunmusken onu yipratma..kalbini nsesini dinle.
güzel paylasimlar dilerim
sevgiler cnm.

canım benim, senin sürecin de böylelikle başlıyor,
hayırlısını diliyorum senin için,
inşallah mutlu haberlerinide okuyacağız,
dualarımız seninle olacak,

sevgili rosedali çok teşekkür ederim canım.İnşallah Amiiiin.
Larax

mrb Veled

Yolun acik olsun ,insallah güzel haberlerle geleceksin.Allahim yolunu acik etsin
Dularimiz tüm anneler icin
sevgiler ,

Sevgili Larax Allah razı olsun canım İnşallah dediğin gibi olur....

Back
X