Merhabalar arkadaslar,

Az önce uzunca bir yazi yazmistim ama hepsi silindi gitti, uzun zamandur forumda degildim benim hesapta bir problem var herhalde!

Öncelile herkese selamlar, forum hizla ilerlemis, hamile kalmayan bir ben varim galiba ?

Hamile arkadaslari tebrik diyorum, Allah saglicakla kucaginiza almayi nasir eder ins.

Yeni trasfer olanlar bol sanslar diliyorum, umarim hersey gönlünüzce olur.

Negatifi olan varsada eger herseyin hayirlisi diyorum, belkide zamani gelmemistir.

Beni belki hatirlarsiniz, benimde 5 ay kadar önce bir negatif donasyon deneyimim olmustu, simdi tekrar basliyorum bu ayki adetimle birlikte, ins eylül sonu gibi bizde kibristayiz.

Ins bu sefer hersey yolunda gider, ben ve gidecek tüm arkadaslar hamileler kervanina katiliriz...

Tekrar hoşgeldin pollyannacım,sürecin başlaış hayırlısı olsun.allahım güzel haberlerle.rahminde tutunmuş bebişlerle dönmeni nasip etsin.yolun açık olsun arkadaşım:nazar::nazar:

Ah canim benim cok tebrik ederim, cok sevindim,Allah tamamina erdirsin saglikla kucagina alrsin ins.
Kendine cok dikkat et canim, tabi hamilelik kolay degil, bol bol dinlen. Bizlerede dua edin bir taraftan olurmu?

Sevgiler

canım çok teşekkür ederim,allahım tamamına erdirsin inşallah,inan her gün her gece hepimize elimden geldiğince dua ediyorum,allahım hepimizi anneliğe adım attırsın,bu güzel duyguyu hepimize yaşatsın diye,inşallah güzel haberlerle dönün,dualarımız sizinle güzel arkadaşlarım

Son düzenleme:
Amin canım benim haftaya p.tesi sabahı esimden sperm alacaklar transferim persembemi cumartesimi olacak firdevs hnma bıraktım o karar verecek daha önce heyecan yoktu şimdi tuhaf oldum heyecanda değil ağlıyorum ama neden bu kadar duygusal oldum bilmiyorum ya.

çünkü özgürlüğün bitecek,önce karnında sonra kucağında ve her daim hayatında olacak olan bebeklerinle yeni bir yaşama adım atacaksın,bu onun gözyaşları,mutluluk gözyaşları,allahım o güzel yüreğini bundan sonra hep güldürsün,güzel arkadaşım yolun açık olsun:nazar::nazar:

Brezecim hamilelik nasıl gidiyor? yaşımız aynı olduğu için sen bana müthiş umut oldun biliyorsun.Allahım sağlıkla eline versin İnşallah

Şu güzel listeni güncellernisin canım benim şu eylül yolcularını da eklesen ne iyi olur vallahi

Bu arada bana da dualarını eksik etme tatlım.Eylülde gidenler 6 kişiye yükseldik 2 kişi daha gelebilir maaşallah diyelim bereketli olacak bu ay ve her ay İnşallah

Son düzenleme:
Brezecim hamilelik nasıl gidiyor? yaşımız aynı olduğu için sen bana müthiş umut oldun biliyorsun.Allahım sağlıkla eline versin İnşallah

Şu güzel listeni güncellernisin canım benim şu eylül yolcularını da eklesen ne iyi olur vallahi

Bu arada bana da dualarını eksik etme tatlım.Eylülde gidenler 6 kişiye yükseldik 2 kişi daha gelebilir maaşallah diyelim bereketli olacak bu ay ve her ay İnşallah

canım benim özelden de şimdi yazdım ama buradan da cevaplayayım:)) bu seferki hamileliğim de mide bulantım tavan yaptı,ne yiyip ne içeceğimi şaşırdım resmen,hele ağız kokusuna korkun duyarlı oldum hastalarımı bir dövmediğim kalıyor,geçen de duamda allahım bebeğimin benle olduğunu belli et ne olur midem bari bulansın demiştim herhalde duam saatine denk geldi:))
inan pozitif haberimi alınca bende hemen benim yaş grubumu düşündüm,bak bu yaşda da oluyormuş diyerek umutla başlamamız için bir adım oldu,helun da aynı yaşıt o da biliyorsun pozitif,inşsllsh bütün yaş gruplarımız tamamen pozitifle dolacak hepimiz anneliği allahımın izniyle yaşayacağız:)
bu sıra mide bulantısından dolayı muaynehanede hasta aralarında hemen uzanıyorum ama en kısa zamanda güncelleyelim,6 nızda pozitif dönünde forumda bahar şenliği yapalım:) ay ne güzel 6 kişi gidecek benim tahminim 18 kişi döneceksiniz:))) ayyy heyecan oldum valla hadi kızlar gösterin kendinizi kapın gelin bebeklerinizi,dualarımız seninle hepinizle canlarım benim:)

Tebrikler canim, Allah tamamina erdirsin, kucagina almayi nasip etsin ins.

Allah hepimize annelik duygusu yasatir ins...

merhaba,
çok teşekkür ederim,
dilerim sizlerinde yakın zamanda yüzleriniz güler, annelik duygusunu hepimiz yaşarız,
Allahım öncelikle pozitif test sonuçları sonrasında 9 ay taşıma gücü versin vucüdumuza,

Sevgili arkadaşlarım kaderdaslarim rabbim hepinizin güzel yüreklerine göre versin polyanna seni hatırladım sende guclusun bizler güçlü anne olmak için yılmayan kadinlariz sanada boll şanslar insallah güzel haberlerle döneceksin.benim gidiş tarihim bugün belli oldu 9 eylülde kibrista olucam rabbim bu zorlu yolda emeklerimizi boşa cikarmasin inşallah .

merhaba waltkrayburg,
gitme tarihi belli oldu demek ne güzel, şimdi zaman senin için akacak,
herşey bu sefer daha da güzel olacak,
yeğenlerimizi almaya gidiyorsun,
transferin hayırlı geçsin, sorunsuz olsun,

bugun 5 günümdeyim kızlar.hiç bişey hissetmiyorum.daha çok erken dimi hissetmek için.belirti arıyorum ama hiç bir his yok.

canım merhaba,
ben de halen belirti yok desem,
inan ben çok belirti aradım, şuan bile belirti yok,
yarın inşallah kalp atışlarını duymaya gideceğim, en ufak birşey de belirti diyorum, sanırım psikolojik oldu,
sonucun güzel olacak buna inan,

Az önce Dr.Berk beyle görüştüm.Ben hem kendi yumurtamla hemde donör düşünüyordum.Bana sadece donör düşünün şansınız düşüyor dedi.Bu konuda yapılmış araştırmalar varmış.Önermiyorum dedi.
Berk beyde tedavi olan var mı? Bana doktor hakkında bilgi verebilirmisiniz?
Bu yaşta eve canlı bebek götürme oranı % 2 dedi.
Ben Firdevs hanım ve Berk bey arasında karar vermek istiyorum.Desteğinizi rica ediyorum.

Az önce Dr.Berk beyle görüştüm.Ben hem kendi yumurtamla hemde donör düşünüyordum.Bana sadece donör düşünün şansınız düşüyor dedi.Bu konuda yapılmış araştırmalar varmış.Önermiyorum dedi.
Ben Firdevs hanım ve Berk bey arasında karar vermek istiyorum.Desteğinizi rica ediyorum.

Canım şu iyidir bu kötüdür demek aslında olmaz için hangisini alıyorsa ona karar ver derim ben...
ben geçen sene berk beyde yaptırmıştım 2 ay sonra kalp atışı durduğu için kürtaj oldum,berk beyde kızdığım nokta bende pıhtılaşma problemi vardı söylediğim halde önlem alınmadı,çok ilaca karşı belki adam haklı ama 45 yaşındaki bir insanın da bence bir takım ilaç desteği alması gerekiyordu,kürtajdan sonra kendisine nedenini sorduğumda ben size döneyim dedi ve o oldu bir daha da dönmedi,bu sene firdevs hanıma yaptırdım çok şükür gene pozitif dört gözle 9.haftamın çıkmasını bekliyorum,onlarda beğendiğim en önemli şey gece 1 de de arasam sağolsun irem hanım hep telefonda ve herzaman yardımcı ama genede iç sesini dinle en doğru kararı sana o verdirecek,yolun açık olsun arkadaşım

Canım şu iyidir bu kötüdür demek aslında olmaz için hangisini alıyorsa ona karar ver derim ben...
ben geçen sene berk beyde yaptırmıştım 2 ay sonra kalp atışı durduğu için kürtaj oldum,berk beyde kızdığım nokta bende pıhtılaşma problemi vardı söylediğim halde önlem alınmadı,çok ilaca karşı belki adam haklı ama 45 yaşındaki bir insanın da bence bir takım ilaç desteği alması gerekiyordu,kürtajdan sonra kendisine nedenini sorduğumda ben size döneyim dedi ve o oldu bir daha da dönmedi,bu sene firdevs hanıma yaptırdım çok şükür gene pozitif dört gözle 9.haftamın çıkmasını bekliyorum,onlarda beğendiğim en önemli şey gece 1 de de arasam sağolsun irem hanım hep telefonda ve herzaman yardımcı ama genede iç sesini dinle en doğru kararı sana o verdirecek,yolun açık olsun arkadaşım

Bilgilendirme için çok teşekkür ederim.Bana Firdevs hanım daha yakın geliyor.Berk beyden öğrendiğimde tandem + donörün başarı şansını düşürdüğü oldu.Birde ben PGT yaptırmak istiyorum.Hem genetik hastalık vs için hemde cinsiyet tayini için.İrem hanımın söylediği fiyat daha uygundu.Hamilelikte amniyosentez stresi yaşamak istemiyorum.Donasyon için yaş sınırı 50 yaşına kadar başarı şansı aynı orandaymış. Görünen o ki normal yoldan hamilelik olmazsa direkt donayson düşüneceğim.

canım benim özelden de şimdi yazdım ama buradan da cevaplayayım:)) bu seferki hamileliğim de mide bulantım tavan yaptı,ne yiyip ne içeceğimi şaşırdım resmen,hele ağız kokusuna korkun duyarlı oldum hastalarımı bir dövmediğim kalıyor,geçen de duamda allahım bebeğimin benle olduğunu belli et ne olur midem bari bulansın demiştim herhalde duam saatine denk geldi:))
inan pozitif haberimi alınca bende hemen benim yaş grubumu düşündüm,bak bu yaşda da oluyormuş diyerek umutla başlamamız için bir adım oldu,helun da aynı yaşıt o da biliyorsun pozitif,inşsllsh bütün yaş gruplarımız tamamen pozitifle dolacak hepimiz anneliği allahımın izniyle yaşayacağız:)
bu sıra mide bulantısından dolayı muaynehanede hasta aralarında hemen uzanıyorum ama en kısa zamanda güncelleyelim,6 nızda pozitif dönünde forumda bahar şenliği yapalım:) ay ne güzel 6 kişi gidecek benim tahminim 18 kişi döneceksiniz:))) ayyy heyecan oldum valla hadi kızlar gösterin kendinizi kapın gelin bebeklerinizi,dualarımız seninle hepinizle canlarım benim:)

ne güzel pozitif sonucunda bile aklına bizler gelmişiz harikasın her zaman dualarınızda olmak aklınızda olmak müthiş bir şey bizlere nasıl moral ve güç veriyor bilemezsiniz.
Canım ben de bugün sonuçlarımı aldım hani şu meşhur Tsh ıma baktırdım ya antilerle beraber dahiliyeye de sonucumu gösterdim kesinlikle rahat ol.Bu sonuçlar normal dedi.Tiroidi kafamdan attım çok şükür.E2 sonucumda kadın doğumcu baktı estroferm kullandığım için biraz yükseltirmiş.tedaviye başlamadan baktırmak gerekliymiş.Önemli olan ultrason sonuçları dedi.Ohh dedim çook şükür kafada takıntı yapacak birşey kalmadı.Birde doktoruma ulaşsam yarın rahim kalınlığı için gitmem lazım.Yarın herşey belli olacak vallahi heyecanım yok bu sefer sakinim çok şükür.Çünki herşey olacağına varacak hepimizi için biz tevekkül ile bu anları yaşayacağız ve göreceğiz o kadar hayat bu
canım hepinizin bebeklerini sağlıkla elinize aldığınızı duymak ta bizim en büyük dualarımızdan.

canım merhaba,
yarın inşallah kalp atışlarını duymaya gideceğim, en ufak birşey de belirti diyorum, sanırım psikolojik oldu,
sonucun güzel olacak buna inan,[/QUOT
.

Son düzenleme:
canım merhaba,
sonucun güzel olacak buna inan,

canım uykularım kaçıyor zaman yaklaştıkça.sürekli belirti arıyorm daha çok strese giriyorum.aramamam gerekiyor biliyorm elime değil.bazı arkadaşlarda belirti olyor.bünyeden bünyeye değişir heralde.

canım uykularım kaçıyor zaman yaklaştıkça.sürekli belirti arıyorm daha çok strese giriyorum.aramamam gerekiyor biliyorm elime değil.bazı arkadaşlarda belirti olyor.bünyeden bünyeye değişir heralde.

canım benden sana bir tavsiye benim 8.gün idrar testi sonucu negatifti,
ama 10 gün hafif 2.çizgi çıkmıştı,
10.gün sabah ilk kalktığında test yap derim.
aslında var ise kan tahlilinde de 8 ya da 9 günde çıkar mış,

kızlar merhaba,
doktora inat tahlillerim tertemiz,
kızlar bulaşıcı hastalıklar negatif,

açlık kan şekeri 98,
tokluk kan şekeri 83,
şekerimde şimdilik iyi Allahıma binlerce kez şükürler olsun,

yarın keseleri dolu görür ve minik ya da miniklerimin kalp atımlarını duyarsam ben den mutlusu olamaz herhalde,

Ben Firdevs hanım ve Berk bey arasında karar vermek istiyorum.Desteğinizi rica ediyorum
Tutkucum gönlünün sesini de dinle duyguların nereye seni çekiyor ise o kişiye git canım.Herşey teknik matematik hesabı ile yürümüyor inan bana.Kimi seçersen seç İnşallah mutlu sonu sen de yakalarsın.

sultan33 kullanıcısından alıntı
bilmiyorum ama yarın doktora gidiyorum allah hepimize nasip etsin saglıklı kucagmıza alalım inş

sultancım demek ki İnşallah sen de eylül yolcularındansın desene hayırlısı olsun hakkında

Son düzenleme:
Back
X