arkadaşlar ikinci test sonucum cmt 1388 çıktı,ilki 629 idi,tabii bende heyecan hemen dr dan randevu aldım ve pzt tek kesemizi gördük:) henüz bebek belli belirsizdi,ben tabii o heyecan tam gaz bütün gün çalışyım,akşam arkadaşlarla yemeğe gittim ve eve döndüğümde gene kanamam oldu

önce kahverengi idi sonra birkaç damla kırmızı geldi,hemen proluton depot ve crinone jel yaptık sabaha kadar ağlamakdan öldüm bittim

sağolsun bilginisacım telefonla epey rahatlattı ama sabah dr da tekrar keseyi görünce o zaman tam bir rahatladım,bir gün önceye göre bebişim daha görünür olmuş:) dr dinlenmemi söyledi,dün bütün gün yattım bugün de sadece 3 hasta bakıp yatmaya gideceğim,rosadalinin,treess in ve hepimizin dediği gibi çocuklar doğana kadar biz hop oturup hop kalkacağız ölüp ölüp dirileceğiz harhalde,allahım hepimizi güzelliklerle karşılaştırsın sağsalim hamilelik geçirmemizi nasip etsin...
merhaba tekrardan,
İçimden geçen Allahım bize yardımcı olsun, ve tam 9 ay boyunca taşıma gücü versin bizlere,
sağlıklı sıhatti bebek-bebeklerimizle hamilelik sürecini tamamlarız,
kızlar doktordan geldim, keşke gitmeseydim dedirten bir doktordu,
iki kesemiz var, şuan kalp atışlarını duyamıyoruz haftaya tekrardan gel dedi,
ikisi devam etmeye bilir miş, kendisi açısından tek olursa daha iyi olurmuş,
kilom var inkar etmiyorum, git yürü, rejim yapalım ama kilo vermeyelim sadece tek gebelik olursa, 10 kilo alalım dedi.
pilav,makarna,börek,ekmek,kızartma yasak,
sabah kahvaltıda 2 yumurta peynir zeytin,salatalık
ara da 1 bardak süt, ayran
öğle yemeği bol salata 3-4 köfte(ızgara ya da haşlama) veya dengi et ya da sebze yemeği,
arada mevya ama tatlı meyva olmayacak 2-3 tane değil bir tane sadece,
akşam yemeği öğlen yemeği gibi olacak,
kızlar bütün tahlillerimi tekrardan istedi ne bilim, hiv rubella gibi morelim çok bozuldu bu tahliller bana zaten 1 sene içerisinde 2 kere yapıldı ve sonucum tertemiz çıktı,
yanlız ben donasyonu bilsin istedim belki o yüzden bu kadar üstüme geldi,
kafam karmakarışık,sevinemiyorum kızlar,