1-waltkrayburg ......yaş 37 .......FRDV..... Girne
2-karanfil1 ............yaş 42........FRDV......Girne
3-veled..................yaş 46........HİT .......Magosa
4-ışık70.................yaş 40........HİT .......Magosa...ŞU ANDA KIBRISTA
5-lalita...................yaş 42........FRDV.....Girne

Arkadaşlar pazartesi tahlil sonuçlarımı alacağım.Özelde bazılarını yaptırmak zorunda kaldım.tuzlu fiyatlar.
piyasada 600 müş ben 250 verdim.

Çarşamba rahim kalınlığıma bakılacak.üniversite hastanesinde yaptırdığım tahlil sonuçlarını alacağım.Bu tahlillerde piyasada 2000 civarıymış.Neyseki orada bedavaya yaptırdık.

pozitif olmaya çalışıyorum arkadaşlar bol bol komik film seyrediyorum.

Son düzenleme:

Arkadaşlar pazartesi tahlil sonuçlarımı alacağım.Özelde bazılarını yaptırmak zorunda kaldım.tuzlu fiyatlar.

Çarşamba rahim kalınlığıma bakılacak.üniversite hastanesinde yaptırdığım tahlil sonuçlarını alacağım.Bu tahlillerde piyasada 2000 civarıymış.Neyseki orada bedavaya yaptırdık.

tedavin hayırlı olsun canım.inşallah kucaklarınız dolu dolu dönersiniz bebişler sizi hiç bırakmaz.canım bende tetkikler için üniversite hastanesine gidiyorum.hangi tetkikler yapıldı?açık açık yazarsan bana uygunlarını bende yaptırayım canım benimde 2. olacak yaptırmadığım test kalmasın istiyorum teşekkürler

merhaba kardelen cnım şu an elimde tam kiste yok pazartesi ve çerşamba günü alacağım.

Ancak bir ön bilgi vermeye çalışayım canım.

rutin biyokimya labda

glukoz,üre,kreatinin,total ve direkt bilirubin,AST,ALT,Albumin,sgot,sgpt,aso,crp,rf,trigiliseri,kolesterol,kalsiyum,fosfor,sodyum potasyum,dem,r,

mikrobiyoloji lab

toxoplazma,rubella,hepatit b

seroloji de

hıv,hbsag,hcv eşler için

tam kan hemogram tahlili

wbc,NE,LY,MO,EO,BA,NE,LY,MO,EO,BA,RBC,HGB,HCT,MCV,MCH,MCHC,RDWCV,RDWSD,PLT,MPV,PCT,PDW

koagülasyon

APTT,Protrombin zamanı,INR,AKTİVİTE

hormon testleri

ADETİN 3.günü FSH,LH,E2,PRL,FERRİTN

TİROİD testleri TSH,FT3,FT4,TT3,TT4,antiTPO,sedimantasyon,anti bir şey vardı onu da listeyi alınca yazarım canım.

ayrıca genetik pıhtılaşma testleri mtfr 677 ,factor5 leiden gibi testler vardı liste gelince onu da tamamlnı yazarım.

daha önceden de eşler için karyotip test yaptırmıştım.genetik sorun varmı diye

Son düzenleme:
kızlar günaydın...
size lucrini soracaktım..bana 18.günde kullanmam söylendide...forumda pek hatırlayamadım..kullanan oldumu hiç??özellikle yeni gebe kalanlar sorum size..(sizin hatırlamanız kolay olur diye)rosedali,breeze,efsune,fb'li...ne amaçla verildi acaba??internetten baktım ama pek çözemedim doğrusu

Sürecin başlamış hayırlı olsun arkadaşım.lucrini ben de kullandım.adet görenlerde yumurtaları baskılamak için kullandırıyorlar,sanırım sen de adet görüyorsun o yüzden vermişlerdir

kızlar bebeklerimi alıp geldim.3 tane bebeğim var şu anda inşallah devam eder.önerilerinizi bekliyorum bundan sonra neler yapmak gerekiyor.progestanı ölçtürmem gerekiyor mu.irem hanım ölçtürmene gerek yok dedi ama burda kızlar ölçtürdü sanırım.

canım gözünaydın,
hadi hayırlısı ile transfer bitmiş evine gelmişsin,
dikkat et, uzanma, eğilme, kendine çok dikkat et,
bol protein al,bol su iç,
inşallah rabbim seninde yüzünü güldürecek, test günün ne zaman ?

kızlar günaydın...
size lucrini soracaktım..bana 18.günde kullanmam söylendide...forumda pek hatırlayamadım..kullanan oldumu hiç??özellikle yeni gebe kalanlar sorum size..(sizin hatırlamanız kolay olur diye)rosedali,breeze,efsune,fb'li...ne amaçla verildi acaba??internetten baktım ama pek çözemedim doğrusu

merhaba canım,
adet gören bayanlarda lucrin i yumurtaları baskılamak için vermişlerdi, yanlış hatırlamıyorsam,

merhaba canım,
adet gören bayanlarda lucrin i yumurtaları baskılamak için vermişlerdi, yanlış hatırlamıyorsam,

Canım lucrini düzenli adet görenlere yumurtalarını baskılamak için veriyorlar.Mesela Ben menepozda olduğum için bana vermemiştiler.İçin rahat olsun doktorlar adet durumunuza göre ilaç protokol ayarlıyorlar

canım gözünaydın,
hadi hayırlısı ile transfer bitmiş evine gelmişsin,
dikkat et, uzanma, eğilme, kendine çok dikkat et,
bol protein al,bol su iç,
inşallah rabbim seninde yüzünü güldürecek, test günün ne zaman ?

inşallah canım.test günüm 10 sonra.bazen unutuyorum bebeklerimi iş yapıyorum sonra aklıma geliyor:)

pozitif olmaya çalışıyorum arkadaşlar bol bol komik film seyrediyorum.[/QUOTE]

Canım Allah yardımcın olsun.Ne zaman gitmeyi planlıyorsunuz ?

merhaba kardelen cnım şu an elimde tam kiste yok pazartesi ve çerşamba günü alacağım.

Ancak bir ön bilgi vermeye çalışayım canım.

rutin biyokimya labda

glukoz,üre,kreatinin,total ve direkt bilirubin,AST,ALT,Albumin,sgot,sgpt,aso,crp,rf,trigiliseri,kolesterol,kalsiyum,fosfor,sodyum potasyum,dem,r,

mikrobiyoloji lab

toxoplazma,rubella,hepatit b

seroloji de

hıv,hbsag,hcv eşler için

tam kan hemogram tahlili

wbc,NE,LY,MO,EO,BA,NE,LY,MO,EO,BA,RBC,HGB,HCT,MCV,MCH,MCHC,RDWCV,RDWSD,PLT,MPV,PCT,PDW

koagülasyon

APTT,Protrombin zamanı,INR,AKTİVİTE

hormon testleri

ADETİN 3.günü FSH,LH,E2,PRL,FERRİTN

TİROİD testleri TSH,FT3,FT4,TT3,TT4,antiTPO,sedimantasyon,anti bir şey vardı onu da listeyi alınca yazarım canım.

ayrıca genetik pıhtılaşma testleri mtfr 677 ,factor5 leiden gibi testler vardı liste gelince onu da tamamlnı yazarım.

daha önceden de eşler için karyotip test yaptırmıştım.genetik sorun varmı diye

öncelikle tedavin hayırlı sonuçlarla son bulsun,güzel haberlerini alalım :) inşallah.
bu tahlillerin hemen hemen hepsini ben görüşmeye giderken götürmüştüm.çünkü daha evvelinden 3 tüp bebek denemem vardı ve tahillerin çoğunu belkide hepsini yaptırmıştım onları da götürdüm...
şunu sormak istiyorum,tekrar yaptırmaya gerek varmı...
bu arada ilaç kullanmaya başladınmı.ben bir kaç ay içinde durumumuzu ayarlayıp gidicem.merakımı anlaman dileğiyle....

Canım Allah yardımcın olsun.Ne zaman gitmeyi planlıyorsunuz ?

Allah razı olsun canım.Benim çarşamba günü belli olacak.O gün rezervasyon bilgilerimi verecekler.Herhalde

gidişim tahmini olarak hafta sonunu bulur.Eşimde uçaktan çok korkuyor nasıl yapacağız bilemiyorum :25:

Sen ne yapacaksın? tekrar deneme ne zaman ?

öncelikle tedavin hayırlı sonuçlarla son bulsun,güzel haberlerini alalım :) inşallah.
bu tahlillerin hemen hemen hepsini ben görüşmeye giderken götürmüştüm.çünkü daha evvelinden 3 tüp bebek denemem vardı ve tahillerin çoğunu belkide hepsini yaptırmıştım onları da götürdüm...
şunu sormak istiyorum,tekrar yaptırmaya gerek varmı...
bu arada ilaç kullanmaya başladınmı.ben bir kaç ay içinde durumumuzu ayarlayıp gidicem.merakımı anlaman dileğiyle....

Soruna gelince hormon tahlilleri (tiroid testleri dahil) yakın tarihlerde olması iyi olur çünki bu sonuçlar çok değişken oluyor.
Ancak pıhtılaşma genetik testleri için genetik sonuçlar olduğu için
drun tekrar yaptırmanı istemeyebilir canım.

Ben ilaçlarıma başladım .Eylül başları Allah nasip ederse İnşallah veled(lerimi)imi :46: alıp geleceğim.Biz pozitif düşünelim de

gerisi Allah'ın takdiri.
İnşallah canım sen de durumunu ayarlayıp en kısa sürede gidersin bebişlerini almaya.

Son düzenleme:
kızlar bebeklerimi alıp geldim.3 tane bebeğim var şu anda inşallah devam eder.önerilerinizi bekliyorum bundan sonra neler yapmak gerekiyor.progestanı ölçtürmem gerekiyor mu.irem hanım ölçtürmene gerek yok dedi ama burda kızlar ölçtürdü sanırım.

krem bebislerin hayirli ugurlu olsun. insallah güzelce tutunur seni doguma kadar hic birakmazlar. güzel haberlerini de almak nasip olur insallah.

Başta waltkrayburg,veled,karanfil,ışık tedavileriniz hayırlı olsun inşallah hepimiz hamiş kalırız Allah bize sabır umut ve mücadele gücü versin Allah bütün isteyenlere anne olmayı nasip etsin yolumuz açık olsun....

krem seninde inşallah sonucun pozitif olur canım....

Merhabalar arkadaslar,

Az önce uzunca bir yazi yazmistim ama hepsi silindi gitti, uzun zamandur forumda degildim benim hesapta bir problem var herhalde!

Öncelile herkese selamlar, forum hizla ilerlemis, hamile kalmayan bir ben varim galiba ?

Hamile arkadaslari tebrik diyorum, Allah saglicakla kucaginiza almayi nasir eder ins.

Yeni trasfer olanlar bol sanslar diliyorum, umarim hersey gönlünüzce olur.

Negatifi olan varsada eger herseyin hayirlisi diyorum, belkide zamani gelmemistir.

Beni belki hatirlarsiniz, benimde 5 ay kadar önce bir negatif donasyon deneyimim olmustu, simdi tekrar basliyorum bu ayki adetimle birlikte, ins eylül sonu gibi bizde kibristayiz.

Ins bu sefer hersey yolunda gider, ben ve gidecek tüm arkadaslar hamileler kervanina katiliriz...

Canim benim 2 transferimdede lucrin verilmisti.bildigim kadari ile yumurtalari bastirmak icin diye hatirliyorum bu sefer benim lucrin yok

En son girdigim zamanlar sende tekrar gitmek icin hazirlaniyordun yanilmiyorsam, geriye dogru pek fazla okuyamadim maalesef, senin sonucun negatifmi olmustu ?Listede senin adinda var kusuruma bakma,bende foruma uzun zamandir girmemistim, negatiften sonra biraz kabuguma cekilmeyi tercih ettim.

Canim vallahi sana hayran kaldim, cok güclü bir kadin oldugun belli!!!

Bende daha ancak kendimi toparladim maddi manevi. Ins eylülde bende kibrista olucam Allahtan hayirlisi artik bakalim ne olacak.

Sana bol sanslar diliyorum canim, Allah gönlüne göre versin...

Başta waltkrayburg,veled,karanfil,ışık tedavileriniz hayırlı olsun inşallah hepimiz hamiş kalırız Allah bize sabır umut ve mücadele gücü versin Allah bütün isteyenlere anne olmayı nasip etsin yolumuz açık olsun....

krem seninde inşallah sonucun pozitif olur canım....

İnşallah duaların kabul olur şu ezan saati senin de tüm arkadaşlarımın da anne olarak dönmesini diliyorum.

Merhabalar arkadaslar,

Az önce uzunca bir yazi yazmistim ama hepsi silindi gitti, uzun zamandur forumda degildim benim hesapta bir problem var herhalde!

Öncelile herkese selamlar, forum hizla ilerlemis, hamile kalmayan bir ben varim galiba ?

Hamile arkadaslari tebrik diyorum, Allah saglicakla kucaginiza almayi nasir eder ins.

Yeni trasfer olanlar bol sanslar diliyorum, umarim hersey gönlünüzce olur.

Negatifi olan varsada eger herseyin hayirlisi diyorum, belkide zamani gelmemistir.

Beni belki hatirlarsiniz, benimde 5 ay kadar önce bir negatif donasyon deneyimim olmustu, simdi tekrar basliyorum bu ayki adetimle birlikte, ins eylül sonu gibi bizde kibristayiz.

Ins bu sefer hersey yolunda gider, ben ve gidecek tüm arkadaslar hamileler kervanina katiliriz...

Polyanna merhaba canım tekrar hoş geldin diyelim o zaman.

demek ki sende güçlü bir kadınsın ki tekrar ayağa kalkarak devam ediyorsun bravo sana.benim de geçmişimde 6 kez negatif tüp bebek deneyimim var.İnşallah artık pozitif sonuçlarımızı bu sefer hepimiz alacağız İnşallah.

yaşını ve nereye gideceğini yzarsan seni de ekleyelim canım.

O zaman listemiz daha da büyüdü.Ne güzel

6-Pollyanna1..........yaş. ??........??..........

Ayrıca krem arkadaşımında 10 gün sonra hamileyim diyerek mutluluktan delirmesini diliyorum...

Son düzenleme:
Polyanna merhaba canım tekrar hoş geldin diyelim o zaman.

demek ki sende güçlü bir kadınsın ki tekrar ayağa kalkarak devam ediyorsun bravo sana.benim de geçmişimde 6 kez negatif tüp bebek deneyimim var.İnşallah artık pozitif sonuçlarımızı bu sefer hepimiz alacağız İnşallah.

yaşını ve nereye gideceğini yzarsan seni de ekleyelim canım.

O zaman listemiz daha da büyüdü.Ne güzel

6-Pollyanna1..........yaş. ??........??..........

Ayrıca krem arkadaşımında 10 gün sonra hamileyim diyerek mutluluktan delirmesini diliyorum...

Cok tesekkür ederim arkadasim, ins hersey güzel olur bu defa hepimize Allahtan hayirlisi artik.

Sen dahada güclü bir kadinsin canim, 6 defa dile kolay! Allah emeklerini bosa cikarmasin ins, tadavin hayirli, yolun acik olsun.

Canim ben 42 me girdim, 39 da evlendim , 3 kez kendi yumimle tüp denemesi, bir kezde firdevs hanimda negatifim var.
Yeniden hazirliga basladim adetimi bekliyorum,sonrasida Allahtan hayirlisi artik bakalim kismetimizde ne var...
Benide eklersen sevinirim, sürecimizi beraberce paylasalim istiyorum.

Herkese bol sanslar, dilerim bu yoldaki arkadaslarimizin hamilelik haberlerinden sonra annelik duygusunuda yasatsin Allahim...

arkadaşlar ikinci test sonucum cmt 1388 çıktı,ilki 629 idi,tabii bende heyecan hemen dr dan randevu aldım ve pzt tek kesemizi gördük:) henüz bebek belli belirsizdi,ben tabii o heyecan tam gaz bütün gün çalışyım,akşam arkadaşlarla yemeğe gittim ve eve döndüğümde gene kanamam oldu:( önce kahverengi idi sonra birkaç damla kırmızı geldi,hemen proluton depot ve crinone jel yaptık sabaha kadar ağlamakdan öldüm bittim:( sağolsun bilginisacım telefonla epey rahatlattı ama sabah dr da tekrar keseyi görünce o zaman tam bir rahatladım,bir gün önceye göre bebişim daha görünür olmuş:) dr dinlenmemi söyledi,dün bütün gün yattım bugün de sadece 3 hasta bakıp yatmaya gideceğim,rosadalinin,treess in ve hepimizin dediği gibi çocuklar doğana kadar biz hop oturup hop kalkacağız ölüp ölüp dirileceğiz harhalde,allahım hepimizi güzelliklerle karşılaştırsın sağsalim hamilelik geçirmemizi nasip etsin...

Ah canim benim cok tebrik ederim, cok sevindim,Allah tamamina erdirsin saglikla kucagina alrsin ins.
Kendine cok dikkat et canim, tabi hamilelik kolay degil, bol bol dinlen. Bizlerede dua edin bir taraftan olurmu?

Sevgiler

Back
X