Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaslarim benim,
uzun zamandir yazamadim burdan, cok nadir giriyorum kisa okuyorum, fazla maalesef vaktim su an olmuyor - cünkü ikizlerimiz nihayet cikti hastanden........Allah ima bin sükürler olsun!!! bebislerim iyiler, daha cok kücükler ve evde onlara bir düzen kurmaya calsiyoz, daha dogrusu bizde tabii kendimize bir düzen kurmaya calisiyoz.
ikizlere bakmak cok güzel bisey ayni zamanda elbette uykusuz geceler basladi artik :) ama Allahima bin sükürler olsun buralara kadar böyle geldik ya......darisi tüm sizlere!!
Bu ara hamile olanlara tebrikler, tedaviye baslayanlara hyirli tedaviler. Hamiel arlkadaslar desen - umarim iyisiniz
Waltkrayburg canim ya, daha gecen senin yazdiklarini gördüm, nihayet senden biseyler okudm, merak etmistim, nerelerdesin diye. bu ara tedaviye baslamissin, hayirli olsun canim benim, insallah insallah hersey cok iyi gidecek....
Arkadaslar sunu diyebilirim birde size, donasyon icin süpheniz olmasin derim, o minnos bebekleri gördükce varya, hersey o kadar önemsiz oluyor, sadece insan o bebekleri görüyorsunyani onlar benim yavrum isterse genlerimi tasimasinlar, önemsiz kaliyor gen davasi yani. o kadar seviyorumki o kadar asigim ki onlara anlatamam........Allahim bu duygulari hepimize yasatsin!!!! AMIN
Ara sira ugrarim mutlaka , bazen hemen cevap yazamazsam bilinki vaktim yok ikizlerden dolayi ondan sadece :) yoksa hep aklimdasiniz.
Bebek
cook sev1nd1m yavrular1n ev1n1ze gelm1s Insallah yavruslarını analı babalı buyutursunuz
cok guzel haberler bunlar be guzel
kızlar bebeklerimi alıp geldim.3 tane bebeğim var şu anda inşallah devam eder.önerilerinizi bekliyorum bundan sonra neler yapmak gerekiyor.progestanı ölçtürmem gerekiyor mu.irem hanım ölçtürmene gerek yok dedi ama burda kızlar ölçtürdü sanırım.
kremc1m had1 hayrl1 olsun can1m.Sen ozell1kle 3 gun hareketler1n1 k1s1tla.Beb1sler1n kend1ler1ne soyle guzel b1r yer bulsunlar.
D1ger sorular1na ham1le kalan arkadaslar cevap ver1rler.Insallah guzel haberler1n1 tak1p edeceg1z.
kızlar bebeklerimi alıp geldim.3 tane bebeğim var şu anda inşallah devam eder.önerilerinizi bekliyorum bundan sonra neler yapmak gerekiyor.progestanı ölçtürmem gerekiyor mu.irem hanım ölçtürmene gerek yok dedi ama burda kızlar ölçtürdü sanırım.
Hadi hayırlısı olsun arkadaşım:) İnşallah ikisi sana sımsıkı tutunacak ve 12 gün sonra kacaman bir pozitif haberini alacağız:) progesteran zaten dnsyn yaptıranlarda biraz düşük oluyormuş öyle söylemişti bana irem hanım,sana günde kaç defa verdiler,sanırım düzenli ilaçlarını kullanıp kendini çok yormamaktan başka yapacağın birşey yok,sadece pozitif düşün güzel şeylere odaklan,hadi bakalım gözümüz sende:))
canım bana 3 tane verdi.birde aralıklarla 4 tane iğnem var prolton.
Arkadaşlar bende varım beni unutmayınnn bugün estrofeme başladım adetimin 3.günü salı rahim kalınlığına baktırıcam Allah hepimizin yardımcısı olsun canlarım....
Merhaba canim. Destegin icin tesekkür ederim. Demek ki diger forumdakilerin hepsi yalanmis. Kendimi kandirilmis hissettim ve uzuldum. O kadar yalanin arasinda biz gercegiz en azindan. Bu sabah kibrisa gidiyorduk ama ucagi kaçirdik ilk ucak da aksam 9 da. yapacak birsey yok artik her iste bir hayir vardir diye dusunuyorum. Moralimi yuksek tutmaya calisiyorum. Biz 2 kez magosada kaldik. Ilkinde 1 gece kalmistik o zamsn fizyoterapi almamistim 2. De merit otelde kaldik. Bu seferde girnede oscar otelde kalacagiz arac kiralayacagiz bakalim. Bugün muayene olacaktim esim de sperm verecekti simdi tum program degisti bakalim ne olacakben ilk nevin hn ile baslamistim simdi de nazmiye hemsire ve esra hemsire ile görüsüyorum klinikteki herkes cok tatli. Cok ilgililer. Sen nasilsin dr. Kontrolun ne zaman. Dr.a soyliyecekmisin donasyon oldugunu? Hayirlisiyla bu sefer olur ise akkimdaki diger sorunlar bunlar hangi dr.a gidecegim soyleme gerekiyor mu? Fikir verirsen cok sevinirim .:)
İnşallah eylül listemiz topluca hepimiz hamileler listesine transfer oluruz.AMİİİNN.
EYLÜL HAMİLE ADAYLARIMIZ
1-waltkrayburg
2-karanfil1
3-veled
4-tutku34
5-lalita
Hepinizinden dualarınızı bekliyoruz arkadaşlar...
kızlar günaydın...
size lucrini soracaktım..bana 18.günde kullanmam söylendide...forumda pek hatırlayamadım..kullanan oldumu hiç??özellikle yeni gebe kalanlar sorum size..(sizin hatırlamanız kolay olur diye)rosedali,breeze,efsune,fb'li...ne amaçla verildi acaba??internetten baktım ama pek çözemedim doğrusu
Insallah canim tum kalbimle amiiiinnn .benim 4.gunum 29 nda basladim estrofeme carsamba rahim kalinligina baktiricam henuz ne zaman gidecegim otel bilgileri vs soylenmedi beklemedeyim yakindir irem hnm arar hayirlisi allahtan diyorum gecen gun hic heyecan yok demistim yavastan heyecan basladi rabbim bu zorlu yolda hepimizin yardimcisi olsun sevgili eylul yolculari hangi otellerde kalacaginizi yazarsaniz belki gorusuruz birbirimize guc veririz sevgiyle kalin ...
Canım ben Magosada olacağım İnşallah otel uçak içinde anlaştık henüz senin gibi daha rezervasyon bilgilerini almadım.
Siz Girnede olacaksınız herhalde
EYLÜL HAMİLE ADAYLARIMIZ
1-waltkrayburg ......yaş 37 ............ Girne
2-karanfil1 ............yaş 42..............Girne
3-veled..................yaş 46........HİT Magosa
4-tutku34...............yaş 44........HİT Magosa
5-lalita...................yaş 42..............Girne